Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Συγχαρητηριααααα επιτελους εμαθες κ εσυ το φυλο κ πανω απο ολα το μωρακι σου ειναι γερο!!!:D:D:D

Σ'ευχαριστω πολυ Καλλιοπη μου!!!!!Εννοειται πως πανω απο ολα να ειναι γερο το παιδακι μου και ολα τα παιδακια!!!!Και πριν που πιστευα πως ηταν κοριτσακι ημουν εξισου χαρουμενη αλλα σημερα οταν ακουσα αγορακι τρελαθηκα τελειως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια σημερα που πηγα στο μαιευτηριο για την εξεταση,συναντησα την μαια μου που ειχα στον μικρο μου και με θυμοτανε!!!!Αγκαλιαστηκαμε,χαιρετηθηκαμε,χαρηκα πολυ που την ειδα,μπηκε μεσα κατα την διαρκεια της εξετασης και καποια στιγμη με χαιδευε,το ιδιο εκανε οταν με ετοιμαζανε αρον-αρον στο χειρουργειο πριν 3 χρονια....

Οταν βγηκαμε απο την εξεταση μαζι με τον γιατρο μου και την μαια,συναντησα αυτον που ηταν βοηθος του γιατρου στο χειρουργειο...

Μου ξυπνησαν τοσες πολλες αναμνησεις....με συγκινησαν τοσο πολυ!!!!

Κοριτσια σημερα που πηγα στο μαιευτηριο για την εξεταση,συναντησα την μαια μου που ειχα στον μικρο μου και με θυμοτανε!!!!Αγκαλιαστηκαμε,χαιρετηθηκαμε,χαρηκα πολυ που την ειδα,μπηκε μεσα κατα την διαρκεια της εξετασης και καποια στιγμη με χαιδευε,το ιδιο εκανε οταν με ετοιμαζανε αρον-αρον στο χειρουργειο πριν 3 χρονια....

Οταν βγηκαμε απο την εξεταση μαζι με τον γιατρο μου και την μαια,συναντησα αυτον που ηταν βοηθος του γιατρου στο χειρουργειο...

Τι ωραία νέα! Μπράβο για το αντράκι σου. Έτσι και ο Κωνσταντίνος σου θα έχει παρεούλα!

Νομίζω τελειώσαμε με τις β επιπεδου κ ήταν όλες καλές!

tt1ac959.aspx

Μπράβο μας για όλους τους καλούς υπερήχους! Και αν αυτή η "κοινότητα" είναι δείγμα της κοινωνίας, η χρονιά αρχίζει γαλάζια! Καιρός τους ήταν! Τα κοριτσάκια είναι περισσότερα, πρέπει να βρούνε "ταίρι"!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ναι βρε κοριτσια ξεμπερδεψαμε με την Β'επιπεδου,και δοξα τω Θεο πηγαν ολα καλα για ολες μας!!!!!

Το ειχα τοσο πολυ μεγαλο αγχος......

ravT οντως αγοροχρονια!!!

Ηοpe1234 χαιρομαι πολυ για τον μικρο μου,πριν απο λιγο ημασταν στην κουζινα με τον αντρα μου και ερχεται ο μικρος μου φωναζοντας μαμαααααααααα-μπαμπααααααααααααα,και του λεω τι ωραια μετα απο κανα χρονο θα εχουμε 2 φωνουλες να μας φωναζουν...

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!Με το καλό ο καινούριος σας λεβεντάκος!Καλά για τον Κωνσταντινούλη σας δε θα υπήρχε καλύτερο δώρο!Τελειώσαμε με τις Β επιπέδου και όλα καλά!Τι έχει σειρά τώρα;Η καμπύλη ζαχάρου;Δε θυμάμαι πότε την κάνουμε αυτή.Στο γυναικολόγο μου θα ξαναπάω σε ένα μήνα και δε μου είπε να κάνω κάτι μέχρι τότε.Και μετά εκεί κάπου στο Νοέμβριο έχουμε το doppler κορίτσια και τέλος!Μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση!

Αύριο πρωί πάω για τις αιματολογικές...για να δούμε!Φιλιά σε όλες!:-P

Καλημέρα!

Καλά νεα και από το δικό μας Β επιπεδου.Ολα φυσιολογικά για το αγοράκι μου.Και εγω γλύτωσα τον κολπικό υπέρηχο μια και φαινότανε καθαρά το μηκος του τραχήλου. 45mm και με βαση αυτό το μηκος πιθανοτητα προωρου τοκετου 0,64%.

