Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα ..τι κανετε?

Εγω την πεμπτη εχω β επιπεδου ανυπομωνω εχω να δω τον μπεμπη ενα μηνα..

Καλως ηρθαν τα νεα κοριτσια..με το καλο..

Καλλιοπη και εγω νιωθω την κοιλια μου να σκληραινει, επισης σε καποια σημεια καθε μερα νιωθω κατι σκληρο απο κατω να πεταγεται μου ειπαν ειναι ο μπεμπης..

Μερικες φορες κλωτσαει δυνατα κατω χαμηλα και νομιζω θα μου φυγουν..εμενα δεν μου κουμπωνουν τα ρουχα ουτε τα καλα που ειχα για εκκλησια και χαιρομαι ξεκινησα 49 κιλα την εγκυμοσύνη την 16 η εβδομαδα που με ζυγισε ο γιατρος ημουν 51,5 και τωρα θα δω ποσα πηρα νομιζω ακομα κανα 2 θα πηρα, να μου μεινει και κανενα μετα την γεννα δεν θελω να παω παλι 49..

Εγω εξετασεις εκανα μια φορα τον προγγενητικο και μια την προηγουμενη εβδομαδα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ ακόμη δεν νιώθω έτοιμη να ψωνίσω... είναι και το πρώτο μου μωράκι και ίσως είμαι φοβισμένη και διστακτική μέχρι να κάνω και την Β' επιπέδου και να είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά.

Απ'ότι φαίνεται από μέρα σε μέρα θα τον νιώσω τον μικρούλη... θα σας κρατώ ενήμερες.

Να σας ρωτήσω εάν θα κάνετε καθόλου προετοιμασία για ανώδυνο τοκετό- θηλασμό- φροντίδα βρέφους; Εγώ έκανα μια σχετική έρευνα ήδη αλλά θέλω να δω πως το σκέφτεστε κι εσείς...

Σας φιλώ!

Φρόσω

tt1b1872.aspx

Α! Και κάτι ακόμη! Εκλεισα στην Διάγνωση Αμπελοκήπων για την Β' Επιπέδου με κόστος 60 ευρώ. Σας ενημερώνω γιατί θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή και ο γυναικολόγος μου που μου σύστησε να την κάνουμε εκεί, ο κος Μαμελετζής Χαράλαμπος, θεωρείται εξαιρετικός γιατρός και ειλικρινά τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Σας ξανα- φιλώ!

tt1b1872.aspx

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ ακόμη δεν νιώθω έτοιμη να ψωνίσω... είναι και το πρώτο μου μωράκι και ίσως είμαι φοβισμένη και διστακτική μέχρι να κάνω και την Β' επιπέδου και να είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά.

Απ'ότι φαίνεται από μέρα σε μέρα θα τον νιώσω τον μικρούλη... θα σας κρατώ ενήμερες.

Να σας ρωτήσω εάν θα κάνετε καθόλου προετοιμασία για ανώδυνο τοκετό- θηλασμό- φροντίδα βρέφους; Εγώ έκανα μια σχετική έρευνα ήδη αλλά θέλω να δω πως το σκέφτεστε κι εσείς...

Σας φιλώ!

Φρόσω

Καλησπερα συνεγκυουλες!!Τι κανετε?

Τελικα εχθες πηγα και ψωνισα:roll::P Πηρα τρεις αλλαξιες και πληρωσα μονο 16ε.Νομιζω πως του χρονου ισως παρω 2 φορεματακια και ειναι οκ!

