Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Aυτό που είχες γράψει άλλη μέρα ότι πας για vbac, τι είναι;Και γιατί δεν το αναλαμβάνουν πολλοί γιατροί;

vbac είναι φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική. Πράγματι λίγοι γιατροί πανελλαδικά τολμούν να το προσπαθήσουν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγχαρητηρια στα κοριτσια με τις β επιπεδου πολυ χαρουμενα νεα κ πολυ ανεπτυγμενα μωρακια βλεπω...

baby 2 εγινες ροζ κ τα κοριτσια αυξηθηκαν για την ωρα 3 κοπελες εμειναν να μαθουν φυλο βεβαια η μια κοπελα εχει χαθει ελπιζω να ειναι ολα καλα!! καλα αποτελεσματα να εχεις!!

Εγω χθες πηγα γιατρο κ ειδα το μπουμπουκι μου ολα καλα κ ειναι 410 γρ β επιπεδου εχω την Δευτερααα κ ανυπομονω να τον ξαναδω!!:D:D εμας δινει dvd με φωτο.

Την Παρασκευη παντρευομαι με πολιτικο γαμο!!:D:D

Εγω κοριτσια 2 φορες εχω κανει εξετασεις κ χθες ο γιατρος μου ειπε αν θελω να κανω ξανα ή την επομενη φορα...εγω διαλεξα την επομενη φορα θεωρω οτι αν δεν ημουν καλα κ ενοιωθα καπως τον οργανισμο μου θα τις εκανα κ τωρα!!

Απο χθες παντως μετα τον υπερηχο κουνιεται συνεχεια ο μπομπιρας μεχρι κ το βραδυ εκανε τουμπες...σημερα εχω κ κατι αναγουλες!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Πιάστηκα στο κρεβάτι κι έχω μόνο μία μέρα που είμαι ξάπλα.Να δω τι θα κάνω τις υπόλοιπες...Το άσχημο είναι ότι από χτες είχα ένα μπουκωματάκι που εξελίχθηκε σε μπουκωματάρα και σήμερα έχω και βήχα...Τώρα βρήκα να αρρωστήσω,τι γκαντεμιά!Φοβάμαι ακόμα και να βήξω μήπως συμβεί κάτι στο σάκο.Χτες που το είπα στο γιατρό ήμουν πολύ πιο ελαφριά και δεν τον ανησύχησε.Αν είχα πολύ βήχα είπε,θα έπρεπε να αναβάλλουμε την άμνιο.Χτες δεν είχα,σήμερα όμως;Ανησυχώ...Μα πως να μην αρρωστήσω;Καιρός είναι αυτός;Να βρέχει καταρρακτωδώς κι εγώ να είμαι μούσκεμα στον ιδρώτα.Λίγο να με φύσηξε κάπου,ορίστε τώρα!

Ελπίζω να μη έχω τίποτα επιπλοκές:cry:

Σήμερα περιμένω τα περισσότερα αποτελέσματα από την άμνιο κι έχω αγωνία!Όσο αφορά τις εξετάσεις τι να πω..Από το να σε βάζει ο γιατρός να τις κάνεις όλες κάθε μήνα μέχρι να μη σου ζητάει καμία υπάρχει και μία ενδιάμεση κατάσταση νομίζω...Τουλάχιστον μία γενική αίματος νομίζω είναι απαραίτητη.

mama kwnstantinou .Πότε έχεις Β'έπιπέδου;Καλά αποτελέσματα και σε σένα!Άντε να μπει και το δικό σου χρώμα στο πινακάκι!Στην αρχή είχαμε τόσα πολλά αγοράκια ,αλλά στην πορεία ισοφάρισε και το ροζ!

Ωχ περαστικα!Παρε το γιατρο σου να του το πεις,ισως να σου δωσει κατι για να χαλαρωσει το βηχα,καλυτερα να μιλησεις μαζι του για να μην εχεις αγχος;);Πιες και κατι ζεστο,κανενα τσαγακι για να σε βοηθησει.

