Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ πήγα σήμερα κι έκανα μια γενική αίματος και την μηνιαία anti-Ha που κάνω για να δει η αιματολόγος αν θα συνεχίσω με τις ίδιες ενέσεις.Είμαι περίεργη να δω τι έχει γίνει με τον αιματοκρίτη μου.29,2 είχα τον προηγούμενο μήνα και σερνόμουν.Με πλάκωσε στο σίδηρο και αισθάνομαι πολύ καλύτερα.Να έχει ανέβει άραγε;

Ένα άλλο που με απασχολεί είναι οτι έχω έντονες ταχυπαλμίες.Τώρα που σας γράφω αισθάνομαι την καρδιά μου να χτυπάει έντονα και δεν κάνω και τίποτα κουραστικό.Μετράω συχνά την πίεσή μου κάτι τέτοιες στιγμές και είναι μια χαρά.Οι παλμοί όμως είναι ανεβασμένοι: 92 και πάνω.Μέχρι 101 τους έχω βρει.θα δω τι θα μου πει αύριο ο γιατρός.Το έχει καμιά από εσάς αυτό;Στην κόρη μου δε θυμάμαι να το είχα.

Καληνύχτα κορίτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα!!!

baby2 ειναι φυσιολογικες οι ταχυκαρδιες εχω τις ειχα στην αρχη κ τωρα που κ που!!! το ειχα ψαξει γτ ειχα κ ενα ιστορικο με ταχυκαρδιες κ φοβηθηκα αλλα ολα καλα μην αγχωνεσαι!!

Οι υπολοιπες τι κανετε πως ειστε?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εγω σημερα γινομαι 18 εβδομαδων!

Καλλιοπη τι ωραια που αρχισες να το νιωθεις!!!Απο δω και περα θα εχετε συνεχη επικοινωνια!!!Τωρα εισαι καλα?Γιατι καθε Δευτερα το νιωθεις αυτο?Ισως εχει σχεση με την αναπτυξη του εμβρυου.

Baby 2 για τις ταχυπαλμιες δεν ξερω τι να σου πω.Το παθαινω και εγω καμια φορα αλλα εμενα ειναι καθαρα θεμα αγχους...

Πηγες στον γιατρο?Ρωτησες ποσα περνει?

Γεια σας κορίτσια!Πήγα στο γιατρό το πρωί.Το μωρό είναι καλά,μεγαλώνει.404 γρ παρακαλώ!Το δε φύλο είναι ένα μυστήριο...Δύο διαφορετικοί γιατροί μας είπαν μάλλον αγόρι΄σήμερα μας είπαν μάλλον κορίτσι!Όλοι με το "μάλλον" όμως,κανείς με σιγουριά.Σε 2 εβδομάδες ακριβώς που θα κάνω το Β΄επιπέδου θα μάθουμε.

Το πρόβλημα είναι άλλο:Πριν 1 μήνα είχα αιματοκρίτη 29,2.Ξεκίνησα 2 microfer και 1 filicine την ημέρα και ένα μήνα μετά έχω 27,5!!!Δεν το πίστευα!Οι ταχυκαρδίες μπορεί να συνδέονται και με αυτό.Ωστόσο μου πήρε και αίμα για να δούμε το θυρεοειδή γιατί κι αυτός ευθύνεται καμιά φορά.Εγώ πάντως θα πάω και σε καρδιολόγο να με δει να μου φύγει η ιδέα.Αύριο θα πάω στην αιματολόγο και πιστεύω θα μου αλλάξει σίδηρο γιατί μάλλον αυτό δεν το απορροφά καθόλου ο οργανισμός μου...Ο γυναικολόγος μου προτείνει το Viofer.Το ξέρει καμιά σας;

mama konstantinou

Ρώτησα για την αμοιβή του .2000 ευρώ μου είπε οτι παίρνει και πάλι λέει θα τα βρούμε...Καλά,βάλε και το μαιευτήριο μαζί ένα 3500 στο νερό το βλέπω...Χαλάλι,να πάνε τουλάχιστον όλα καλά!

Μαμα κων/νου δεν ξερω αλλα το εχω παρατηρησει οτι καθε Δευτερα ειμαι στο κραβατι ζαλιζομαι κανω εμετους κτλ!! τι να πω???:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

Σημερα δεν εχω νοιωσει κατι ιδιαιτερο...

baby2 πολυ μυστηριο αυτο το μωρο αχαχαχα κ μια φιλη μου στην β επιπεδου μπορεσαν να το μαθουν...

