Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Calliope κ εγω πήρα κούνια που γινεται κρεβάτι κ συρταριερα με αλλαξιέρα πάνω . Μου έδωσαν αποστείρωτη της avent κ τωρα σκέφτομαι για τα υπόλοιπα κ εχω μπερδευτεί κ εγω κ για τα σεντονάκια κ για τα ρουχαλάκια ποσα πρέπει να πάρουμε. Calliope να ζήσετε κ να είστε ευτυχισμένοι !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα! Σήμερα έκανα τον Β' επιπέδου και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Κυοφορώ ένα υγιέστατο αγοράκι!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσες κοπέλες έχουν υπέρηχο τις επόμενες ημέρες!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!Άντε καλά νέα και στις υπόλοιπες!

Ohbaby 2015 καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Απο Χανια κ εσυ??? κ εγω!!

ravT συγχαρητηρια για τα καλα αποτελεσματα

Εγω χθες εκανα τον γαμο μου κ την Δευτερα περιμενω να κανω την β επιπεδου εχω αγωνια!!!:confused::confused:

Λοιπον εγω κουνια πηρα που γινεται κρεβατι μετα καροτσι 3 σε 1 πιστευω θα με βολεψει περισσοτερο συρταριερα θα παρω μια απλη απο τα ικεα κ οικονομικη κ θα τοποθετησω εκει πανω την αλλαξιερα...τα υπολοιπα δεν τα εχω παρει κ η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει....ποσα να παρω σεντονια πετσετες κτλ....ποσα χρειαζονται!!!:confused::confused:

Να ζήσετε!Να είστε ευτυχισμένοι!Με το καλό ο λεβεντάκος σας!!Μην πελαγώνεις και μην ψωνίσεις πολλά από τώρα γιατί θα σου φέρουν κιόλας...Προτείνω να διαλέξετε εσύ με τον άντρα σου τι θα φορέσει ο μπέμπης σας βγαίνοντας από το μαιευτήριο και να είναι ένα ρουχαλάκι που θα κρατήσετε πάντα για ενθύμιο.Εγώ το έχω βάλει μαζί με τα βαφτιστικά της κόρης μου για να τα πάρει όλα μαζί κάποτε.

Λοιπόν,κορίτσια μην ψωνίσετε νούμερο για νεογέννητα γιατί αυτά τα ρούχα θα πάνε στάνταρ χαμένα,είναι για νανάκια δεν είναι για μωρά...:P Εγώ θα πάρω κανά δυο για 3 μηνών και τα περισσότερα για 6 μηνών(εξαρτάται και την εταιρεία βέβαια.Εγώ ψωνίζω από τα ORCHESTRA κι έχουν πολύ μικρή φόρμα τα ρούχα τους)Πετσέτες και κυρίως σελτεδάκια θα χρειαστείς αρκετά (τουλάχιστον 4),περίμενε να δεις και τι θα σου φέρουν και έχοντας το μωρό στο σπίτι θα δεις καλύτερα τις ανάγκες σου...

Γεια σας κορίτσια!Εγώ άλλη μία μέρα στο κρεβάτι και ζεσταίνομαι τόσο πολύ...Όλο ιδρώνω κι ο γιατρός μου είπε να μην κάνω ακόμα μπάνιο΄από βδομάδα λέει...'Εχω πιαστεί,έχω διαβάσει 2 βιβλία,έχω σερφάρει ατελείωτα κι έχω κοιμηθεί επίσης ατελείωτα!!Με μία βρεγμ

ενη πετσέτα δροσίζομαι εγώ που έκανα 3 ντους την ημέρα!!Ηρωίδες οι κοπέλες που βγάζουν ολόκληρη εγκυμοσύνη στο κρεβάτι!Η αλήθεια είναι οτι αισθάνομαι κάτι τραβήγματα,ένα πρήξιμο,αισθάνομαι λες και θα σπάσω!Κάθε μέρα πάντως είμαι καλύτερα από την προηγούμενη.Από Δευτέρα μου είπαν μπορώ να σηκώνομαι σιγά σιγά όχι όμως δουλειές,χαλαρά!Αύριο θα φύγει η μανούλα μου,πόσο χαλαρά θα μπορώ να είμαι δεν ξέρω...

