Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπερα

Επιτελους δροσισε λιγο βρε κοριτσια γτ δεν την παλευα αλλο!!

Ναι μαμα κων/νου με καισσαρικη λογω μυωπιας κ φοβου μαζι!!

ravT κ σε αυτη που θα γεννησω τα μωρακια τα κρατανε δεν τα αφηνουν με τη μαμα τους και τα φερνουν μονο για θηλασμο...επισης εκει που θα γεννησω ειναι κ πολυ αυστηροι οσον αφορα το επισκεπτηριο!!!

για το μωρο μου ζητησαν αυτα τα τετραγωνα πανια που δεν ξερω τι ειναι ειπαμε

εσωρουχα, φορμακια, σεντονια και κουβερτες αυτα μονο!!!

για μενα νυχτικες προσωπικα ειδη εσωρουχα κ σουτιεν θηλασμου...αυτα!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!Παραδρόσισε θα΄λεγα!Εγώ μέχρι χτες φόραγα κάπρι παντελόνια που τα καταβολεύτηκα όλο το καλοκαίρι και σήμερα κατέβηκα στην αποθήκη να δω τι έχω από μακριά παντελόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη.Βρήκα 2 που ζήτημα αν θα τα φορέσω για κανά μήνα ακόμα(λόγω κοιλιάς) αλλά με βόλεψαν μια χαρά προς το παρόν...

Calliope* τα τετράγωνα πανιά που σου είπαν είναι είτε όπως σου είπε και η mama konstantinou μικρές τετράγωνες πετσετούλες για τα σαλάκια του μωρού ή για να το ακουμπάς στον ώμο και να μην έχει το προσωπό του πάνω στα ρούχα

αυτού που το κρατάει ή μήπως εννοούν τα μικρά τετράγωνα σεντονάκια (διαστάσεων καλαθούνας)για να το τυλίγουν;Διευκρίνισέ το.

Μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζει ο τοκετός σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο της επαρχίας;Έτσι από περιέργεια ρωτάω...Καλό κουράγιο με τη δουλειά!Εγώ ένα φαι να φάμε και δεν αντέχω να σηκωθώ να το φτιάξω:cry: Τρέμω με την κατρακύλα που έχει πάρει ο αιματοκρίτης μου μην χρειαστώ μετάγγιση...

καλησπερα κοριτσια!!!

Αχ βρε baby2 φανταζομαι πως θα νιωθεις...δεν θα εχεις κουραγιο για τιποτα...

Εχεις πει στην αιματολογο οτι ο γιατρος σου προτεινει VIOFER?Και εγω συμφωνω μαζι σου,να το παρεις μηπως και δεις καποια βελτιωση.

Της το'πα τέλος Αυγούστου που είχα πάει και μου΄πε :"Φιλιά στο γιατρό σου"

Ο δε ο γιατρός όταν του το΄πα πήγε πάσο γιατί την ακούνε πολύ αυτήν στο νοσοκομείο.Είναι ειδική ,λέει, οπότε ξέρει καλύτερα.Αύριο πάντως θα πάμε μαζί με τον άντρα μου και θα της πει κι αυτός τα γεγονότα :οτι φοβάται όταν φεύγει για δουλειά και μένω μόνη μου μη σωριαστώ και χτυπήσω κιόλας.Αν δεν αλλάξει γνώμη ,θα την γράψω κορίτσια και θα πάρω κάτι άλλο.Όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου έπαιρνα πόσιμο σίδηρο LEGOFER (δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα) και πήγα για γέννα με 28 αιματοκρίτη που για τα δεδομένα μου ήταν καλά και αισθανόμουν μια χαρά.Τώρα που θα φτάσω;Οέο;

Της το'πα τέλος Αυγούστου που είχα πάει και μου΄πε :"Φιλιά στο γιατρό σου"

