Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε?

Εμενα κλωτσαει συνεχεια και ειναι 2 μερες τωρα που το νιωθει απαλα και ο αντρας μου και εχουμε χαζεψει....

Καλησπέρα μανουλες!

Μια ερώτηση για τις δευτερομανούλες: Από την εμπειρία σας, πιστευετε ότι είναι καλύτερο το καρότσι 3 σε 1 η το απλό και να πάρεις μετά κάτι άλλο (ξεχωριστο πορτ μπεμπε ή καλαθούνα ή κατι άλλο)????

Εμεις ειχαμε παρει 3 σε 1,η καλαθουνα δεν με βολεψε καθολου και δεν την χρησιμοποιησα,το καθισματακι αυτοκινητου ηταν και ριλαξ και το πρωτο εξαμηνο κουμπωνε στο καροτσι με βολεψε παρα πολυ και το καταβολευτηκα,μαλιστα αλλαζε και θεση δηλαδη το μωρο μπορουσε να κοιταζει μπροστα αλλα και την μαμα(αν και το πρωτο εξαμηνο πρεπει να κοιταει την μαμα).Γενικα με βολεψε αρκετα σαν καροτσι.

Κοριτσια κ εμενα με απασχολει πολυ το θεμα του καροτσιου.δεν εχουμε βρει κ σπιτι ακομα κ μου λενε να σκεφτω κ αν χωραει στο ασανσερ..

Εμεις βεβαια ολες θα γεννησουμε κ μες στο καταχειμωνο.δε θα κανουμε κ τρελες βολτες τον πρωτο καιρο

Εχεις δικιο,πρεπει να το προσεξεις,ετσι την πατησα και εγω,στο δικο μου ανσασερ δεν χωραγε και με ειχε κουρασει πολυ,μετα μετακομισα και ησυχασα.Ενα αλλο θεμα που πρεπει να προσεξετε κοριτσια ειναι το βαρος,να μην ειναι πολυ βαρυ.

Γειά σας κορίτσια! Μ'έχει πεθάνει η μέση μου...Μάλλον από την ξάπλα είναι,έχω πιαστεί.Η μπέμπα κλωτσάει συνέχεια.Το πρόβλημα είναι η μεγάλη μου η κόρη που αντιδρά σε ο,τι κι αν πω...Τι ρούχα θα βάλει,τι θα φάει,πως θα κάνουμε τα μαλλιά της...Με το μωρό δείχνει ενθουσιασμένη,όλο φιλάει και χαϊδεύει την κοιλιά μου αλλά βγάζει μία επιθετικότητα σε μένα ,άλλο πράγμα!Το θέμα είναι οτι εξαντλώ την υπομονή μου και καταλήγουμε να τσακωνόμαστε...Ελπίζω τώρα που θα ξεκινήσει το σχολείο της να βρει τους παλιούς της ρυθμούς,φίλους,δραστηριότητες και να ηρεμήσει λίγο.Καλά που είναι εδώ η μαμά μου και την έχει πάει στις κούνιες αλλιώς τί θα την έκανα...

Υπομονη baby2.Ισως περναει καποια φαση,ισως να νιωθει λιγο ζηλεια(και χωρις να το καταλαβαινει)και να το εκδηλωνει με αυτο το τροπο.Αλλαζουν και γι'αυτα τα δεδομενα τους...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τι να πω που εγω εχω σκαλια κ οχι ασανσερ η μεση θα μου φευγει καθε φορα!!

baby2 πιστευω ειναι ενα ειδος ζηλιας αυτο που βγαζει η κορουλα σου υπαρχουν αλλαγες που δεν τις εχεις συνηθισει ακομα θελει λιγο χρονο!!

Πωπω κ εμενα κλωτσαει συνεχεια ο μικρουλης μου κ ειδικα τωρα αστματητα...εμενα ο αντρας μου το εχει νοιωσει 1-2 φορες κ ελαχιστα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Αχ τι να πω που εγω εχω σκαλια κ οχι ασανσερ η μεση θα μου φευγει καθε φορα!!

baby2 πιστευω ειναι ενα ειδος ζηλιας αυτο που βγαζει η κορουλα σου υπαρχουν αλλαγες που δεν τις εχεις συνηθισει ακομα θελει λιγο χρονο!!

