Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κοριτσια να ρωτησω.Αρακα και φασολακια φτιαχνετε στα μωρα σας με κρεας η τα βαζετε μονο σε μικρη ποσοτητα στη χορτοσουπα σαν συμπληρωμα με τα υπολοιπα?Κανει δλδ κανονικη μεριδα αρακα με μοσχαρι η πρεπει λιγο λιγο?

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια να ρωτησω.Αρακα και φασολακια φτιαχνετε στα μωρα σας με κρεας η τα βαζετε μονο σε μικρη ποσοτητα στη χορτοσουπα σαν συμπληρωμα με τα υπολοιπα?Κανει δλδ κανονικη μεριδα αρακα με μοσχαρι η πρεπει λιγο λιγο?

Καλημερα εγω βαζω μαζι με τα λαχανικα 2-3 αλλα μπορεις να βαλεις πιστευω λιγο παραπανω κ να το συνοδεψεις με το κρεας βαλε κ πατατουλα κ ντοματα λουκουμι θα γινει

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Τα θεωρώ πολύ βαριά λαχανικά και με πολύ έντονη γεύση για να τα βάλεις μόνα τους. Γιατί δε θες να βάλεις και πατάτα - καρότο;

Καλλιόπη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Οι μοκέτες πάνε με το μέτρο άρα τη φτιάχνεις στις διαστάσεις σου. Αν είναι έτοιμο ρελιασμένο σε συγκεκριμένη διάσταση είναι χαλί.

Τέσπα, νομίζω καλύφθηκες απ τις απαντήσεις.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και εγω για αυτο ρωτησα επειδη διαβασα οτι ειναι λιγο βαρια ακομη για σκετα.Χθες και προχθες ας πουμε εφαγε κοτοπουλο με πατατα καροτο κολοκυθι φασολακια σεληνο.Σημερα με το μοσχαρι ειπα να μη βαλω ζυμαρικα μιας και δε προσφερουν και τιποτα το σημαντικο.Να βαλω πατατα καροτο αρακα ντοματα?Αλλα παλι πατατα?Χμμ θα δω!

ZpmAp3.png

Και εγω για αυτο ρωτησα επειδη διαβασα οτι ειναι λιγο βαρια ακομη για σκετα.Χθες και προχθες ας πουμε εφαγε κοτοπουλο με πατατα καροτο κολοκυθι φασολακια σεληνο.Σημερα με το μοσχαρι ειπα να μη βαλω ζυμαρικα μιας και δε προσφερουν και τιποτα το σημαντικο.Να βαλω πατατα καροτο αρακα ντοματα?Αλλα παλι πατατα?Χμμ θα δω!

Μπορεις να βαλεις γλυκοπατα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Τα θεωρώ πολύ βαριά λαχανικά και με πολύ έντονη γεύση για να τα βάλεις μόνα τους. Γιατί δε θες να βάλεις και πατάτα - καρότο;

Καλλιόπη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Οι μοκέτες πάνε με το μέτρο άρα τη φτιάχνεις στις διαστάσεις σου. Αν είναι έτοιμο ρελιασμένο σε συγκεκριμένη διάσταση είναι χαλί.

Τέσπα, νομίζω καλύφθηκες απ τις απαντήσεις.

Δεν ξερω να σου πω παταω στο ιντερνετ μοκετα κ μου τις βγαζει σε μαγαζια κ ετοιμες....:confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Δε νομίζω πως είναι έτοιμες, είναι η διάσταση κατόπιν παραγγελίας.

Εγώ του έβαλα κολοκύθα την προηγούμενη εβδομάδα και του άρεσε. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα εισάγω γλυκοπατάτα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε????

Τρεχω λιγο σαν τρελη και δεν προλαβαινω να γραψω πολλα....

Ηθελα να σας ρωτησω κατι:

Φτιαχνω μοσχαρακι στον μικρο και σε λιγο θα ριξω τα λαχανικα,εχω στο σπιτι μπατζαρια,να του ρικω ενα μικρο κομματακι???ή θα του πεσει βαρυ?

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε????

Τρεχω λιγο σαν τρελη και δεν προλαβαινω να γραψω πολλα....

Ηθελα να σας ρωτησω κατι:

Φτιαχνω μοσχαρακι στον μικρο και σε λιγο θα ριξω τα λαχανικα,εχω στο σπιτι μπατζαρια,να του ρικω ενα μικρο κομματακι???ή θα του πεσει βαρυ?

