Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα εμείς έχουμε έρθει 2ημερο σε ένα χωριό...ωραία ειναι!!

Mama Kon/nou εμένα ο γιατρός μου είχε άλλη άποψη με τις δύσπνοιες τι να πω αυτός μου είχε πει να μην βγαίνω πολυ στη ζέστη να μην κουράζομαι κ να κανω συχνά κ χλιαρα ντους α κ άνετα ρούχα.. Καλά η άλλη που σκέφτηκε να σου πρότεινει ακτινογραφία;;; Μόνο σε πολυ έκτακτα το κάνουν!!!! Για αυτό αντιπαθώ τα νοσοκομεία...

Δυστυχώς εδώ Χανιά δεν υπάρχουν βιοτεχνίες κ οι τιμές τσιμπάνε αλλά λέω να πάω Αθήνα μερικές μέρες μήπως βρω τπτ εκεί οίκον

Baby2 κοίταξα jumbo αλλά δεν ήταν 100% βαμβάκι κ δεν πήρα κ επίσης είχαν μικρό μέγεθος έχω μεγάλη κούνια από εκεί λέω να πάρω σελτεδακια πανακια...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε???

Εγω μετα την χθεσινη τρομαρα που πηρα,κοιμηθηκα ανακουφισμενη στο κρεβατακι μου και σημερα σηκωθηκα μες τα κεφια!!!

Καλλιοπη μου ο καθε γιατρος τελικα εχει δικη του σειρα-λογικη,κι αντε εμεις να βγαλουμε ακρη....

Διημερο σε χωριο!!!Σουπερ!!!!Καλα να περασετε!!!!

Υ.Σ. Καλα, για την λιστα που εβαλες δεν εχω λογια!!!!Σουπερ Οργανωμενη!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου ! Τι κάνετε ; Να σας ρωτήσω κάτι !

Έχουν αρχίσει κ με πονάνε πολυ τα πλευρά μου ειδικά οταν κάθομαι πολύ ώρα σε καρέκλα ; Το νιώθετε κ εσείς αυτό ;

Κ κάτι ακόμα έχετε σκεφτεί πως θα μετεφέρετε το μωράκι απο το μαιευτήριο στο σπίτι κ που θα κοιμάται τον πρώτο καιρό ; Θα αγοράσετε καλαθούνα ή πορτ-μπεμπέ ; Οι δευτερομανούλες ας μας βοηθήσουν !!!

Καλο σκ σε όλες !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Έχουν αρχίσει κ με πονάνε πολυ τα πλευρά μου ειδικά οταν κάθομαι πολύ ώρα σε καρέκλα ; Το νιώθετε κ εσείς αυτό ;

Κ κάτι ακόμα έχετε σκεφτεί πως θα μετεφέρετε το μωράκι απο το μαιευτήριο στο σπίτι κ που θα κοιμάται τον πρώτο καιρό ; Θα αγοράσετε καλαθούνα ή πορτ-μπεμπέ ; Οι δευτερομανούλες ας μας βοηθήσουν !!!

Καλο σκ σε όλες !!!

Άχ γιουλη μου εμένα πονάνε τα πλευρά μου εδώ κ 3 εβδομάδες κάποιες φορές λίγο κ κάποιες υποφέρω αν ξαπλώνω στο πλάι ηρεμώ κάπως με ένα μαξιλάρι..

Εγώ θα το μεταφέρω με την καλαθουνα που έχει το καρότσι και έχω πάρει λίκνο για το υπνοδωμάτιο ειναι ιδανικό μιας κ οι 6 μήνες που χωράει ειναι το ιδανικό να κοιμηθεί κ στο δωμάτιο μου κατα την δική μου άποψη...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?