Πωπω κ εμενα κλωτσαει συνεχεια ο μικρουλης μου κ ειδικα τωρα αστματητα...εμενα ο αντρας μου το εχει νοιωσει 1-2 φορες κ ελαχιστα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν σε βολευει να αφηνεις το καροτσι κατω και να ανεβαινεις αγκαλιτσα με το μωρακι σου επανω?Να προσεξεις το βαρος του καροτσιου που θα διαλεξεις.

δεν σε βολευει να αφηνεις το καροτσι κατω και να ανεβαινεις αγκαλιτσα με το μωρακι σου επανω?Να προσεξεις το βαρος του καροτσιου που θα διαλεξεις.

Το εχω παρει ηδη κ ειναι ελαφρυ ευτυχως....εννοεις να το αφηνω κατω να μην το ανεβαζω πανω σπιτι? αν ναι δεν γινεται θα ειναι εκτεθειμένο!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημέρα μανούλες και καλή επιτυχία σε όσες έχουν σήμερα Β' επιπέδου (έχω χάσει την σειρά σας αλλά σίγουρα όλες κοντεύετε σιγά σιγά!).

Κι εγώ είμαι στην διαδικασία οργάνωσης του δωματίου για το μωρό μας και μια -ήδη- μαμά μου είπε τα εξής:

κούνια που να γίνεται κρεβατάκι μετά

μπανάκι για το μωρό

3->1 καρότσι

αλλαξιέρα που να έχει συρταριέρα από κάτω

ενδοεπικοινωνία

μπιμπερό και αποστειρωτές πρότεινε Doctor Brown's

Ας ανταλλάξουμε απόψεις και γνώμες για να καταλήξουμε όλες μαζί :)))

tt1b1872.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και καλή επιτυχία σε όσες έχουν σήμερα Β' επιπέδου (έχω χάσει την σειρά σας αλλά σίγουρα όλες κοντεύετε σιγά σιγά!).

Κι εγώ είμαι στην διαδικασία οργάνωσης του δωματίου για το μωρό μας και μια -ήδη- μαμά μου είπε τα εξής:

κούνια που να γίνεται κρεβατάκι μετά

μπανάκι για το μωρό

3->1 καρότσι

αλλαξιέρα που να έχει συρταριέρα από κάτω

ενδοεπικοινωνία

μπιμπερό και αποστειρωτές πρότεινε Doctor Brown's

Ας ανταλλάξουμε απόψεις και γνώμες για να καταλήξουμε όλες μαζί :)))

Λοιπόν,να σας πω τη δική μου εμπειρία: για την κούνια συμφωνώ,εγώ προτίμησα να έχει και συρτάρι από κάτω οπου έβαζα όλα τα σεντόνια,κουβερτούλες κλπ.Το μπανάκι το καταβολεύτηκα μέχρι που χρόνισε η κόρη μου.Το δικό μου είχε βάση που προσαρμοζόταν στη μπανιέρα του μπάνιου κι έτσι ήταν στο ύψος μου και δε χρειαζόταν να σκύβω.Είχε και μία ειδική αντιολισθητική υποδοχή οπου ξάπλωνε το μωρό και ασφάλιζαν τα πόδια του για να μην μπορεί να γλιστρήσει όταν είναι μωρό.Γύρω στα 100-120 ευρώ έκανε,μου το είχαν κάνει δώρο΄από μόνη μου δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα χρήματα.Ίσως έπαιρνα κάτι πιο απλό.Και μία συμβουλή:Ψάξτε για μπανάκι με τάπα ώστε να μη χρειάζεται να το σηκώνετε για να το αδειάζετε και σας βγαίνει η μέση...Αλλαξιέρα δεν είχα πάρει.Ακούστε τι με καταβόλεψε:Πήρα από το ΙΚΕΑ το στρωματάκι που έχει για αλλαξιέρες και το είχα μόνιμα με ένα σελτεδάκι(από τη μια πετσέτέ κι από την άλλη αδιάβροχο πλαστικό για τις πρωτομανούλες που δεν ξέρουν)πάνω στο πλυντήριο.Δίπλα είχα το ντουλάπι με όλα τα απαραίτητα για το μωρό και την άλλαζα και την έντυνα εκεί.Μπιμπερό εγώ βολεύτηκα της CHICCO τα φαρδιά .Υπάρχουν και σε γυάλινα και σε πλαστικά

Γεια σου Καλλιοπη-Calliope! και λοιπες μανες κουραγιο!

