Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Calliope καλημέρα και καλή εγκυμοσύνη :)

Πως μπορώ να βάλω κι εγώ την μέτρηση των εβδομάδων εγκυμοσύνης μου;

Σε ευχαριστώ πολύ!!:P

Kαλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο κ το δικο σου μωρακι!!!

Πατα σε αυτο το λινκ http://global.thebump.com/tickers/default.aspx επιλεγεις ποιο θες βαζεις την τελευταια σου περιοδο κ κανεις copy - paste το δευτερο λινκ που θα σου βγαλει αν θυμαμαι καλα(θα σου βγαλει 2) μετα πας εδω στο φορουμ πινακας ελεγχου κ επιλεγεις επεξεργασια υπογραφης εκει κανεις αντιγραφη το λινκ...αν κατι δεν καταλαβες ρωτα με..:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Καλλιοπη τι ωραια!!!Τα περελαβες κι ολας?

cookie mother εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω να κανω αφοβα μπανιο στη θαλασσα αλλα να μην βλεπει ο ηλιος την κοιλια μου(ηλιοθεραπεια κτλ.)

Ζωη με το καλο!!!!Η ωρα η καληηηηηηηηη!!!!

Ροδο μετακομιση?Το χειροτερο μου...Καλο κουραγιο....Υγρα σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν εχω σχεδον καθολου,στον μικρο μου ειχα πααααααρα πολλα.

Εγω κοριτσια σημερα γινομαι 16 εβδομαδων.Ευτυχως οι πονοκεφαλοι ειναι λιγες μερες που εχουν υποχωρησει!Απο φαρμακα παιρνω σιδηρο,ασβεστιο,μαγνησιο,φιλισιν και καθε βραδυ κανω κι απο μια ενεση:mad:

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω όλες καλά.

Χάθηκα λιγο, γιατί έτρεχαν. Ψαχναμε σπίτι, επιπλα , ηλεκτρικά. Κουράστηκα παρα πολύ, αλλά πήραμε ωραία πραγματα κ τι χαρηκα. Μέχρι τώρα μεναμε σε επιπλωμένο κ δε μου άρεσε τπτ. Πολλά τα έξοδα ρε κορίτσια! Και που είσαι ακόμη. Αύριο φευγουμε για μια εβδομαδα Πήλιο κ όταν γυρίσουμε θα κάνουμε τη μετακόμιση.

Εγώ έχω πολλά υγρά απο την αρχή. Ο γιατρός δεν έδωσε σημασία.

Κι εγώ ζεσταινομαι πολύ. Όλη μέρα το κλιματιστικό.

tt1ac959.aspx

Γεια σας κορίτσια!!

Ζωή με το καλό σου εύχομαι!!Να είστε ευτυχισμένοι!

Calliope* η κόρη μου είναι 7 χρονών και αμνιοπαρακέντηση θα κάνω λόγω ηλικίας (είμαι 39).Η αυχενική μου βγήκε καλή αλλά και ο γενετιστής και ο γιατρός μου σύστησαν την αμνιοπαρακέντηση μόνο λόγω ηλικίας.Θα την κάνω όψιμη όμως(στις 22 εβδομάδες) για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα επιπλοκής.Ελπίζω να πάνε όλα καλά!Ευχαριστώ που με έβαλες κι εμένα στον κατάλογο με τις ΠΗΤ...Σα να μου φαίνονται πολλά τα αγοράκια...Εμείς θα το επιβεβαιώσουμε 9/9 στο Β επιπέδου.

mama konstantinou Τι ένεση κάνεις;Αντιπηκτική;Κι εγώ κάνω κάθε μέρα στις 6.30 το πρωί(βάζω ξυπνητήρι και είναι μαρτύριο!).Όμως είμαι υποχρεωμένη να την κάνω εκείνη την ώρα γιατί όταν πάω για την εξέταση Anti-HA πρέπει να έχουν περάσει 3-5 ώρες από την ένεση οπότε κατά τις 10 πάω στο μικροβιολογικό εργαστήριο να μου πάρουν αίμα.Πες μου εσύ τι κάνεις μήπως και υπάρχει κάτι που δεν το έχω σκεφτεί και γλιτώσω από το πρωινό ξύπνημα.

Καληνύχτα σε όλες!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω νιωθω κομματια σημερα,πολυ ζεστη...

mama konstantinou Τι ένεση κάνεις;Αντιπηκτική;Κι εγώ κάνω κάθε μέρα στις 6.30 το πρωί(βάζω ξυπνητήρι και είναι μαρτύριο!).Όμως είμαι υποχρεωμένη να την κάνω εκείνη την ώρα γιατί όταν πάω για την εξέταση Anti-HA πρέπει να έχουν περάσει 3-5 ώρες από την ένεση οπότε κατά τις 10 πάω στο μικροβιολογικό εργαστήριο να μου πάρουν αίμα.Πες μου εσύ τι κάνεις μήπως και υπάρχει κάτι που δεν το έχω σκεφτεί και γλιτώσω από το πρωινό ξύπνημα.

baby2 ναι αντιπηκτικη κανω και εγω,και εσυ,ε?Το ειχες και στην πρωτη σου εγκυμοσυνη?Εμενα μου την κανει ο αντρας μου καθε βραδυ κατα τις 11.

