Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Έχω ουδέτερα, ευτυχώς πολλά περισσότερα απ ότι θυμόμουν. Το 2ο είναι αγοράκι απ ότι μάθαμε απ τον Β' επιπέδου και για 3ο ούτε λόγος!

Γι αυτό και επί δυο μέρες πάλευα! Σάκοι για τον μπέμπη, σάκοι για χάρισμα (μη το ξεχνάμε τέτοιες εποχές), σάκοι για πώληση...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω ουδέτερα, ευτυχώς πολλά περισσότερα απ ότι θυμόμουν. Το 2ο είναι αγοράκι απ ότι μάθαμε απ τον Β' επιπέδου και για 3ο ούτε λόγος!

Γι αυτό και επί δυο μέρες πάλευα! Σάκοι για τον μπέμπη, σάκοι για χάρισμα (μη το ξεχνάμε τέτοιες εποχές), σάκοι για πώληση...

Α παλι καλα γτ εγω θα παρω ελαχιστα γαλαζια θα προτιμησω να ειναι ουδετερα για να τα εχω κ στο 2ο κ αν ειναι κοριτσι να μην χρειαστει να παρω πολλα....βεβαια θα παρω κ γαλαζια!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλα θα κανεις οσο μπορεις κ θελεις να χαρισεις καποια!!!;););)

FqBWp2.pngNRyFp2.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 24/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα και απο μενααα!! Μπηκα μετα απο αρκετο καιρο.. Ειστε ολες καλα? εμεις τελικα εχουμε αγορακι και στις 29/09 θα παμε να το δουμε καλα.. Προς το παρον ολα κυλανε καλα.. ΠΑω να διαβασω τ νεα σας..!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια απο κιλα πως τα πατε? εγω εχω παρει 6.. και μπορω να πω οτι προσεχω.. Στη πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα κανει διαβητη και προφανως θα κανω και σ αυτη παλι.. Στη 12η εβδομαδα εκανα καμπυλη και δε βγηκε παθολογικη.. Σε λιγες μερες θα κανω παλι γιατι προχωροντας η εγκυμοσυνη μεγαλωνουν και οι απαιτησεις.. Θα δουμε.. Ολα θετικα.. :)

Καλημέρα κορίτσια!Εγώ πια σήμερα σηκώθηκα για τα καλά κι έχω δουλειές με φούντες!!Απλά αποφάσισα οτι δε θα τα κάνω όλα σε μια μέρα να μου βγαίνει η γλώσσα και να ταλαιπωρώ και το μπεμπέ!Σήμερα έχω απλώσει ,θα ξεσκονίσω,θα βάλω ηλεκτρική και το βράδυ λίγο σιδέρωμα.Αύριο σφουγγάρισμα,μαγείρεμα και πάλι λίγο σιδέρωμα.Βέβαια μέχρι να τα τελειώσω όλα θα πρέπει να ξαναρχίζω από την αρχή αλλά δεν πειράζει...Αυτή τη βδομάδα πηγαινοφέρνει την κόρη μου στο σχολείο μία φίλη μαζί με το δικό της οπότε δεν έχω μετακινήσεις.Από την άλλη όμως ξεκινάνε και οι δραστηριότητες και με βλέπω ταξιτζού με τα πήγαινε-έλα.Πάντως λίγο αν κουραστώ (π.χ χτες μόνο μαγείρεψα)με πέθανε η μέση μου!Μήπως γιατί όταν είμαστε όρθιες επιβαρύνεται και με περισσότερο βάρος λόγω της εγκυμοσύνης;Εγώ έχω πάρει 6 κιλά.Καμπύλη ζαχάρου δε μου έχει πει να κάνω ακόμα.Αλήθεια,πότε την κάνουμε;Δε θυμάμαι.Εγώ θέλω να τελειώσω με το δωμάτιο (σε κανά μήνα το βλέπω )και μετά θα ασχοληθώ με τα ρούχα που θα έχω και τη ντουλάπα.Αν και πάμε για δεύτερο κοριτσάκι δεν έχω χειμωνιάτικα ρούχα για νεογέννητο γιατί η πρώτη μου κόρη γεννήθηκε κατακαλόκαιρο.Οπότε όλο και κάτι θα ψωνίσω από φορμάκια΄από ζιπουνάκια ,σεντόνιa,σελτεδάκια κλπ΄είμαι κομπλέ.Πάντως τα πρώτα ρούχα του μωρού ήρθαν χτες από Αμερική.Είχε πάει η πεθερά μου να δει την αδερφή της και μου έφερε χειμωνιάτικα φορμάκια που είναι τρέλα!Αυτά τα νέα μου πάω να κάνω καμιά δουλειά...(τέλος το διάλειμμα!!)