Άντε δύο κοπέλες μείνατε χωρίς χρώμα στο πινακάκι.

mama kwnstantinou αυτή τη βδομάδα νομίζω έχεις εσύ Β'έπιπέδου,σωστά;Με το καλό σε όλες τις κοπέλες που θα το κάνουν προσεχώς

Φιλιάααα

Βρε ρόδο, ακόμα και τα ασανσέρ στις παλαιότερες πολυκατοικίες ένα καρότσι το χωράνε. Έμενα σε πολυκατοικία 35 ετίας αλλά το καρότσι κι εγώ χωράγαμε.

Εγω εχω φιλη που δε χωρουσε κ αναγκαστηκε κ πηρε ενα μικρο πολυ απλο.αλλα οντως,πρεπει να μην ειναι βαρυ,επισης να μην εχει διπλες ροδες γιατι ειναι δυσχρηστα!μονο εγω δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα?

Διαφημίσεις

ρΚαλησπερα στην ομορφη παρεα μας!!!

Πως ειστε? Εγω εχω αγχος γτ αυριο εχω β επιπεδου!!!:rolleyes::rolleyes: σ

baby2 ευχαριστω για τις ευχες σου...κουραγιο λιγες μερες εμειναν κ θα επανελθεις στην καθημερινοτητα σου!!

Εγω να σου πω εχω παρει καποια κ ειναι για τις πρωτες μερες κ μεχρι 2 μηνων κ καποια αλλα ειναι για 3 μηνων...δεν λεω θα μας φερουν αλλα δεν ξερεις ποτε τι!!! κ μετα θα εχω χρονο να βγω να παρω οτι μου λειπει??:confused::confused::confused:

giouli16 ευχαριστω κ εσενα για τις ευχες σου...να σου πω δεν ξερω αποστειρωτη κ ενδοεποικινωνια λεω να παρω της chicco...

Κοριτσια εχετε fb??? αν ναι οποια θελει ας μου στειλει προσωπικο μην να γινουμε κ εκει φιλες!!!:D:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

ρΚαλησπερα στην ομορφη παρεα μας!!!

Πως ειστε? Εγω εχω αγχος γτ αυριο εχω β επιπεδου!!!:rolleyes::rolleyes: σ

baby2 ευχαριστω για τις ευχες σου...κουραγιο λιγες μερες εμειναν κ θα επανελθεις στην καθημερινοτητα σου!!

Εγω να σου πω εχω παρει καποια κ ειναι για τις πρωτες μερες κ μεχρι 2 μηνων κ καποια αλλα ειναι για 3 μηνων...δεν λεω θα μας φερουν αλλα δεν ξερεις ποτε τι!!! κ μετα θα εχω χρονο να βγω να παρω οτι μου λειπει??:confused::confused::confused:

giouli16 ευχαριστω κ εσενα για τις ευχες σου...να σου πω δεν ξερω αποστειρωτη κ ενδοεποικινωνια λεω να παρω της chicco...

Κοριτσια εχετε fb??? αν ναι οποια θελει ας μου στειλει προσωπικο μην να γινουμε κ εκει φιλες!!!:D:D:D:D

Καλή επιτυχία Καλλιόπη! Όλα θα πάνε καλά :)) Θα περιμένουμε νέα σου!

tt1b1872.aspx

Καλησπερα κοριτσια!!Τι κανετε?Πως τα περασατε το σκ???

baby2 οχι δεν ειμαι ακομα για β επιπεδου,τελος του μηνα θα την κανω.

Καλλιοπη μου παντρευτηκες?Να ζησετε παντα ευτυχισμενη και με το καλο το μωρακι σου!!!!Καλα αποτελεσματα για αυριο!!!!

Αν θελεις στειλε μου εσυ μην. με το προφιλ σου να σου κανω αιτημα γιατι εγω το εχω κλειδωμενο και δεν ξερω αν μπορεις να μου κανεις εσυ.

Καλημερα κοριτσια!!

Ετοιμαζομαι για την β επιπεδου οταν γυρισω θα σας πω νεα...εχω τρελη αγωνια!!!!

Ευχαριστω μαμα κων/νου και cookie mother για τις ευχες σας!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Καλή επιτυχία! Όλα καλά θα πάνε!