Αν πιστευεις οτι θα σε καθυσηχασει να το ψαξεις καντο ο γιατρος σου τι σου ειπε για τον αιματοκριτη?

Ο θυροειδης ισως να ευθυνεται..τωρα τα viofer οχι δεν τα ξερω!!!

Πολλα δεν σου ζηταει ο γιατρος? απο Αθήνα εισαι?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Μαμα κων/νου δεν ξερω αλλα το εχω παρατηρησει οτι καθε Δευτερα ειμαι στο κραβατι ζαλιζομαι κανω εμετους κτλ!! τι να πω???:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

Σημερα δεν εχω νοιωσει κατι ιδιαιτερο...

baby2 πολυ μυστηριο αυτο το μωρο αχαχαχα κ μια φιλη μου στην β επιπεδου μπορεσαν να το μαθουν...

Αν πιστευεις οτι θα σε καθυσηχασει να το ψαξεις καντο ο γιατρος σου τι σου ειπε για τον αιματοκριτη?

Ο θυροειδης ισως να ευθυνεται..τωρα τα viofer οχι δεν τα ξερω!!!

Πολλα δεν σου ζηταει ο γιατρος? απο Αθήνα εισαι?

Από Αθήνα είμαι.Κι εγώ πολλά νομίζω οτι ζητάει.Του είπα κάντε ο,τι καλύτερο μπορείτε...Ντρέπομαι κιόλας.

Για τον αιματοκρίτη μου είπε οτι δεν πρέπει να ανησυχώ.Θα βρούμε το σίδηρο που μου κάνει και θα τον σταθεροποιήσουμε.Μέχρι τότε όμως φοβάμαι μη χρειαστώ μετάγγιση.Μου το είπε κι αυτό και τρελάθηκα!

Από Αθήνα είμαι.Κι εγώ πολλά νομίζω οτι ζητάει.Του είπα κάντε ο,τι καλύτερο μπορείτε...Ντρέπομαι κιόλας.

Για τον αιματοκρίτη μου είπε οτι δεν πρέπει να ανησυχώ.Θα βρούμε το σίδηρο που μου κάνει και θα τον σταθεροποιήσουμε.Μέχρι τότε όμως φοβάμαι μη χρειαστώ μετάγγιση.Μου το είπε κι αυτό και τρελάθηκα!

Να μην ντρεπεσαι....

Δεν νομιζω να χρειαστει μην αγχωνεσαι....μηπως να σου αυξησει την δοση;; ποιο σιδηρο επερνες;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

τι κανετε κοριτσια?

εγω τρελενομαι με τον μπεμπη που κλωτσαει, νιωθω και που ειναι νιωθω ενα σκληρο εξογκωμα σε διαφορα σημεια της κοιλιας μετα που το πιανω φευγει..εγω εχω β επιπεδου 4 σεπτεμβριου..

εγω εκανα εξετασεις και εχω 35 αιματοκριτη..

καλλιοπη τωρα που το ενιωσες μια φορα οσο παει και θα το νιωθεις συνεχεια εμενα μου δινει κατι δυνατες που νομιζω οτι ειναι στην ουρηθρα γιατι μετα θελω να παω τουαλετα..

baby στην β επιπεδου θα το μαθετε το φυλο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίτσια καλησπέρα! Τι κάνετε?

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις γύρισαν απο το νοσοκομειο. Επιτέλους ειχαμε νέα για το φύλο. Η γιατρός μου είπε κατα 80% κοριτσάκι. Άντε, πληθαίνουν οι νύφες. Όλα ηταν καλά. Ισως, είναι λίγο μικροτερο. Θα το δούμε στη β επιπέδου σε μια εβδομαδα.

baby2 εγώ παίρνω το viofer σε υγρή μορφή. Ο αιματοκρίτης μου είναι πολύ καλός. 37 και παίρνω ενα την ημερα. Εύχομαι να έχει θετικά αποτελεσματα και σε εσένα. Εγώ πάντως είμαι γενικά της άποψης " ψάξε ο,τι ψάχνεται". Πήγαινε κ σε καρδιολόγο πιο πολύ για να νιώθεις εσύ καλυτερα..

