Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Χαθηκα!Καναμε τη μετακομιση. Κουραστηκαμε παρα πολυ,αλλα τα βασικα τελειωσαν.

Τα σημαντικα τωρα: προχθες εκανα τη β επιπεδου!Ολα πηγαν πολυ καλα!Η μπεμπουλα ειναι μια χαρα. Ολες οι μετρησεις ηταν φυσιολογικες. Μου αρεσε παρα πολυ. Τρελαθηκα. Ο υπερηχος ηταν πολυ πιο ευκρινης απο του γιατρου μου κ πρωτη φορα την ειδα τοσο καθαρα. Ειναι κουκλα! Ειχε τα χερακια της ολη την ωρα μπουνιτσες κ τρομαξαμε να της τα ανοιξουμε. Η γιατρος ηταν πολυ καλη.

Εχθες πηρα κ το πρωτο μου ρουχαλακι για τη μπεμπα. Ενα τελειο ζακετακι!

Ευχομαι να εχετε ολες το ιδιο θετικα αποτελεσματα απο τις β επιπεδου κ να τις ευχαριστηθειυε οσο κ εγω. Περιμενουμε κ αλλα καλα νεα!

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα!!!!

baby2 Δεν θα σου εβγαινε πιο φτηνο να παρεις ντουλαπα απο τα ikea? δεν ξερω τι τιμες παιρνουν οι μαραγκοι....εμεις το βαψαμε τωρα που ελειπα γτ δεν μπορω να μυριζω το χρωμα με ζαλιζει αλλα μεχρι εκει τα υπολοιπα μετα την β επιπεδου!!

Ωραια ειναι βεβαια εχω να μεινω 10 χρονια εκει....βεβαια ειμαι της αποψης οτι ειναι ωραια μονο για να φοιτησεις οχι να μεινεις μονιμα!!!

hope οντως χαθηκες αλλα σε συγχωρουμε...χαχαχαχα

Μπραβο εκανες την αρχη κ μακαρι να μας φερεις γουρι....πωπω ωραια ηταν ετσι? σου εδωσε 3d φωτο?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κοριτσάκια !!! Μόλις γύρισα απο την Β επιπέδου ! Ολα καλά με την μπεμπούλα μου !!! Ειναι 420 γρ. κ είναι μια χαρά!! Άχ μου έφυγε ενα άγχος ! Ελπιζω για ολα τα κορίτσια να πάνε όλα καλά! Φιλάκια πολλά !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλημεραααα!!!!

baby2 Δεν θα σου εβγαινε πιο φτηνο να παρεις ντουλαπα απο τα ikea? δεν ξερω τι τιμες παιρνουν οι μαραγκοι....εμεις το βαψαμε τωρα που ελειπα γτ δεν μπορω να μυριζω το χρωμα με ζαλιζει αλλα μεχρι εκει τα υπολοιπα μετα την β επιπεδου!!

Ωραια ειναι βεβαια εχω να μεινω 10 χρονια εκει....βεβαια ειμαι της αποψης οτι ειναι ωραια μονο για να φοιτησεις οχι να μεινεις μονιμα!!!

hope οντως χαθηκες αλλα σε συγχωρουμε...χαχαχαχα

Μπραβο εκανες την αρχη κ μακαρι να μας φερεις γουρι....πωπω ωραια ηταν ετσι? σου εδωσε 3d φωτο?

Κι εγώ το σκέφτηκα το ΙΚΕΑ αλλά οι φθηνότερες πάνε στα 400+.Και επειδή είναι ιδιαίτερος ο χώρος μας (με γωνίες και "δόντια"στους τοίχους )μια έτοιμη ντουλάπα δε θα εφάρμοζε με τίποτα ακριβώς.Απ΄την άλλη πάλι αν είναι απαγορευτική η τιμή που θα μας πει ο μαραγκός θα το ξανασκεφτώ...

hope1234 και giouli16

Μπράβο κορίτσια!Με το καλό τα κοριτσάκια σας!

Ανυπομονώ κι εγώ για τη Β΄έπιπέδου!Πρώτα για να είναι όλα καλά και μετά για να μάθουμε τι παιδάκι να περιμένουμε...

Τα πρώτα νέα της παρέας από την Β΄επιπέδου είναι σούπερ!Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!

Διαφημίσεις

τι κανετε?

εγω ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον ΓΙΟ μου..ολα τελεια στην β επιπεδου, ολα τα οργανα του μια χαρα..εχει υψος 24 εκατοστα και βαρος 470 γραμμαρια και απο τις μετρησεις βγαινει 1 εβδομαδα μεγαλυτερος..μας εκανε υπερηχο 4d και ειναι κουκλος..εχω φωτο του και μας εδωσε και dvd ολο τον υπερηχο..κουνιοταν ολη την ωρα εβαζε τα χερια στο στομα και το ποδι..ο γιατρος λεει ειναι πολυ ευλιγιστος χαχα, ανοιγοκλεινε στο στομα και κουνουσε την γλωσσα ,και επαιρνε ολο ποζες για φωτο..απο κιλα ξεκινησα 49 και τωρα ειμαι 55 αλλα εγω χαιρομαι θελω να μου μεινει και κανενα για μετα γιατι ημουν πολυ αδυνατη..

