Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου !!!! Άρχισα να ψάχνω για καρότσι ; Έχετε καμία ιδέα γιατί εχω κατα μπερδευτεί . Το αυτόκινητο μας ειναι κ σχετικά μικρό κ δεν έχουμε περιθώρια για πολυ μεγάλο καρότσι . Φιλάκια σε όλες !!!!

Μην ντραπείς στο μαγαζί που θα διαλέξεις καρότσι να έχεις απ'έξω το αμάξι και να ζητήσεις να το δοκιμάσεις αν χωράει στο πορτ μπαγκάζ.Εγώ το είχα έξω από το ΗΡΑ κι όταν δειλά δειλά ζήτησα να δοκιμάσω αν χωράει στο αυτοκίνητο ήρθε μαζί μας και ο πωλητής και μας είπε οτι πολλοί ζητάνε να δουν αν χωράει στο αμάξι τους.Η κουμπάρα μου την πάτησε και αφού το παρέλαβε το επέστρεψε γιατί δεν χώραγε στο αυτοκίνητο και με πολύ δυσκολία της το αντικατέστησαν.

Καλές αγορές!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πήρα τις αιματολογικές: Πείτε αιματοκρίτη........

Τέλος Αυγούστου ήταν 27,5 και τώρα τέλος Σεπτεμβρίου ... 26,7!!!!!

Θα πεθάνω και δε θα το καταλάβω.....Γιαυτό σέρνομαι και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...Μονίμως εξαντλημένη είμαι.Δευτέρα απόγευμα θα πάω στην αιματολόγο κι αν δε μου το αλλάξει το σίδηρο θα γίνει χαμός.Θα πάρω το γιατρό μου και θα του πω ή να της μιλήσει ή να τη γράψουμε κανονικά και να πάρω το VIOFER που είναι πόσιμο και μου το πρότεινε αυτός. Ε,μα πια!!!

καλησπερα κοριτσια!!!

Κορίτσια πήρα τις αιματολογικές: Πείτε αιματοκρίτη........

Τέλος Αυγούστου ήταν 27,5 και τώρα τέλος Σεπτεμβρίου ... 26,7!!!!!

Θα πεθάνω και δε θα το καταλάβω.....Γιαυτό σέρνομαι και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...Μονίμως εξαντλημένη είμαι.Δευτέρα απόγευμα θα πάω στην αιματολόγο κι αν δε μου το αλλάξει το σίδηρο θα γίνει χαμός.Θα πάρω το γιατρό μου και θα του πω ή να της μιλήσει ή να τη γράψουμε κανονικά και να πάρω το VIOFER που είναι πόσιμο και μου το πρότεινε αυτός. Ε,μα πια!!!

Αχ βρε baby2 φανταζομαι πως θα νιωθεις...δεν θα εχεις κουραγιο για τιποτα...

Εχεις πει στην αιματολογο οτι ο γιατρος σου προτεινει VIOFER?Και εγω συμφωνω μαζι σου,να το παρεις μηπως και δεις καποια βελτιωση.

Καλησπερα κοριτσια...ενα θα σας πω πτωμα γινομαι στη δουλεια κ δυστυχως δουλευω κ αυριο κ σερι μεχρι το σαββατο με βλεπω με κανενα ρεπο απο την σημαια αχαχαχαχα!!!

Ζωη συγχαρητηρια κ σε εσενα μπραβο μας βρε κοριτσια εχουμε ολες υγιεστατα μωρακια!!

Σας διαβαζα για τα ρουχαλακια εγω μεχρι στιγμης εχω παρει ενα πακετο των 7 απο τα h&m 1-2 μηνων δεν ξερω αν ειναι μικρα η μεγαλα θα δειξει θα παρω αλλο ενα 3-6 κ βλεπουμε....

Πηγα στην κλινικη που θα γεννησω να παρω την λιστα για την βαλιτσα κ ζητανε πολλα Δηλ. 8-10 τετραγωνα πανια (που δεν ξερω τι εννοουν) 8-10 εσωρουχα κ 8-10 φορμακια γτ τοσα?:confused::confused:

baby2? σιγα μην την ρωτησεις πες της απλα οτι θες να το αλλαξεις ειναι δυνατον παιζουν με την υγεια σου???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου !!!! Άρχισα να ψάχνω για καρότσι ; Έχετε καμία ιδέα γιατί εχω κατα μπερδευτεί . Το αυτόκινητο μας ειναι κ σχετικά μικρό κ δεν έχουμε περιθώρια για πολυ μεγάλο καρότσι . Φιλάκια σε όλες !!!!

Νομιζω πως ειναι πολυ χρησιμο να κοιταξεις να μην ειναι πολυ βαρυ,γιατι θα χρειαστει να το σηκωσεις απειρες φορες και να ανοιγοκλεινει ευκολα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια...ενα θα σας πω πτωμα γινομαι στη δουλεια κ δυστυχως δουλευω κ αυριο κ σερι μεχρι το σαββατο με βλεπω με κανενα ρεπο απο την σημαια αχαχαχαχα!!!