Εγω σημερα ειχα περιπετειες,πηρα τον γιατρο τηλ και τον ρωτησα για την δυσπνοια,μου ειπε πως ειναι νωρις ακομα για να ευθυνεται η εγκυμοσυνη και να δω καποιον παθολογο,πηρα τηλ και δεν ειχε ραντεβου και ετσι αποφασισαμε μαζι με τον αντρα μου να παμε στο νοσοκομειο,ωστε να μην περιμενουμε και να μας φυγει το αγχος.Πηγαμε,ολες οι κοπελες με προσεχαν παααααρα πολυ και ηταν πολυ ευγενικες μαζι μου εκτος απο την επιμελητρια,η οποια αφου με εξετασε προτεινε στους υπολοιπους γιατρους να κανω ακτινογραφια,ευτυχως κανενας αλλος γιατρος δεν συμφωνησε μαζι της,μαλιστα μια κοπελα μου εκανε κρυφα νοημα να μην το δεχτω(να 'ναι καλα η κοπελα με συγκινησε),εννοειτε πως δεν θα δεχομουν αλλα βρε κοριτσια ενιωσα ασχημα,που εμπιστευομαστε την ζωη μας???πως μπορεσε να προτινει κατι τετοιο????κι αν παθαινε κατι το μωρο μου???δεν την ενδιεφερε???

Υστερα ηρθε να μου παρει αιμα,εγω επειδη τα φοβαμαι πολυ αυτα της λεω θα το κανετε με το μαλακο,ε?και μου απανταεi σε στυλ χιουμορ:"οχι,θα το κανω αργα και βασανιστηκά..."

Τελος παντων ευτυχως οι εξετασεις μου βγηκαν ολες μια χαρα και ετσι γυρισα σπιτακι μου μαζι με τον αντρουλη μου και κοντα στο παιδακι μου...

mama konstantinou Τι περιπέτεια ήταν αυτή;Περαστικά εύχομαι να είναι!Θυρεοειδή έχεις κοιτάξει;Εγώ που πήγα στον ενδοκρινολόγο για τις ταχυκαρδίες και τα λαχανιάσματα που είχα,με ρώτησε αν είχα και δύσπνοια (που εγώ δεν είχα).Τελικά είχα θεματάκι με την Τ4 και παίρνω χαπάκι.Καλά η άλλη σου είπε να κάνεις ακτινογραφία;Πάμε καλά;Ξέρω οτι σε έκτακτες περιπτώσεις κάνουν (π.χ σε τροχαία) αφού καλύψουν την κοιλιά με ένα ειδικό κάλυμμα αλλά εσύ δεν ήσουν τέτοια περίπτωση.Ελπίζω ήδη να αισθάνεσαι καλύτερα!

Διαφημίσεις

Καλο σκ σε όλες !!!

Εγώ προς το παρόν δεν έχω ενόχληση από τα πλευρά όμως βρε κορίτσια οι καούρες δεν περνάνε...Χτες ξαφνικά ένιωσα πολύ ανακατωσούρα κι έκανα κι εμετό!και μετά μια χαρά,σα να μην τρέχει τίποτα! Λοιπόν,την κόρη μου την είχα πάρει από το μαιευτήριο με καλαθούνα αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν είναι καθόλου ασφαλές.Τώρα την μπέμπα θα την πάρουμε με το βρεφικό καθισματάκι αυτοκινήτου που δένει με τη ζώνη κι όσο να΄ναι έχει μία προστασία παραπάνω.

Κορίτσια σήμερα ήταν σαν 52 Αυγούστου...Πήγαμε στη θάλασσα με φίλους κι ήταν σούπερ!Εγώ βέβαια στην ξαπλώστρα όπως όλο το καλοκαίρι αλλά τα παιδάκια το καταχάρηκαν γιατί δεν το περίμεναν ακόμα ένα μπανάκι στη θάλασσα.Πολύ χαλαρώσαμε...αν και η μπέμπα με τάραξε στις κλωτσιές!

mama konstantinou Τι περιπέτεια ήταν αυτή;Περαστικά εύχομαι να είναι!Θυρεοειδή έχεις κοιτάξει;Εγώ που πήγα στον ενδοκρινολόγο για τις ταχυκαρδίες και τα λαχανιάσματα που είχα,με ρώτησε αν είχα και δύσπνοια (που εγώ δεν είχα).Τελικά είχα θεματάκι με την Τ4 και παίρνω χαπάκι.Καλά η άλλη σου είπε να κάνεις ακτινογραφία;Πάμε καλά;Ξέρω οτι σε έκτακτες περιπτώσεις κάνουν (π.χ σε τροχαία) αφού καλύψουν την κοιλιά με ένα ειδικό κάλυμμα αλλά εσύ δεν ήσουν τέτοια περίπτωση.Ελπίζω ήδη να αισθάνεσαι καλύτερα!