Πρεπει να βγω και γω για ψωνια, τωρα που εχω αδεια, ευκαιρια ειναι.

Το πιο δυσκολο νομιζω θα ειναι η επιλογή του καροτσιου. Σκεφτομαι να παρω απο αυτά που εχουν μια ροδα μπροστα και δυο πισω. Εχει μια φιλη και ειναι πολυ ανετα για αυτόν που σπρώχνει το καρότσι...Πηρε καμία κοπέλα τετοιο?

Καλημερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε????

Baby2 σ'ευχαριστω!Και εγω πιστευω πως για τα μικρα μας(μεγαλα μας πια...)ειναι το καλυτερο δωρο το αδελφακι τους!

Το τελευταιο καιρο ο δικος μου εχει αρχισει να βγαζει ζηλια...πχ εχθες που γυρισα απο το γιατρο με περιμενε ολο χαρα να του πω τα νεα, του ειπα οτι το μωρακι μας μας εστειλε φιλακια για να τα δωσουμε στον αδελφουλη του,του λεω θελεις να δεις φωτογραφιες του μωρου?και μου λεει ναι,ανοιγω το φακελο και αρπαζει τις εξειτασεις(ευτυχως τις αιματολογικες)και τις εσκισε:shock:,το υφος ομως δεν ηταν δεν θελω να δω,ζηλευω κτλ,ηταν χαιρομαι πολυ,αλλα ζηλευω κι ολας λιγο και δεν ξερω πως να αντριδασω...Τις προαλλες μου λεει θα πεταξω το μωρακι μας στο κηπο:shock:Τελος παντων ευχομαι και ελπιζω να το χειριστω σωστα...

Εχθες εβγαλα τα μωρουδιακα για να δω τι εχω και τι χρειαζομαι,τελικα εχω αρκετα πραγματακια,αλλα δεν εχω τιποτα για ηλικιες 0-3,αλλα απο την εμπειρια μου με τον μικρο νομιζω πως δεν πολυ χρειαζονται,θα αγορασω 3-4 φορμακια γι'αυτη την ηλικια και ενα ρουχαλακι για την εξοδο μας απο το μαιευτηριο και νομιζω πως ειμαι οκ! Αν δω οτι του κολυμπανε του ψωνιζω και αργοτερα αφου γεννηθει.

Καλημέρα!

Καλά νεα και από το δικό μας Β επιπεδου.Ολα φυσιολογικά για το αγοράκι μου.Και εγω γλύτωσα τον κολπικό υπέρηχο μια και φαινότανε καθαρά το μηκος του τραχήλου. 45mm και με βαση αυτό το μηκος πιθανοτητα προωρου τοκετου 0,64%.

Το πιο δυσκολο νομιζω θα ειναι η επιλογή του καροτσιου. Σκεφτομαι να παρω απο αυτά που εχουν μια ροδα μπροστα και δυο πισω. Εχει μια φιλη και ειναι πολυ ανετα για αυτόν που σπρώχνει το καρότσι...Πηρε καμία κοπέλα τετοιο?

Μπραβο Ζωη!Συγχαρητηρια!!!Σου εφυγε και εσενα το βαρος της β'επιπεδου!

Βρε μανούλα του γλυκούλη Κωνσταντίνου, τι εννοείς πως δεν χρειάζονται τα 0-3 μηνών;

Το 3-6 ξεκινά από 62 εκατοστά ύψος έως 70 περίπου. Ένα νεογέννητο 52 εκατοστών θεωρείται ψηλό μωράκι. Με μια πρώτη ματιά δηλαδή, αν του φορέσεις φορμάκι 3-6 μηνών θα περισσεύουν 10 εκατοστά!

Εγώ τα ρούχα (και απ την κόρη μου δηλαδή) τα έχω ως εξής:

Ζιπουνάκια (αμάνικα) 0-3, 3-6 κ.ο.κ.

Κοντομάνικα 0-3, 3-6 κ.ο.κ.

Μακρυμάνικα κορμάκια 0-3, 3-6 κ.ο.κ.

Ολόσωμα φορμάκια 0-3, 3-6 κ.ο.κ.

Προσωπικά, από κάθε είδος φροντίζω να έχω τουλάχιστον 6-7.

