Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εμενα και εχει τσακισει η μεση μου...δεν ξερω τι να κανω,με το που κανω κανα2 δουλειες με πιανει εντονα,σημερα το πρωι μαγειρεψα,βγηκα εξω για κατι δουλειες,μετα σπιτι χαλαρα και το απογευμα σιδερωσα,και τωρα νιωθω πως δεν μπορω να κανω βημα...

Κι εγώ το παθαίνω αυτό...Και με ανησυχεί.Κι είναι τόσες δουλειές που πρέπει να περάσουν από τα χέρια μας!Όσο σκέφτομαι οτι πρέπει να αρχίσουμε τις αλλαγές στο σπίτι ,τόσο πελαγώνω και δεν κάνω τίποτα!Το δωμάτιο που θα βάλουμε το μωρό χρησιμοποιείται τόσα χρόνια για γραφείο κι έχει μέσα...τα πάντα.Πως το αδειάζουν;;Κουράστηκα και μόνο στην ιδέα...Τελοσπάντων,ο Οκτώβρης θα είναι μήνας με φουλ δουλειές.να τις τελειώσουμε πριν να στρώσουμε!!

Σου έστειλα π.μ χτες βράδυ .Μάλλον δεν το στέλνω σωστά.Θα ξαναπροσπαθήσω...

Καλημεραααα!!!

Εγω σημερα ξυπνησα νωρις σημερα γτ ηρθε γυναικα να μου καθαρισει κ να μου κανει σιδερο γτ εγω πλεον δεν μπορω!!!

Εσεις τι κανετε?

Καλημέρα!!Εγώ τις περισσότερες ώρες είμαι ακόμα ξαπλωμένη(πιο πολύ από το φόβο μου)Το σπίτι μου είναι αχούρι αλλά κάνω πως δεν το βλέπω:-P

Μόλις τελειώσει η γυναίκα δεν την στέλνεις κι από εδώ;Χιχιιχι

Καλησπερα..τι κανετε?

Καλλιοπη αντε μπραβο ολα τελεια..

Εγω 15 οκτωμβριου παω γερμανια και με επιασε αγχος που θα αφησω τον γιατρο μου, τι γιατρο θα βρω εκει, καθε ποτε κανουν υπερηχους, τι εξετασεις κανουν..δεν θελω να αφησω τον γιατρο μου, μονο αυτον εμπιστευομαι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίτσια μου, συμφωνώ εννοείται μαζί σας ότι για να κάνει μια μαμά όλα αυτά θα πρέπει να έχει προηγηθεί η συζήτηση κ να είναι σίγουρη η μαμά ότι αυτά που κάνει το παιδί είναι πείσματα.

Calliope* τις συσπάσεις εσύ τις είχες καταλάβει κ μόνη σου ή σου το είπε μόνο ο γιατρος?

Κορίτσια, εγώ τις δουλειές τις κάνω ακόμη μόνη μου, αλλα δεν κάνω ταρζανιές. Τα απαραίτητα. Γυναίκα θα πάρω όταν θα είναι να κάνω γενική.

Από ραγάδες πως πάτε? Εγώ είδα μια μικρή στο στήθος. Εγώ βάζω μόνο ελαιόλαδο η λάδι με καντούρι. Το ξέρετε? Είναι ένα φυτο που βγαίνει στη Μακεδονία.Έβαλα δυο μέρες σε αυτή τη μικρή κ σχεδόν έφυγε. Οι κρέμες του φαρμακείου είναι πολύ ακριβες κ δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά κάνουν.

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

baby2 αν ησουν κοντα θα στην εστελνααα αχαχαχχα εκανε τα παντα κ γρηγορη πολυ αλλα λιγο ακριβη!!!

korina ειναι ενα ζητημα τωρα αυτο γτ εισαι κ σε προχωρημενη εγκυμοσυνη αλλα πιστευω οτι ολα καλα θα πανε μονο στην αρχη μεχρι να βρεις την ακρη!!!

hope1234 κ εγω αλλα απο εδω κ περα 1 φορα το μηνα θα την φερνω να μου κανει τα πολλα γτ εγω δεν μπορω πλεον...

