Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Cookie mother θίγεις ενα θέμα που με πονάει ! Το θέμα των κιλών ! Εγω εχω πάρει 7 μεχρι τωρα κ ειμαι 20 εβδομάδων ! Δεν ξέρω που θα φτάσω τι να πω ! Κ γλυκά δεν δοκιμάζω καθόλου δεν με τραβάει ! Να ρωτήσω κάτι εγω . Έχετε συμπτωματα δηλαδή πόνους στην κοιλιά τραβήγματα κτλ ; Εγω ακόμα δεν το εχω νιώσει να κλωτσίσει κ οι φοβίες μου κ το άγχος μου ειναι τεράστιο ! Φιλιά σε όλες !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι στο πατρικό μου κ με έχουν όλοι στα Ώπα Ώπα! Δεν έχω μαθει ετσι! Την Τρίτη θα πάω στο νοσοκομειο κ θα δω το μωρακι μου! Ελπίζω η γιατρός εκεί να μου πει κ το φύλο.

Απο κιλα, εγώ είμαι καλά. Δεν έχω πάρει κανένα. Γενικά δεν έχω πολύ όρεξη για φαγητο.

Βέβαια εμένα δεν με έπαιρνε κ να πάρω πολλά. Πριν μείνω έγκυος είχα πάρει αρκετά. Είχα κόψει το τσιγάρο ( φανατική καπνίστρια, 2- 3 πακέτα τη μέρα) και απο τον Οκτωβριο είχα πάρει 8 κιλά. Ελπίζω να καταφέρω να κρατηθω. Τρώω πολλά φρούτα την ημερα και γενικά τρώω πιο υγιεινα.

Ζωη τι έγινε? Έγινε ο γάμος? Πες μας τα νέα να σου ευχηθουμε κ επίσημα!

tt1ac959.aspx

Καλησπερα κοριτσια!Πως πατε?

Καλλιοπη τελεια ειναι στα Χανια!Καλο ταξιδι για την Πατρα!

hope1234 2-3 πακετα την ημερα?????Και τα καταφερες?Μπραβο!!!Εγω καπνιζα 3-4 τσιγαρα την ημερα και το εκοψα λογω εγκυμοσυνης και παρολο που καπνιζα τοσο λιγο υπαρχουν στιγμες που μου λειπει τοσο πολυ...βλεπω τον αντρα μου να καπνιζει και μου 'ρχεται να του το αρπαξω απο το στομα....:lol::lol:

giouli εγω ζυγιστικα τον προηγουμενο μηνα που πηγα στον γιατρο μου και δεν ειχα παρει κιλα,τωρα που θα παω θα ξαναζυγιστω αλλα απο οτι νιωθω νομιζω πως δεν πρεπει να εχω παρει,το πολυ να εχω παρει 1 κιλο(που αμφιβαλλω).Μονο η κοιλια μου εχει μεγαλωσει.Στην πρωτη εγκυμ. ειχα παρει 18 κιλα...ευχομαι να μην το σπασω το ρεκορ μου...:rolleyes::

Γεια σας κορίτσια!Κι εμένα το μωρό κλωτσάει συνέχεια και σα να τεντώνεται...

Από κιλά έχω πάρει 3,5.Κοιλιά όμως έχω κάνει μεγάλη(ισως γιατί είναι το δεύτερο) Αυτή τη βδομάδα θα πάω στο γιατρό κι ίσως να φαίνεται καλύτερα το φύλο.Ανυπομονώ να δω το μπεμπινάκι΄είναι ένας μήνας που έχω να το δω.Πήρα στο μαιευτήριο και μου έστειλαν τον τιμοκατάλογο με mail.1250 ευρώ η καισαρική στο φθηνότερο δωμάτιο.Να δω πόσα θα ζητήσει κι ο γιατρός ...

Φιλιά σε όλες!

Καλημερααα πωωω κοριτσια ειμαι πιασμενη παντου δεν ξερω πως να ισιωσω.....

Ευχαριστω πολυ μαμα κων/νου....ναι ειναι ωραια κ πολυ πιο ωραια το χειμωνα χωρις τουριστες..

Μαμα κων /ου εφοσον δεν εχεις παρει κιλα αποκλειεται να φτασεις τα 18 κιλα....:tongue:

Baby2 κ εσυ απο κιλα μια χαρα εισαι...οσο για την κλινικη κ εμενα 1100 μου ειπαν για καισσαρικη ολο το πακετο κ αναισθησιολογο οι πρωτες εξετασεις κτλ.

Εμενα χθες επεσε κ εσπασε το κινητουλη μου....κ ειμαι να σκασω!!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους από την δουλειά πια :)

Είμαι στην 19η εβδομάδα πια και έχω βάλει ένα κιλό, η κοιλίτσα μεγαλώνει συνεχώς πια αλλά προσέχω πολύ μιας και είχα βάλει κι εγώ πέντε κιλά πριν την εγκυμοσύνη και ήθελα να προσέξω πολύ!

Δε νιώθω τραβήγματα, μόνο πονάκια αλλά και πάλι ελάχιστα. Ο μπέμπης δε κλωτσάει με τίποτα!!

Σας φιλώ!!!!!

tt1b1872.aspx

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανετε?

Εγω βαλει γεμιστα στο φουρνο και μου εχει σπασει η μυτηηηηηηηηηη.....περιμενω να βγουν για να πεσω στο ταψι.....

Σημερα εχω να κανω τις μηνιαιες εξετασεις που κανουμε(αιματος,ουρων και σιδηρο),πρωτη φορα θα τις κανω απογευμα και οχι πρωι και λιγο εχω αγχωθει μηπως φαω κατι και επηρεασει τα αποτελεσματα,αν και πηρα τηλ και ρωτησα και μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα.