Έχεις πμ.

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Μ'έχει πεθάνει η μέση μου...Μάλλον από την ξάπλα είναι,έχω πιαστεί.Η μπέμπα κλωτσάει συνέχεια.Το πρόβλημα είναι η μεγάλη μου η κόρη που αντιδρά σε ο,τι κι αν πω...Τι ρούχα θα βάλει,τι θα φάει,πως θα κάνουμε τα μαλλιά της...Με το μωρό δείχνει ενθουσιασμένη,όλο φιλάει και χαϊδεύει την κοιλιά μου αλλά βγάζει μία επιθετικότητα σε μένα ,άλλο πράγμα!Το θέμα είναι οτι εξαντλώ την υπομονή μου και καταλήγουμε να τσακωνόμαστε...Ελπίζω τώρα που θα ξεκινήσει το σχολείο της να βρει τους παλιούς της ρυθμούς,φίλους,δραστηριότητες και να ηρεμήσει λίγο.Καλά που είναι εδώ η μαμά μου και την έχει πάει στις κούνιες αλλιώς τί θα την έκανα...

Baby2 λόγω επαγγέλματος ( νηπιαγωγός) θα σε συμβούλευα να μην διαπραγματεύεσαι μαζί της τέτοια πράγματα.Π.χ. δε θέλεις να φας αυτό το φαγητό: μην τρως τιποτα. Στο σπίτι μας αυτό το φαγητό έχουμε σήμερα κ όπoιος θέλει τρώει. Όσο μπάινεις στη διαδικασία να συζητάς κ να διαπραγματεύεσαι πράγματα αυτονόητα, τόσο μπαίνεις σε μια κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά.Δεν έχει αξία να της εξηγήσεις για εκατοστή φορά γιατί δεν ανεβαίνουμε π.χ. με τα παπούτσια στους καναπέδες. Ξερει πολύ καλά το λόγο.Ο μοναδικός της σκοπός είναι να επιβεβαιώνει κάθε στιγμη την πρωτοκαθεδρία στο σπίτι σας.Δεν ξέρω βεβαια πόσο χρονων είναι, αλλά πάνω κατω πιστεύω ότι αυτά ισχύουν. Ήταν για χρόνια η πριγκήπισσα στο σπίτι σας κ τώρα διαισθάνεται ότι αυτό θα αλλάξει. Οπλίσου με ψυχραιμία. Δε χρειάζονται πολλές κουβέντες για πράγματα αυτονόητα.

Να έχεις πάντα στο μυαλό σου οτι όσο σκληρη κ αν γίνεσαι το κάνεις για την ψυχική ηρεμια όλων σας, αλλά καi για της περάσεις το μήνυμα ότι με τη γκρίνια κ τους τσακωμους δε θα παίρνει πάντοτε ο, τι θέλει. Τα παιδιά μας δε θα εχουν πάντα κ μόνο εμας δίπλα τους. Θα έχουν κ άλλους ανθρώπους (φιλους, συντρόφους, συνεργάτες), που δε θα ανέχονται τα καπρίτσια τους κ είναι δικιά μας δουλεια να τους μάθουμε να δέχονται κ τους κανόνες κ τα όχι. Oσο είσαι εσύ ήρεμη και σταθερή, όλα θα πάνε καλά.

Ααα! Είναι κ ειναι η καλύτερη στιγμή για τα πρώτα παιδιά να έρθουν πιο κοντά με τους μπαμπάδες.

Αυτά, φιλικά κ στη θεωρία. Στην πράξη τώρα... Μακάρι κ εγώ ως μάνα να μπορέσω να ακολουθώ τις συμβουλές που δίνω στις άλλες μανάδες όταν έρχονται να με συμβουλευτούν.

tt1ac959.aspx

καλημερα..τι κανετε?

καλλιοπη να ζησετε..να ειστε παντα ευτυχισμενοι..με το καλο ο γιος..περιμενουμε νεα..

εγω οσο παω και φουσκωνω σιγα σιγα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα κοριτσια!!

Καλή επιτυχία! Όλα καλά θα πάνε!

Έχεις πμ.