Κοριτσια να σας δωσω μια συμβουλη απο την εμπειρια μου?Οταν ερθει η ωρα να ψωνισετε ρουχαλακια,μην παρετε πολλα,4-5 αλλαξιες ειναι μια χαρα,σας το λεω γιατι εγω οταν ημουν εγκυος στον μικρο μου του ειχα παρει αααααπειρα ρουχα και τελικα φορεσε ελαχιστα...προτιμηστε παρα πολλα φορμακια;)

Φροσω μου το εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι διστακτικοι και περιμενουν μετα τον 6 μηνα να ψωνισουν γιατι δεν το εχουν σε καλο.Εγω στον μικρο μου αρχισα να ψωνιζω μετα την αυχενικη αλλα επειδη και τοτε δεν μου ειχαν πει φυλλο επερνα ουδετερα πραγματακια,καθε φορα που εκανα υπερηχο μετα του επερνα και κατι,σαν δωρακι!Τωρα ο μονος μου ενδιασμος για να ψωνισω ηταν το οτι δεν ξερω 100% οτι ειναι κοριτσακι αλλα αν δεν ειναι δεν πειραζει θα τα δωσω σε καποια οικογενεια που τα εχει αναγκη αλλωστε το ποσο που εδωσα ειναι πολυ μικρο;)

Εχω αρχισει να ψαχνομαι σε οτι αφορα το θηλασμο(στο πρωτο δεν τα ειχα καταφερει και τωρα θελω πολυ),προς το παρον διαβαζω οτι μπορω,βλεπω πολλα βιντεακια,και εχω μπει σε μια ομαδα θηλασμου στο fb που απο κει εχω μαθει πολλες σημαντικες πληροφοριες,θελω να ψαξω ομως παραπανω.

Καλησπεραααα εγω ετοιμαζομαι για ταξιδακι .. Παω στα πατρια εδαφη...

Κορινακι ετσι μου ειπαν κ εμενα οτι ειναι ο μπεμπης...αλλα ωρες ωρες αυτο το πετωμα με ενοχλει...μια χαρα κιλα εχεις κ εφοσον εισαι αδυνατη σιγουρα θα γυρισεις στα ιδια γτ απο οτι διαβαζω δεν εχεις παρει πολλα...

Cookie mother εγω μονο καροτσι κουνια κ λικνο εχω παρει κ αυτα απλα τα εχω κλεισει σπιτι απο οκτωβριο θα ερθουν ... Ρουχαλακια τωρα που παω Πατρα θα μου δωσει καποια η κουμπαρα μου κ καποια θα παρω κ εγω αλλα μετα την β επιπεδου....

Εγω θα παρακολουθησω μαθηματα εδω στα χανια απο τον 7ο κ μετα μιας κ ειναι κ

δωρεαν....βεβαια καισσαρικη θα κανω αλλα με ενδιαφερουν υπολοιπα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Χάθηκα λίγο...το ξέρω!Αλλά λίγο οι ετοιμασίες του γάμου, ο γάμος και μετά οι διακοπές...περασαν οι μέρες!

Εγώ από κιλά ειμαι στα +5,5 και λιγο στεναχωριέμαι, μαλλον πρέπει να αρχίσω να προσέχω παραπάνω.Πρηστηκα αρκετα στο ταξιδι με το αυτοκίνητο και τρόμαξα, κατι κλειστά παπουτσια δεν μου μπαινανε με τιποτα! Ευτυχως επανήλθαν....

Ο μπέμπης μου εχει αρχίσει να χτυπάει και είναι τέλειο συναίσθημα!:P

Εγω θα δω το μωρο την αλλη βδομάδα που γυρίζω από διακοπές και μετα λογικά θα κανονίσουμε τον υπέρηχο του Β επιπέδου!

Αυτά κορίτσια! Από βδομάδα θα μπορώ να μπαίνω συχνότερα!

Καλως ήρθαν και οι καινούργιες μαμάδες! Μεγαλώνει η παρέα!

φιλια

Εγω κοριτσια πηρα καροτσι, ενα παιχνιδακι για το καροτσι, 2 κουβερτουλες, και κατι εσωρουχακια ,μου εδωσε και η μαμα μου λιγα δικα μου βρεφικα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Τη βρήκα την παρέα σας! Κι εγώ στο club αυτό λοιπόν, με ΠΗΤ 21/1 αλλά λόγω προηγούμενης καισαρικής υπολογίζω τον τοκετό μετά τα Θεοφάνεια!

