Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Ε αν δεν το κρινει απαραιτητο ο γιατρος πιστευω δεν χρειαζονται!!!

Α ενταξει δεν ειμαι μονο εγω γτ αγχωνομαι!!:confused::confused:

Απο που εισαι εσυ?

Είμαι από Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αγχώνομαι γιατί υπάρχει μία εξέταση που πρέπει να την κάνω σίγουρα κάθε μήνα(έχω ρέζους αρνητικό) αλλά από την άλλη δεν είμαι και γιατρός! Πάντως στο 1ο μου παιδάκι έκανα πάντα κάθε μήνα εξετάσεις, όπως και κάθε μήνα επίσκεψη στον γιατρό, σε αντίθεση με τώρα που μέχρι 7 μηνών θα έχω πάει μόνον 4 φορές...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι από Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αγχώνομαι γιατί υπάρχει μία εξέταση που πρέπει να την κάνω σίγουρα κάθε μήνα(έχω ρέζους αρνητικό) αλλά από την άλλη δεν είμαι και γιατρός! Πάντως στο 1ο μου παιδάκι έκανα πάντα κάθε μήνα εξετάσεις, όπως και κάθε μήνα επίσκεψη στον γιατρό, σε αντίθεση με τώρα που μέχρι 7 μηνών θα έχω πάει μόνον 4 φορές...

Α οποτε εχεις αλλαξει γιατρο? καλα εγω απο το αγχος μου εχω κανει ρεκορ στις επισκεψεις αλλα εξετασεις μονο 2 φορες!!!

Τι εξεταση?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είσαστε σήμερα?

Καλώς κ την καινούρια κοπελα! Εγώ εκανα εξετάσεις μια φορά στην αρχή κ αλλη μια τώρα στην 21η εβδομαδα. Έχω κ εγώ ρέζους αρνητικό κ την εξέταση coombs την εκανα τώρα κ όλα καλά. Έτσι κ αλλιως ο γιατρός μου είπε οτι μετα τη γέννα θα δουμε αν θα χρειαστεί να κάνω ενέσεις.

Εγώ κοριτσια σήμερα ποναω πολύ στα πέλματα. Βγηκα μια βόλτα στην αγορά, όχι κ πολύ μακρια κ γύρισα με κλάματα! Πολύ πόνος. Έχουν πρηστεί κ λίγο, αλλά όχι κ σπουδαία πραγματα. Ο πόνος όμως είναι πολύ έντονος. Εσείς πονατε στα πόδια? Κιλά δεν έχω πάρει.

Το μωρακι μου το νιώθω κάθε μέρα, αλλά πιο πολύ το βραδυ. Θα βγει νυχτερινός τύπος, σαν τη μαμά του.

tt1ac959.aspx

Α οποτε εχεις αλλαξει γιατρο? καλα εγω απο το αγχος μου εχω κανει ρεκορ στις επισκεψεις αλλα εξετασεις μονο 2 φορες!!!

Τι εξεταση?

Άλλαξα γιατί θέλω να προσπαθήσω για vbac. Η εξέταση λέγεται coombs και γίνεται για να φανεί αν έχουν περάσει αντισώματα από την μητέρα στο έμβρυο. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είναι πιο "δύσκολο" να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όταν ακολουθεί 2η εγκυμοσύνη πρέπει να ελέγχεται τακτικά κι επειδή εγώ έκανα και λήψη τροφοβλάστη πρέπει σίγουρα να το δω. Όσο για το άγχος νομίζω ότι όλες το έχουμε! Εγώ αν γινόταν θα ήθελα να πηγαίνω πολύ πολύ πιο συχνα!;)

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είσαστε σήμερα?