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Καλλιοπη γυρισες?

hope και εγω παιδαγωγος ειμαι και δουλευα με παιδια προσχολικης ηλικιας,μεχρι που εμεινα εγκυος στον μικρο μου.Εχεις δικιο,απλα πιστευω οτι πριν χρησιμοποιησεις αυτη την μεθοδο θα πρεπει να κανεις μια κουβεντα μαζι τους,π.χ. εχουμε φακες,πρεπει να τις φαμε γιατι ειναι πολυ ωφελιμες για τον οργανισμο,εχουν σιδηρο κτλ κτλ αν συνεχισει να συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο(που το πιο πιθανο ειναι να συνεχισει) απλα της λες τις επιλογες που εχει,δηλαδη ή τρως φακες ή διαφορετικα μπορεις να μην φας αν θες και να μεινεις νηστικη.Ετσι μαθαινει τις συνεπειες των πραξεων της.Καταλαβαινει πως ειναι η ιδια υπευθυνη που πειναει και οχι η μητερα της.

Ολα αυτα ομως ειναι στην θεωρια οπως ειπες και εσυ.Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ δυσκολο,ειδικα οταν εισαι και εγκυος,πολλες φορες αναγκαζεσαι να υποχωρησεις γιατι δεν εχεις πολλα κουραγια...

Επισης σε αυτην τη φαση που αλλαζουν ολα τα δεδομενα τους θελει μεγααααααλη υπομονη...

Baby2 λόγω επαγγέλματος ( νηπιαγωγός) θα σε συμβούλευα να μην διαπραγματεύεσαι μαζί της τέτοια πράγματα.Π.χ. δε θέλεις να φας αυτό το φαγητό: μην τρως τιποτα. Στο σπίτι μας αυτό το φαγητό έχουμε σήμερα κ όπoιος θέλει τρώει. Όσο μπάινεις στη διαδικασία να συζητάς κ να διαπραγματεύεσαι πράγματα αυτονόητα, τόσο μπαίνεις σε μια κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά.Δεν έχει αξία να της εξηγήσεις για εκατοστή φορά γιατί δεν ανεβαίνουμε π.χ. με τα παπούτσια στους καναπέδες. Ξερει πολύ καλά το λόγο.Ο μοναδικός της σκοπός είναι να επιβεβαιώνει κάθε στιγμη την πρωτοκαθεδρία στο σπίτι σας.Δεν ξέρω βεβαια πόσο χρονων είναι, αλλά πάνω κατω πιστεύω ότι αυτά ισχύουν. Ήταν για χρόνια η πριγκήπισσα στο σπίτι σας κ τώρα διαισθάνεται ότι αυτό θα αλλάξει. Οπλίσου με ψυχραιμία. Δε χρειάζονται πολλές κουβέντες για πράγματα αυτονόητα.

Να έχεις πάντα στο μυαλό σου οτι όσο σκληρη κ αν γίνεσαι το κάνεις για την ψυχική ηρεμια όλων σας, αλλά καi για της περάσεις το μήνυμα ότι με τη γκρίνια κ τους τσακωμους δε θα παίρνει πάντοτε ο, τι θέλει. Τα παιδιά μας δε θα εχουν πάντα κ μόνο εμας δίπλα τους. Θα έχουν κ άλλους ανθρώπους (φιλους, συντρόφους, συνεργάτες), που δε θα ανέχονται τα καπρίτσια τους κ είναι δικιά μας δουλεια να τους μάθουμε να δέχονται κ τους κανόνες κ τα όχι. Oσο είσαι εσύ ήρεμη και σταθερή, όλα θα πάνε καλά.

Ααα! Είναι κ ειναι η καλύτερη στιγμή για τα πρώτα παιδιά να έρθουν πιο κοντά με τους μπαμπάδες.

