Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κορίιιιτσιαααα!Γύρισα!Μπέμπα έχουμε! Calliope*βάλε ροζ στο πινακάκι!!

Λοιπόν,όλα τέλεια στη Β΄επιπέδου!520γρ.η μπέμπα μας! Στρουμπούλω μου φαίνεται!Ήταν τρισδιάστατος και έγχρωμος ο υπέρηχος και μας δώσανε DVD το οποίο η κόρη μου βλέπει συνέχεια! Πετύχαμε το μωρό να χασμουριέται κι είχε πολλή πλάκα!'Εκανα και την άμνιο. Σα διαδικασία είναι πολύ σύντομη (10 δευτερόλεπτα)και δεν πονάει καθόλου.Αύριο θα έχω τα πρώτα αποτελέσματα και σε 15 μέρες τα τελικά.Τώρα είμαι ξάπλα και θα μείνω έτσι για λίγες μέρες. Σήμερα είχε πάρει άδεια ο άντρας μου και μου τα φέρνει όλα στο δίσκο και αύριο θα έρθει η μανούλα μου να μείνει λίγες μέρες. Αυτά τα νέα μου κορίτσια ,θα σας έχω παρέα αυτές τις μέρες που θα είμαι στο κρεβάτι.Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες!!!

Μπραβο baby2!!!Mε το καλο να το παρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!

Καλα αποτελεσματα για την αμνιο!!!

Κατσε ξεκουρασου τωρα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μαμά Κωνσταντίνου. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως γίνεται να κάνεις την Β' επιπέδου μέσω ΕΟΠΥΥ?????? :confused:

Καλησπερα bibitsoυ!Σου την γραφει ο γιατρος και πας να την κανεις σε ενα κεντρο συμβεβλημενο με το εοπυυ

Kαλημέρα και από εμάς!

Σιγά σιγά παίρνει χρώμα το πινακάκι μας!

Εγώ εχω ραντεβου για το β επιπεδου στις 19/9 θα κοστίσει 100 ευρώ και δυστυχώς dvd δεν περιλαμβάνει μονο φωτογραφίες.Αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον γυναικολόγο μου και δεν τον αλλάζω οπότε και δεν με πειράζει και τοσο που θα χω μονο φωτογραφιες.Λιγο που τον ειδαμε τον μπέμπη την προηγουμενη εβδομάδα( ο γυναικολογος μου ειναι και αυτός που θα κάνει και το β επιπέδου...) μου είπε ότι έχω ενα γερό μωρο, απλά στις 19 θα τα δουμε όλα ξανα σιγά σιγά και θα τα φωτογραφίσουμε.

Κορίτσια το ότι ενας γιατρός δίνει καθε μήνα εξετάσεις δεν είναι απαραίτητα καλό.Ισως να είναι και σημάδι ανασφάλειας και φυσικά οι πολλές εξετάσεις έχουν και ενα οικονομικό κοστος...συνφέρει τα διαγνωστικά να κανουμε συνεχεια εξετάσεις.Εγω σε όλη την εγκυμοσύνη εχω κανει μια φορά όλο το πακετο των εξετάσεων ειματος, και άλλη μια για τοξοπλασμα εξτρα, γιατί το ζήτησα εγω, το papp-A και το ALPHA TEST. Νομίζω μετά το Β επιπέδου θα ξανακάνω αιματος εξετάσεις.Εχω δουλέψει με το γιατρό μου στο παρελθον και ξέρει τι κάνει. Σαν μαια και γω θεωρω υπερβολικές τις πολλές εξετάσεις και ιδιαιτερα στρεσσογονο για την γυναικα την αναμονη των αποτελεσμάτων.

Καλά αποτελέσματα και στα υπολοιπα κορίτσια που δεν εκαναν την β επιπέδου, και σε εκείνες που περιμένουν τον <ολοκληρωμένο καρυοτυπο του μωρού τους από την αμνιοπαρακέντηση.