αντε και στα δικα σας τωρα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Αχ κοριτσιαααα υποφερω!!!!!

Με ποναει πολυ το πλευρο μου κατω απο την καρδια διαβασα οτι μπορει να εχει κατσει κακα το μωρο!!! Το εχει παθει καμια;;;

Δεν μπορω να παρω ανασα!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω καλα ειμαι!Νιωθω συνεχεια το μικρουλη μου,αν και απο εχθες εχει χαλαρωσει λιγο:rolleyes:,ειμαστε στην φαση που το νιωθω εγω αλλα ο αντρας μου δεν μπορει να το καταλαβει ακομα και περιμενω πως και πως να αρχισει να κλωτσαει δυνατα!Ο μικρος ερχεται συνεχεια και τραγουδαει στην κοιλια μου και εγω λιωνω....

Αχ!βρε κοριτσια εχω τοσο αγχος για την β' επιπεδου,ευχομαι να πανε ολα καλα!

Μπραβο κοριτσια για τα θετικα αποτελεσματα,ευχομαι καλα αποτελεσματα για ολες μας!

Κι εγώ το σκέφτηκα το ΙΚΕΑ αλλά οι φθηνότερες πάνε στα 400+.Και επειδή είναι ιδιαίτερος ο χώρος μας (με γωνίες και "δόντια"στους τοίχους )μια έτοιμη ντουλάπα δε θα εφάρμοζε με τίποτα ακριβώς.Απ΄την άλλη πάλι αν είναι απαγορευτική η τιμή που θα μας πει ο μαραγκός θα το ξανασκεφτώ...

Στον μικρο μου εχω παρει ντουλαπα απο το ικεα,ειναι τρυφυλλη και κοστισε περιπου 250ε,με βολεψε παρα πολυ αλλα το μειονεκτημα της ειναι οτι δεν ειναι γερη,προεκυψε μια μετακομιση,μπηκαμε στο δικο μας σπιτι,μετα καναμε ανακαινιση οποτε η ντουλαπα πηγαινε και ερχοτανε,τωρα νονιζω πως αν ξαναμεταφερθει δε θα αντεξει...Αφου ειναι δικο σου σπιτι αξιζει να βαλεις κατι καλο και γερο να το εχει μια ζωη,το εχω και εγω στο νου μου για αργοτερα ομως γιατι τωρα τα οικονομικα δεν μας το επιτρεπουν...

Την αμνιο θα την κανεις την ιδια μερα με την β'επιπεδου?Που τους κανεις τους μεγαλους υπερηχους?Εγω Ιασω και με εχουν ξεπαραδιασει...Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!

Αχ κοριτσιαααα υποφερω!!!!!

Με ποναει πολυ το πλευρο μου κατω απο την καρδια διαβασα οτι μπορει να εχει κατσει κακα το μωρο!!! Το εχει παθει καμια;;;

Δεν μπορω να παρω ανασα!

Καλλιοπη νομιζω πως ειναι πολυ νωρις ακομα,για να σε ενοχλει το μωρο.Αυτο συμβαινει σε πιο μεγαλους μηνες.Αν δεν κανω λαθος η μητρα μας εχει φτασει λιγο μεχρι τον αφαλο ή και λιγο πιο πανω.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια.Νομιζω πως ανοιγει το σωμα σου,τα πλευρα σου,η πλατη σου,ακομα και η καρδια μας διαμορφωνεται για να μπορεσει να φιλοξενησει το εμβρυακι μας;)Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα και εγω συνεχεια πολυ εντονους πονους και δυσφορια,τωρα ειναι πιο μαλακα τα πραγματα.

mama konstantinou

Ναι,μαζί θα κάνω το Β΄επιπέδου και την άμνιο.Με στέλνει στην Εμβρυοιατρική-Γενετική του Νικολαίδη ο γιατρός για τους μεγάλους υπέρηχους.(Εγώ να δεις ξεπαράδιασμα: 170 για το

Β΄επιπέδου και 700 για την άμνιο!)Παρεπιπτόντως βρε κορίτσια ,καθόλου σίγουρη δεν είμαι αν κάνω καλά που προχωράω σε αμνιοπαρακέντηση.Η αυχενική ήταν πολύ καλή,οι γιατροί συστήνουν την άμνιο μόνο λόγω ηλικίας...Όχι οτι με υποχρεώνει κανένας βέβαια,αν εγώ πω όχι δεν την κάνω...Πάντως με όσες το συζήτησα ,αυτές που δεν θα την έκαναν είναι όσες προτίθεται να κρατήσουν ο,τι τους έστειλε ο Θεός ,ακόμα κι ένα παιδί με βαριές αναπηρίες...Κι από την άλλη υπάρχουν και κοπέλες νεότατες που χωρίς καμια ανησυχητική ένδειξη δε διανοούνται να μην κάνουν άμνιο...Δεν ξέρω...Ελπίζω να κάνω το σωστό

Διαφημίσεις

τι κανετε?