Ποπο!Βασανο να σηκωνεσαι καθε πρωι μονο και μονο για να την κανεις...εσυ μονη σου την κανεις?Πρεπει να εχουν περασει ακριβως 3-5 ωρες για την εξεταση ή μπορει και παραπανω?Αν μπορει και παραπανω γιατι δεν την κανεις και συ βραδυ να ησυχαζεις?

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγορακι

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

Αμαν,πολλοι γαμπροι μαζευτηκαν...τυχερη η ξορη μου!!!!!

Καλησπέρα!

Θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε το άλλο Σάββατο.Αυριο τελευταια μερα στη δουλεια...θα παω μετά από 3 βδομάδες!!!Και γω λόγω της δουλειας και φυσικά λόγω όλων αυτών που πρέπει να γίνουν για το γάμο, εχω αρκετά πονάκια, και νιώθω τυψεις που το ταλαιπωρώ έτσι...Μετά Όμως !!! Διακοπούλες!!

Ουτε εγώ νιώθω τον μπέμπη μου ακόμα, αλλά είναι και ο πιο μικρούλης...16 εβδομάδων ειμαστε ακόμη, αλλά το περιμένω πως και πως!

καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω νιωθω κομματια σημερα,πολυ ζεστη...

baby2 ναι αντιπηκτικη κανω και εγω,και εσυ,ε?Το ειχες και στην πρωτη σου εγκυμοσυνη?Εμενα μου την κανει ο αντρας μου καθε βραδυ κατα τις 11.

Ποπο!Βασανο να σηκωνεσαι καθε πρωι μονο και μονο για να την κανεις...εσυ μονη σου την κανεις?Πρεπει να εχουν περασει ακριβως 3-5 ωρες για την εξεταση ή μπορει και παραπανω?Αν μπορει και παραπανω γιατι δεν την κανεις και συ βραδυ να ησυχαζεις?

Βράζει ο τόπος σήμερα...Όχι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ήξερα οτι είχα τάση θρομβοφιλίας.Κι ήμουν τυχερή γιατί το μόνο σύμπτωμα ήταν το οίδημα στα άκρα (από τον 6ο μήνα δε φόραγα παπούτσια αλλά σαγιονάρες).Ακολούθησε μια παλλίνδρομη και ο γιατρός μου είπε να ψαχτώ για θρομβοφιλία και ολαλα!Η αιματολόγος που με παρακολουθεί είπε οτι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το πιο ανώδυνο που θα μπορούσα να πάθω είναι τα πρησμένα πόδια...Μέχρι εκλαμψία μπορούσα να έχω πάθει.Ναι,τις ενέσεις τις κάνω μόνη μου .Τις δύο πρώτες μέρες τις έκανε ο άντρας μου και με καταμελάνιασε.Έχω συνηθίσει τώρα κι ούτε με μελανιάζω ούτε τίποτα,μόνο το φάρμακο τσούζει όταν περνάει στο δέρμα.Δυστυχώς η αιματολόγος ήταν κάθετη:3-5 ώρες μετά την ένεση η εξέταση anti-Ha γιαυτό ταλαιπωρούμαι με το πρωινό ξύπνημα.Εσύ δεν την κάνεις αυτή την εξέταση;Εμένα μου τη ζητάει κάθε μήνα μαζί με μία γενική αίματος για να δει αν θα συνεχίσουμε την ίδια δοσολογία ή πρέπει να αυξήσουμε ή να ελαττώσουμε τη δόση.

Καλησπέρα!

Θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε το άλλο Σάββατο.Αυριο τελευταια μερα στη δουλεια...θα παω μετά από 3 βδομάδες!!!Και γω λόγω της δουλειας και φυσικά λόγω όλων αυτών που πρέπει να γίνουν για το γάμο, εχω αρκετά πονάκια, και νιώθω τυψεις που το ταλαιπωρώ έτσι...Μετά Όμως !!! Διακοπούλες!!

Ουτε εγώ νιώθω τον μπέμπη μου ακόμα, αλλά είναι και ο πιο μικρούλης...16 εβδομάδων ειμαστε ακόμη, αλλά το περιμένω πως και πως!