Όπως και στην κόρη μου, έτσι και τώρα δεν είχα εμετούς και ζαλάδες αλλά είχα πονάκια και φυσικά κουράζομαι πολύ εύκολα!

Ταξίδια μεγάλα (πέραν της 1,5 ώρας) δεν κάνω όπως δεν έκανα και μπάνια στη θάλασσα.

Η αυχενική μας ήταν πολύ καλή, την Τρίτη έχω το καθιερωμένο μηνιαίο ραντεβού και την ίδια εβδομάδα ή την επομένη θα κάνω και το Β' επιπέδου.

Φύλο δεν έχουμε δει, ούτε έχουμε κάποια προτίμηση αλλά θα χαρώ να το μάθω τις επόμενες 2 εβδομάδες! Προτεραιότητα έχει να ναι υγιές το παιδάκι μας και γι αυτό αγωνιούμε!

Εξετάσεις κάνω κάθε μήνα. Γενικές αίματος/ούρων και τοξόπλασμα.

Από συμπληρώματα προς το παρόν φυλλικό οξύ και σίδηρο. Για ασβέστιο μου είπε πως είναι νωρίς οπότε κάτι θα ξέρει αυτός!

Πολύ μου αρέσει που βρήκα τόσα μωράκια κοντινά στο δικό μου! Θα τα λέμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γεια σας κορίτσια!Χάθηκα λίγο αλλά έμπλεξα με τους γιατρούς...διαφόρων ειδικοτήτων.Λοιπόν ,η αιματολόγος δε μου άλλαξε το σίδηρο που έπαιρνα(θα συνεχίζω με 2 microfer την ημέρα) γιατί λέει το 27,5 στον αιματοκρίτη δεν την ανησυχεί αφού η αιμοσφαιρίνη είναι 9,1.(Το οτι εγώ σέρνομαι δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα)Ο δε γυναικολόγος μου είπε να κάνω ο,τι μου λέει εκείνη γιατί είναι πιο ειδική.Θυμάστε που σας έλεγα για τις ταχυκαρδίες;Με βάζει λοιπόν ο γιατρός να κάνω εξετάσεις για θυρεοειδή και βρίσκουμε οτι η Τ4 είναι χαμηλότερη από το όριο.Με στέλνει λοιπόν σε ενδοκρινολόγο(έχω δει όλες τις ειδικότητες γιατρών στο Ιασώ!)Μου είπε ο άνθρωπος οτι ο θυρεοειδής δείχνει να ζορίζεται οπότε να παίρνω ένα χαπάκι Τ4 κάθε πρωί.Είχα και κράμπες στις γάμπες

οπότε ο γυναικολόγος μου λέει να παίρνω 2 χαπάκια μαγνήσιο την ημέρα.

Το θέμα είναι οτι με τόσα που παίρνω και που πρέπει να είναι μακριά το ένα από το άλλο....ε...δε φτάνει το 24ωρο για να τα πάρω όλα!!!Ελπίζω μέχρι εδώ να ήταν τα προβληματάκια και να πάνε όλα καλά!

Από ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα...Τα περισσότερα άλλωστε τα έχω από την κόρη μου και είναι ουδέτερα.Κούνια,καλαθούνα,ρηλάξ,καρότσια ,αποστειρωτή...Απλά όταν με το καλό μάθουμε το φύλο (στις 9/9 στην αμνιο) θα του ψωνίσω κάτι καραρόζ ή καραγαλάζιο!Μου έχει πλέξει η αδερφή μου μία άσπρη κουβερτούλα και περιμένει τα αποτελέσματα για να την τελειώσει με μπορντούρα ροζ ή γαλάζια...Αυτά τα νέα μου...Καλώς ήρθαν οι καινούριες μανούλες!Με το καλό όλες τα μωρά σας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Σας φιλώ!