Καλώς κ την καινούρια κοπελα! Εγώ εκανα εξετάσεις μια φορά στην αρχή κ αλλη μια τώρα στην 21η εβδομαδα. Έχω κ εγώ ρέζους αρνητικό κ την εξέταση coombs την εκανα τώρα κ όλα καλά. Έτσι κ αλλιως ο γιατρός μου είπε οτι μετα τη γέννα θα δουμε αν θα χρειαστεί να κάνω ενέσεις.

Εγώ κοριτσια σήμερα ποναω πολύ στα πέλματα. Βγηκα μια βόλτα στην αγορά, όχι κ πολύ μακρια κ γύρισα με κλάματα! Πολύ πόνος. Έχουν πρηστεί κ λίγο, αλλά όχι κ σπουδαία πραγματα. Ο πόνος όμως είναι πολύ έντονος. Εσείς πονατε στα πόδια? Κιλά δεν έχω πάρει.

Το μωρακι μου το νιώθω κάθε μέρα, αλλά πιο πολύ το βραδυ. Θα βγει νυχτερινός τύπος, σαν τη μαμά του.

Καλώς σας βρήκα! Δηλαδή υπάρχουν κι άλλες που δεν κάνουν συχνά εξετάσεις??? Ουφ...Ανακουφίστηκα! Ερώτηση κρίσεως: από συμπληρώματα παίρνεις τίποτα?

Επίσης, μετά την γέννα, εμείς που έχουμε αρνητικό ρέζους κι ο πατέρας θετικό, επιβάλλεται να γίνει η συγκεκριμένη ένεση (Rofilac).

Τα πόδια δεν με πόνεσαν ποτέ για να μπορέσω να σε βοηθήσω, αλλά καλό είναι να παρακολουθείς (νομίζω όμως για λίγο αργότερα) να δεις αν πρήζονται πολύ.

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα! Δηλαδή υπάρχουν κι άλλες που δεν κάνουν συχνά εξετάσεις??? Ουφ...Ανακουφίστηκα! Ερώτηση κρίσεως: από συμπληρώματα παίρνεις τίποτα?

Επίσης, μετά την γέννα, εμείς που έχουμε αρνητικό ρέζους κι ο πατέρας θετικό, επιβάλλεται να γίνει η συγκεκριμένη ένεση (Rofilac).

Τα πόδια δεν με πόνεσαν ποτέ για να μπορέσω να σε βοηθήσω, αλλά καλό είναι να παρακολουθείς (νομίζω όμως για λίγο αργότερα) να δεις αν πρήζονται πολύ.

Εμένα ο γιατρός μου είπε οτι μετα τη γέννα θα κάνουμε μια εξέταση για να δουμε αν το παιδι έχει το ρέζους του πατερα κ αν έχει μπλεχτεί το αίμα του με το δικο μου. Δεν τα λέω κ πολύ επιστημονικά, αλλά το συμπέρασμα ηταν αυτό πανω κάτω. Η μαμά μου που ηταν ίδια περιπτωση, όταν γέννησε εμένα, πριν απο ........30 (:mad:) περιπου χρόνια δεν τις έκανε γιατί την ρώτησε ο γιατρός αν έχει σκοπό να κανει κ άλλο παιδι κ του είπε οχι, οποτε της απάντησε οτι δε χρειάζεται. Κατα τη γνώμη μου μεγάλη βλακεία! Παντως , αν το παιδι έχει το ρέζους της μάνας νομιζω οτι δε χρειαζεται κάτι.

Εγω, πάντως, αν νιώσω ανασφάλεια με τις εξετάσεις θα πάω να τις κάνω μονη μου.

Απο συμπληρώματα παίρνω φυλλικού οξυ, σιδηρο κ ασβέστιο. Ρώτησα το γιατρό για μαγνήσιο κ μου είπε οτι δε χρειαζεται.

tt1ac959.aspx

Γεια σας! Εγω ΠΗΤ- 19/01/2015. Χανια :-)

Καλως ηρθες κ εσυ στην παρεα μας...θα σε βαλω κ εσενα αυριο στη λιστα μας γτ τωρα ειμαι απο κιν κ δεν μπορω...κ εγω απο χανια ειμαι....:D

Φυλο ξερεις;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα συνεγκυουλες!!!Τι κανετε???

