Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Ποπο!!!Ποσα αγορακια περιμενουμε!!!!!Αντε να δω και γω φυλλο!!!Εχω σκασει απο περιεργεια να δω τι ειναι!

Καλλιοπη σημερα εγινα 17 εβδομαδων.Δεν εχω νιωσει ακομα κλωτσια(και ανηπομονωωωωωωω)αλλα καποιες στιγμες νιωθω κατι σαν να γυριζει,σαν να κουνιεται,σαν να με πιεζει.Στην δευτερη εγκυμοσυνη το νιωθεις συνηθως νωριτερα,για να δουμε!

Κοριτσια τελευταια φορα που ειδα τον γιατρο μου ηταν αρχες Ιουλιου,επρεπε να τον δω αρχες Αυγουστου αλλα ειχε κλεισει για καλοκαιρι,ανοιγει αυριο και θα κανονισω ραντεβου την αλλη εβδομαδα,εχω δηλαδη να δω το μικρουλη μου πανω απο εναμιση μηνα και κοντευω να σκασω....

Τοσο καιροοοο πωπω πως αντεχεις;;;δεν εχεις αγωνια αγχος;;;

Εγω δεν καταλαβαινω τι να πω η αληθεια ειναι οτι ειναι ησυχουλης....

Το εχω ακουσει κ εγω αυτο οτι στην 2η εγκυμ το νοιωθεις νωριτερα...στο 1ο σε ποια εβδομ το ειχες νοιωσει;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τοσο καιροοοο πωπω πως αντεχεις;;;δεν εχεις αγωνια αγχος;;;

Εγω δεν καταλαβαινω τι να πω η αληθεια ειναι οτι ειναι ησυχουλης....

Το εχω ακουσει κ εγω αυτο οτι στην 2η εγκυμ το νοιωθεις νωριτερα...στο 1ο σε ποια εβδομ το ειχες νοιωσει;;

Ασε...ανηπομονω να παω....

Να σου πω την αληθεια δεν μπορω να θυμηθω καθολου ποσο ημουν αλλα θυμαμαι πολυ εντονα την στιγμη!Ξυπνησα ενα βραδυ στις 4 τα ξημερωματα και ειχα τα χερια μου στην κοιλια και οπως καθομουν και την χαιδευα ωωωωωωωπ μου δινει μια κλωτσια!!!!

Καλημερα τι κανετε? Εγω το συμπτωμα που μου εμεινε και επιμενει ειναι η δυσκοιλιοτητα πολυ..εγω οταν παω για β επιπεδου θα εχω να δω το μωρακι 1 μηνα και αλλα κανω υπομονη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε? Εμείς γυρισαμε εχθες απο το Πήλιο. Ωραία περάσαμε. Θα μπορούσαμε βέβαια κ καλύτερα. Είχα πολλές καούρες κ πονοκεφάλους. Εχθες, εκανα παλι εμετό. Έλεος! Ποτε θα τελειώσουν αυτά? Πιο πολύ στεναχωρεθηκα για τον άντρα μου, γιατί ήταν πολύ κουρασμένος κ εγώ ήμουν συνέχεια μέσα στη γκρίνια, όλα με ενοχλούσαν κ ήθελα όλο να ξαπλωνω. Απο εχθες που γυρισαμε, όλη την ωρα πλένω κ μαζεύω για τη μετακόμιση.

Το σκ θα πάω στην πόλη μου κ την τριτη θα πάω στο νοσοκομείο, για να μου γράψουν άδεια. Θα ζήτησω να μου κανουν υπέρηχο, μπας κ μου πουν το φύλο. Ανυπομονω. Θα γυρίσω με τους γονεις μου να βοηθήσουν στη μετακόμιση! Ευτυχώς, γιατί μονη μου δεν έχω όρεξη να κάνω τπτ.

Εγώ, αν κ είμαι 20+ 1, δεν έχω νιώσει ακόμη κλοτσιά. Νιώθω πολύ συχνα κάτι σαν γουργουρητο, σαν κάτι να γυρίζει. Πιστεύω οτι είναι το μωρακι! Άντε να το δω!!!!

tt1ac959.aspx

Καλησπέρα κορίτσια !!! Τι κάνετε ; Εγω σήμερα είδα το μωρακι μου κ ολα ειναι καλά!! Calliope βάλε με στο πίνακα κι με ροζ εχω μπεμπουλίτσα τελικά !!! Ρώτησα κ τον γιατρο ποτε περίπου θα το ακούσω κ μου είπε 20-21 εβδομάδα . Φιλάκια πολλά σε όλες !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

giouli16 Άντε επιτέλους ένα κοριτσάκι ακόμα!Με το καλό!Εγώ δεν ξέρω ακόμα σίγουρα...