Τις συσπασεις τις καταλαβαινεις οταν πετρωνει πολυ η κοιλια σου εετσι μου ειπε ο γιατρος κ εγω τον τελευταιο καιρο οταν κουραζομουν πετρωνε πολυ οποτε ναι ηξερα οτι εχω ... εξαρχης ειχα αλλα ειναι απο θεμα κουρασης κ οχι κατι ανησυχητικο!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Σημερα γινομαι 21 εβδομαδων!!!

Ποπο βρε κοριτσια ποσο γρηγορα περναει ο καιρος,σε μια εβδομαδα μπαινω στο 3ο τριμηνο και ουτε το εχω καταλαβει,ουτε που το εχω πιστεψει...

Η μεση συνεχιζει να ειναι ψιλοχαλια αλλα λιγο καλυτερα απο χθες!Αλλα σημερα εχω κι αλλο σιδερο,κι εχω και απλωμενα και απλυτα....

Καλημεραααα!!!

Εγω σημερα ξυπνησα νωρις σημερα γτ ηρθε γυναικα να μου καθαρισει κ να μου κανει σιδερο γτ εγω πλεον δεν μπορω!!!

Εσεις τι κανετε?

Αχ ποσο τυχερη εισαι!!!!Και εγω σκεφτηκα να φωναξω μια γυναικα να με βοηθαει με το σιδερο,τα αλλα τα παλευω,αλλα λυπαμαι τα λεφτα βρε κοριτσια...προσπαθω να μαζευτω απο παντου κι αντι να τα δωσω για το σιδερο προτιμω να τα αξιοποιησω με το παιδακι μου,π.χ. την Κυριακη τον πηγαμε θεατρο και το καταευχαρηστηθηκε.

Κι εγώ το παθαίνω αυτό...Και με ανησυχεί.Κι είναι τόσες δουλειές που πρέπει να περάσουν από τα χέρια μας!Όσο σκέφτομαι οτι πρέπει να αρχίσουμε τις αλλαγές στο σπίτι ,τόσο πελαγώνω και δεν κάνω τίποτα!Το δωμάτιο που θα βάλουμε το μωρό χρησιμοποιείται τόσα χρόνια για γραφείο κι έχει μέσα...τα πάντα.Πως το αδειάζουν;;Κουράστηκα και μόνο στην ιδέα...Τελοσπάντων,ο Οκτώβρης θα είναι μήνας με φουλ δουλειές.να τις τελειώσουμε πριν να στρώσουμε!!

Σου έστειλα π.μ χτες βράδυ .Μάλλον δεν το στέλνω σωστά.Θα ξαναπροσπαθήσω...

Εγω σκεφτομαι οτι αργοτερα που θα παρω και κιλα τι θα γινει αν απο τωρα ποναω ετσι?Ασε πριν μεινω εγκυος παρ'ολο που δεν δουλευα ολη μερα ετρεχα με το παιδι,με το σπιτι,εκανα χιλιαδες πραγματα μεσα στην μερα και τωρα με το που κανα 1-2 πραγματακια ειμαι χαλια απο την μεση....Ευτυχως που με βοηθαει πολυ ο αντρας μου.Και εγω τον Οκτωβριο κανω παντα γενικο,πριν στρωσω οποτε τωρα κανω τα στραβα ματια και προσπαθω να κραταω σε ενα επιδεδο το σπιτι ωστε να μην τρελενομαι...

Σου απαντησα στο πμ;)

Καλησπερα..τι κανετε?

Καλλιοπη αντε μπραβο ολα τελεια..

Εγω 15 οκτωμβριου παω γερμανια και με επιασε αγχος που θα αφησω τον γιατρο μου, τι γιατρο θα βρω εκει, καθε ποτε κανουν υπερηχους, τι εξετασεις κανουν..δεν θελω να αφησω τον γιατρο μου, μονο αυτον εμπιστευομαι..

Με το καλο Κορινα μου να πας!!Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!Πες στον αντρα σου να συλλεξει πληροφοριες για τους γιατρους εκει,ωστε οταν θα πας να μπορεις να προσανατολιστεις προς τα που να ψαξεις.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, συμφωνώ εννοείται μαζί σας ότι για να κάνει μια μαμά όλα αυτά θα πρέπει να έχει προηγηθεί η συζήτηση κ να είναι σίγουρη η μαμά ότι αυτά που κάνει το παιδί είναι πείσματα.

Calliope* τις συσπάσεις εσύ τις είχες καταλάβει κ μόνη σου ή σου το είπε μόνο ο γιατρος?

