Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Κι εγώ νιώθω πολύ βαριά!Σήμερα ειδικά νόμιζα θα σκάσω!Πολύ φούσκωμα,πίνω και πολλά νερά ,δεν ξέρω τι φταίει...41 είπε θα φτάσει αύριο!Όλη μέρα με τα κλιματιστικά είμαι...Παλιά που δεν τα είχαμε πως τη βγάζαμε;Μικρή που ήμουν θυμάμαι να κοιμόμαστε στο μπαλκόνι με τους γονείς μου μες στο Παγκράτι παρακαλώ...Κι ήταν σούπερ!Πάνε αυτά τώρα....Κλειδαμπαρωμένοι και τα κλιματιστικά στο φουλ!!

Θα φτασει τοσο εδω νομιζω οχι δεν θα εχουμε τοση υψηλη θερμοκρασια αλλα κ παλι εχει ζεστη!!

Μια απο τα ιδια αλλα μονο το μεσημερι γτ ευτυχως το βραδυ με ανοιχτο το παντζουρι εχουμε αρκετη δροσουλα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια !!!! Να μπω κ εγώ στην παρέα σας ! Εχω ΠΗΤ 12/01/15κ εχω μάλλον κοριτσάκι ! Ειναι το πρωτο μου κ εχω αγχωθεί γιατί δεν το εχω καταλάβει ακόμα να κλωτσάει κ ειμαι 18+4 εβδομάδων . Τι λέτε ; Εύχομαι σε όλες να κρατήσουμε γερά παιδάκια στην αγκαλιά μας κ η Παναγία σήμερα να βοηθαει όλες μας ! Χρονια πολλά σε όποιοα γιορτάζει !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Χρονια Πολλα!!!Η Παναγια να βοηθησει να εχουμε γερα μωρακια!!!

Τι κανετε???

Εγω ειμαι λιγο αγχωμενη,γιατι εχω μερες να νιωσω το μικρουλη μου.Κατα καιρους νιωθω κατι σαν πιεση,κατι σαν να κουνιεται, και εχω μερες να το νιωσω και εχω αγχωθει...μ'εχει πιασει και αυτος ο παλιοπονοκεφαλος...

Εσεις τι κανετε?Που ειστε?

Φιλια!

Γεια σας κορίτσια !!!! Να μπω κ εγώ στην παρέα σας ! Εχω ΠΗΤ 12/01/15κ εχω μάλλον κοριτσάκι ! Ειναι το πρωτο μου κ εχω αγχωθεί γιατί δεν το εχω καταλάβει ακόμα να κλωτσάει κ ειμαι 18+4 εβδομάδων . Τι λέτε ; Εύχομαι σε όλες να κρατήσουμε γερά παιδάκια στην αγκαλιά μας κ η Παναγία σήμερα να βοηθαει όλες μας ! Χρονια πολλά σε όποιοα γιορτάζει !!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!

Καλημέρα κορίτσια !Χρόνια πολλά ,με το καλό τα μωρά όλες μας!Σε αυτή τη φάση καταλαβαίνουμε ελάχιστες από τις κινήσεις των μωρών μας γιατί και μικρά είναι και πολύ χώρο έχουν και δεν χτυπάνε δυνατά.Και στην κόρη μου έτσι ήταν: είχα αισθανθεί μια δυο αδύναμες κλωτσίτσες στην 18 η εβδομάδα και μετά άργησα πολύ να την ξανακαταλάβω.Το ίδιο και τώρα :έχω μέρες να αισθανθώ πάλι κλωτσίτσα ,μόνο στριφογυρίσματα νιώθω.

giouli16 Με το καλό το μωρό σου!Οι πρωτότοκες έχω διαβάσει πολλές φορές καταλαβαίνουν τα μωρά τους και μέχρι την 20η εβδομάδα!Μην ανησυχείς και αγχώνεις και το μωρό.(Φάε και καμιά σοκολατίτσα και δες αντιδράσεις.Σε λίγο πιο προχωρημένες εγκυμοσύνες δουλεύει σχεδόν πάντα!!)

mama konstantinou Περαστικά με τον πονοκέφαλο!Τελικά μπορεί να φταίει η ζέστη ή ίσως και η αλλαγή από κλιματισμό σε ζέστη και ανάποδα.Εμένα συνήθως τέτοιες μέρες με πιάνει.(Αλλά μη το μελετάω καλύτερα)Χθες ήμαστε μέχρι τις δώδεκα το βράδυ στην παραλία με φίλους κι ήταν σούπερ.Είχε και μια δροσούλα,το ευχαριστήθηκα!Ούτε εγώ το πολυνιώθω το μωρό μου αυτές τις μέρες...Θα'χουν πέσει σε λήθαργο με τέτοια ζέστη!!

:-)

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!Επιτέλους δρόσισε!!!(εως παραδρόσισε!)Πήγα τη μικρή μου για ποδήλατο στο στάδιο που έχουμε στην περιοχή μας και μη σας πω οτι ξύλιασα κομματάκι!Απίστευτο!Θα ξανανέβει είπε όμως.Κι εδώ που τα λέμε καλά θα κάνει απλά δεν είναι ανάγκη ή να μας τσουροφλίζει ή να μας παγώνει!Όλα τα θέλω ,ε;

Πάντως σήμερα από το απόγευμα και μετά αισθάνομαι συνέχεια το μωρό.Την ημέρα τίποτα!Φοβάμαι μη μου βγει ξενύχτης...