Καλησπερα!Λες?Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα και εγω θεματακι και επερνα Τ4,αλλα τωρα οταν εκανα εξετασεις στην αρχη,στο πακετο που καναμε,ηταν ολα καλα.Αυριο θα παει ο αντρας μου στο γιατρο για να μου γραψει τις ενεσεις,οποτε θα του πω να μου γραψει και μια εξεταση για θυροειδη.

Ετσι νιωθω και εγω,ξεκιναει με φουσκωμα,λαχανιασμα και καταληγει σε δυσπνοια.

Σημερα νιωθω πολυ-πολυ καλυτερα!Μακαρι να υποχωρησει γιατι ειναι ενοχλητικο.

Konstantino-mama η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή (χωρίς να μαι έγκυος) έφτασα στο νοσοκομείο με δύσπνοια και αφού βεβαιώθηκαν πως το οξυγόνο μου ήταν μια χαρά, με ρώτησαν εάν έχω ψάξει τον θυροειδή μου. Απ τη στιγμή που είχες και στην πρώτη εγκυμοσύνη θέμα, και με δεδομένο πως δικός μου άνθρωπος έκανε θυροειδή στην εγκυμοσύνη αλλά όχι εξ αρχής της, θα σε συμβούλευα να το κοιτάξεις ξανά.

Εγώ είμαι καλά αυτές τις μέρες αν και φυσικά κουράζομαι με το παραμικρό.

Κάθε φορά που δεν μπορώ να κάνω όλα όσα θέλω, σκέφτομαι πως συγκριτικά με άλλες γυναίκες κάνω πάρα πολλά πράγματα οπότε το βουλώνω!

Δειλά - δειλά ξεκινάω τα ψώνια για τον μπέμπη και πολύ το χαίρομαι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εγώ είχα μια ψιλοπεριπέτεια! Εδώ κ λίγες μέρες είχα έντονο πόνο στα δάχτυλα των χεριών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης μούδιαζαν πολύ τα χέρια μου. Κάθε μέρα ο πόνος ήταν κ πιο έντονος με αποτέλεσμα τις 3 τελευταλιες μέρες να ξυπνάω με κλάματα. Τελικά πήγα σήμερα στον ορθοπεδικό κ μου είπε ότι έχω σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Λόγω μιας ορμόνης που παράγεται στη εγκυμοσύνη πιέζεται ένα νεύρο. Μου έκανε υπέρηχο στα χέρια (δεν ήξερα οτι υπάρχει) κ μου έγραψε νάρθηκες. Εάν δεν περάσει θα μου γράψει κ φυσικοθεραπείες. Συνήθως ο πόνος περνάει μετά τη γέννα (έως κ έξι μήνες μετά). Στεναχωρήθηκα λίγο, γιατί σκεφτομαι πώς θα μπορέσω να κουμαντάρω τη μπέμπα, αν πονάω τόσο.

Έχετε ακούσει κάποια άλλη κοπέλα να έιχε το ίδιο? Πόσο καιρό μετα τη γέννα της πέρασαν τα συμπτώματα?

Κατά τα άλλα καλά. Η μπέμπα είναι πολύ δραστήρια.

Τη προηγούμενη Τετάρτη πήγα σε ένα σεμινάριο για φροντίδα νεογέννητου. Έμαθα πολλά πράγματα. Το διοργάνωσε ένα μαγαζί με βρεφικά. Μας μίλησε μια μαία.Πολύ καλή μου φάνηκε κ απόφάσισα να την φωνάξω στο σπίτι μόλις γεννήσω να μου δείξει κάποια πράγματα. Αν πετύχετε κανένα σεμινάριο να πάτε. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν σε πολύ πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Αισθάνθηκα τοοοοσο αδύνατη!

Επίσης σήμερα θα ξεκινήσω yoga για εγκύους. Ωραία θα είναι. ¨αντε μήπως ξεπιαστώ κι όλας.

Η μαία οργανώνει κ μαθήματα ανωδυνου τοκετού. Το σκεφτομαι. Έχετε ακούσει αν βοηθάνε ή εκείνη την ώρα τα ξεχνας όλά?