Δεν ξερω ακομα,ποτε θα την κανω,θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου,μεχρι τελος του μηνα θα την εχω κανει.Και εχω ενα αγχος,ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε?Εγω ειμαι χαλια απο χθες,με ποναει πολυ η μεση και τα ποδια μου,εχθες πηγα τον μικρο παιδικη χαρα κατα τις 11:00 και γυρισαμε κατα τις 12:50.Και απο την πολυ ωρα που ημασταν εκει τα φτυσα...αλλα ειχε παρεουλα και δεν ηθελα να του το χαλασω.Σημερα τον ξαναπηγα για καμια ωριτσα αλλα δεν αντεχω να κανω τιποτα και ειμαι ξαπλα...

Κοριτσια και μενα που κανει καθε μηνα εξετασεις και δεν χρεωνομαι,μονο 1 ευρω δινω.Το θεμα μου ειναι οτι αυτη την φορα που τον ειδα μου ειπε να μην κανω υπερηχο,οτι δεν χρειθαζεται και οτι θα κανω κατευθειαν την β'επιπεδου,δηλ. τελευταια φορα που το ειδα ηταν στην αυχενικη στις 15 ιουλιου και θα το δω παλι τελη Σεπτεβριου.Και αυτο με εχει αγχωσει για το αν αναπτυσετε σωστα.Απο την αλλη του εχω εμπιστοσυνη,γιατι ειναι τυπικος με αυτα,αλλα πρωτη φορα περναει ενας ολοκληρος μηνας και δεν κανω υπερηχο.

Καλησπέρα μανουλες!

baby2 περαστικα!.Παρε το γιατρό σου μηπως σου πει κατι να παρεις για το βηχα. Καλά αποτελεσματα στην αμνιο.

Calliope* η ώρα η καλη!!!!!!

Μια ερώτηση για τις δευτερομανούλες: Από την εμπειρία σας, πιστευετε ότι είναι καλύτερο το καρότσι 3 σε 1 η το απλό και να πάρεις μετά κάτι άλλο (ξεχωριστο πορτ μπεμπε ή καλαθούνα ή κατι άλλο)????

tt1ac959.aspx

Calliope* Να ζήσετε!Η ώρα η καλή!

Είμαι καλύτερα κορίτσια!Από το πρωί έχει υποχωρήσει το μπούκωμα και ελάχιστος βήχας!Από τη μία ιδρώνω κι από την άλλη πίνω τσάι,αλλά τουλάχιστον μου έκανε καλό.Πήρα τα πρώτα αποτελέσματα από την άμνιο:Όσο αφορά τις συχνότερες τρισωμίες, η μπέμπα μας είναι υγιέστατη!Εγώ συνεχίζω την ξάπλα...

mama konstantinou Όλα θα είναι καλά στη Β΄επιπέδου!Θα την απολαύσεις!

hope1234 : Εγώ δεν είχα πάρει 3 σε 1 καρότσι γιατί ήθελα οπωσδήποτε καρότσι που να μετακινείται μπρος πίσω το χερούλι ώστε να γυρίζω καρότσι έτσι ώστε το παιδί να είναι πάντα στη σκιά.Αυτό όμως βόλευε εμένα γιατί στην περιοχή που μένω δεν έχει ψηλά κτίρια και είναι και αραιοκατοικημένα ώστε αν πεις να βγεις έξω δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε φάει ο ήλιος.Είχα χωριστό καθισματάκι αυτοκινήτου και καλαθούνα.Για την καλαθούνα θα σου έλεγα οτι δεν βολεύει γιατί την χρησιμοποιείς ελάχιστα.Εγώ στην κόρη μου μόνο 40 μέρες την χρησιμοποίησα!Το λίκνο νομίζω είναι πιο πρακτικό.Και το χώρο μιας κούνιας δεν πιάνει και μέχρι 6 μηνών μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα παιδάκι,οπότε μπορείς να το έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου.Ας μας πει και καμιά κοπέλα που έχει χρησιμοποιήσει το 3 σε 1 καρότσι.Θα σε διαφωτίσει καλύτερα!

Σιγουρα ειναι θέμα τακτικής του γιατρού του γιατρού,και οτι ταιριάζει στην κάθε εγκυμονούσα, κάποιες αν μπορουσαν θα εκαναν υπέρηχο και εξετάσεις καθε βδομαδα!!!Την απόψη μου είπα και από την εμπειρία που εχω...

Calliope* Να ζήσετε!Η ώρα η καλή!

Μια βδομαδούλα ακόμα για το β επιπέδου!!!

