Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Μπράβο για την μπέμπα σου!Σούπερ νέα!Κι εμένα μου τον μέτρησε με τον υπέρηχο τον τράχηλο: 43mm και έσω τραχηλικό στόμιο κλειστό(που είναι καλό από ο,τι μου είπε)

Είσαι στον ίδιο γιατρό;Πως και σου έδωσε τώρα τόσα φάρμακα;

Καλημέρα baby2?! Στον ίδιο γιατρό είμαι. Αφού είδε τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που μου είχε γράψει ο άλλος, συνειδητοποίησε ότι όντως τα χρειαζόμουν! Τώρα παίρνω και αντιβίωση γιατί τα λευκά μου ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς και κάνω συνέχεια εξετάσεις για να παρακολουθήσουμε αν βοηθάει η αντιβίωση ή αν χρειάζεται να το ψάξουμε παραπάνω. Τελικά το ένστικτό μου αποδείχτηκε σωστό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα κι εγώ επιτέλους εχθές τον Β' επιπέδου και όλα καλά από αυτά που μπορούσε να δει. Η μικρούλα μου είναι 584 γρ. και πολύ πολύ ζωηρή. Βέβαια, μου συνέστησε να πάω και σε ένα παιδοκαρδιολόγο (λόγω οριακής αυχενικής), αλλά δεν νομίζω να πάω. Δεν μπορώ άλλο άγχος!

Θυμάστε που σας έλεγα ότι παίρνω μόνο φυλικό και δεν μου γράφει κάθε μήνα εξετάσεις? Τώρα έχω φτάσει σε σημείο να παίρνω 7 χάπια την ημέρα και μέσα σε 2 εβδομάδες θα κάνω για 3η φορά εξετάσεις! Είμαστε των άκρων τελικά!!!

Κορίτσια, όσες κάνατε Β΄επιπέδου σας μέτρησαν τον τράχηλο? Εμένα μου τον μέτρησε με τον υπέρηχο από την κοιλιά (και όχι κολπικά) και τον βρήκε 30mm.

Καλημέρα! Συγχαρητήρια για τη μπέμπα σου.

Εμένα στη β επιπέδου μου μέτρησε τον τραχηλο από την κοιλιά κ ήταν κ εμένα 3cm. Μου είπε ότι είναι κλειστός κ αυτό είναι βασικά το ζητούμενο.

Πριν μείνω έγκυος σε όλες τις εξετάσεις μου τα λευκά μου ήταν πάντα αρκετά ανεβασμένα. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχαν φτάσει 19000. Πήγα σε αιματολόγο κ έκανα ο,τι εξετάσεις μπορούσα να κάνω. Συνήθως οφείλεται σε κάποια ιωση που μπορεί να περνάς, σε άγχος, στεναχώρια. Εμένα όμως, ήταν μόνιμα ανεβασμένα. Τελικά δε μου βρήκαν τόποτα κ η αιματολόγος συμπέρανε ότι αυτό είναι το φυσιολογικό για εμένα.

Τώρα στην εγκυμοσύνη είναι πάλι αρκετά ανεβασμένα. Ο νέος μικροβιολόγος που πάω για τις εξετάσεις μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να ανεβαίνουν στην εγκυμοσύνη κ δεν έδωσε σημασία. Το ίδιο κ ο γυναικολόγος μου.

Εσένα πόσο ανεβασμένα είναι?

tt1ac959.aspx

Πράγματι, σωστά τα υπολογίζεις, σε μια εβδομάδα μπαίνεις στον 7ο!

Εγώ για τον τράχηλο είχα ρωτήσει στον Β' επιπέδου τον εμβρυολόγο που το έκανε και μου είπε πως κοιλιακά δεν είναι σαφές το αποτέλεσμα αλλά δίνει μια καλή εικόνα. Μου είπε πως δεν είναι ο τέλειος είναι όμως πολύ καλός.