Από Δευτέρα επιστρέφει ο γιατρός και θα κλείσω άμεσα ραντεβού.'Εχω σημειώσει και σ'ένα χαρτί ένα σωρό πράγματα να τον ρωτήσω.Ανάμεσα στ'άλλα θέλω να μου πει και για το κόστος της γέννας.Αύριο θα τηλεφωνήσω στο μαιευτήριο να δω τι θα μου πουν κι αυτοί.Ίσως είναι νωρίς αλλά θέλω να ξέρω τι με περιμένει...Εσείς το έχετε συζητήσει με τους γιατρούς σας κορίτσια;

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια !!! Τι κάνετε ; Εγω σήμερα είδα το μωρακι μου κ ολα ειναι καλά!! Calliope βάλε με στο πίνακα κι με ροζ εχω μπεμπουλίτσα τελικά !!! Ρώτησα κ τον γιατρο ποτε περίπου θα το ακούσω κ μου είπε 20-21 εβδομάδα . Φιλάκια πολλά σε όλες !!!

Μπραβο γιουλη...σε εκανα λοιπον ροζ...εχουμε αλλη μια μπουμπου!! :D:D

Και εμενα ετσι μου ειπε ο γιατρος μετα την 20η εβδομαδα να περιμενω να το νοιωσω!!

giouli16 Άντε επιτέλους ένα κοριτσάκι ακόμα!Με το καλό!Εγώ δεν ξέρω ακόμα σίγουρα...

Από Δευτέρα επιστρέφει ο γιατρός και θα κλείσω άμεσα ραντεβού.'Εχω σημειώσει και σ'ένα χαρτί ένα σωρό πράγματα να τον ρωτήσω.Ανάμεσα στ'άλλα θέλω να μου πει και για το κόστος της γέννας.Αύριο θα τηλεφωνήσω στο μαιευτήριο να δω τι θα μου πουν κι αυτοί.Ίσως είναι νωρίς αλλά θέλω να ξέρω τι με περιμένει...Εσείς το έχετε συζητήσει με τους γιατρούς σας κορίτσια;

Και εγω ετσι κανω παντα εχω ερωτησεις να του κανω κ πιστευα οτι μονο εγω τον πρηζω τον καημενο...

Εγω εχω παρει τιμες για την κλινικη απο τον γιατρο οχι αλλα περιπου ξερω...ενα συνολο 2500 ολα μαζι μου βγαινουν!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε? Εγω συνεχεια ξυπναω πιασμενη και πονανε τα πλευρα μου..

Ο μπεμπης κλωτσαει συνεχεια και τρελενομαι..

Ξεκινησαν οι κλωτσιες? :D:D:D μπραβοοοο εμενα ακομα ισα που νοιωθω κατι!!!

:rolleyes::rolleyes:

Μια απο τα ιδια Κορινα μου μονιμως αυπνη πιασμενη κ πρησμενη!!!:confused::confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?

Εμενα με εχει τρελανει η μεση μου σημερα,μαλλον γιατι σιδερωσα αρκετα.

Εγω κοριτσια μια χαρα κοιμαμαι,το μονο κακο ειναι οτι ξυπναω κανα 2 φορες για να παω τον μικρο τουαλετα γιατι πριν απο λιγο κοψαμε την πανα,αλλα απο θεμα εγκυμοσυνης οχι μονο κοιμαμαι αλλα κοντευω να αποβλακωθω απο τον πολυ υπνο....

Καλλιοπη εχεις αδεια?τελεια!!!Θα πας διακοπουλες?

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?

Εμενα με εχει τρελανει η μεση μου σημερα,μαλλον γιατι σιδερωσα αρκετα.

Εγω κοριτσια μια χαρα κοιμαμαι,το μονο κακο ειναι οτι ξυπναω κανα 2 φορες για να παω τον μικρο τουαλετα γιατι πριν απο λιγο κοψαμε την πανα,αλλα απο θεμα εγκυμοσυνης οχι μονο κοιμαμαι αλλα κοντευω να αποβλακωθω απο τον πολυ υπνο....

Καλλιοπη εχεις αδεια?τελεια!!!Θα πας διακοπουλες?

Eσυ εισαι απο τις τυχερες!!

Χανια μενω οποτε κανω ολο το καλοκαιρι διακοπες...:tongue::tongue::tongue:παρολα αυτα την αλλη εβδομαδα θα παω Πατρα γτ απο εκει ειμαι να δω την μαμα μου!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα και απο εμενα και απο την ομορφη Παργα!

Αλλο ενα πρωι ξυπναω μες στον υπνο μου και δυσκολευομαι πολυ να ξανακοιμηθω! Εγω δεν εχω νιωσει καθολου τον μπεμπη μου ακομη..! Και ανυπομονω!!! Αυριο επιστροφη Αθηνα και απο Δευτερα δουλεια! Οταν μπορεσει η καθεμια ας πιασουμε και λιγο το θεμα του βαρους! Πως πατε κοριτσια;;

tt1b1872.aspx

Καλημεραααα αχ τι ωραια ειναι να μην δουλευεις ειδικα στην εγκυμοσυνη!!!!

Εμεις θα παμε μπανακι σημερα...

Cookie mother εγω επειδη 3 μηνες ξερνουσα απο το πρωι ως το βραδυ ειχα χασει 3 κιλα Σε 1,5 μηνα πηρα 2κιλα οποτε τωρα ειμαι και -1 κιλο δεν αγχωνομαι να σου πω φαντασου ακομα δεν με βλεπουν για εγκυο....:D:

Εσυ;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...