Φρόσω

Με το καλό το μωρό σου Φρόσω !Σε καταλαβαίνω απόλυτα που δε θες να ψωνίσεις από τώρα για το μωρό.Κι εγώ στην κόρη μου είχα κλείσει τον 7ο όταν παραγγείλαμε κούνια ,καρότσι και της πήρα το πρώτο ρουχαλάκι!Ο δε άντρας μου έστησε την κούνια όταν ήμουν πια στο μαιευτήριο...

Όσο αφορά τα μαθήματα ανώδυνου κλπ. για μένα ήταν μία απόλαυση όταν τα παρακολούθησα στο πρώτο μου παιδάκι.Βέβαια τελικά γέννησα με καισαρική αλλά μέχρι να προκύψει αυτό ,πέρασα όλους τους πόνους με χρήση των αναπνοών που είχα μάθει και με τη μαία δίπλα μου.Εκτός αυτού ,οι τεχνικές που μας έδειξαν (γιατί ερχόταν κι άντρας μου μαζί )μας βοήθησαν πάρα πολύ στο πως θα πλύνουμε ,θα φροντίζουμε ,θα ηρεμούμε το μωρό.Την κόρη μου τη θήλασα όσο είχα γάλα(δυστυχώς μόνο 5,5 μήνες) και το ίδιο θα ήθελα και γιαυτό το παιδάκι.Φοβάμαι όμως μήπως μου πουν οτι δεν επιτρέπεται επειδή παρουσίασε κάτι ο θυρεοειδής.Θα σκάσω αν συμβεί αυτό!Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνεις όλη αυτή την προετοιμασία για τον ανώδυνο,το θηλασμό κλπ.Είναι υπέροχη εμπειρία για σένα και η πρώτη ουσιαστική επένδυση που κάνουμε και αφορά την υγεία του μωρού μας ,ψυχική και σωματική!

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?

εγω την πεμπτη εχω β επιπεδου και εχω λιγο αγχος ,εχω να δω τον μπεμπη 1 μηνα ..βεβαια κανει αισθητη την παρουσια του καθε μερα κλωτσοντας..

baby εγω παιρνω 2 μαγνησιο πρωι, 1 σιδηρο ..μεσημερι 1 σαλοσπιρ προληπτικα ,απογευμα 1 ασβεστιο, βραδυ 2 μαγνησιο 1 σιδηρο 1 φιλισιν ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γεια σας κοριτσια!!!Καλο μηνα να εχουμε!!!

Τη βρήκα την παρέα σας! Κι εγώ στο club αυτό λοιπόν, με ΠΗΤ 21/1 αλλά λόγω προηγούμενης καισαρικής υπολογίζω τον τοκετό μετά τα Θεοφάνεια!

Όπως και στην κόρη μου, έτσι και τώρα δεν είχα εμετούς και ζαλάδες αλλά είχα πονάκια και φυσικά κουράζομαι πολύ εύκολα!

Ταξίδια μεγάλα (πέραν της 1,5 ώρας) δεν κάνω όπως δεν έκανα και μπάνια στη θάλασσα.

Η αυχενική μας ήταν πολύ καλή, την Τρίτη έχω το καθιερωμένο μηνιαίο ραντεβού και την ίδια εβδομάδα ή την επομένη θα κάνω και το Β' επιπέδου.

Φύλο δεν έχουμε δει, ούτε έχουμε κάποια προτίμηση αλλά θα χαρώ να το μάθω τις επόμενες 2 εβδομάδες! Προτεραιότητα έχει να ναι υγιές το παιδάκι μας και γι αυτό αγωνιούμε!

Εξετάσεις κάνω κάθε μήνα. Γενικές αίματος/ούρων και τοξόπλασμα.

Από συμπληρώματα προς το παρόν φυλλικό οξύ και σίδηρο. Για ασβέστιο μου είπε πως είναι νωρίς οπότε κάτι θα ξέρει αυτός!