Εγω σημερα πηγα στο γιατρο,ολα καλα πανε!Ζυγιστηκα κι ολας,θυμαστε που σας ελεγα οτι δεν εχω παχυνει?Τελικα εχω παρει 1900 δηλαδη 2 κιλα σε 1.5 μηνα...Ακουσαμε καρδουλα,χτυπαγε σαν τρελη!!!!Στην αυχενικη μου ειχαν πει οτι μαλλον ειναι κοριτσακι και σημερα ρωτησα τον γιατρο μου τι ακουει απο τους χτυπους της καρδιας και μου ειπε κι αυτος μαλλον κοριτσακι!Αντε να δουμε στην Β'επιπεδου τι θα μας πουν,με το ζορι κρατιεμαι να μην παω να ψωνισω...προχθες ειχα παει στα Prenatal και ειχε κατι τελεια κοριτσιστικα,δεν ξερω πως κρατηθηκα....

Γεια σας! Εγω ΠΗΤ- 19/01/2015. Χανια :-)

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι κι εγώ έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου κι έχω ΠΗΤ 24/01/15 και θα είναι κοριτσάκι!

Ήθελα να σας ρωτήσω, εσείς κάθε πότε κάνετε εξετάσεις?

Καλως ηρθες και εσυ!!!

Βρε κορίτσια εσάς πόσο σας ζήτησαν οι γιατροί σας;Από Αθήνα κατά προτίμηση για να συγκρίνω με τον δικό μου.

Calliope* Το microfer έπαιρνα 2 την ημέρα.Αυστηρά 1,5 ώρα πριν ή 2,5 ώρες μετά το φαγητό με συνταγή της αιματολόγου.Ο γυναικολόγος μου δεν ανακατεύτηκε θεωρώντάς την πιο ειδική.Τώρα όμως μου είπε να της πω οτι αυτός προτείνει το Viofer αν συμφωνεί κι εκείνη.Αύριο θα πάω να δω τι θα μου πει.Το πρωί θα πάω και σε καρδιολόγο.Αυτά ,σας ζάλισα με τα δικά μου.

πότε ο Γιάννης δεν μπορεί ,πότε ο .......... του πονεί!:P;)

Baby2 εμενα ο γιατρος μου παιρνει 1500.Και μεχρι τωρα ηταν ο πιο ακριβος που ηξερα,οι περισσοτεροι που εχω ακουσει απο κοπελες που γεννησαν προσφατα περνουν 1300,μια κοπελα προχθες μου ελεγε πως ο δικος της της πηρε για καισσαρικη 800.

Εγω περνω το φεροφολικ,ο αιματοκριτης μου ειναι στο 29 αλλα δικαιολογηται γιατι εχω το στιγμα.Εσυ πως εισαι?πηγες σημερα στην αιματολογο?Ολα καλα?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα, η αλήθεια είναι κορίτσια ότι τώρα έχω αρχίσει και αισθάνομαι έγκυος! Η κοιλιά μου πετάχτηκε απότομα μπαίνοντας στον πέμπτο, κάθε μα κάθε βράδυ ξυπνάω στον ύπνο μου -γύρω στις 4 τα ξημερώματα- και για μια ώρα τουλάχιστον στριφογυρίζω, νιώθω ένα βάρος χαμηλά στην κοιλιά και οι κινήσεις μου από ρυθμούς λαγού έχουν ρυθμούς...χελώνας!!

Ευτυχώς εκτός από κοιλίτσα δεν έχει αλλάξει το σώμα μου οπότε με τα καλοκαιρινά φορέματα έχω σωθεί...άντε να δούμε τι θα φοράμε τον χειμώνα!