Ζωη συγχαρητηρια κ σε εσενα μπραβο μας βρε κοριτσια εχουμε ολες υγιεστατα μωρακια!!

Σας διαβαζα για τα ρουχαλακια εγω μεχρι στιγμης εχω παρει ενα πακετο των 7 απο τα h&m 1-2 μηνων δεν ξερω αν ειναι μικρα η μεγαλα θα δειξει θα παρω αλλο ενα 3-6 κ βλεπουμε....

Πηγα στην κλινικη που θα γεννησω να παρω την λιστα για την βαλιτσα κ ζητανε πολλα Δηλ. 8-10 τετραγωνα πανια (που δεν ξερω τι εννοουν) 8-10 εσωρουχα κ 8-10 φορμακια γτ τοσα?:confused::confused:

baby2? σιγα μην την ρωτησεις πες της απλα οτι θες να το αλλαξεις ειναι δυνατον παιζουν με την υγεια σου???

Ποπο σκοτωμα βρε Καλλιοπη,σερι μεχρι το Σαββατο....μονο που το ακουσα κουραστηκα....Κουραγιο και υπομονη.....

Τετραγωνα πανια,μηπως εννοουν τα πανακια που βαζουμε στον ομως μας οταν τα βαζουμε να ρευτουν?Εγω ειχα παρει τετοια απο το jumbo.

Να σου πω την αληθεια μου 8-10 φορμακια δεν μου φαινονται πολλα,σκεψου οτι καθε μερα θα το αλλαζεις απο ενα,ασε που μπορει να τυχη και να του φυγουν τσιτσακια απο την πανα ή μπορεις να κανει καμια γουλιτσα και να λερωθει οποτε ισως καποιες μερες να ειναι παρα πανω απο 1 την ημερα.Σκεψου κι οτι θα ειναι χειμωνας και δεν θα στεγνωνουν ευκολα.

Ποπο σκοτωμα βρε Καλλιοπη,σερι μεχρι το Σαββατο....μονο που το ακουσα κουραστηκα....Κουραγιο και υπομονη.....

Τετραγωνα πανια,μηπως εννοουν τα πανακια που βαζουμε στον ομως μας οταν τα βαζουμε να ρευτουν?Εγω ειχα παρει τετοια απο το jumbo.

Να σου πω την αληθεια μου 8-10 φορμακια δεν μου φαινονται πολλα,σκεψου οτι καθε μερα θα το αλλαζεις απο ενα,ασε που μπορει να τυχη και να του φυγουν τσιτσακια απο την πανα ή μπορεις να κανει καμια γουλιτσα και να λερωθει οποτε ισως καποιες μερες να ειναι παρα πανω απο 1 την ημερα.Σκεψου κι οτι θα ειναι χειμωνας και δεν θα στεγνωνουν ευκολα.

Σκοτωμα ασε!!

Δεν ξερω θα ξανα παω να ρωτησω κ αλλα πραγματα αςς πουμε πανες μπιμπερο κ τετοια δεν ζητανε θεωρουν δεδομενο να παρω η δινουν αυτοι? πετσετες τπτ απο αυτα!!!

Καλα ναι θα τα παρω για καλο κ κακο!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Σκοτωμα ασε!!

Δεν ξερω θα ξανα παω να ρωτησω κ αλλα πραγματα αςς πουμε πανες μπιμπερο κ τετοια δεν ζητανε θεωρουν δεδομενο να παρω η δινουν αυτοι? πετσετες τπτ απο αυτα!!!

Καλα ναι θα τα παρω για καλο κ κακο!!

Βρε Καλλιοπη μπερδευτηκα:confused:Τι λιστα ειναι αυτη???

Λιστα με τα πραγματα που χρειαζεται να παρεις μαζι σου στο μαιευτηριο???

'Η λιστα με τα πραγματα που πρεπει να αγορασεις για το μωρο???

Βρε Καλλιοπη μπερδευτηκα:confused:Τι λιστα ειναι αυτη???

Λιστα με τα πραγματα που χρειαζεται να παρεις μαζι σου στο μαιευτηριο???

'Η λιστα με τα πραγματα που πρεπει να αγορασεις για το μωρο???

Για το μαιευτηριο καλε αχαχαχαχαχα

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Σε ιδιωτικο!!!

Τι να σου πω?Μου κανει εντυπωση που ζητανε τοσα πραγματα...Καταρχην,πας για φτ αρα πρωτα ο Θεος θα μεινεις μεσα 3 μερες,τι τα θελουν 10 φορμακια:?