Άντε με το καλό να το νιώσεις το μικρούλη σου!Που ξέρεις ...μπορεί να δώσει σήμα όταν η μανούλα του ντυθεί νυφούλα!!Εγώ είναι 2-3 μέρες τώρα που νιώθω δυο τρία χτυπηματάκια την ημέρα...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια ..εγω εδω στο χωριο βολτες και μετα ξεκουραση..εγω παιρνω 2 μαγνησιο, σιδηρο, ασβεστιο, σαλοσπιρ προληπτικα και 1 ουτρο το βραδυ..

Εγω καθε πρωι ξυπναω πιασμενη δεν βολευομαι καθολου στο κρεβατι ολο γυρναω..

Τον μπεμπη τον νιωθω να γυρναει ανυπομωνω να κλοτσισει..

Θελω να περασει ο καιρος να ερθει οκτωμβριος να παω γερμανια στον αντρουλη μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???Και σημερα εχει τρομερη ζεστη...δεν εχω ανοιξει καθολου μπατζουρια ολη μερα,μπας και κρατηθει λιγο δροσερο το σπιτι.

Θα΄χει επιλογές το κορίτσι!!

χαχα!!!Αντε να δουμε και εμεις τι εχουμε,με εχει φαει η περιεργεια...

Βράζει ο τόπος σήμερα...Όχι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ήξερα οτι είχα τάση θρομβοφιλίας.Κι ήμουν τυχερή γιατί το μόνο σύμπτωμα ήταν το οίδημα στα άκρα (από τον 6ο μήνα δε φόραγα παπούτσια αλλά σαγιονάρες).Ακολούθησε μια παλλίνδρομη και ο γιατρός μου είπε να ψαχτώ για θρομβοφιλία και ολαλα!Η αιματολόγος που με παρακολουθεί είπε οτι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το πιο ανώδυνο που θα μπορούσα να πάθω είναι τα πρησμένα πόδια...Μέχρι εκλαμψία μπορούσα να έχω πάθει.Ναι,τις ενέσεις τις κάνω μόνη μου .Τις δύο πρώτες μέρες τις έκανε ο άντρας μου και με καταμελάνιασε.Έχω συνηθίσει τώρα κι ούτε με μελανιάζω ούτε τίποτα,μόνο το φάρμακο τσούζει όταν περνάει στο δέρμα.Δυστυχώς η αιματολόγος ήταν κάθετη:3-5 ώρες μετά την ένεση η εξέταση anti-Ha γιαυτό ταλαιπωρούμαι με το πρωινό ξύπνημα.Εσύ δεν την κάνεις αυτή την εξέταση;Εμένα μου τη ζητάει κάθε μήνα μαζί με μία γενική αίματος για να δει αν θα συνεχίσουμε την ίδια δοσολογία ή πρέπει να αυξήσουμε ή να ελαττώσουμε τη δόση.

ουτε εγω το αντιμετωπισα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.δεν το ειχα?δεν το ηξερα?δεν ξερω.εμενα δεν μου την κανει αυτην την εξεταση.Στο πακετο εξετασεων που ειχαμε κανει στην αρχη,δυο μετρησεις βγηκαν τα αποτελεσματα λιγο πιο πανω απο το κανονικο και μου ειπε προληπτικα να κανω της ενεσεις μεχρι να γεννησω.Και μενα στην αρχη ειχε γινει μαυρο το σημειο απο το πολυ τρυπημα...τωρα ευτυχως παει καλυτερα.εμενα ειναι αναλογως το σημειο που θα με τρυπησει,υπαρχουν φορες που δεν θα πονεσω καθολου και υπαρχουν φορες που ποναω.Ξερεις τι εχω παρατηρησει για το φαρμακο?Οταν παταει πιο απαλα-αργα το εμβολο δεν το νιωθω,οταν το κανει λιγο πιο εντονα με τσουζει,του το λεω και το κανει πιο αργει και δεν το νιωθω,αν θελεις δοκιμασε το μηπως ειναι καλυτερα.Παιδεμα να σηκωνεσαι τοσο πρωι και καθε μερα,εγω δεν μπορω μονη μου,φοβαμαι,ανατριχιαζω...

Καλησπερα κοριτσια ..εγω εδω στο χωριο βολτες και μετα ξεκουραση..εγω παιρνω 2 μαγνησιο, σιδηρο, ασβεστιο, σαλοσπιρ προληπτικα και 1 ουτρο το βραδυ..

Εγω καθε πρωι ξυπναω πιασμενη δεν βολευομαι καθολου στο κρεβατι ολο γυρναω..

Τον μπεμπη τον νιωθω να γυρναει ανυπομωνω να κλοτσισει..

Θελω να περασει ο καιρος να ερθει οκτωμβριος να παω γερμανια στον αντρουλη μου..

Εναμισης μηνας εμεινε,υπομονη!!!Πως παει εκει?Βρηκε δουλεια?τι σου λεει?Ειναι ικανοποιημενος?