Ο γιατρός που θα κάνει τον τοκετό, μου έκανε επίσης Β' επιπέδου (2 φορές μάλιστα, πήγα και σήμερα καθώς λόγω θέσης εμβρύου δε μπορούσε να δει σωστά τη σπονδυλική στήλη) και σίγουρα αν είχε δει κάτι ανησυχητικό θα με είχε ενημερώσει.

Άραγε η μέτρηση τραχήλου αναγράφεται στον Β΄επιπέδου; Μήπως έχει κάποια υπόψιν της πως αναφέρεται για να το κοιτάξω κι ως μέτρηση;

Γενικά δεν πολυψάχνομαι καθώς όσο ψάχνεις, βρίσκεις! Μου αρκεί το τι βιώνω και αυτές τις μέρες είμαι καλά και το χαίρομαι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα! Συγχαρητήρια για τη μπέμπα σου.

Εμένα στη β επιπέδου μου μέτρησε τον τραχηλο από την κοιλιά κ ήταν κ εμένα 3cm. Μου είπε ότι είναι κλειστός κ αυτό είναι βασικά το ζητούμενο.

Πριν μείνω έγκυος σε όλες τις εξετάσεις μου τα λευκά μου ήταν πάντα αρκετά ανεβασμένα. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχαν φτάσει 19000. Πήγα σε αιματολόγο κ έκανα ο,τι εξετάσεις μπορούσα να κάνω. Συνήθως οφείλεται σε κάποια ιωση που μπορεί να περνάς, σε άγχος, στεναχώρια. Εμένα όμως, ήταν μόνιμα ανεβασμένα. Τελικά δε μου βρήκαν τόποτα κ η αιματολόγος συμπέρανε ότι αυτό είναι το φυσιολογικό για εμένα.

Τώρα στην εγκυμοσύνη είναι πάλι αρκετά ανεβασμένα. Ο νέος μικροβιολόγος που πάω για τις εξετάσεις μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να ανεβαίνουν στην εγκυμοσύνη κ δεν έδωσε σημασία. Το ίδιο κ ο γυναικολόγος μου.

Εσένα πόσο ανεβασμένα είναι?

Γεια σου hope1234! Εμένα ξεκίνησαν στις πρώτες εξετάσεις 14.000, στις 19 Αυγούστου πήγαν 16.000 και μετά από ένα μήνα έφτασαν 18.200. Παίρνω αντιβίωση και μετά από 3 ημέρες αντιβίωσης ξαναέκανα εξετάσεις και κατέβηκαν λίγο (17.500). Θα συνεχίσω για άλλες 7 ημέρες την αντιβίωση και θα ξανακάνω να δω που έχουν φτάσει. Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι το όριο είναι γενικά έως 10.000, αλλά στην εγκυμοσύνη το "φυσιολογικό" είναι έως 15.000. Το πρόβλημα με εμένα είναι ότι έχω κάνει και σπληνεκτομή και οποιαδήποτε λοίμωξη μπορεί να γίνει επικίνδυνη, γι΄αυτό είπαμε να το παρακολουθήσουμε πιο στενά.

Όσο για τον τράχηλο, σήμερα που θα πάω να μου γράψει τις εξετάσεις θα την ρωτήσω επειδή εγώ είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις, μήπως επηρεαστεί από αυτό και θα σε ενημερώσω.

Διαφημίσεις

Πράγματι, σωστά τα υπολογίζεις, σε μια εβδομάδα μπαίνεις στον 7ο!

Εγώ για τον τράχηλο είχα ρωτήσει στον Β' επιπέδου τον εμβρυολόγο που το έκανε και μου είπε πως κοιλιακά δεν είναι σαφές το αποτέλεσμα αλλά δίνει μια καλή εικόνα. Μου είπε πως δεν είναι ο τέλειος είναι όμως πολύ καλός.

Ο γιατρός που θα κάνει τον τοκετό, μου έκανε επίσης Β' επιπέδου (2 φορές μάλιστα, πήγα και σήμερα καθώς λόγω θέσης εμβρύου δε μπορούσε να δει σωστά τη σπονδυλική στήλη) και σίγουρα αν είχε δει κάτι ανησυχητικό θα με είχε ενημερώσει.