Πολύ μου αρέσει που βρήκα τόσα μωράκια κοντινά στο δικό μου! Θα τα λέμε!

Καλως την!!!Καλως ηρθες!!!Με το καλο το μωρο σου!!!Χαιρομαι που θα τα λεμε κι απο εδω!!

Με το καλό το μωρό σου Φρόσω !Σε καταλαβαίνω απόλυτα που δε θες να ψωνίσεις από τώρα για το μωρό.Κι εγώ στην κόρη μου είχα κλείσει τον 7ο όταν παραγγείλαμε κούνια ,καρότσι και της πήρα το πρώτο ρουχαλάκι!Ο δε άντρας μου έστησε την κούνια όταν ήμουν πια στο μαιευτήριο...

Όσο αφορά τα μαθήματα ανώδυνου κλπ. για μένα ήταν μία απόλαυση όταν τα παρακολούθησα στο πρώτο μου παιδάκι.Βέβαια τελικά γέννησα με καισαρική αλλά μέχρι να προκύψει αυτό ,πέρασα όλους τους πόνους με χρήση των αναπνοών που είχα μάθει και με τη μαία δίπλα μου.Εκτός αυτού ,οι τεχνικές που μας έδειξαν (γιατί ερχόταν κι άντρας μου μαζί )μας βοήθησαν πάρα πολύ στο πως θα πλύνουμε ,θα φροντίζουμε ,θα ηρεμούμε το μωρό.Την κόρη μου τη θήλασα όσο είχα γάλα(δυστυχώς μόνο 5,5 μήνες) και το ίδιο θα ήθελα και γιαυτό το παιδάκι.Φοβάμαι όμως μήπως μου πουν οτι δεν επιτρέπεται επειδή παρουσίασε κάτι ο θυρεοειδής.Θα σκάσω αν συμβεί αυτό!Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνεις όλη αυτή την προετοιμασία για τον ανώδυνο,το θηλασμό κλπ.Είναι υπέροχη εμπειρία για σένα και η πρώτη ουσιαστική επένδυση που κάνουμε και αφορά την υγεία του μωρού μας ,ψυχική και σωματική!

Δεν νομιζω να εχεις θεμα με τον θηλασμο και τον θυροειδη.Στην πρωτη εγκυμοσυνη,επερνα και εγω Τ4 γιατι ειχα εμφανισει και εγω ενα θεμα αλλα δεν επηρεασε τον θηλασμο,εγω τα καταφερα μονο 3 μηνες,ελπιζω τωρα να παει καλυτερα.

Γεια σας κοριτσια!!!καλο μηνα!

Επιστροφη κ τα κεφαλια μεσα.εγω ψαχνω σπιτι κ εχω αρκετο αγχος,αλλα αποφασισα να μην κατσω μεχρι τελος στη δουλεια.δεν την παλευω!

Τη μπουμπου μου τη νιωθω κι εγω νομιζω,κατι ελαφρια χτυπηματακια κ τρελαινομαιιιι

Αρχιζετε τα ψωνια,ε?μαλλον θα αργησω λιγο λογω εξοδων μετακομισης.

Εχω τεταρτη γιατρο κ στις 17 β επιπεδου κ ανυπομονω!

Καλως ορισατε οι νεες στην παρεα!

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?

εγω την πεμπτη εχω β επιπεδου και εχω λιγο αγχος ,εχω να δω τον μπεμπη 1 μηνα ..βεβαια κανει αισθητη την παρουσια του καθε μερα κλωτσοντας..

baby εγω παιρνω 2 μαγνησιο πρωι, 1 σιδηρο ..μεσημερι 1 σαλοσπιρ προληπτικα ,απογευμα 1 ασβεστιο, βραδυ 2 μαγνησιο 1 σιδηρο 1 φιλισιν ..

Α,οκ!Δεν είμαι η μόνη!;)

Καλά αποτελέσματα στο Β έπιπέδου!Εγώ έχω την επόμενη Τρίτη και ανυπομονώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...