Αυτά τα νέα μου. Σας τα είπα μαζεμένα.

Για το θυροειδή, θα συμφωνήσω. Συνήθως στη δυσπνοια κ την ταχυκαρδία είναι το πρώτο που κοιτάζουν.

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια ..τι κανετε?

Εγω μετραω μερες για να παω γερμανια στον αντρουλη μου..σημερα ψωνισα ενα μπλουζοφορεμα ,μπαλαρινες , και εσωρουχα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημέρα κοριτσια ..τι κανετε?

Εγω μετραω μερες για να παω γερμανια στον αντρουλη μου..σημερα ψωνισα ενα μπλουζοφορεμα ,μπαλαρινες , και εσωρουχα..

Άντε.με το καλό κοπέλα μου!Θα μας λες τα νέα σου από εκεί!Κκαλοφόρετα τα ρουχαλάκια...Εσώρουχα θέλω να πάω να πάρω κι εγώ γιατί τα περισσότερα με σφίγγουν.Όλο κάτι προκύπτει και δεν πάω΄θα το βάλω στο πρόγραμμα όμως!

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εγώ είχα μια ψιλοπεριπέτεια! Εδώ κ λίγες μέρες είχα έντονο πόνο στα δάχτυλα των χεριών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης μούδιαζαν πολύ τα χέρια μου. Κάθε μέρα ο πόνος ήταν κ πιο έντονος με αποτέλεσμα τις 3 τελευταλιες μέρες να ξυπνάω με κλάματα. Τελικά πήγα σήμερα στον ορθοπεδικό κ μου είπε ότι έχω σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Λόγω μιας ορμόνης που παράγεται στη εγκυμοσύνη πιέζεται ένα νεύρο. Μου έκανε υπέρηχο στα χέρια (δεν ήξερα οτι υπάρχει) κ μου έγραψε νάρθηκες. Εάν δεν περάσει θα μου γράψει κ φυσικοθεραπείες. Συνήθως ο πόνος περνάει μετά τη γέννα (έως κ έξι μήνες μετά). Στεναχωρήθηκα λίγο, γιατί σκεφτομαι πώς θα μπορέσω να κουμαντάρω τη μπέμπα, αν πονάω τόσο.

Έχετε ακούσει κάποια άλλη κοπέλα να έιχε το ίδιο? Πόσο καιρό μετα τη γέννα της πέρασαν τα συμπτώματα?

Κατά τα άλλα καλά. Η μπέμπα είναι πολύ δραστήρια.

Τη προηγούμενη Τετάρτη πήγα σε ένα σεμινάριο για φροντίδα νεογέννητου. Έμαθα πολλά πράγματα. Το διοργάνωσε ένα μαγαζί με βρεφικά. Μας μίλησε μια μαία.Πολύ καλή μου φάνηκε κ απόφάσισα να την φωνάξω στο σπίτι μόλις γεννήσω να μου δείξει κάποια πράγματα. Αν πετύχετε κανένα σεμινάριο να πάτε. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν σε πολύ πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Αισθάνθηκα τοοοοσο αδύνατη!

Επίσης σήμερα θα ξεκινήσω yoga για εγκύους. Ωραία θα είναι. ¨αντε μήπως ξεπιαστώ κι όλας.

Η μαία οργανώνει κ μαθήματα ανωδυνου τοκετού. Το σκεφτομαι. Έχετε ακούσει αν βοηθάνε ή εκείνη την ώρα τα ξεχνας όλά?

Αυτά τα νέα μου. Σας τα είπα μαζεμένα.

Για το θυροειδή, θα συμφωνήσω. Συνήθως στη δυσπνοια κ την ταχυκαρδία είναι το πρώτο που κοιτάζουν.

Τα μαθήματα ανώδυνου είναι σούπερ!Εγώ είχα κάνει στην κόρη μου καθώς και μαθήματα φροντίδας που μας βοήθησαν πάρα πολύ.Είχε ο τότε γιατρός μου δική του μαία και αυτή τα διοργάνωνε.Μήπως να ρώtαγες το γιατρό σου αν συνεργάζεται αυτός με κάποια;Στο λέω γιατί τότε θα θέλει να σου στείλει αυτήν κοντά σου την ώρα του τοκετού.