Ο δε ο γιατρός όταν του το΄πα πήγε πάσο γιατί την ακούνε πολύ αυτήν στο νοσοκομείο.Είναι ειδική ,λέει, οπότε ξέρει καλύτερα.Αύριο πάντως θα πάμε μαζί με τον άντρα μου και θα της πει κι αυτός τα γεγονότα :οτι φοβάται όταν φεύγει για δουλειά και μένω μόνη μου μη σωριαστώ και χτυπήσω κιόλας.Αν δεν αλλάξει γνώμη ,θα την γράψω κορίτσια και θα πάρω κάτι άλλο.Όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου έπαιρνα πόσιμο σίδηρο LEGOFER (δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα) και πήγα για γέννα με 28 αιματοκρίτη που για τα δεδομένα μου ήταν καλά και αισθανόμουν μια χαρά.Τώρα που θα φτάσω;Οέο;

Καλημέρα baby2! Τα LEGOFER κυκλοφορούν ακόμη! Αυτά έπαιρνα κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και αυτά παίρνω και τώρα. Κι εγώ θα πάω σε λίγο για εξετάσεις και θα περιμένω το απόγευμα τα αποτελέσματα. Μήπως αν πήγαινες και σε έναν δεύτερο αιματολόγο να έπαιρνε μία ακόμη γνώμη?

Εγώ κορίτσια εχθές είχα πολλές συσπάσεις. Για μιάμιση ώρα το μεσημέρι η κοιλιά μου πέτρωνε συνέχεια και για κανένα μισάωρο το βράδυ πάλι τα ίδια. Μετά άρχισα να έχω και λίγους πόνους στη μέση (όπως αυτούς της περιόδου) και μπορώ να πω ότι φοβήθηκα λίγο.

Calliope και mamakonstantinou εσείς γιατί θα κάνετε καισαρική?

Γεια σας κορίτσια!Παραδρόσισε θα΄λεγα!Εγώ μέχρι χτες φόραγα κάπρι παντελόνια που τα καταβολεύτηκα όλο το καλοκαίρι και σήμερα κατέβηκα στην αποθήκη να δω τι έχω από μακριά παντελόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη.Βρήκα 2 που ζήτημα αν θα τα φορέσω για κανά μήνα ακόμα(λόγω κοιλιάς) αλλά με βόλεψαν μια χαρά προς το παρόν...

Calliope* τα τετράγωνα πανιά που σου είπαν είναι είτε όπως σου είπε και η mama konstantinou μικρές τετράγωνες πετσετούλες για τα σαλάκια του μωρού ή για να το ακουμπάς στον ώμο και να μην έχει το προσωπό του πάνω στα ρούχα

αυτού που το κρατάει ή μήπως εννοούν τα μικρά τετράγωνα σεντονάκια (διαστάσεων καλαθούνας)για να το τυλίγουν;Διευκρίνισέ το.

Μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζει ο τοκετός σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο της επαρχίας;Έτσι από περιέργεια ρωτάω...Καλό κουράγιο με τη δουλειά!Εγώ ένα φαι να φάμε και δεν αντέχω να σηκωθώ να το φτιάξω:cry: Τρέμω με την κατρακύλα που έχει πάρει ο αιματοκρίτης μου μην χρειαστώ μετάγγιση...

Mε ασφαλεια εοππυ 1150 ευρω και ο αναισθησιολογος κ διαφορα αλλα ειναι ολοκληρο πακετο!!!

Ειναι αρκετα οικονομικα πιστευω....

Τι να σου πω δες μηπως εστω κ μονη σου αλλαξεις τον σιδηρο...

Καλημέρα baby2! Τα LEGOFER κυκλοφορούν ακόμη! Αυτά έπαιρνα κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και αυτά παίρνω και τώρα. Κι εγώ θα πάω σε λίγο για εξετάσεις και θα περιμένω το απόγευμα τα αποτελέσματα. Μήπως αν πήγαινες και σε έναν δεύτερο αιματολόγο να έπαιρνε μία ακόμη γνώμη?