εγω ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον ΓΙΟ μου..ολα τελεια στην β επιπεδου, ολα τα οργανα του μια χαρα..εχει υψος 24 εκατοστα και βαρος 470 γραμμαρια και απο τις μετρησεις βγαινει 1 εβδομαδα μεγαλυτερος..μας εκανε υπερηχο 4d και ειναι κουκλος..εχω φωτο του και μας εδωσε και dvd ολο τον υπερηχο..κουνιοταν ολη την ωρα εβαζε τα χερια στο στομα και το ποδι..ο γιατρος λεει ειναι πολυ ευλιγιστος χαχα, ανοιγοκλεινε στο στομα και κουνουσε την γλωσσα ,και επαιρνε ολο ποζες για φωτο..απο κιλα ξεκινησα 49 και τωρα ειμαι 55 αλλα εγω χαιρομαι θελω να μου μεινει και κανενα για μετα γιατι ημουν πολυ αδυνατη..

αντε και στα δικα σας τωρα..

Συγχαρητήρια!!Αντε,πληθαίνουν τα καλά νέα από τις Β' έπιπέδου!Μακάρι ,να ακούσουμε όλες ευχάριστα...Αχ,πλησιάζει η Τρίτη..Δεν ξέρω αν κι εκεί που θα πάω εγώ θα είναι 4d o υπέρηχος...Θα τρελαθώ άμα το δω...Και βεβαίως θα λιώσουμε να βλέπουμε το DVD ....

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Τι κάνετε? Εγώ καθε μέρα τρελαίνομαι κ πιο πολυ με τη μπέμπα! Απο τη β επιπεδου κ μετά ηρέμησα πολυ. Την καταλαβαίνω κ πολλες φορές την ημέρα κ είναι τέλεια!

Έχω αρχίσει να κοιτάζω κ τα βρεφικά. Πολλά τα έξοδα ρε κορίτσια!!!!!!

tt1ac959.aspx

Καλημερα κοριτσια εγω συνεχιζω να ποναω ευτυχως αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο μου να δουμε τι θα μου πει γτ εχω αρχισει να αγχωνομαι!!!

μαμα κων/νου ετσι διαβασα καπου σε κατι φορουμ για κοπελες που ηταν 6ο-7ο μηνα κ εγω αυριο μπαινω στον 6ο τωρα δεν ξερω τι να πω!!

giouli16 και korina89 μπραβο πολυ καλα τα νεα σας και θετικα

Ποια εχει σειρα? η baby2? εγω εχω την επομενη Δευτερα μμμ ευτυχως που θα τον δω αυριο γτ αργει ακομα η β επιπεδου!!!

hope και εγω ηδη εχω παρει πραγματακια δεν αντεχω ε ενταξει το πρωτο μου ειναι κ εχω ενθουσιαστει!!!

Σας γραφω κ ο μικρος μου πριγκηπας μου δινει αυτες τις τοσο ωραιαες κλωτσιτσες του!!!:D:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αύριο η δική μου β' επιπέδου και η καμπύλη ζαχάρου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και για τον δικό μου μπεμπούλη :)

θα κάνω τις εξετάσεις μου στην Διάγνωση Αμπελοκήπων- η Β' επιπέδου 60 ευρώ! Τι να πω ο καθένας χρεώνει ότι θέλει- για το dvd είναι επιπλέον 7 ευρώ αλλά όπως μου είπαν δε θα δούμε τρισδιάστατο το μωρό...

Αυτά τα νέα!! Σας φιλώωωω

tt1b1872.aspx

Καλησπερα κοριτσια ..τι κανετε ?

Εμεις καλα κλωτσαμε συνεχεια..και εγω εχω ψωνισει πραγματακια δεν αντεξα πηρα εσωρουχακια , πανες αγκαλιας ,κουβερτες ..

Με το καλο η β επιπεδου σε οσες εχουν αυριο ..εγω εδωσα 150 ε αλλα το ευχαριστηθηκα στον γυναικολογο μου το εκανα 4 d και μου εδωσε dvd ,φωτο και καθε φορα που παω μου περναει σε στικακι 4d βιντεακια και φωτο..ειναι πολυ καλος..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...