Πάντως κορίτσια εγώ νομίζω πως η μαία είναι πολύ σημαντική κατα τον φυσιολογικό τοκετό.Καταρχήν είναι ο άνθρωπος που έχεις συνεχώς δίπλα σου

και ξέρει πως νιώθεις και τι πρέπει να κάνει για να σε ανακουφίσει.Εγώ στην κόρη μου 10 ώρες αυτήν είχα δίπλα μου για παρέα(μην φανταστείτε οτι πόναγα 10 ώρες΄ούτε καν!Αφού κοιμήθηκα κιόλας!) Ο άντρας μου μπαινόβγαινε γιατί είχαν έρθει και συγγενείς κι όλο πήγαινε να τους ενημερώσει κλπ.Σ'εμένα προέκυψε τελικά καισαρική αλλά η συμβολή της μαίας όλες τις προηγούμενες ώρες ήταν καθοριστική!Τα μόνα λεφτά που ευχαριστήθηκα που τα έδωσα!Εμένα το 2007 για όλα τα μαθήματα που μου είχε κάνει ιδιαιτέρως στο Λητώ συν την παράστασή της στον τοκετό μου ζήτησε 400 ευρώ.Πάντως αν γεννούσα τώρα με φυσιολογικό τοκετό εννοείται οτι θα αναζητούσα μαία.Τώρα όμως θα πάμε για προγραμματισμένη καισαρική οπότε δε θα τη χρειαστώ.

Σε πολλές χώρες στο εξωτερικό πάντως οι γυναίκες γεννάνε μόνο με τις μαίες.Ο γιατρός παρουσιάζεται μόνο αν προκύψει κάποια επιπλοκή ή χρειαστεί καισαρική.

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα κι εγώ επιτέλους εχθές τον Β' επιπέδου και όλα καλά από αυτά που μπορούσε να δει. Η μικρούλα μου είναι 584 γρ. και πολύ πολύ ζωηρή. Βέβαια, μου συνέστησε να πάω και σε ένα παιδοκαρδιολόγο (λόγω οριακής αυχενικής), αλλά δεν νομίζω να πάω. Δεν μπορώ άλλο άγχος!

Θυμάστε που σας έλεγα ότι παίρνω μόνο φυλικό και δεν μου γράφει κάθε μήνα εξετάσεις? Τώρα έχω φτάσει σε σημείο να παίρνω 7 χάπια την ημέρα και μέσα σε 2 εβδομάδες θα κάνω για 3η φορά εξετάσεις! Είμαστε των άκρων τελικά!!!

Κορίτσια, όσες κάνατε Β΄επιπέδου σας μέτρησαν τον τράχηλο? Εμένα μου τον μέτρησε με τον υπέρηχο από την κοιλιά (και όχι κολπικά) και τον βρήκε 30mm.

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα κι εγώ επιτέλους εχθές τον Β' επιπέδου και όλα καλά από αυτά που μπορούσε να δει. Η μικρούλα μου είναι 584 γρ. και πολύ πολύ ζωηρή. Βέβαια, μου συνέστησε να πάω και σε ένα παιδοκαρδιολόγο (λόγω οριακής αυχενικής), αλλά δεν νομίζω να πάω. Δεν μπορώ άλλο άγχος!

Θυμάστε που σας έλεγα ότι παίρνω μόνο φυλικό και δεν μου γράφει κάθε μήνα εξετάσεις? Τώρα έχω φτάσει σε σημείο να παίρνω 7 χάπια την ημέρα και μέσα σε 2 εβδομάδες θα κάνω για 3η φορά εξετάσεις! Είμαστε των άκρων τελικά!!!

Κορίτσια, όσες κάνατε Β΄επιπέδου σας μέτρησαν τον τράχηλο? Εμένα μου τον μέτρησε με τον υπέρηχο από την κοιλιά (και όχι κολπικά) και τον βρήκε 30mm.

Μπράβο για την μπέμπα σου!Σούπερ νέα!Κι εμένα μου τον μέτρησε με τον υπέρηχο τον τράχηλο: 43mm και έσω τραχηλικό στόμιο κλειστό(που είναι καλό από ο,τι μου είπε)

Είσαι στον ίδιο γιατρό;Πως και σου έδωσε τώρα τόσα φάρμακα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...