2000 ? μου φαίνονται κ εμένα πολλά για αμοιβή γιατρού.

tt1ac959.aspx

Βρε κορίτσια εσάς πόσο σας ζήτησαν οι γιατροί σας;Από Αθήνα κατά προτίμηση για να συγκρίνω με τον δικό μου.

Calliope* Το microfer έπαιρνα 2 την ημέρα.Αυστηρά 1,5 ώρα πριν ή 2,5 ώρες μετά το φαγητό με συνταγή της αιματολόγου.Ο γυναικολόγος μου δεν ανακατεύτηκε θεωρώντάς την πιο ειδική.Τώρα όμως μου είπε να της πω οτι αυτός προτείνει το Viofer αν συμφωνεί κι εκείνη.Αύριο θα πάω να δω τι θα μου πει.Το πρωί θα πάω και σε καρδιολόγο.Αυτά ,σας ζάλισα με τα δικά μου.

πότε ο Γιάννης δεν μπορεί ,πότε ο .......... του πονεί!:P;)

Διαφημίσεις

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 24/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κοριτσια εγω απο προχθες παλι ειμαι χαλια σημερα εκανα κ εμετουλι!!! ισως φταει κ η ζεστη...

Πειτε μου κατι πετρωνει κ εσας η κοιλια σας? χθες δεν μπορουσα να παρω ανασα κ ενοιωθα φουλ πρησμενη την κοιλια μου!!!:confused::confused:

bibitsou σε εβαλα κ εσενα στη λιστα καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο η μπεμπουλα σου...κοιτα καποιες κανουν καθε μηνα...εγω εχω κανει μονο 2 φορες!!!

hope επιτελους κοπελα μου...εγω σε εκανα ροζ κ ελπιζω να μην αλλαξει κατι !!

baby2 εμενα μου τα εδωσε ο γυναικολογος ... θα σου ελεγα ομως να τα παιρνεις πρωι πρωι νυστικη κ για 2 ωρες να μην τρως γαλακτοκομικα γτ κανουν καλυτερη απορροφηση...εγω που εχω κ μεγαλη αναιμια κ χαμηλο αιματοκριτη δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα εχει σημασια ποτε τα παιρνεις!!

Περιμενουμε νεα σου παντως!!

Κορινα μπααα μια ερχετε μια φευγει δυνατη κλωτσια δεν εχω φαει παρα μονο με ακουμπαει!!

Τα υπολοιπα κοριτσια???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κοριτσια εγω απο προχθες παλι ειμαι χαλια σημερα εκανα κ εμετουλι!!! ισως φταει κ η ζεστη...

Πειτε μου κατι πετρωνει κ εσας η κοιλια σας? χθες δεν μπορουσα να παρω ανασα κ ενοιωθα φουλ πρησμενη την κοιλια μου!!!:confused::confused:

bibitsou σε εβαλα κ εσενα στη λιστα καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο η μπεμπουλα σου...κοιτα καποιες κανουν καθε μηνα...εγω εχω κανει μονο 2 φορες!!!

Χα χα χα!!! Εντάξει, εσύ είσαι σε καλύτερη μοίρα από εμένα! Εγώ πάλι έκανα μόνον την 1η φορά, τον προγεννητικό έλεγχο και τώρα που διανύω τον 5ο μήνα με ενημέρωσε η γιατρός πως θα κάνω σε 2 μήνες εξετάσεις, δηλαδή στον 7ο!!!!

Όσον αφορά το πέτρωμα κι εγώ έχω αρκετές συσπασούλες (άλλες φορές με πόνο κι άλλες με πέτρωμα). Καλό κουράγιο με τους εμετούς...

Χα χα χα!!! Εντάξει, εσύ είσαι σε καλύτερη μοίρα από εμένα! Εγώ πάλι έκανα μόνον την 1η φορά, τον προγεννητικό έλεγχο και τώρα που διανύω τον 5ο μήνα με ενημέρωσε η γιατρός πως θα κάνω σε 2 μήνες εξετάσεις, δηλαδή στον 7ο!!!!

Όσον αφορά το πέτρωμα κι εγώ έχω αρκετές συσπασούλες (άλλες φορές με πόνο κι άλλες με πέτρωμα). Καλό κουράγιο με τους εμετούς...

Ε αν δεν το κρινει απαραιτητο ο γιατρος πιστευω δεν χρειαζονται!!!

Α ενταξει δεν ειμαι μονο εγω γτ αγχωνομαι!!:confused::confused:

Απο που εισαι εσυ?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...