Άραγε η μέτρηση τραχήλου αναγράφεται στον Β΄επιπέδου; Μήπως έχει κάποια υπόψιν της πως αναφέρεται για να το κοιτάξω κι ως μέτρηση;

Γενικά δεν πολυψάχνομαι καθώς όσο ψάχνεις, βρίσκεις! Μου αρκεί το τι βιώνω και αυτές τις μέρες είμαι καλά και το χαίρομαι!

ravT εμένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχα κάνει Β΄επιπέδου δεν έγραφε πουθενά το μήκος του. Τώρα που έκανα (σε άλλο ιατρείο) πήγα πιο προετοιμασμένη και το ρώτησα στην γιατρό που μου έκανε τον υπέρηχο και στα αποτελέσματα αναγράφετε ως "μήκος τραχήλου". Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ξέρω ότι η καλύτερη μέτρηση γίνεται κολπικά, αλλά αφού ο γιατρός σου δεν σου είπε τίποτα όλα καλά θα είναι. Εγώ σήμερα θα το πω στον γιατρό μου και θα ζητήσω αν είναι να το κοιτάξουμε και κολπικά αν χρειάζεται.

Χαίρομαι που είσαι καλά και το ευχαριστιέσαι!!!:D

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε;;;

Εγω γυρισα δουλεια αλλα οχι για πολυ ελπιζω γτ ζητησα την κανονικη μου αδεια νωριτερα δεν την παλευω...

Οσο για το μηκος τραχηλου εμενα ηταν 38 mm κ μου την εκανε κολπικα και τα λευκα ηταν 8,500 με οριο τα 10,00....

Ποσο πρεπει να ειναι το μηκος τραχηλου;;; εμενα μου ειπε οτι δεν εχω πιθανοτητες για προωρο τοκετο...

Bibitsou συγχαρητηρια για την β επιπεδου ολα καλα θα πανε εχεις δικιο γτ να μπαινεις σε διαδικασιες που θα σε αγχωσουν αν το μωρο σου ηταν μια χαρα....επισης ειχες πολυ καλο ενστικτο μπραβο σου μερικες φορες χρειαζεται να τους πιεζουμε κ λιγο γτ καποιοι ειναι στον κοσμο τους!!

Εγω την δευτερα ξεκιναω μαθηματα προετοιμασιας τοκετου κ προγραμμα γιογκα αντε μπας κ ξεπιαστω λιγουλακι!!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κορίτσια!Κι εμένα στο Β΄επιπέδου το γράφει ως "μήκος τραχήλου" οπότε ήταν ξεκάθαρο για μένα ποια μέτρηση αφορούσε τον τράχηλο.Εμένα τα λευκά μου προς το παρόν ήταν καλά,την Παρασκευή θα πάω για την καθιερωμένη γενική αίματος και την anti-Ha.Είμαι περίεργη να δω που βρίσκεται ο αιματοκρίτης μου...Τη Δευτέρα το απόγευμα έχω ραντεβού με την αιματολόγο να τα δει και να μου γράψει τις ενέσεις του μήνα.Αν έχει πέσει κι άλλο κάτω από το 27,5 που ήταν πριν ένα μήνα θα γίνει χαμός!Θα τσακωθώ μαζί της αν δε μου δώσει κάτι άλλο που να το απορροφά καλύτερα ο οργανισμός μου!