Ζωή να με συγχωρείς αλλά διαφωνώ. Ειδικά γενική αίματος οφείλουν να ζητούν κάθε μήνα ακριβώς λόγω της κατρακύλας του αιματοκρίτη. Ο δικός μου απ το 38 έφτασε στο 32 σε 2 μήνες. Έπρεπε να αυξήσω τον σίδηρο. Πως θα το γνώριζα αν δεν είχα κάνει εξέταση;

Επίσης οι εξετάσεις ρουτίνας για εμας, δεν κοστίζουν πάνω από 3 ευρώ τον μήνα ενώ για γυναίκες σαν εμένα που ο γιατρός τους είναι σε δημόσιο νοσοκομείο, μπορούν να τις κάνουν δωρεάν στο νοσοκομείο χωρίς να κερδίζει κανείς παρά μόνο η μητέρα. Κι εγώ παραξενεύομαι γιατί μου ζητά τοξόπλασμα κάθε μήνα χωρίς να έχει βγει θετικό ούτε μια φορά, αλλά δεν το θεωρώ υπερβολή.

Η χθεσινή μέρα για μένα ήταν δύσκολη. Πολλά χτυπήματα πολύ χαμηλά, πονάκια και συχνοουρία με ταλαιπώρησαν. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα των Β' επιπέδου! Ανυπομονώ κι εγώ για τον δικό μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Πιάστηκα στο κρεβάτι κι έχω μόνο μία μέρα που είμαι ξάπλα.Να δω τι θα κάνω τις υπόλοιπες...Το άσχημο είναι ότι από χτες είχα ένα μπουκωματάκι που εξελίχθηκε σε μπουκωματάρα και σήμερα έχω και βήχα...Τώρα βρήκα να αρρωστήσω,τι γκαντεμιά!Φοβάμαι ακόμα και να βήξω μήπως συμβεί κάτι στο σάκο.Χτες που το είπα στο γιατρό ήμουν πολύ πιο ελαφριά και δεν τον ανησύχησε.Αν είχα πολύ βήχα είπε,θα έπρεπε να αναβάλλουμε την άμνιο.Χτες δεν είχα,σήμερα όμως;Ανησυχώ...Μα πως να μην αρρωστήσω;Καιρός είναι αυτός;Να βρέχει καταρρακτωδώς κι εγώ να είμαι μούσκεμα στον ιδρώτα.Λίγο να με φύσηξε κάπου,ορίστε τώρα!

Ελπίζω να μη έχω τίποτα επιπλοκές:cry:

Σήμερα περιμένω τα περισσότερα αποτελέσματα από την άμνιο κι έχω αγωνία!Όσο αφορά τις εξετάσεις τι να πω..Από το να σε βάζει ο γιατρός να τις κάνεις όλες κάθε μήνα μέχρι να μη σου ζητάει καμία υπάρχει και μία ενδιάμεση κατάσταση νομίζω...Τουλάχιστον μία γενική αίματος νομίζω είναι απαραίτητη.

mama kwnstantinou .Πότε έχεις Β'έπιπέδου;Καλά αποτελέσματα και σε σένα!Άντε να μπει και το δικό σου χρώμα στο πινακάκι!Στην αρχή είχαμε τόσα πολλά αγοράκια ,αλλά στην πορεία ισοφάρισε και το ροζ!

Διαφημίσεις

Άντε κορίτσια κοντεύουν οι μέρες και για τις υπόλοιπες Β'επιπέδου!Μέχρι το τέλος του μήνα νομίζω θα έχετε κάνει όλες !Τα καλύτερα αποτελέσματα σας εύχομαι και όλες μας με γερά και τελειόμηνα μωρά!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Χθες κάναμε και την δική μας Β' επιπέδου και πήγαν όλα πολύ όμορφα :) Ο μπέμπης μας υγιέστατος, ψηλός και ζωηρούλης!! Τώρα σε αναμονή καμπύλης ζαχάρου και αίματος- ούρων κτλ!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες τις μανούλες και να έχουμε υγιή μωράκια στις αγκαλίτσες μας!!!