Εγώ κορίτσια εχθές είχα πολλές συσπάσεις. Για μιάμιση ώρα το μεσημέρι η κοιλιά μου πέτρωνε συνέχεια και για κανένα μισάωρο το βράδυ πάλι τα ίδια. Μετά άρχισα να έχω και λίγους πόνους στη μέση (όπως αυτούς της περιόδου) και μπορώ να πω ότι φοβήθηκα λίγο.

Μηπως κουραστηκες? Εγω το παθαινω οταν ειμαι πολυ κουρασμενη...οι πονοι παλι ειναι φυσιολογικοι μεγαλωνει η μητρα μας!!!

Εγω λογω μεγαλης μυωπιας θα κανω καισσαρικη βεβαια λενε οτι αν σου δωσει το οκ ο οφθαλμιατρος γεννας φυσιολογικα αλλα ειμαι φοβιτσιαρα οποτε δεν το διακινδυνευω!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Πήγα χτες στην αιματολόγο μου είπε οτι οι εξετάσεις μου είναι εξαιρετικές!!!;;;Δεν την ανησυχεί ο χαμηλός αιματοκρίτης γιατί όλες οι υπόλοιπες τιμές είναι πολύ καλές.(π.χ πυκνότητα ερυθρών,αιμοσφαιρίνη κλπ.)

Εκείνη πιστεύει οτι την εξάντληση μου τη δημιουργεί ίσως το Τ4 που παίρνω και πλάκα,πλάκα το γράφει στις παρενέργειες του φαρμάκου "μυική αδυναμία,ταχυκαρδία" που τα έχω ακριβώς.Μου είπε οτι από τον 7ο μήνα και μετά ανεβαίνει ο αιματοκρίτης και να μην ανησυχώ.Ωστόσο,μου είπε να συνεχίσω τα microfer που παίρνω (που θεωρεί οτι είναι τα καλύτερα)και να παίρνω και ένα LEGOFER την ημέρα (αφού την έπρηξα οτι αυτά έπαιρνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και θέλω να τα ξαναπάρω).

Τώρα σκέφτομαι οτι μάλλον πρέπει να πάω και στον ενδοκρινολόγο μήπως πρέπει να μου ελαττώσει το Τ4.Κανονικά είναι να με δει σε ένα μήνα.

Θα δω τι θα κάνω...:rolleyes:

Mε ασφαλεια εοππυ 1150 ευρω και ο αναισθησιολογος κ διαφορα αλλα ειναι ολοκληρο πακετο!!!

Στα 1150 φαντάζομαι δεν είναι μέσα και η αμοιβή του γιατρού,σωστά;

Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την Αθήνα πάντως που η καισαρική με ΕΟΠΠΥ θα πάει 1413 ευρώ.(με ΦΠΑ)Απλά εδώ η βαλίτσα που θα πάρουμε στο μαιευτήριο θα έχει κυρίως πράγματα της μαμάς: νυχτικά,ρόμπα,καλλυντικά και για το μωρό μόνο πανάκια για το ρέψιμο.Τέλος,μία αλλαξιά μαμάς και μωρού για την αποχώρησή τους από το μαιευτήριο...

Τι αισθάνεσαι όταν πετρώνει η κοιλιά σου;Οτι απλά γίνεται πολύ σκληρή;Η κάτι άλλο;Γιατί κι εμένα μου συμβαίνει.

Να σου πω ,ρώτησα κι άλλον αιματολόγο και μου είπε πάνω κάτω τα ίδια .Όταν έμαθε ποια με παρακολουθεί μου είπε να την ακούω τυφλά...είναι καθηγήτριά του!!!!

Κι εγώ θα κάνω καισαρική (λόγω προηγούμενης καισαρικής )

Άρα είμαστε 3 σίγουρες...Εσύ αν θυμάμαι καλά θα πας για vbac

Στα 1150 φαντάζομαι δεν είναι μέσα και η αμοιβή του γιατρού,σωστά;

Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την Αθήνα πάντως που η καισαρική με ΕΟΠΠΥ θα πάει 1413 ευρώ.(με ΦΠΑ)Απλά εδώ η βαλίτσα που θα πάρουμε στο μαιευτήριο θα έχει κυρίως πράγματα της μαμάς: νυχτικά,ρόμπα,καλλυντικά και για το μωρό μόνο πανάκια για το ρέψιμο.Τέλος,μία αλλαξιά μαμάς και μωρού για την αποχώρησή τους από το μαιευτήριο...