Καλησπέρα κορίτσια !! Μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει θέμα για μανούλες 2015, μέχρι τώρα μιλούσα με μανούλες από Ηράκλειο Κρήτης αλλα είναι στο Θα γίνουμε γονείς 2014.....Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι σίγουρη που ανήκω..:)) Έχω ΠΗΤ 21/1 αλλά γενικά ξέρω ότι ο γιατρός μου δεν αφήνει να πάρεις πολλές μέρες απ'το μήνα σου και θέλω να γεννήσω με πρόκληση..είμαι λίγο μακρυά από το μαιευτήριο και δεν θα ήθελα να τρέχω μές τη νύχτα με σπασμένα νερά...αυτά !!

Καλώς ήρθες Ντάλια 7!!Με το καλό το μωρό σου!Το πρώτο σου είναι;

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 24/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα φιλες εγκυμονουσες!!!:D:D:D

gioulie κ ειχα ενα αγχος για σενα αλλα εφοσον ειναι οοολα καλα χαιρομαι!!!

Μας μενει μονο η μαμα κων/νου να μας πει φυλο!!!

baby2? να σου πω κ εγω οταν ειμαι ορθια με ποναει πολυ η μεση μου δεν μπορω να περπατησω αλλα θεωρω οτι αυτο γινεται περα απο το βαρος κ η συνηθεια του σωματος να μενει ακινητο!!!

Τις δουλιτσες σου να τις κανεις σιγα σιγα δεν χρειαζεται αγχος!!!

Εισαι τυχερη γτ εγω περα το οτι δεν ειχα τπτ κ δεν εχω πρεπει να παρω δεν ειχα κ κανεναν να μου δωσει!!!πφφφ πολλα εξοδα!!!!!:confused::confused::confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια!!

Κι εμείς εδώ μεγαλώνουμε με τον μπεμπούλη μας! Σιγά σιγά καταλαβαίνω κινησούλες του αλλά ανησυχώ κιόλας αν κάνω πολλές ώρες να τον ακούσω!

Πριν λίγες μέρες πήγα να ψωνίσω για εμένα λίγα ρούχα.. αλήθεια για εσάς έχετε ψωνίσει; κι αν ναι από που;

Από κιλά εγώ έχω πάρει τρία αλλά προσέχω πολύ!

Σας φιλώωωωωω

tt1b1872.aspx

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Σημερα γινομαι 21 εβδομαδων!!!

Ποπο βρε κοριτσια ποσο γρηγορα περναει ο καιρος,σε μια εβδομαδα μπαινω στο 3ο τριμηνο και ουτε το εχω καταλαβει,ουτε που το εχω πιστεψει...

Η μεση συνεχιζει να ειναι ψιλοχαλια αλλα λιγο καλυτερα απο χθες!Αλλα σημερα εχω κι αλλο σιδερο,κι εχω και απλωμενα και απλυτα....

Περασε ο καιρος ..ποτε εχεις β επιπεδου ? Στο 3 τριμηνο μπαινουμε 27 εβδομαδα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Τι κανετε κοριτσια??

Νταλια καλως ηρθες ..αγορακι η κοριτσακι περιμενεις??

Γιουλη αντε μια χαρα τα νεα ..με το καλο ο γιος..

Εγω κρεμα για ραγαδες πηρα της fryzederm ακομα δεν εκανα ραγαδες θα δειξει..και εγω εχω να κανω πολλα ψωνια για το μωρο οσο τα σκεφτομαι..μονο καροτσι εχω που θα παρω μαζι μου στην γερμανια και κουβερτουλες ,σεντονακια, εσωρουχα ,μπιμπερο..τα υπολοιπα που ειναι και πολλα θα τα παρω απο εκει..

Και εγω πηρα 6 κιλα και δεν μου κανουν τα ρουχα ,τον οκτωμβριο που θα παω γερμανια θα παω για ψωνια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Korina89 και Baby2? περιμένω αγοράκι !!! Καναμε Β επιπ. την προηγούμενη εβδομάδα και το είδαμε........η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα κοριτσάκι, αλλά είναι το πρώτο οπότε έχουμε καιρό , που θα πάει θα το πετύχουμε και το ροζ....προς το παρόν προσπαθώ να συνηθίσω στην ιδέα...!!

SW8up3.png

Korina89 και Baby2? περιμένω αγοράκι !!! Καναμε Β επιπ. την προηγούμενη εβδομάδα και το είδαμε........η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα κοριτσάκι, αλλά είναι το πρώτο οπότε έχουμε καιρό , που θα πάει θα το πετύχουμε και το ροζ....προς το παρόν προσπαθώ να συνηθίσω στην ιδέα...!!

Ντάλια αύριο θα σε βάλω κ εσένα στη λίστα μας που θα ειμαι σε υπολογιστή...κοιτά κ εγώ κορίτσι ήθελα αλλά πλέον δεν τον αλλάζω τον έρωτα μου τον γιο μου...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...