Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!Καλο μηνα να εχουμε!!!

Καλως την!!!Καλως ηρθες!!!Με το καλο το μωρο σου!!!Χαιρομαι που θα τα λεμε κι απο εδω!!

Δεν νομιζω να εχεις θεμα με τον θηλασμο και τον θυροειδη.Στην πρωτη εγκυμοσυνη,επερνα και εγω Τ4 γιατι ειχα εμφανισει και εγω ενα θεμα αλλα δεν επηρεασε τον θηλασμο,εγω τα καταφερα μονο 3 μηνες,ελπιζω τωρα να παει καλυτερα.

Αχ,πολύ χαίρομαι που μου το λες αυτό!Το σταμάτησες το χαπάκι Τ4 όταν γέννησες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!!!καλο μηνα!

Επιστροφη κ τα κεφαλια μεσα.εγω ψαχνω σπιτι κ εχω αρκετο αγχος,αλλα αποφασισα να μην κατσω μεχρι τελος στη δουλεια.δεν την παλευω!

Τη μπουμπου μου τη νιωθω κι εγω νομιζω,κατι ελαφρια χτυπηματακια κ τρελαινομαιιιι

Αρχιζετε τα ψωνια,ε?μαλλον θα αργησω λιγο λογω εξοδων μετακομισης.

Εχω τεταρτη γιατρο κ στις 17 β επιπεδου κ ανυπομονω!

Καλως ορισατε οι νεες στην παρεα!

Καλό μήνα!Ν!α μην αγχώνεσαι όσο μπορείς!Όλα θα γίνουν !

Δεν είναι υπέροχο;Εμείς τρέχουμε με τις δουλειές μας και τα χτυπηματάκια του μωρού μας σε ανύποπτο χρόνο φωνάζουν:"Είμαι κι εγώ εδώ!!"Χαμογελάω μόνη μου όταν συμβαίνει...Στη δουλειά,στο δρόμο,στο αμάξι..

Να με δει κανείς θα με περάσει για χαζοχαρούμενη!

Καλημέρα στην παρέα! Πριν λίγο γύρισα απ τον γιατρό. Μου αύξησε το σίδηρο μιας και ο αιματοκρίτης έχει πάρει την κατηφόρα για τα καλά και μου έκανε υπέρηχο ώστε να ησυχάσω καθώς τις τελευταίες ημέρες νιώθω το μωρό πολύ χαμηλά και τρόμαξα. Με ρώτησε αν κουράστηκα και όντως είχα κάνει πολλά τις τελευταίες μέρες. Προσοχή λοιπόν, τα λέω για να τα ακούω κι εγώ! Β' επιπέδου έχω κι εγώ στις 17/9 και ανυπομονώ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?Σημερα γινομαι 19 εβδομαδων,δηλαδη περασε η μιση εγκυμοσυνη!!!Αλλο τοσο μας εμεινε;)

Αχ,πολύ χαίρομαι που μου το λες αυτό!Το σταμάτησες το χαπάκι Τ4 όταν γέννησες;

Μολις γεννησα το σταματησα μετα απο λιγες μερες πηγα και εκανα παλι εξετασεις και ολα ειχαν επανελθει στα κανονικα.

Τι κανετε?

Εγω 15 οκτωμβριου παω επιτελους γερμανια στον αντρα μου ,μου ελειψε ενα μηνα που εχω να τον δω ,βρηκε εκει δουλεια στο αεροδρομιο Φρανκφούρτης..

Ακομα 1 μερα και μετα β επιπεδου εχω αγχος..και εγω νοιωθω το μωρο μεχρι χαμηλα και σαν να μου κλωτσαει την ουρηθρα ,με επιασε και συχνοουρια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε?

Εγω 15 οκτωμβριου παω επιτελους γερμανια στον αντρα μου ,μου ελειψε ενα μηνα που εχω να τον δω ,βρηκε εκει δουλεια στο αεροδρομιο Φρανκφούρτης..

Ακομα 1 μερα και μετα β επιπεδου εχω αγχος..και εγω νοιωθω το μωρο μεχρι χαμηλα και σαν να μου κλωτσαει την ουρηθρα ,με επιασε και συχνοουρια..

Νομίζω είσαι η πρώτη από την παρέα που θα κάνει το Β' έπιπέδου.Να φέρεις γούρι σε όλες μας!Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!Με το καλό να πας στον άντρα σου!Άρα θα γεννήσεις εκεί,σωστά;Όλα καλά εύχομαι να σας πάνε!

Περιμένουμε νέα σου από το Β΄επιπέδου!

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες,

Την Τρίτη η δική μου Β' Επιπέδου και αν όλα πάνε καλά -που το εύχομαι και το ελπίζω- θα αρχίσω σιγά σιγά τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου :)

Καλά περιττό να σας πω η κοιλίτσα μεγαλώνει με ανεξέλεγκτους ρυθμούς και πλέον είμαι και φαίνομαι έγκυος- εσείς?

Τις τελευταίες ημέρες είχα κάτι πονάκια- ενοχλησούλες και ένα βάρος χαμηλά στην κοιλιά, θα τα συζητήσω αύριο με τον γιατρό μου.

Αλήθεια που γεννάτε??