Οταν γεννησα εγω πριν 3 χρονια δεν μου ζητησαν τιποτα,το παιδι φοραγε δικα τους φορμακια(και μαλιστα απο κατω ηταν σαν φορεματακι καπως ωστε να νιωθουν οπως στην κοιλιτσα της μαμας),πανες ειχαν αυτοι,γαλα εδιναν με μπιμπερακι μικρο ετοιμο απο την εταιρεια,αλλα γενικοτερα μας εδινα τα παντα,και σερβιετες(αλλα δεν μας εφταναν,χρειαστηκα κι αλλες),εσωρουχα μιας χρησης,σαπουνι για την ευαισθητη περιοχη,καποια στιγμη χρειαστηκα κρεμα για τις θηλες και μου εδωσαν μια συσκευασια,και ολα αυτα ηταν μεσα στην τιμη.

Το μονο που χρειαστηκα ηταν ενα σεντονακι για να βαζουν επανω τους οι δικοι μου οταν επερναν το μωρο αγκαλια.

Απο ρουχα χρειαστηκα το ρουχαλακι εξοδου.

Τι να σου πω?Μου κανει εντυπωση που ζητανε τοσα πραγματα...Καταρχην,πας για φτ αρα πρωτα ο Θεος θα μεινεις μεσα 3 μερες,τι τα θελουν 10 φορμακια:?

Οταν γεννησα εγω πριν 3 χρονια δεν μου ζητησαν τιποτα,το παιδι φοραγε δικα τους φορμακια(και μαλιστα απο κατω ηταν σαν φορεματακι καπως ωστε να νιωθουν οπως στην κοιλιτσα της μαμας),πανες ειχαν αυτοι,γαλα εδιναν με μπιμπερακι μικρο ετοιμο απο την εταιρεια,αλλα γενικοτερα μας εδινα τα παντα,και σερβιετες(αλλα δεν μας εφταναν,χρειαστηκα κι αλλες),εσωρουχα μιας χρησης,σαπουνι για την ευαισθητη περιοχη,καποια στιγμη χρειαστηκα κρεμα για τις θηλες και μου εδωσαν μια συσκευασια,και ολα αυτα ηταν μεσα στην τιμη.

Το μονο που χρειαστηκα ηταν ενα σεντονακι για να βαζουν επανω τους οι δικοι μου οταν επερναν το μωρο αγκαλια.

Οχι καισσαρικη θα κανω!!!!

σερβιετες ειπαν θα μου δωσουν εκει....

απλα μου φανηκαν πολλα τα εσωρουχα κ τα φορμακια για το μωρο....

πανες κ μπιμπερο δεν ζητησαν εγω απορησα ομως που δεν ζητησαν γτ σε μια γνωστη μου που γενναει σε δημοσιο ομως μεχρι κ αποστειρωτη της ζητησαν...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εσύ γέννησες σε ιδιωτικό μεγάλο μαιευτήριο της Αθήνας. Η Καλλιόπη θα γεννήσει σε ιδιωτική κλινική της επαρχίας και σε αυτές δρουν όπως στα δημόσια νοσοκομεία. Ζητάνε ότι χρειαστεί το νεογέννητο. Από ρουχαλάκια και πάνες μέχρι πετσέτες και αφρόλουτρο. Επίσης το μωρό αν δεν κάνω λάθος, μένει με τη μαμά και όχι στον θάλαμο όπως στα ιδιωτικά της Αθήνας επομένως χρειάζεσαι και οοοοοοοτι άλλο χρειάζεσαι στο σπίτι. Σεντονάκια-κουβερτούλες (αυτά με επιφύλαξη).

Κι εγώ στην κόρη μου που γέννησα σε ιδιωτικό της Αθήνας, μόνο πανάκια, πάνες αγκαλιάς και τα ρούχα εξόδου χρειάστηκα. Τώρα πρέπει να πάρω τη λίστα απ το νοσοκομείο αν και απ ότι θυμάμαι από φίλες θα ναι έτσι πολλά σαν της Καλλιόπης!

Οχι καισσαρικη θα κανω!!!!

σερβιετες ειπαν θα μου δωσουν εκει....

απλα μου φανηκαν πολλα τα εσωρουχα κ τα φορμακια για το μωρο....

πανες κ μπιμπερο δεν ζητησαν εγω απορησα ομως που δεν ζητησαν γτ σε μια γνωστη μου που γενναει σε δημοσιο ομως μεχρι κ αποστειρωτη της ζητησαν...

Πάνες είτε έχουν είτε στέλνουν οι εταιρίες τα περίφημα βαλιτσάκια με κανονική συσκευασία. Μπιμπερό δεν σου ζήτησαν γιατί σε όλα ανεξαιρέτως τα μαιευτήρια/νοσοκομεία/κλινικές, οι εταιρίες βρεφικού γάλακτος στέλνουν τα μπιμπερό μιας χρήσης με γάλα έτοιμο μέσα οπότε με αυτό ταϊζετε τα μωρά σας.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...