Baby2 αν θυμαμαι καλα γεννας και εσυ το Ιασω στο Μαρουσι.Σωστα?Η τιμη αυτη ειναι χωρις ΦΠΑ.Και εγω γενναω εκει.τους ειχα παρει τον Ιουνιο και μου ειχαν πει οτι η καισσαρικη με ΦΠΑ κοστιζει 1413.Σημερα τους πηρα τηλ και τους ρωτησα ξανα ποσο κοστιζει(μηπως εχει αλλαξει κατι),μου εστειλαν το τιμολογιο και εμενα και παρατησα οτι ειναι χωρις ΦΠΑ και τους πηρα τηλ ξανα και μου το επιβεβαιωσαν.

Ουτε εμενα κλωτσαει ... Μα τι εχει γινει;;;:rolleyes:

Εγω κανω ρολο χοιρινο κ πειναω πολυ μιας κ ειχα παει να βρω κιν αργησα να μαγειρεψω....αυριο θα το εχω τλκ το καινουριο μου κινητουλι!!:D:D

Πονακια χαμηλα τα εχω κ εγω αλλα εμενα μου ειχε πει ο γιατρος οτι επειδη κουραζομαι τρα εχω!!!

Εκλεισα κ εγω ραντεβου για β' επιπεδου στις 15/9...22 εβδ +6 ημ θα ειμαι...ανυπομονωωω

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ουτε εμενα κλωτσαει ... Μα τι εχει γινει;;;:rolleyes:

Εγω κανω ρολο χοιρινο κ πειναω πολυ μιας κ ειχα παει να βρω κιν αργησα να μαγειρεψω....αυριο θα το εχω τλκ το καινουριο μου κινητουλι!!:D:D

Πονακια χαμηλα τα εχω κ εγω αλλα εμενα μου ειχε πει ο γιατρος οτι επειδη κουραζομαι τρα εχω!!!

Εκλεισα κ εγω ραντεβου για β' επιπεδου στις 15/9...22 εβδ +6 ημ θα ειμαι...ανυπομονωωω

Μμμμμμμ!!!Τελειο και το ρολο!!!Καλη ορεξη;)

Και μεγεια το κινητο!!

Και μενα βρε κοριτσια ακομα τιποτα απο κλωτσια...ειναι νωρις βεβαια,αυριο γινομαι 18 εβδομαδων.

Μμμμμμμ!!!Τελειο και το ρολο!!!Καλη ορεξη;)

Και μεγεια το κινητο!!

Και μενα βρε κοριτσια ακομα τιποτα απο κλωτσια...ειναι νωρις βεβαια,αυριο γινομαι 18 εβδομαδων.

Ευχαριστωω..μμ βγηκε τελειο αλλα δεν το ευχαριστηθηκα γτ ξαφνικα αρχισα να αισθανομαι χαλια κ να χανω τον κοσμο ολο....ζαλιστηκα κ τλκ εκανα ενα χλιαρο μπανιο να συνελθω!!!!

Εχω παρατηρησει οτι καθε δευτερα ειμαι χαλια!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο calliope !!!! Πολύ χαίρομαι ! Κ εγω ελπιζω να κάνει την εμφάνιση του γρήγορα πολύ τεμπέλα μας βγήκε η μπαμπούλα ! Για πες πως ήταν ακριβώς ;;

Σαν κατι να με σπρωχνει ελαφρα κ αυτο το φτερουγισμα που λενε...κ αλλαζε κ θεσουλααααα .... Μαλλον επειδη εφτιαχνα μακαρονια με κιμα του αρεσαν προφανως γτ ειχα μεγαλη λιγουρα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανετε?

Εγω βαλει γεμιστα στο φουρνο και μου εχει σπασει η μυτηηηηηηηηηη.....περιμενω να βγουν για να πεσω στο ταψι.....

Σημερα εχω να κανω τις μηνιαιες εξετασεις που κανουμε(αιματος,ουρων και σιδηρο),πρωτη φορα θα τις κανω απογευμα και οχι πρωι και λιγο εχω αγχωθει μηπως φαω κατι και επηρεασει τα αποτελεσματα,αν και πηρα τηλ και ρωτησα και μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα.

Baby2 αν θυμαμαι καλα γεννας και εσυ το Ιασω στο Μαρουσι.Σωστα?Η τιμη αυτη ειναι χωρις ΦΠΑ.Και εγω γενναω εκει.τους ειχα παρει τον Ιουνιο και μου ειχαν πει οτι η καισσαρικη με ΦΠΑ κοστιζει 1413.Σημερα τους πηρα τηλ και τους ρωτησα ξανα ποσο κοστιζει(μηπως εχει αλλαξει κατι),μου εστειλαν το τιμολογιο και εμενα και παρατησα οτι ειναι χωρις ΦΠΑ και τους πηρα τηλ ξανα και μου το επιβεβαιωσαν.

Καλά που μου το είπες!Δεν το είχα προσέξει,έχεις δίκιο!Αύριο πρωί πάω στο γιατρό να με δει.Να δω πόσα θα ζητήσει κι αυτός...

Κοριτσιαααα αχχχ δεν το πιστευω οτι τον ενοιωσα οχι εντονη κλωτσια αλλα εντονα αγγιγματακιααααα!!!

θα τρελαθω!!!:D:D:D:D

Μπράβο κοπέλα μου!Από εδώ και πέρα δε θα το χορταίνεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...