Κοριτσια νοιωθετε κ εσεις ηδη αυτο το αισθημα του βαρους? ωρες -ωρες ουτε να σηκωθω δεν μπορω!!

Γεια σας κορίτσια!!

Ζωή με το καλό σου εύχομαι!!Να είστε ευτυχισμένοι!

Calliope* η κόρη μου είναι 7 χρονών και αμνιοπαρακέντηση θα κάνω λόγω ηλικίας (είμαι 39).Η αυχενική μου βγήκε καλή αλλά και ο γενετιστής και ο γιατρός μου σύστησαν την αμνιοπαρακέντηση μόνο λόγω ηλικίας.Θα την κάνω όψιμη όμως(στις 22 εβδομάδες) για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα επιπλοκής.Ελπίζω να πάνε όλα καλά!Ευχαριστώ που με έβαλες κι εμένα στον κατάλογο με τις ΠΗΤ...Σα να μου φαίνονται πολλά τα αγοράκια...Εμείς θα το επιβεβαιώσουμε 9/9 στο Β επιπέδου.

Και βεβαια θα σε εβαζα εισαι κ εσυ στην παρεα μας!!!

Ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι καθολου...:D:D

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω όλες καλά.

Χάθηκα λιγο, γιατί έτρεχαν. Ψαχναμε σπίτι, επιπλα , ηλεκτρικά. Κουράστηκα παρα πολύ, αλλά πήραμε ωραία πραγματα κ τι χαρηκα. Μέχρι τώρα μεναμε σε επιπλωμένο κ δε μου άρεσε τπτ. Πολλά τα έξοδα ρε κορίτσια! Και που είσαι ακόμη. Αύριο φευγουμε για μια εβδομαδα Πήλιο κ όταν γυρίσουμε θα κάνουμε τη μετακόμιση.

Εγώ έχω πολλά υγρά απο την αρχή. Ο γιατρός δεν έδωσε σημασία.

Κι εγώ ζεσταινομαι πολύ. Όλη μέρα το κλιματιστικό.

Καλως την hope πως εισαι? τουλαχιστον θα εχεις ενα ωραιο σπιτακι φτιαγμενο με το δικο σας γουστο..εεεχουμε ακομα πολλα εξοδα εκει να δεις!!

Εγω τωρα εχω υγρα αρκετα ειναι κ λογω ζεστης

Εσυ hope φυλο δεν εχεις δει ετσι?

Καλησπερα κοριτσια!!!

Καλλιοπη τι ωραια!!!Τα περελαβες κι ολας?

cookie mother εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω να κανω αφοβα μπανιο στη θαλασσα αλλα να μην βλεπει ο ηλιος την κοιλια μου(ηλιοθεραπεια κτλ.)

Ζωη με το καλο!!!!Η ωρα η καληηηηηηηηη!!!!

Ροδο μετακομιση?Το χειροτερο μου...Καλο κουραγιο....Υγρα σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν εχω σχεδον καθολου,στον μικρο μου ειχα πααααααρα πολλα.

Εγω κοριτσια σημερα γινομαι 16 εβδομαδων.Ευτυχως οι πονοκεφαλοι ειναι λιγες μερες που εχουν υποχωρησει!Απο φαρμακα παιρνω σιδηρο,ασβεστιο,μαγνησιο,φιλισιν και καθε βραδυ κανω κι απο μια ενεση:mad:

Ναι τα παρελαβα αλλα εστειλα πριν 2-3 μηνες κ περιμενω κ αλλα!!:D:D

Κ εγω εκανα 2 μπανακια ολα κ ολα κ αυτα οσο μπορω σε πολυ καθαρα νερα!!

Αμαν,πολλοι γαμπροι μαζευτηκαν...τυχερη η ξορη μου!!!!!

Αγοροχρονια φαινεται να εχουμε...ενα κοριτσι θα εχει η παρεα οποτε πρεπει να την προσεχουμε για την ωρα!!

Καλησπέρα!

Κ εγω νοιωθω τυψεις :confused::confused: αλλα θα παρω αδεια 20 μερες αναρρωτικη να ξεκουραστω λιγο..

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κορίτσια!Κι εγώ νιώθω πολύ βαριά!Σήμερα ειδικά νόμιζα θα σκάσω!Πολύ φούσκωμα,πίνω και πολλά νερά ,δεν ξέρω τι φταίει...41 είπε θα φτάσει αύριο!Όλη μέρα με τα κλιματιστικά είμαι...Παλιά που δεν τα είχαμε πως τη βγάζαμε;Μικρή που ήμουν θυμάμαι να κοιμόμαστε στο μπαλκόνι με τους γονείς μου μες στο Παγκράτι παρακαλώ...Κι ήταν σούπερ!Πάνε αυτά τώρα....Κλειδαμπαρωμένοι και τα κλιματιστικά στο φουλ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...