Τώρα τον χειμώνα, εξαρτάται και απ την περιοχή όπου ζούμε, τα επίπεδα υγρασίας κ.λπ.

Στην κόρη μου δεν με βόλεψαν τα μακρυμάνικα κορμάκια μέσα απ τα ολόσωμα και θεωρώ πως είναι υπερβολή ακόμα και για τον μπέμπη που θα ναι χειμωνιάτικο μωρό σε περιοχή με δύσκολο χειμώνα. Άρα απ αυτά δεν σκοπεύω να ψωνίσω ακόμα εκτός κι αν κρίνω πως χρειάζεται στην πορεία. Βέβαια αυτά μπορεί να βολέψουν προς την άνοιξη με παντελονάκι- ποδαράκι από κάτω.

Επίσης μέχρι τουλάχιστον 9 μηνών θεωρώ άχρηστα τα ρουχαλάκια αλλά και πάλι προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαμάς. Αν πχ μια μαμά έχει τη φιλοσοφία "δε με νοιάζει που είναι νεογέννητο και είναι χειμώνας, θα το βγάζω βόλτα με το καρότσι και θέλω να φοράει ρούχα", προφανώς θα πάρει και ρουχαλάκια!

Πέραν των προαναφερόμενων, προσωπικά θα πάρω υπνόσακο και φόρμα εξόδου. Η φόρμα μας φάνηκε χρήσιμη ακόμα και μόνο για τις επισκέψεις στον παιδίατρο. Προστατεύει το μωρό απ το κρύο μιας και είναι ολόσωμη.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο τις πρωτομάνες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Βρε μανούλα του γλυκούλη Κωνσταντίνου, τι εννοείς πως δεν χρειάζονται τα 0-3 μηνών;

Το 3-6 ξεκινά από 62 εκατοστά ύψος έως 70 περίπου. Ένα νεογέννητο 52 εκατοστών θεωρείται ψηλό μωράκι. Με μια πρώτη ματιά δηλαδή, αν του φορέσεις φορμάκι 3-6 μηνών θα περισσεύουν 10 εκατοστά!

Εγώ τα ρούχα (και απ την κόρη μου δηλαδή) τα έχω ως εξής:

Ζιπουνάκια (αμάνικα) 0-3, 3-6 κ.ο.κ.

Κοντομάνικα 0-3, 3-6 κ.ο.κ.

Μακρυμάνικα κορμάκια 0-3, 3-6 κ.ο.κ.

Ολόσωμα φορμάκια 0-3, 3-6 κ.ο.κ.

Προσωπικά, από κάθε είδος φροντίζω να έχω τουλάχιστον 6-7.

Τώρα τον χειμώνα, εξαρτάται και απ την περιοχή όπου ζούμε, τα επίπεδα υγρασίας κ.λπ.

Στην κόρη μου δεν με βόλεψαν τα μακρυμάνικα κορμάκια μέσα απ τα ολόσωμα και θεωρώ πως είναι υπερβολή ακόμα και για τον μπέμπη που θα ναι χειμωνιάτικο μωρό σε περιοχή με δύσκολο χειμώνα. Άρα απ αυτά δεν σκοπεύω να ψωνίσω ακόμα εκτός κι αν κρίνω πως χρειάζεται στην πορεία. Βέβαια αυτά μπορεί να βολέψουν προς την άνοιξη με παντελονάκι- ποδαράκι από κάτω.

Επίσης μέχρι τουλάχιστον 9 μηνών θεωρώ άχρηστα τα ρουχαλάκια αλλά και πάλι προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαμάς. Αν πχ μια μαμά έχει τη φιλοσοφία "δε με νοιάζει που είναι νεογέννητο και είναι χειμώνας, θα το βγάζω βόλτα με το καρότσι και θέλω να φοράει ρούχα", προφανώς θα πάρει και ρουχαλάκια!

Πέραν των προαναφερόμενων, προσωπικά θα πάρω υπνόσακο και φόρμα εξόδου. Η φόρμα μας φάνηκε χρήσιμη ακόμα και μόνο για τις επισκέψεις στον παιδίατρο. Προστατεύει το μωρό απ το κρύο μιας και είναι ολόσωμη.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο τις πρωτομάνες!