Ειχα αποκλειστει γιατι ξεχασα τον κωδικο μου... Περιμενω αγορακι ΠΗΤ 19/01/15, αλλα μετραει 2 εβδομαδες μεγαλυτερο. Η αυχενικη ηταν καλη κι ο β' υπερηχος. Δεν εκανα αμνιοπαρακεντηση αν και ειμαι 35ετων. Προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα αγχονομαι, δεν νιωθω σχεδον καθολου το μωρο, κατι πολυ ελαφρες κινησεις εκτος απο δυο μερες πριν που ξαφνικα μετα απο 12ωρο στη δουλεια, κρυο μπανιο, πολλες δουλειες, και πολυ λιγο φαϊ ξαφνικα εγινε χαμος breakdancing το μωρο! Ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας!!! :-)

:tongue:tt1a7dba.aspx

tt1b4c54.aspx

Το εχω παρει ηδη κ ειναι ελαφρυ ευτυχως....εννοεις να το αφηνω κατω να μην το ανεβαζω πανω σπιτι? αν ναι δεν γινεται θα ειναι εκτεθειμένο!!!

Ωχ...κουραγιο....Σε ποιον οροφο μενεις?

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Κοριτσια εγω μπανιερα ειχα παρει απο το λητω,δεν ειχε βαση οπως της baby2,ομως ηταν ετσι φτιαγμενη,ωστε να στηριζετε πανω στην μπανιερα,και ετσι δεν χρειαζοταν να σκυβω.Ειχε και μενα μεσα μια βαση που εβαζες το μωρο εκει,και γενικοτερα με βολεψα παρα πολυ.Ακομα και τωρα που ο γιος μου ειναι 3 ετων του την γεμιζω και του βαζω μεσα τα ψαρακια του και παιζει(Αυτος δεν ειναι μεσα,στεκεται ορθιος εξω απο την μπανιερα).Μου κοστισε αν θυμαμαι καλα 50ε αλλα αν καποια κοπελα θελησει να αγορασει κατι τετοιο θα πρεπει να προσεχει να εχει περιθωριο η μπανιερα ωστε να ακουμπησει η μπανιεριτσα.Συνηθως εχουν αλλα ειναι κατι παλια διαμερισματα που η μπανιερα τους ειναι συριζα με τον τοιχο.

Απο μπιμπερο ειχα παρει της chicco,κατι γυαλινα,αλλα αυτη την φορα θελω να παρω Της chicco παλι αλλα η θηλη ειναι ειδικα φτιαγμενη ωστε να μοιαζει με την θηλη της μαμας και βοηθαει ωστε να μην καταπινει πολυ αερα και ετσι να αποφευγονται(οσο γινεται) οι κολικοι.

Αποστηρωτη ειχα παρει παλι της chicco και ηταν αυτος:http://anatello.gr/cart/CHICCO-LIKTRIKOS-APOSTEIROTIS-ATMOU.html

τοτε τον ειχα παρει πιο ακριβο.

Αυτο που χρειαστηκα ηταν θηλαστρο.Ειχα παρει της medela.

Αυτο που χρησιμοποιησα και το καταευχαρηστηθηκα ηταν μαξιλαρι θηλασμου.Με βολεψε παρα παααααρα πολυ και οσο θηλαζε αλλα και αργοτερα και το φθηνοτερο που ειχα βρει ηταν στο καταστημα του Ιασω,εκανε αν θυμαμαι καλα 20ε ενω εξω το εβρισκα παντου γυρω στα 50ε.βεβαια δεν ειναι απαραιτητο.

Αυτα νομιζω:rolleyes:

Αλλαξιερα δεν αγορασα,ειχα μετατρεψει την τουαλετα μου.Ειχα βαλει επανω μια αλλαξιερα(ειναι σαν στρωματακι)απο πανω ειχα σελτεδακι και διπλα ειχα το καλαθακι του με τα καλλυντικα του.Ειχα αδειασει το πρωτο συρταρι και εκει ειχα βαλει πανες,μωρομαντηλα,φανελακια,πετσετουλες.Με ειχε βολεψει γιατι διπλα ειχε το καθρεφτη κι αργοτερα βρισκαμε εκεινη την ωρα,χρονο για παιχνιδι.