Χτες κορίτσια αγόρασα για την μπέμπα μου ένα φορμάκι που με αυτό λέω να την βγάλω από το μαιευτήριο.Είναι κόκκινο,βελουτέ κι έχει κεντημένα ασημί αστεράκια επάνω!θα είναι σαν Αγιο-Βασιλίτσα!Άλλωστε εμείς το αργότερο 2-3 Ιανουαρίου θα έχουμε τον τοκετό οπότε θα είναι ντυμένη στο πνεύμα των ημερών! :-)

Καλημέρα κορίτσια! Σε ευχαριστώ πολύ Calliope* και σου εύχομαι και σε εσένα να πάνε όλα τέλεια και να πάρεις γρήγορα την αδειούλα σου! Και το δικό μου το μυαλό είναι πότε θα περάσει ο καιρός να βγω σε άδεια. Όσο για το μήκος τραχήλου, το δικό σου είναι πολύ καλό οπότε μην αγχώνεσαι!

Εχθές πήγα στον γιατρό για να του δείξω τα αποτελέσματα από Β΄επιπέδου και να μου γράψει την αντιβίωση και τις εξετάσεις. Το μόνο που μου είπε είναι ότι το μήκος δεν είναι χάλια, αλλά δεν είναι και πολύ καλό, γι΄αυτό όταν θα κλείσουμε ραντεβού για τον επόμενο μήνα που θα με δει κανονικά, είπε θα μου το μετρήσει κολπικά (εγώ ήθελα να το έβλεπε εκείνη την ώρα βέβαια, αλλά δεν είχα ραντεβού).

Να σας ρωτήσω κάτι κορίτσια? Σας έτυχε να χρειαστεί να σας συνταγογραφήσει κάτι ο γιατρός σε μέρα που δεν είχατε ραντεβού και να σας χρεώσει για την συνταγογράφηση???

Γεια σας κορίτσια!Κι εμένα στο Β΄επιπέδου το γράφει ως "μήκος τραχήλου" οπότε ήταν ξεκάθαρο για μένα ποια μέτρηση αφορούσε τον τράχηλο.Εμένα τα λευκά μου προς το παρόν ήταν καλά,την Παρασκευή θα πάω για την καθιερωμένη γενική αίματος και την anti-Ha.Είμαι περίεργη να δω που βρίσκεται ο αιματοκρίτης μου...Τη Δευτέρα το απόγευμα έχω ραντεβού με την αιματολόγο να τα δει και να μου γράψει τις ενέσεις του μήνα.Αν έχει πέσει κι άλλο κάτω από το 27,5 που ήταν πριν ένα μήνα θα γίνει χαμός!Θα τσακωθώ μαζί της αν δε μου δώσει κάτι άλλο που να το απορροφά καλύτερα ο οργανισμός μου!

Χτες κορίτσια αγόρασα για την μπέμπα μου ένα φορμάκι που με αυτό λέω να την βγάλω από το μαιευτήριο.Είναι κόκκινο,βελουτέ κι έχει κεντημένα ασημί αστεράκια επάνω!θα είναι σαν Αγιο-Βασιλίτσα!Άλλωστε εμείς το αργότερο 2-3 Ιανουαρίου θα έχουμε τον τοκετό οπότε θα είναι ντυμένη στο πνεύμα των ημερών! :-)

Καλά αυτός ο αιματοκρίτης είναι ότι να 'ναι! Εμένα ανέβηκε μόνος του από το 30 στο 32,6 και με το που άρχισα τον σίδηρο ξαναέπεσε στο 30! baby2? εσύ τι συμπλήρωμα σιδήρου παίρνεις? Σε χάπια ή πόσιμο? Θα είναι τέλεια η μπέμπα σου μέσα στα κόκκινα! Το καλύτερο δώρο για να ξεκινήσετε μία καινούργια χρονιά! :D

Διαφημίσεις

Καλά αυτός ο αιματοκρίτης είναι ότι να 'ναι! Εμένα ανέβηκε μόνος του από το 30 στο 32,6 και με το που άρχισα τον σίδηρο ξαναέπεσε στο 30! baby2? εσύ τι συμπλήρωμα σιδήρου παίρνεις? Σε χάπια ή πόσιμο? Θα είναι τέλεια η μπέμπα σου μέσα στα κόκκινα! Το καλύτερο δώρο για να ξεκινήσετε μία καινούργια χρονιά! :D

Καλημέρα bibitsou! Εγώ παίρνω 2 χάπια (σαν κάψουλες είναι) microfer την ημέρα. Νομίζω οτι σε υγρή μορφή θα το απορροφούσα καλύτερα αλλά η αιματολόγος δεν ήθελε να μου το αλλάξει τον προηγούμενο μήνα.Μου είπε οτι είναι η περίοδος που το παιδί τραβάει τις περισσότερες ουσίες από το αίμα μας κι οτι θα ανέβει.Για να δούμε...είμαι πολύ περίεργη αν θα έχει ανέβει ο αιματοκρίτης.