Εμενα αυτη η τιμη ειναι σε δικλινο που συνηθως μιας κ θα εναι χειμωνας μου ειπαν προσπαθουν να αφηνουν μια μανουλα σε καθε δωματιο κατι σαν μονοκλινο!!!

Κοιτα πολλα δεν μου φαινονται αυτα που ζητανε για την βαλιτσα με βαση τι ζητανε αλλα μαιευτηρια!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εγω σημερα ειμαι κομματια....Εχθες ολη μερα εκανα δουλειες,δεν ειχα σκοπο να κανω τοσα πολλα αλλα ελεγα θα κανω ενα ακομα και τελος,ενα ακομα ενα και τελος ,βεβαια εκανα κατι μετα καθομουν λιγο,μετα συνεχιζα κτλ,αλλα στο τελος εκτος απο την μεση,ενιωθα κατι πονους στην κοιλια και φοβηθηκα οποτε σταματησα(καλες 22:00),αλλα σημερα παρ'ολο που εχω πολλα να κανω,θα κανω τα απολυτως απαραιτητα και απλα θα ασχοληθω με το παιδακι μου,τα υπολοιπα το απογευμα που θα ειναι ο αντρουλης μου να βοηθησει.....

Διαφημίσεις

Ειχε προκυψει καισσαρικη στον προηγουμενο τοκετο,οποτε τωρα με παει με καισσρικη.

Εσυ θα κανεις vbac?Σου ευχομαι να τα καταφερεις!!!!!

Εμενα ο γιατρος μου δεν μου το προτεινει, ειχα σκοπο να τον πιεσω,μηπως και το γλιτωνα το χειρουργειο,αλλα στην β επιπεδου μου ειπαν οτι θα γεννηθει και αυτο μικρουλη,οπως ο μικρος μου(γεννηθηκε 2460)οποτε τωρα δεν θελω να το διακυνδινεψω και ετσι δεν μιλαω καθολου...

Εμενα αυτη η τιμη ειναι σε δικλινο που συνηθως μιας κ θα εναι χειμωνας μου ειπαν προσπαθουν να αφηνουν μια μανουλα σε καθε δωματιο κατι σαν μονοκλινο!!!

Κοιτα πολλα δεν μου φαινονται αυτα που ζητανε για την βαλιτσα με βαση τι ζητανε αλλα μαιευτηρια!!!

Δικλινο?Σουπερ!!!!!Να σου πω,εγω θα προτιμουσα να μην ειναι μονοκλινο αλλα δικλινο,να εχεις και παρεουλα,να λες και καμια κουβεντα να περασουν οι μερες πιο γρηγορα,εκτος αν εχεις το μωρο σου μαζι σου.

Πριν πολλα χρονια,6-7?ισως και παραπανω ειχα παει στο Ιασω επισκεψη και γινοταν στα δωματιο χαμος,ηταν υποτιθεται τρικλινο,αλλα στην ουσια ειχε 6 κρεβατια και στην μεση τα χωριζε παραβαν,ειχα παει σε ωρες επισκεπτηριου και γινοταν πανικος...οταν γεννησα πριν χρονια,ειχαν φτιαξει τρικλινα κανονικα αλλα το ενα κρεβατι διπλα στο αλλο,γι'αυτο και επελεξα ενα τρικλινο που ηταν λιγο καλυτερο,ειχε περισσοτερο χωρο,ανεση και τωρα που τους πηρα τηλ και τους ρωτησα μου ειπαν οτι τα εχουν καταργησει τα απλα τρικλινα και τα εχουν κανει ολα ετσι.

Καλημέρα κορίτσια!!Πήγα χτες στην αιματολόγο μου είπε οτι οι εξετάσεις μου είναι εξαιρετικές!!!;;;Δεν την ανησυχεί ο χαμηλός αιματοκρίτης γιατί όλες οι υπόλοιπες τιμές είναι πολύ καλές.(π.χ πυκνότητα ερυθρών,αιμοσφαιρίνη κλπ.)