Πολλά πολλά φιλάκια!

Φρόσω

tt1b1872.aspx

Γειά σας κορίτσια!

Τι κάνετε? Εγώ σήμερα εχω μια απ'ο τις δύσκολες μέρες. Η μέρα ξεκίνησε με εμετους (ως πότε::::::::) και συνεχίζει χάλια.

Σήμερα περιμένουμε δύο β Επιπέδου ή κάνω λάθος?

bibitsou κ εγώ νιωθω το μωρο πολύ χαμηλά. Δε με αγχώννει. Το είπα στη γιατρό που μου έκανε τη β επιπέδου κ μου είπε ότι είναι στη σωστή θέση.

Μου φαίνεται ότι τα μωρά μας είναι ετοιμοπόλεμα! :D

Bibitsou,μην ανησυχείς για το ουρεόπλασμα. Κι εμένα φάνηκε στον προγεννητικό έλεγχο αλλά ο γιατρός μου είπε ότι θέλει εξειδικευμένη αντιβίωση για να φύγει που δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη.Οι συνηθισμένες αντιβιώσεις δεν του κάνουν τίποτα οπότε μου είπε ότι θα το αντιμετωπίσουμε μετά τον τοκετό. Ακριβώς το ίδιο είπε και στη νύφη μου ο δικός της γιατρός γιατί της είχε παρουσιαστεί στις 2 από τις 3 εγκυμοσύνες της και δεν έκανε καμία θεραπεία όσο ήταν έγκυος . Γέννησε στην ώρα της και τα παιδιά ήταν μια χαρά! Τώρα κι εμένα μου φαίνεται περίεργο που δεν είναι τόσο συνεπής με τις εξετάσεις ο γιατρός σου. Κι εγώ κάνω κάθε μήνα γενική αίματος γιατί έχω ένα θεματάκι με τον αιματοκρίτη. Τοξόπλασμα ,κυτταρομεγαλοϊό,καλλιέργεια ,γενική ούρων έκανα μία φορά στον προγεννητικό (μαζί με πολλά άλλα) και μία πριν λίγες μέρες. Άμα του ζητήσεις εσύ να σου βάζει εξετάσεις κάθε μήνα για να αισθάνεσαι πιο ασφαλής ,τι θα σου πει,όχι;

baby2? κι εσύ κοριτσάκι? Τέλεια! Μη φοβάσαι καθόλου για την άμνιο που έκανες. Εγώ έκανα τροφοβλάστη που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο αποβολής κι όλα πήγαν μια χαρά! Καλά αποτελέσματα να έχεις! Κι εγώ επειδή ακριβώς έχω θέμα με τον αιματοκρίτη γι' αυτό ζήτησα να μου γράψει εξετάσεις αλλά επέμενε ότι δεν χρειαζόταν...Τώρα με τον αιματοκρίτη στο 30, ο γυναικολόγος από το μικροβιολογικό που είδε τα αποτελέσματα μου είπε ότι κι αυτός γενικά είναι κατά των πολλών "φαρμάκων" στην εγκυμοσύνη (εγώ παίρνω μόνο φολικό) αλλά μου λέει δεν θα φτάσουμε κιόλας στο σημείο να σου κάνουμε μετάγγιση επειδή θεωρούν κάποιοι ότι δεν χρειάζεσαι κάποιες βασικές εξετάσεις.

Ζωή να με συγχωρείς αλλά διαφωνώ. Ειδικά γενική αίματος οφείλουν να ζητούν κάθε μήνα ακριβώς λόγω της κατρακύλας του αιματοκρίτη. Ο δικός μου απ το 38 έφτασε στο 32 σε 2 μήνες. Έπρεπε να αυξήσω τον σίδηρο. Πως θα το γνώριζα αν δεν είχα κάνει εξέταση;

Επίσης οι εξετάσεις ρουτίνας για εμας, δεν κοστίζουν πάνω από 3 ευρώ τον μήνα ενώ για γυναίκες σαν εμένα που ο γιατρός τους είναι σε δημόσιο νοσοκομείο, μπορούν να τις κάνουν δωρεάν στο νοσοκομείο χωρίς να κερδίζει κανείς παρά μόνο η μητέρα. Κι εγώ παραξενεύομαι γιατί μου ζητά τοξόπλασμα κάθε μήνα χωρίς να έχει βγει θετικό ούτε μια φορά, αλλά δεν το θεωρώ υπερβολή.