Ακόμη ο μπεμπούλης δεν έχει κάνει καμία κίνηση... τι να πω ανυπομονώ!

9/9 έχουμε την Β Επιπέδου... μακάρι να πάνε όλα καλά και με αυτή την εξέταση...

Ελπίζω να είστε όλες καλά με τα μπεμπάκια σας!!!!!!!!

Σας φιλώ :))

Φρόσω

tt1b1872.aspx

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?Εγω ζαλιζομαι λιγο σημερα,εκει που ειμαι ορθια και κανω κατι νιωθω πως σβηνω.

Φροσω και εγω μια απο τα ιδια,οι ρυθμοι μου εχουν αλλαξει παααααρα πολυ.

Σημερα μου εχει μπει μια ιδεα.Οπως σας ειπα και χθες, ρωτησα το γιατρο κι απο τους χτυπους τις καρδιας καταλαβε πως ειναι κοριτσι αλλα μου ειπε να μην το δεσω κι ολας,τα ιδια μου ειχαν πει και στην αυχενικη,και γενικοτερα εχω συμπτωματα που δειχνουν οτι ειναι κοριτσι.Τις προαλλες πηγα στα prenatal και ειχε στα καλοκαιρινα 70% εκπτωση,μαλιστα αγορασα μπιτζαμες του μικρου μου απο 15ε στα 4ε!Και σκεφτομαι μηπως να παω να αγορασω ρουχαλακια για του χρονου το καλοκαιρι?

Γιατι να παω του χρονου και να παρω ενα φορεματακι να δωσω 15ε ενω τωρα μπορω να το παρω 5ε?Με 30ε πιστευω οτι θα του παρω αρκετες αλλαξιες.Αλλα αν δεν ειναι κοριτσακι?

Γενικα και στον μικρο μου προσπαθω να ψωνιζω στις εκπτωσεις.

Αχ τι ωραία !!! Κ εγω περιμένω να κανω την Β επιπεδου την άλλη Παρασκευή κ να αρχίσω τα ψώνια . Αυτό το σκ ειναι τελευταίες μερες εκπτώσεων ή θα συνεχιστούν ; Γιατί με τέτοιες τιμές μου φαίνεται θα κανω κ εγω καμία βόλτα στο prenatal αυτό το σκ !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Αχ τι ωραία !!! Κ εγω περιμένω να κανω την Β επιπεδου την άλλη Παρασκευή κ να αρχίσω τα ψώνια . Αυτό το σκ ειναι τελευταίες μερες εκπτώσεων ή θα συνεχιστούν ; Γιατί με τέτοιες τιμές μου φαίνεται θα κανω κ εγω καμία βόλτα στο prenatal αυτό το σκ !!

Τους ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι μεχρι το Σαββατο.Απο κει και περα δεν εχουν καποια ενημερωση για το αν θα υπαρξει καποια παραταση.Απο οτι ειδα στο πινακακι περιμενεις κοριτσακι,οποτε μπορεις ανετα να πας!

Φροσω οπου να ναι θα το νοιωσεις κ εγω λιγο πριν μπω 20η εβδ το ενοιωσα τωρα οσο παει το νοιωθω πιο πολυ ωρες ωρες παει κ μου καθεται σε μια μερια κ νοιωθω τετοια δυσφορια απαπαπα!!!

Μαμα Κων/νου την καλυτερη δουλεια κανεις αφου μπορεις κ τα βρισκεις στις εκπτωσεις γτ να μην τα παρεις? τωρα να παρεις κατι για του χρονου δεν ξερω ηθελα κ εγω να παρω αλλα τλκ δεν πηρα..

Δυστυχως επειδη δουλευω σε καταστημα μεχρι τελος Αυγουστου ειναι οι εκπτωσεις απο εκει κ περα ειναι στην κριση του καταστηματος αν θα κρατησει κομματια σε προσφορες!! αλλα συνηθως μεγαλες εταιρειες δεν κρατανε!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...