Δεν εννοω πως δεν χρειαζονται καθολου,αλλα τα μικρα ξεπεταγονται τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινουν να τα φορεσουν,ασε που εξερταται κι απο ποια εταιρεια θα ψωνισεις,ειναι μερικα που εχουν στενη φορμα και μετα απο λιγο δεν τους κανουν,αντιθετα της mothercare που ειχα παρει αρκετα εχουν περιθωριο,ετσι λοιπον επειδη ειχα παρει παααααρα πολλα φορμακια 3-6(αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στα 15?Ισως και λιγο παραπανω)λεω πως θα παρω μαλλον μια συσκευασια των mothercare(εμενα με ειχε βολεψει αρκετα αυτο το μαγαζι)και απο κει και περα βλεποντας και κανοντας.Αν δω δηλαδη πως του ειναι πολυ μεγαλα τα 3-6,δηλαδη το χανω μεσα στο φορμακι θα παρω κι αλλα αργοτερα.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να του ειναι λιγο μεγαλα τα φορμακια που θα φοραει μεσα στο σπιτι,τα ρουχαλακια που θα φοραει εξω τα θελω να ειναι στο σωστο μεγεθος,αλλα επειδη θα ειναι μεσα στο χειμωνα δεν θα πολυ βγαινει εξω,ασε που πιστευω οτι θα μας κανουν και αρκετα δωρα.Στον Κωνσταντινο ειχα παει και ειχα παρει τα απειρα ρουχα,αποτελεσμα?πολλα δεν τα φορεσε,οποτε τωρα το παω βλεποντας και κανοντας;)

Κι εγώ mothercare ψώνιζα τα οποία έχουν γενικά μεγάλη φόρμα. Δηλαδή το 3-6 δε σημαίνει πως θα το φορέσει αυστηρά έως 6 μηνών. Σίγουρα θα πάρει ακόμα 1 μήνα τουλάχιστον. Άχρηστα θεωρώ τα newborn αν το μωρό δεν είναι πρόωρο ή πολύ μικροκαμωμένο αλλά τα 0-3 τα θεωρώ απαραίτητα.

Όπως βλέπετε καλές μου πρωτομάνες, είναι ανάλογα τι βολεύει την κάθε μια οπότε βλέποντας και κάνοντας θα το πάτε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου !!!! Άρχισα να ψάχνω για καρότσι ; Έχετε καμία ιδέα γιατί εχω κατα μπερδευτεί . Το αυτόκινητο μας ειναι κ σχετικά μικρό κ δεν έχουμε περιθώρια για πολυ μεγάλο καρότσι . Φιλάκια σε όλες !!!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Κι εγώ mothercare ψώνιζα τα οποία έχουν γενικά μεγάλη φόρμα. Δηλαδή το 3-6 δε σημαίνει πως θα το φορέσει αυστηρά έως 6 μηνών. Σίγουρα θα πάρει ακόμα 1 μήνα τουλάχιστον. Άχρηστα θεωρώ τα newborn αν το μωρό δεν είναι πρόωρο ή πολύ μικροκαμωμένο αλλά τα 0-3 τα θεωρώ απαραίτητα.

Όπως βλέπετε καλές μου πρωτομάνες, είναι ανάλογα τι βολεύει την κάθε μια οπότε βλέποντας και κάνοντας θα το πάτε!

Τα ρούχα από τα mothercare έχουν όντως μεγάλη φόρμα και τα 0-3 είναι ιδανικά για τους πρώτους μήνες.Εγώ όμως που ψωνίζω από τα ORCHESTRA που έχουν πολύ μικρές φόρμες στα ρούχα τους πήρα 2 φορμάκια 3 μηνών και πιο πολλά 6.Η κόρη μου γεννήθηκε 54 πόντους και μέχρι να σαραντίσει είχε φτάσει τους 61!!Κυκλωπάκι σωστό!Θα μας φέρουν όμως κιόλας βρε κορίτσια κι επειδή εγώ τουλάχιστον στην κόρη μου την πάτησα κι έμειναν ρούχα με την ετικέτα που δεν τα φόρεσε καν ,θα είμαι πολύ φειδωλή στις αγορές μου.Κι όπως πολύ σωστά είπες : "Βλέποντας και κάνοντας!!":D

Καλημέρα!

Συγχαρητήρια Ζωή!!Τελειώσαμε με τις Β΄επιπέδου κορίτσια;Τέλεια αποτελέσματα λοιπόν για όλες μας !Καλή μας συνέχεια!!Δεν έχω εγώ τέτοιο καρότσι και δεν μπορώ να σε διαφωτίσω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...