Η κόρη μου τα τελευταία χρόνια έγραφε γράμμα στον Αη-Βασίλη να της στείλει ένα αδερφάκι...Ε,όντως αγιοβασιλιάτικο θα είναι το μωρό μας!Και όλες μας αφού είμαστε "μανούλες Ιανουαρίου" θα έχουμε τα μωρά μας δώρο για την καινούρια χρονιά!:wink:

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα το πρωι εκανα την Β επιπεδου!!!!!

Καλιοπηηηηηηηηηηη κανε με ΜΠΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στο πινακακι!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!Το μικρουλη μου ειναι γερο και δυνατο και ειναι αγορακι!!!!!!!Δεν το πιστευα!!!!!!Μολις το ειδα στον υπερηχο δεν πιστευα στα ματια μου!!!!!!!!Αυτα που μπορεσα να ξεχωρισω στον υπερηχο ηταν τα δαχτυλακια του,τα ματακια του,και τα πατουσακια του!!!!Ελιωσααααααα!!!!!!

Δοξα τω Θεω πηγαν ολα καλα γιατι το ειχα πολυ μεγαλο αγχος....

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 24/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα το πρωι εκανα την Β επιπεδου!!!!!

Καλιοπηηηηηηηηηηη κανε με ΜΠΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στο πινακακι!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!Το μικρουλη μου ειναι γερο και δυνατο και ειναι αγορακι!!!!!!!Δεν το πιστευα!!!!!!Μολις το ειδα στον υπερηχο δεν πιστευα στα ματια μου!!!!!!!!Αυτα που μπορεσα να ξεχωρισω στον υπερηχο ηταν τα δαχτυλακια του,τα ματακια του,και τα πατουσακια του!!!!Ελιωσααααααα!!!!!!

Δοξα τω Θεω πηγαν ολα καλα γιατι το ειχα πολυ μεγαλο αγχος....

Συγχαρητηριααααα επιτελους εμαθες κ εσυ το φυλο κ πανω απο ολα το μωρακι σου ειναι γερο!!!:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κοριτσια ειναι απιστευτο το πως κουνιεται πλεον αυτο το ζουζουνι πραγματικα εχω παθει πλακα ακομα κ οταν ειμαι ορθια ή δουλευω πλεον κουνιεται...το μονο κακο ειναι οτι λογω δουλειας κ κουρασης η κοιλια μου γινεται συνεχεια πετρα!!!

bibitsou εγω παω οποτε θελω κ μου γραφει γτ συνεχεια μου τελειωνουν κ σε ασχετες μερες που δεν συμπιπτουν με το ραντεβου!!! αλλα δεν με χρεωνει κ εφοσον ειναι γιατρος σου γτ να σε χρεωσει!! νομιζω σε ρωτανε αν εισαι πελατης κ ετσι στα γραφουν!!!

baby2 απορω γτ δεν στα αλλαξε..αλλα περιμενε κ αυτα τα αποτελεσματα γτ μερικες φορες ειμαστε πιο αδυναμες κ παιζει να πεσει ο αιματοκριτης...

Κ εγω σκεφτομαι τι ιδαιτερο να παρω για τον μπεμπη μου....

Δεν ξερω θελω να ψωνισω κ ολο δεν παω το μονο που εκανα ειναι να παω να παρω την λιστα απο την κλινικη που θα γεννησω να ξερω κ τι να παρω!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...