Νομιζω οτι θεωρειται αλλεργιογονο....ρωτα την γιατρο καλυτερα

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι θεωρειται αλλεργιογονο....ρωτα την γιατρο καλυτερα

αληθεια???Πρωτη φορα το ακουω...τελικα του εβαλα ενα φετακι,δεν το εχει φαει ακομα αλλα τωρα το σκεφτομαι μηπως να μη του το δωσω...

εμας η γιατρος με το που εκλεισε τον 8ο μας εβαλε ντοματα κ πατζαρι αλλα τα χορτα οχι την πατατα που εχει πολυ ζαχαρη κ γενικα ολα τα κοκκινα λαχανικα...ο καθε γιατρος εχει αλλες οδηγιες, ρωτα καλου καλου να ξερεις για επομενη φορα..;)

uOZHp12.png

Γεια σας!!!Γεια σας!!!

Τι κανετε???

Εμεις καλα ειμαστε,μεγαλωνουμε αλλα δοντι πουθενα ακομα....το επισημο παρατσουκλι του,ειναι "φαφουτακος"...χαχαχαχα!!!!!

Γενικοτερα τρωει πολυ καλα,και πιανεται απο παντου και σηκωνεται.Προχθες αφησε 2 φορες τα χερακια του και σταθηκε μονος του για λιγα δευτερο λεπτα!!!

Τρελενεται να του κραταμε τα χερακια και να περπαταει και η μεγαλη του αγαπη ειναι το τραμπολινο...καταλαβαινεται τι γινεται....

Καθε μεσημερι,οταν σχολαει ο μεγαλος, παμε στις κουνιες,οπου εχει αρχισει και κανει κουνια αλλα και λιιιιγο τσουληθρα!!Εχει πολυ πλακα..!!

Εν τω μεταξυ τρελενεται με τον αδελφο του,τον κοιταει συνεχεια,και οποτε ο μεγαλος του κανει κανενα καραγκιοζιλικι,ξεκαρδιζεται στα γελια!!

Εχθες ειχαμε παει Hondo,αλλα ειχαμε παει πρωι-πρωι,δεν υπαρχαν αλλοι πελατες, και ολες οι κοπελες ασχολιοντουσαν μαζι του,να δειτε πως καμαρωνε...σαν κοκορακι,αλλα και εγω δεν πηγαινα πισω...κουβαααα,κουβααα...χαχα!!!

Αυτα τα νεα μας!!!!

Φιλια σε ολα τα μπεμπακια!!!

εμας η γιατρος με το που εκλεισε τον 8ο μας εβαλε ντοματα κ πατζαρι αλλα τα χορτα οχι την πατατα που εχει πολυ ζαχαρη κ γενικα ολα τα κοκκινα λαχανικα...ο καθε γιατρος εχει αλλες οδηγιες, ρωτα καλου καλου να ξερεις για επομενη φορα..;)

Τελικα για να μην αγχωνομαι και για να ειμαι σιγουρη την πηρα τηλεφωνο,μου ειπε ογτι μπορει να φαει ανετα,οποτε του το εδωσα και οντως δεν τον ενοχλησε.Σημερα του ξαναεβαλα και θα του βαλω και αυριο για να κλεισουμε τις τρεις μερες.

Εμας ντοματα μας εχει βαλει εδω και ενα μηνα,οντως ο καθε γιατρος εχει την δικη του σειρα.

Φιλια!!

Καλησπερα σε ολες...

Εγω περναω μια ασχημη ψυχολογικη φαση μιας κ το μωρο εδω κ 5 μερες ειναι με πυρετο μια πεφτει μια ανεβαινει απο 38,5-39,3.. Σημερα πηγαμε παιδιατρο ειπε οτι εχει τραχειοβρογχιτιδα αν το λεω σωστα...μας εδωσε κ κανει μασκες κ οτριβιν για μυτουλα συν ορο.

Ο μικρος ολη μερα κλαιει κ οταν ειναι η ωρα για ολα τα πανω εκει να δειτε μου σπαραζει η καρδια δεν το αντεχω....:cry::cry:

Ευτυχως το απογευμα δεν ανεβασε πυρετο αλλα συνεχιζει να εχει πολυ βηχα κ μπουκωμα με αποτελεσμα να μην μπορει να κοιμηθει παροτι εβαλα κ ορο κ οτριβιν..

Ορεξη για φαγητο δεν εχει αυτες τις μερες κ το γαλα το βγαζει...

Τι να κανω πειτε εσεις που ηδη εχετε παιδακι πως να το αντιμετωπισω;;;

Ποσο θα συνεχισει;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...