Η χθεσινή μέρα για μένα ήταν δύσκολη. Πολλά χτυπήματα πολύ χαμηλά, πονάκια και συχνοουρία με ταλαιπώρησαν. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα των Β' επιπέδου! Ανυπομονώ κι εγώ για τον δικό μου!

ravT συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ θεωρώ πιο αγχωτικό να πρέπει να περάσουν μήνες για να κάνω εξετάσεις ή να βλέπω το μωρό στον υπέρηχο κάθε 1,5 με 2 μήνες. Είναι στον άνθρωπο. Σου εύχομαι κι εσένα καλά αποτελέσματα στον Β΄επιπέδου κι όσο για αυτά που είπες ότι σε ταλαιπώρησαν, εγώ τα έχω σχεδόν κάθε μέρα. Ειδικά για την συχνοουρία σκέφτομαι αργότερα που θα πιέζεται περισσότερο η κύστη, θα πρέπει να μετακομίσω στην τουαλέτα!

Αλήθεια κορίτσια, εσείς που θα γεννήσετε?

Διαφημίσεις

baby2? κι εσύ κοριτσάκι? Τέλεια! Μη φοβάσαι καθόλου για την άμνιο που έκανες. Εγώ έκανα τροφοβλάστη που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο αποβολής κι όλα πήγαν μια χαρά! Καλά αποτελέσματα να έχεις! Κι εγώ επειδή ακριβώς έχω θέμα με τον αιματοκρίτη γι' αυτό ζήτησα να μου γράψει εξετάσεις αλλά επέμενε ότι δεν χρειαζόταν...Τώρα με τον αιματοκρίτη στο 30, ο γυναικολόγος από το μικροβιολογικό που είδε τα αποτελέσματα μου είπε ότι κι αυτός γενικά είναι κατά των πολλών "φαρμάκων" στην εγκυμοσύνη (εγώ παίρνω μόνο φολικό) αλλά μου λέει δεν θα φτάσουμε κιόλας στο σημείο να σου κάνουμε μετάγγιση επειδή θεωρούν κάποιοι ότι δεν χρειάζεσαι κάποιες βασικές εξετάσεις.

Πολύ σωστά!Εμένα ο αιματοκρίτης μου φαντάσου ήταν 28 Αυγούστου στο 27,5!!Από 29,2 στο τέλος Ιουλίου παίρνοντας δύο microfer την ημέρα κι όμως έπεσε!Είμαι περίεργη να δω που θα φτάσει αυτό το μήνα!Αν συνεχίσει να πέφτει θα επιμείνω πολύ στην αιματολόγο να μου το αλλάξει ,να μου δώσει κάτι που θα το απορροφά καλύτερα ο οργανισμός μου!Ο γυναικολόγος μου είπε ότι δε θέλουμε να πάμε για καισαρική με αιματοκρίτη 25 γιατί τότε θα χρειαστούμε μετάγγιση!!

Αλήθεια,πως θα γεννήσετε κορίτσια;Εγώ με καισαρική μόνο και μόνο γιατί έχει προηγηθεί άλλη μία της κόρης μου και ο γιατρός δε θέλει να ρισκάρει με ένα φυσιολογικό τοκετό .Εγώ πάντως στην κόρη μου είχα τέλεια διαστολή ,είχα περάσει τους πόνους με τις ανάσες ,είχα φτάσει στις εξωθήσεις αλλά ήταν πολύ μεγαλόσωμη για το σώμα μου κι ερχόταν με το μέτωπο προτεταμένο και δεν κατάφερνε να βγει...Έπεσαν ξαφνικά οι παλμοί της (ίσως από το πολύωρο στρες) και μου την πήραν κατευθείαν με καισαρική...Πάντως αισθάνομαι σα να έχω γεννήσει και με τους δύο τρόπους!:P Βίωσα όλη τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού εκτός από την αίσθηση του να γλυστράει το μωρό από μέσα σου που από ο,τι μου έχουν πει δεν περιγράφεται!!!Σα να έφτασα στην πηγή και να μην ήπια νερό! Δεν πειράζει όμως, προείχε η ασφάλεια του παιδιού!