Καλημερα....:D:D:D

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο θελω πολυ να δω το μωρακι μου εφοσον δεν το νοιωθω ακομα....μου εχει λειψει!!!:):):)

baby2 ναι ευτυχως δροσισε κ θελω να παραμεινει ετσι αν γινετε γτ δεν την παλευω με την ζεστη..

gioyli καλως ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου!!

mama kon/nou σε ποια εβδομαδα εισαι κ το εχεις νοιωσει??

Οι υπολοιπες πως ειστε? αντε να χειμωνιασει να μαζευτουμε να τα λεμε!!!:tongue::tongue::tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Τι κανετε?? Εγω εδω και 3 μερες νοιωθω τον μπεμπη να κλωτσαει και τρελενομαι, ειδικα αν φαω σοκολατα κανει παρτυ..

Εγω θα παω κατευθειαν για β επιπεδου 4 σεμπτεμβρη και μου λειπει εχω να το δω απο 30 ιουλιου ..

Τρελενομαι καθε φορα που κλωτσαει θελω συνεχεια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα....:D:D:D

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο θελω πολυ να δω το μωρακι μου εφοσον δεν το νοιωθω ακομα....μου εχει λειψει!!!:):):)

baby2 ναι ευτυχως δροσισε κ θελω να παραμεινει ετσι αν γινετε γτ δεν την παλευω με την ζεστη..

gioyli καλως ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου!!

mama kon/nou σε ποια εβδομαδα εισαι κ το εχεις νοιωσει??

Οι υπολοιπες πως ειστε? αντε να χειμωνιασει να μαζευτουμε να τα λεμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Άντε με το καλό να δεις το μωρό σου να μας πεις νέα.Εγώ την Παρασκευή θα πάω στο γιατρό μου κι ανυπομονώ πολύ.Έχω ένα μήνα να το δω...

Σήμερα έχω ένα βάρος στο στομάχι,μια καούρα...και νόμιζα οτι πέρασαν αυτά.Βρε κορίτσια εσείς το βράδυ κοιμάστε καλά;Εγώ ανά τρίωρο ξυπνάω γιατί κοντεύω να σκάσω...κατουριέμαι τρελά!Αλλά μόνο το βράδυ.Την ημέρα που είμαι όρθια δε συμβαίνει αυτό.Μήπως πιέζει την κύστη το μωρό όταν είμαι ανάσκελα;Θα ρωτήσω και το γιατρό.Καλημέρα σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Calliope σε ευχαριστώ πολυ ! Κ εγω σήμερα ειμαι 19+1 κ δεν το εχω νιώσει ακόμα κ θα παω αυριο να το δω γιατί με εχει φάει η αγωνία !! Αντε να φάμε κ εμείς τις κλωτσιές μας !!! Με το καλο να δεις το μωράκι σου σήμερα !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγορακι

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια πηγα στον γιατρο ολα καλα το μωρακι μου..καλε ποσο γρηγορα μεγαλωνουν αλλα δεν καθοταν καλα...ραντεβου τωρα στις 9/9 κ πρεπει αυριο να παρω να κανονισω β' επιπεδου...

Άντε με το καλό να δεις το μωρό σου να μας πεις νέα.Εγώ την Παρασκευή θα πάω στο γιατρό μου κι ανυπομονώ πολύ.Έχω ένα μήνα να το δω...

Σήμερα έχω ένα βάρος στο στομάχι,μια καούρα...και νόμιζα οτι πέρασαν αυτά.Βρε κορίτσια εσείς το βράδυ κοιμάστε καλά;Εγώ ανά τρίωρο ξυπνάω γιατί κοντεύω να σκάσω...κατουριέμαι τρελά!Αλλά μόνο το βράδυ.Την ημέρα που είμαι όρθια δε συμβαίνει αυτό.Μήπως πιέζει την κύστη το μωρό όταν είμαι ανάσκελα;Θα ρωτήσω και το γιατρό.Καλημέρα σε όλες!!!

Καθε μερα το ιδιο ζω με την τουαλετα το βραδυ κ το πρωι..κ εσυ με το καλο να δεις το μωρακι σου!!

Calliope σε ευχαριστώ πολυ ! Κ εγω σήμερα ειμαι 19+1 κ δεν το εχω νιώσει ακόμα κ θα παω αυριο να το δω γιατί με εχει φάει η αγωνία !! Αντε να φάμε κ εμείς τις κλωτσιές μας !!! Με το καλο να δεις το μωράκι σου σήμερα !!

Ουτε εσυ το εχεις νοιωσει ε?

σε εβαλα στην λιστα μας μολις εισαι σιγουρη με το φυλο σου αλλαζω χρωμα..εκτος κ αν εισαι κ τωρα σιγουρη οποτε σε κανω ροζ!!

Θα περιμενουμε νεα σου αυριο!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Ποπο!!!Ποσα αγορακια περιμενουμε!!!!!Αντε να δω και γω φυλλο!!!Εχω σκασει απο περιεργεια να δω τι ειναι!

Καλλιοπη σημερα εγινα 17 εβδομαδων.Δεν εχω νιωσει ακομα κλωτσια(και ανηπομονωωωωωωω)αλλα καποιες στιγμες νιωθω κατι σαν να γυριζει,σαν να κουνιεται,σαν να με πιεζει.Στην δευτερη εγκυμοσυνη το νιωθεις συνηθως νωριτερα,για να δουμε!

Κοριτσια τελευταια φορα που ειδα τον γιατρο μου ηταν αρχες Ιουλιου,επρεπε να τον δω αρχες Αυγουστου αλλα ειχε κλεισει για καλοκαιρι,ανοιγει αυριο και θα κανονισω ραντεβου την αλλη εβδομαδα,εχω δηλαδη να δω το μικρουλη μου πανω απο εναμιση μηνα και κοντευω να σκασω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...