Αυτά, φιλικά κ στη θεωρία. Στην πράξη τώρα... Μακάρι κ εγώ ως μάνα να μπορέσω να ακολουθώ τις συμβουλές που δίνω στις άλλες μανάδες όταν έρχονται να με συμβουλευτούν.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!Ακριβώς έτσι λειτουργώ μαζί της:από μικρή αν κάτι δεν της άρεσε δεν επέμενα να το φάει π.χ. μπριάμ.Όταν το απόγευμα την έκοβε λόρδα το έκανε να!! Ίσως κι εγώ λόγω επαγγέλματος (καθηγήτρια σε Λύκειο)να μην υποχωρούσα ποτέ στα καπρίτσια της...Και δεν είχαμε πρόβλημα μέχρι πριν να πάει σχολείο(τώρα είναι 7)Ξεσηκώνεται από αυτά που βλέπει;Ζηλεύει;π.χ με έχει φάει να της βάψω τα νύχια...Εγώ δε συμφωνώ.και της εξηγώ:όπως μία μεγάλη γυναίκα που παριστάνει την κοπελίτσα γελοιοποιείται έτσι κι ένα κοριτσάκι που θέλει να παραστήσει τη γυναίκα επίσης είναι γελοίο.Εγώ της λέω αυτά και πάει στο σχολείο και βλέπει τις συμμαθήτριές της με το νύχι βαμμένο και τρελαίνεται...Κι είναι και ειλικρινής:¨Ζηλεύω που τις βλέπω με βαμμένα νύχια κι εμένα δε μ'άφήνεις,το καταλαβαίνεις;"Το τι κλάματα είχαμε,το τι απόγνωση την είχε πιάσει δε σου περιγράφω!Τη λύση την έδωσε ο άντρας μου και συμφώνησε:Τώρα στις διακοπές της έβαψα ένα βράδυ χέρια πόδια με τη συμφωνία οτι θα τα κρατήσει βαμμένα όσο είμαστε σπίτι.Όταν θα είναι να βγούμε έξω θα τα ξεβάψουμε΄και έτσι ακριβώς κάναμε.Της έφυγε ο καημός κι ούτε που ξαναζήτησε κάτι τέτοιο.

Νομίζω κορίτσια όσο είναι τα παιδιά μικρά και τα έχουμε κοντά μας ακολουθούν χωρίς πρόβλημα τις αρχές και τους κανόνες που έχουν μάθει στο σπίτι.Μόλις βγουν λίγο παραέξω και κυρίως πηγαίνοντας στο Δημοτικό αρχίζει ο αγώνας...

hope1234 Είναι κοτζάμ κοπέλα,χρόνια παρακάλαγε για ένα αδερφάκι που δυστυχώς δεν ερχόταν.Τρελάθηκε από τη χαρά της όταν της το είπαμε...λες να ζηλεύει το μωρό;Με το δε πατέρα της έχει έρωτα γιατί ανέκαθεν έπαιζε πολύ μαζί της.Εγώ στο σπίτι θα έχω πάντα κάτι νακάνω:μαγείρεμα,πλύσιμο,διόρθωμα για το σχολείο.Ενώ ο άντρας μου μπορεί να γίνεται χαμός τριγύρω,να είναι ψόφιος στην κούραση και να έχει στρώσει μια κουβέρτα με όλα τα LEGO πάνω και να παίζουν.Του βγάζω το καπέλο σε αυτό!

mama konstantinou

Ολα αυτα ομως ειναι στην θεωρια οπως ειπες και εσυ.Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ δυσκολο,ειδικα οταν εισαι και εγκυος,πολλες φορες αναγκαζεσαι να υποχωρησεις γιατι δεν εχεις πολλα κουραγια...

Επισης σε αυτην τη φαση που αλλαζουν ολα τα δεδομενα τους θελει μεγααααααλη υπομονη...

Πόσο αλήθεια είναι όλα αυτά που λες...

Πιστεύω ωστόσο οτι έχει δικαίωμα ο καθένας μας να συμπαθεί και να αντιπαθεί κάποια φαγητά.Κι εμένα π.χ οι μπάμιες δε μου αρέσουν΄δεν τις έχω φτιάξει ποτέ.Όταν φτιάχνω κάτι που δεν της αρέσει (όπως ο αρακάς) δέχομαι να φάει λίγη ποσότητα αρακά και πιο πολλά καρότα και πατάτες και κάπως έτσι συμβιβαζόμαστε.;)Ελάχιστα πράγματα δεν τρώει,πάντα ήταν φαγανή.Απλά τελευταία μιλάει απότομα,νευριάζει με το παραμικρό,όλα της φταίνε.Ελπίζω οτι φάση είναι και θα περάσει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...