Εκείνη πιστεύει οτι την εξάντληση μου τη δημιουργεί ίσως το Τ4 που παίρνω και πλάκα,πλάκα το γράφει στις παρενέργειες του φαρμάκου "μυική αδυναμία,ταχυκαρδία" που τα έχω ακριβώς.Μου είπε οτι από τον 7ο μήνα και μετά ανεβαίνει ο αιματοκρίτης και να μην ανησυχώ.Ωστόσο,μου είπε να συνεχίσω τα microfer που παίρνω (που θεωρεί οτι είναι τα καλύτερα)και να παίρνω και ένα LEGOFER την ημέρα (αφού την έπρηξα οτι αυτά έπαιρνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και θέλω να τα ξαναπάρω).

Τώρα σκέφτομαι οτι μάλλον πρέπει να πάω και στον ενδοκρινολόγο μήπως πρέπει να μου ελαττώσει το Τ4.Κανονικά είναι να με δει σε ένα μήνα.

Θα δω τι θα κάνω...:rolleyes:

Μπορει να εχει δικιο,για να την εμπιστευονται τοσοι πολλοι...Πηγαινε να μιλησεις και με τον ενδοκρινολογο,μηπως σε βοηθησει αυτος.

Τι αισθάνεσαι όταν πετρώνει η κοιλιά σου;Οτι απλά γίνεται πολύ σκληρή;Η κάτι άλλο;Γιατί κι εμένα μου συμβαίνει.

Να σου πω ,ρώτησα κι άλλον αιματολόγο και μου είπε πάνω κάτω τα ίδια .Όταν έμαθε ποια με παρακολουθεί μου είπε να την ακούω τυφλά...είναι καθηγήτριά του!!!!

Κι εγώ θα κάνω καισαρική (λόγω προηγούμενης καισαρικής )

Άρα είμαστε 3 σίγουρες...Εσύ αν θυμάμαι καλά θα πας για vbac

Γίνεται πολύ σκληρή για λίγη ώρα (αυτό είναι σύσπαση) και το παθαίνω από πολύ νωρίς, απλά επειδή εμένα το μήκος τραχήλου μειώθηκε απο τα 35mm που ήταν στην αυχενική, στα 30mm τώρα στο Β' επιπέδου, μου είπε ο γιατρός να προσέχω και να παίρνω μαγνήσιο για να μην έχουμε προβλήματα με τον τράχηλο. Μου είπε σε 2 εβδομάδες να πάω να μου το μετρήσει και κολπικά.

Πιστεύω ότι ένας αιματολόγος κάτι παραπάνω ξέρει από έναν γυναικολόγο, οπότε καλύτερα να την ακούσεις. Δεν φαντάζομαι να θέλει να ρισκάρει κάτι μαζί σου.

Αχ αυτή η καισαρική! Ναι, εγώ θα προσπαθήσω για vbac αλλά μέχρι τότε προσπαθώ να είμαι προετοιμασμένη για όλα!

Ειχε προκυψει καισσαρικη στον προηγουμενο τοκετο,οποτε τωρα με παει με καισσρικη.

Εσυ θα κανεις vbac?Σου ευχομαι να τα καταφερεις!!!!!

Εμενα ο γιατρος μου δεν μου το προτεινει, ειχα σκοπο να τον πιεσω,μηπως και το γλιτωνα το χειρουργειο,αλλα στην β επιπεδου μου ειπαν οτι θα γεννηθει και αυτο μικρουλη,οπως ο μικρος μου(γεννηθηκε 2460)οποτε τωρα δεν θελω να το διακυνδινεψω και ετσι δεν μιλαω καθολου...

Σε ευχαριστώ πολύ mama konstantinou! Εύχομαι όλες μας να κρατήσουμε γερά παιδάκια στα χέρια μας με όποιο τρόπο κι αν γεννηθούν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...