Κορίτσια, εγώ τις δουλειές τις κάνω ακόμη μόνη μου, αλλα δεν κάνω ταρζανιές. Τα απαραίτητα. Γυναίκα θα πάρω όταν θα είναι να κάνω γενική.

Από ραγάδες πως πάτε? Εγώ είδα μια μικρή στο στήθος. Εγώ βάζω μόνο ελαιόλαδο η λάδι με καντούρι. Το ξέρετε? Είναι ένα φυτο που βγαίνει στη Μακεδονία.Έβαλα δυο μέρες σε αυτή τη μικρή κ σχεδόν έφυγε. Οι κρέμες του φαρμακείου είναι πολύ ακριβες κ δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά κάνουν.

Ασε!Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα γινει χαλια παρ'ολο που χρησιμοποιουσα ειδικες κρεμες,τωρα δεν εχω ξεκινησει ακομα να βαζω κατι,ουτε εχω δει καποια ρυτιδα προς το παρον.Αλλα και πριν δεν ειχα,εγινα ολες μετα τον 8ο.

Καλησπέρα κορίτσια !! Μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει θέμα για μανούλες 2015, μέχρι τώρα μιλούσα με μανούλες από Ηράκλειο Κρήτης αλλα είναι στο Θα γίνουμε γονείς 2014.....Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι σίγουρη που ανήκω..:)) Έχω ΠΗΤ 21/1 αλλά γενικά ξέρω ότι ο γιατρός μου δεν αφήνει να πάρεις πολλές μέρες απ'το μήνα σου και θέλω να γεννήσω με πρόκληση..είμαι λίγο μακρυά από το μαιευτήριο και δεν θα ήθελα να τρέχω μές τη νύχτα με σπασμένα νερά...αυτά !!

SW8up3.png

Καλησπέρα κορίτσια !! Μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει θέμα για μανούλες 2015, μέχρι τώρα μιλούσα με μανούλες από Ηράκλειο Κρήτης αλλα είναι στο Θα γίνουμε γονείς 2014.....Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι σίγουρη που ανήκω..:)) Έχω ΠΗΤ 21/1 αλλά γενικά ξέρω ότι ο γιατρός μου δεν αφήνει να πάρεις πολλές μέρες απ'το μήνα σου και θέλω να γεννήσω με πρόκληση..είμαι λίγο μακρυά από το μαιευτήριο και δεν θα ήθελα να τρέχω μές τη νύχτα με σπασμένα νερά...αυτά !!

Καλως ηρθες Νταλια στην παρεα μας....σε εμας καλε ανηκεις με ημερομηνια 21/1 εισαι μια μανουλα ιανουαριου!!!:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπέρα στην παρέα! Πως είστε; Εγώ χθες και σήμερα τα χω παίξει! Εκτός απ τα καθημερινά, κάθισα και διάλεξα τα ρούχα της κόρης μου ώστε να ξέρω τι πρέπει να αγοράσω για τον μπέμπη και να φτιάξω αγγελία εδώ για τα ροζουλιά! Το τι ρουχομάνι είχαμε; Ένας τριθέσιος καναπές μέχρι επάνω! Και τα περισσότερα σχεδόν αφόρετα... Ευτυχώς στα αγόρια δεν παρασυρόμαστε τόσο όσο στα κορίτσια!

Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου και ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς!

Καλό βράδυ σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα στην παρέα! Πως είστε; Εγώ χθες και σήμερα τα χω παίξει! Εκτός απ τα καθημερινά, κάθισα και διάλεξα τα ρούχα της κόρης μου ώστε να ξέρω τι πρέπει να αγοράσω για τον μπέμπη και να φτιάξω αγγελία εδώ για τα ροζουλιά! Το τι ρουχομάνι είχαμε; Ένας τριθέσιος καναπές μέχρι επάνω! Και τα περισσότερα σχεδόν αφόρετα... Ευτυχώς στα αγόρια δεν παρασυρόμαστε τόσο όσο στα κορίτσια!

Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου και ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς!

Καλό βράδυ σε όλες!

ravT ειναι ολα ροζ? δεν ειχες τπτ ουδετερο για το επομενο? επισης δεν σκεφτεσαι να υποθεσω για 3ο κ να τα χρειαστεις?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...