Κι εσένα baby2? βλέπω πήρε την κάτω βόλτα! Ελπίζω να ανέβει και να σου φύγει το άγχος! Κι εγώ πρέπει να βρω έναν αιματολόγο γιατί και τα λευκά μου ανέβηκαν πολύ κι έχω ήδη θέματα από πριν.

Εγώ κορίτσια ενώ το πρώτο μου το γέννησα με καισαρική, τώρα είπα να προσπαθήσω το δεύτερο φυσιολογικά. Εγώ δεν είχα ούτε διαστολή, ούτε πόνους ένιωσα (παρόλο τα φάρμακα της πρόκλησης), ούτε αμνιακά υγρά είχα να μου σπάσουν, οπότε δεν κατάλαβα πως είναι να γεννάς;. Περιμένω τώρα να δούμε πως θα πάει.

Κι εσένα baby2? βλέπω πήρε την κάτω βόλτα! Ελπίζω να ανέβει και να σου φύγει το άγχος! Κι εγώ πρέπει να βρω έναν αιματολόγο γιατί και τα λευκά μου ανέβηκαν πολύ κι έχω ήδη θέματα από πριν.

Εγώ κορίτσια ενώ το πρώτο μου το γέννησα με καισαρική, τώρα είπα να προσπαθήσω το δεύτερο φυσιολογικά. Εγώ δεν είχα ούτε διαστολή, ούτε πόνους ένιωσα (παρόλο τα φάρμακα της πρόκλησης), ούτε αμνιακά υγρά είχα να μου σπάσουν, οπότε δεν κατάλαβα πως είναι να γεννάς;. Περιμένω τώρα να δούμε πως θα πάει.

Aυτό που είχες γράψει άλλη μέρα ότι πας για vbac, τι είναι;Και γιατί δεν το αναλαμβάνουν πολλοί γιατροί;

ravT συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ θεωρώ πιο αγχωτικό να πρέπει να περάσουν μήνες για να κάνω εξετάσεις ή να βλέπω το μωρό στον υπέρηχο κάθε 1,5 με 2 μήνες. Είναι στον άνθρωπο. Σου εύχομαι κι εσένα καλά αποτελέσματα στον Β΄επιπέδου κι όσο για αυτά που είπες ότι σε ταλαιπώρησαν, εγώ τα έχω σχεδόν κάθε μέρα. Ειδικά για την συχνοουρία σκέφτομαι αργότερα που θα πιέζεται περισσότερο η κύστη, θα πρέπει να μετακομίσω στην τουαλέτα!

Αλήθεια κορίτσια, εσείς που θα γεννήσετε?

Εγώ συχνοουρία είχα από την αρχή κι ο γιατρός με έβαζε να ψάχνομαι για ουρολοίμωξη. Οι εξετάσεις όμως έβγαιναν όλες καθαρές οπότε το πήρα απόφαση οτι έτσι θα πάει όλη η εγκυμοσύνη...Τουαλέτα αγάπη μου!:tongue:

Εγώ θα γεννήσω στο Ιασώ γιατί εκεί είναι ο γιατρός μου.Την κόρη μου την είχα γεννήσει στο Λητώ γιατί τότε είχα άλλο γιατρό.Έμεινα πολύ ευχαριστημένη πάντως από το Λητώ. Από το Ιασώ θα δούμε...

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....

bibitsou: ΠΗΤ 24/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...