Εδώ και 10 μέρες ακούμε την καρδουλα του μπέμπη με την συσκευη ακροασης εμβρυικων παλμών στο σπίτι και είναι τόσο τέλειο!!!

Καλημέρα!!!!!!!

Καλημέρα στην παρέα! Πως είμαστε σήμερα; Εγώ μπορώ να πω πως χόρτασα ύπνο απόψε!

Ανυπομονώ να περάσει η μέρα! Αύριο επιτέλους έχουμε Β' επιπέδου και η αγωνία χτυπάει κόκκινο!

Μια ερώτηση για τις δευτερομανούλες: Από την εμπειρία σας, πιστευετε ότι είναι καλύτερο το καρότσι 3 σε 1 η το απλό και να πάρεις μετά κάτι άλλο (ξεχωριστο πορτ μπεμπε ή καλαθούνα ή κατι άλλο)????

Εγώ στην κόρη μου είχα πάρει σύστημα 3 σε 1, της chicco πριν 6 χρόνια. Προσωπικά με βόλεψε πολύ. Κατ αρχήν με το πορτ μπεμπέ βγήκαμε απ το μαιευτήριο καθώς είχα αγοράσει και μια ζώνη που σταθεροποιεί το μωρό μέσα στο πορτ μπεμπέ. Επίσης καθώς κουμπώνει στον σκελετό του καροτσιού, κάναμε τις πρώτες μας βόλτες σα βρεφάκια ξαπλωτές και όχι καθιστές. Έτσι δε δυσφορούσε καθόλου και κοιμόταν όποτε ήθελε. Χρήση του καροτσιού με το πορτ μπεμπέ έκανα και μέσα στο σπίτι, όταν ήθελα να μαγειρέψω ή να σιδερώσω σε δωμάτιο που δεν υπήρχε η κούνια ή το παρκοκρέβατο. Το βολεύτηκα πολύ! Το καρότσι ως καρότσι το χρησιμοποίησα πάρα πολύ και έως 3 ετών. Νομίζω είναι το μάξιμουμ χρήσης καθώς τα παιδιά δεν επιθυμούν πια να βρίσκονται σε αυτό.

Το καθισματάκι αυτοκινήτου είναι ένα ασφαλές ανάποδο κάθισμα που εξυπηρέτησε μια χαρά έως τον χρόνο νομίζω.

Συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένη απ αυτή την αγορά και φυσικά θα το χρησιμοποιήσω και τώρα στο 2ο παιδάκι.

Σαφώς μεγαλώνοντας το παιδί ενδεχομένως να χρειαστείς ένα πιο ελαφρύ καρότσι, τα "ομπρέλα" όπως λέγονται αλλά το κόστος τους είναι χαμηλό και η αγορά του εξαρτάται αποκλειστικά απ τις ανάγκες σου.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια κ εμενα με απασχολει πολυ το θεμα του καροτσιου.δεν εχουμε βρει κ σπιτι ακομα κ μου λενε να σκεφτω κ αν χωραει στο ασανσερ..

Εμεις βεβαια ολες θα γεννησουμε κ μες στο καταχειμωνο.δε θα κανουμε κ τρελες βολτες τον πρωτο καιρο

Γειά σας κορίτσια! Μ'έχει πεθάνει η μέση μου...Μάλλον από την ξάπλα είναι,έχω πιαστεί.Η μπέμπα κλωτσάει συνέχεια.Το πρόβλημα είναι η μεγάλη μου η κόρη που αντιδρά σε ο,τι κι αν πω...Τι ρούχα θα βάλει,τι θα φάει,πως θα κάνουμε τα μαλλιά της...Με το μωρό δείχνει ενθουσιασμένη,όλο φιλάει και χαϊδεύει την κοιλιά μου αλλά βγάζει μία επιθετικότητα σε μένα ,άλλο πράγμα!Το θέμα είναι οτι εξαντλώ την υπομονή μου και καταλήγουμε να τσακωνόμαστε...Ελπίζω τώρα που θα ξεκινήσει το σχολείο της να βρει τους παλιούς της ρυθμούς,φίλους,δραστηριότητες και να ηρεμήσει λίγο.Καλά που είναι εδώ η μαμά μου και την έχει πάει στις κούνιες αλλιώς τί θα την έκανα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...