Αυτη την φορα λεω να βαλω την αλλαξιερα μεσα στο μπανιο,επανω στο πλυντηριο,ωστε να εχω διπλα τον νιπτηρα και το πλενω κατευθειαν μετα το αλλαγμα.Αλλα και παλι το σκεφτομαι γιατι ειναι λιγο στεναχωρα.

Κρεβτακι του ειχα παρει σχεδον σαν κι αυτο:http://www.fatsulesmoda.gr/epipla8.html

επισης με βολεψε παρα πολυ,ακομα εκει κοιμαται ο μικρος μου.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?

Συγχαρητηρια στα κοριτσια με τα τελεια αποτελεσματα της β επιπεδου, αντε τωρα περιμενουμε και απο τις τελευταιες..

Εγω καροτσι πηρα κανονικο οχι 3 σε 1 ..το εχω μες την κουτα του θα το κουβαλησω και αυτο γερμανια..επισης εχω μπιμπερο της chicco και εγω..

Μια ερωτηση στις ηδη μανουλες : απο πιπιλες ποιες παιρνουμε για νεογεννητο ? Εννοω εχει αυτες που ειναι διαφανες σαν τα μπιμπερο η της αλλες που μπροστα εχουν καφε ? Δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω χαχα..δεν ξερω πως λεγονται ..εννοω αυτο που βαζουν στο στομα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?

Συγχαρητηρια στα κοριτσια με τα τελεια αποτελεσματα της β επιπεδου, αντε τωρα περιμενουμε και απο τις τελευταιες..

Εγω καροτσι πηρα κανονικο οχι 3 σε 1 ..το εχω μες την κουτα του θα το κουβαλησω και αυτο γερμανια..επισης εχω μπιμπερο της chicco και εγω..

Μια ερωτηση στις ηδη μανουλες : απο πιπιλες ποιες παιρνουμε για νεογεννητο ? Εννοω εχει αυτες που ειναι διαφανες σαν τα μπιμπερο η της αλλες που μπροστα εχουν καφε ? Δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω χαχα..δεν ξερω πως λεγονται ..εννοω αυτο που βαζουν στο στομα..

Κορινα εννοεις αν η θηλη της πιπιλας ειναι απο καουτσουκ ή απο σιλικονι?Νομιζω πως δεν υπαρχει καποιος κανονας για το τι θα παρεις,αλλα το θεμα ειναι τι θα βολεψει το μωρο σου.Εγω του ειχα παρει πιπιλα με σιλικονι (με τη διαφανη πιπιλα),αλλα τελικα βολευτηκε μια που μου ειχαν δωσει μεσα στα πακετα που μας στελνουν και ηταν αυτη http://www.chicco.gr/el/en_pipila_olo_kaoutsouk_physio_soft_4m.html

Να ξερεις για τις πιπιλες:

Oτι υπαρχουν νουμερα,δηλαδη για τα νεογεννητα ειναι πιο μικρες.Αυτο ισχυει και για τις θηλες για το μπιμπερο.

Και οτι τους πρωτους 2 μηνες περιπου δεν πρεπει να δωσει πιπιλα γιατι δυσκολευει το θηλασμο,αφου εδραιωθει μετα του δινεις,αν θελεις να θηλασεις.

Καλησπέρα κι από μένα! Σήμερα έκανα τον Β' επιπέδου και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Κυοφορώ ένα υγιέστατο αγοράκι!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσες κοπέλες έχουν υπέρηχο τις επόμενες ημέρες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 24/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ohbaby 2015 καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Απο Χανια κ εσυ??? κ εγω!!

ravT συγχαρητηρια για τα καλα αποτελεσματα

Εγω χθες εκανα τον γαμο μου κ την Δευτερα περιμενω να κανω την β επιπεδου εχω αγωνια!!!:confused::confused:

Λοιπον εγω κουνια πηρα που γινεται κρεβατι μετα καροτσι 3 σε 1 πιστευω θα με βολεψει περισσοτερο συρταριερα θα παρω μια απλη απο τα ικεα κ οικονομικη κ θα τοποθετησω εκει πανω την αλλαξιερα...τα υπολοιπα δεν τα εχω παρει κ η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει....ποσα να παρω σεντονια πετσετες κτλ....ποσα χρειαζονται!!!:confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...