Σας φιλώωωωωω

Φρόσω

tt1b1872.aspx

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?Σημερα γινομαι 19 εβδομαδων,δηλαδη περασε η μιση εγκυμοσυνη!!!Αλλο τοσο μας εμεινε;)

Μολις γεννησα το σταματησα μετα απο λιγες μερες πηγα και εκανα παλι εξετασεις και ολα ειχαν επανελθει στα κανονικα.

Ελπίζω να γίνει έτσι και σε μένα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα.. τι κανετε ? Εγω σημερα το απογευμα εχω την β επιπεδου και με επιασε αγχος..

Καλημέρα Κορίνα! Καλή επιτυχία :)

Μην αγχώνεσαι καθόλου, όλα θα πάνε καλά και θα ενθαρρύνεις μετά κι εμάς τις υπόλοιπες που είμαστε σε αναμονή της Β' επιπέδου!

Σε αγχώνει κάτι συγκεκριμένο?

Κι εγώ σήμερα έχω απλή εξέταση στον γιατρό και την Τρίτη Β' επιπέδου- ελπίζω κι εγώ να είναι όλα καλά!

tt1b1872.aspx

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....

bibitsou: ΠΗΤ 24/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γυρισααααα επιτελους σπιτακι...κουραστηκα τελικα με αυτο το ταξιδι παρα ξεκουραστηκα αλλα ηταν ευκαιρια να δω τα μαγαζια στην Πατρα γτ εδω Χανια εχουμε ελαχιστα πηρα κατι φορμακια κατι ρουχαλακια μουρλια μου εκανε κ μια φιλη μου δωρο κατι ζιπουνακια αχ ειναι τρελα!!!

Τον μπεμπη τον νοιωθω οσο παει κ πιο εντονα κ πολυ χαιρομαι αν κ μερικες φορες τρομαζω αχαχαχαχα:D:D:D:D:D

Εχω κανει κ εγω κοιλιτσα ξαφνικα μεσα σε 1 εβδομαδα φουσκωσα εντονα!!!

Κορινα καλη επιτυχια να μπεις να μας πεις νεα αν σου εδωσε dvd αν σου εδωσε φωτο του προσωπου τα παντα!!:D:D:D

Η δικια μου β επιπεδου εργει αρκετα 15/9 εχω ραντεβου!!!!

ravT καλως ηρθες στην παρεα μας κ στη λιστα μας!!!

Αν καποια εχει δει φυλο κ δεν της αλλαξα χρωμα ας μου το πει ή να ας το αλλαξει οτι θελετε!!!;););)

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κι εγώ την Τρίτη έχω τη Β΄επιπέδου και μετά θα αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο...Εμείς θα κάνουμε δωμάτιο για το μωρό το δωμάτιο που χρησιμοποιούμε για γραφείο και εκτός από το βάψιμο που θα το αναλάβει ο άντρας μου,έφερα μαραγκό να πάρει μέτρα για να φτιάξω μια ντουλάπα που δεν έχει και είναι απαραίτητη.Αυτό θα είναι το βαρβάτο έξοδο,δεν ξέρω ακόμα τιμή.

Προέχει όμως να πάνε όλα καλά με το Β΄επιπέδου και την άμνιο οπότε για αρχές Οκτώβρη το βλέπω να ασχολούμαι με τα του δωματίου.

korina89 περιμένουμε νέα σου!!!!

Γυρισααααα επιτελους σπιτακι...κουραστηκα τελικα με αυτο το ταξιδι παρα ξεκουραστηκα αλλα ηταν ευκαιρια να δω τα μαγαζια στην Πατρα γτ εδω Χανια εχουμε ελαχιστα πηρα κατι φορμακια κατι ρουχαλακια μουρλια μου εκανε κ μια φιλη μου δωρο κατι ζιπουνακια αχ ειναι τρελα!!!

Τον μπεμπη τον νοιωθω οσο παει κ πιο εντονα κ πολυ χαιρομαι αν κ μερικες φορες τρομαζω αχαχαχαχα:D:D:D:D:D

Εχω κανει κ εγω κοιλιτσα ξαφνικα μεσα σε 1 εβδομαδα φουσκωσα εντονα!!!

Κορινα καλη επιτυχια να μπεις να μας πεις νεα αν σου εδωσε dvd αν σου εδωσε φωτο του προσωπου τα παντα!!:D:D:D

Η δικια μου β επιπεδου εργει αρκετα 15/9 εχω ραντεβου!!!!

ravT καλως ηρθες στην παρεα μας κ στη λιστα μας!!!

Αν καποια εχει δει φυλο κ δεν της αλλαξα χρωμα ας μου το πει ή να ας το αλλαξει οτι θελετε!!!;););)

Πάτρα.....λατρεμένη πόλη για μένα .Υπήρξα πολύ ευτυχισμένη σε αυτή την πόλη πριν από 20 περίπου χρόνια...Σα να ήταν στην προηγούμενη ζωή μου μου φαίνεται...Βλέπεις σπούδασα στην Πάτρα και τα φοιτητικά χρόνια είναι αξέχαστα!Από κοιλιά κι εγώ έχω πετάξει ξαφνικά.Φαίνεται πια οτι είμαι καραέγκυος!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...