Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι έχει το μικρό σου και ανέβασε πυρετουλη?

Ευχαριστώ Για την απαντηση.

Εγώ είδα το παιδί να πειναει.

Επίσης βρε κορίτσια παρόλο που ξεκίνησε μπιμπερο δεν κοιμάται όλο το βράδυ όπως λένε.

calliope εδω θα βρεις πληροφοριες για το αιφνιδιο εξανθημα. http://www.paidiatre.gr/aifnidio-exanthima.html κ μας ειχε πει η παιδιατρος οτι αν κανει πολυ πυρετο χωρις να βγαλει κατι πανω απο 5 μερες να κοιτουσαμε για ουρολοιμωξη..

Περαστικα σας.

ΕΦη με το καλο η βαπτιση..

uOZHp12.png

Καλημερα!

Μαυρη νυχτα περασαμε και παλι.3 τη νυχτα καταφερε να κοιμηθει και εγω κουτουλαω! Ειμαστε σε αλμα τελικα οπου κραταει για 3 συνεχομενες βδομαδεςΩχ!.Ελπιζω να μην ειναι σε αυτο το βαθμο ολες τις μερες. Απορω πως τη παλευουν οι μανουλες που ειχαν απο την αρχη προβληματα υπνου τα μωρακια τους.

Εμενα Καλλιοπη μου δε πιανει τιποτα.Την πιανει τετοια υπερενταση που φωναζει μιλαει μονη της παιζει με οτι βρει μπροστα της.Απλα περιμενω να εξαντληθει και μετα παιδικο (ενα συγκεκριμενο μονο που εχει κολλησει "η μπουτικ της μιννι μαους") το χω κατεβασει και το εχω στο λαπτοπ και με το που το βαζω κοιμαται σε 5 λεπτα.Ουτε αγκαλιες θελει οταν ειναι ξεσηκωμενη τιποτα.Μονο παιχνιδι!

Πυρετο δεν μου εχει κανει καθολου ακομη αλλα νομιζω θα τα ειχα παιξει με τετοιες θερμοκρασιες που διαβαζω!Περαστικα σας!

Εφη ουτε εγω ξερω να σε βοηθησω τεινω προς την αποψη της Καλλιοπης. Εμενα πινει 240 το πρωι και 270 το βραδυ!Ο παιδιατρος μου ειχε πει να ακολουθω το παιδι.Αν πχ αδειασει τα 150 ml 2-3 φορες σημαινει οτι θελει παραπανω και αυξανουμε 30 ml και ου το καθεξης καθε φοραπου αδειαζει το μπουκαλι του!

Εγω εστρωσα το σπιτι και ησυχασα.Της αρεσει στο χαλι γιατι πιανεται ευκολα και σηκωνεται.Κι οταν πεφτει ειναι μαλακα.Δε θελω και να την αποτρεπω γιατι ετσι θα μαθει να περπαταει.Εδω ετσι κ αλλιως αρχισαν και οι βροχες και το κρυο οποτε μια χαρα.Τις εχω αραδιασει και τα παιχνιδια της στο κατω ραφακι του τραπεζιου και οποτε ξυπναει την αφηνω πατωμα και τρεχει να επιλεξει με ποιο παιχνιδι θα ξεκινησει.

ZpmAp3.png

Καλημέρα και από εμένα! Και εμείς αρρωστούληδες είμαστε! Έχει πολύ συνάχι ο καημένος, υποφέρει. Χθες ήμουν ζόμπι, απορώ πως στεκόμουν με 2 ώρες ύπνο. Απόψε κοιμήθηκε καλά ευτυχώς, ίσως βοήθησε και η μισή δόση depon που του έδωσα.

Απ ότι είπε η φαρμακοποιός, μόλις ξεκίνησαν τα σχολεία ξεκίνησαν και τα πανηγύρια. Συναχωμένα είναι όλα λέει αλλά κρατάει 1-2 μέρες.

Σήμερα είναι καλύτερα απ οτι φαίνεται, ας ελπίσουμε πως θα συνέλθει γρήγορα.

Εγώ γάλα δίνω εδώ και μήνες 210 το πρωί και 210 το βράδυ. Δε δείχνει να θέλει παραπάνω, μάλιστα επί 2 εβδομάδες δεν έπινε ούτε αυτό.

Χορταίνουν με τις στερεές νομίζω πλέον. Δεν είναι το ίδιο. Και μεταξύ μας, τρώνε περισσότερο από εμάς νομίζω!

Περαστικά και υπομονή σε όλες μας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα! Και εμείς αρρωστούληδες είμαστε! Έχει πολύ συνάχι ο καημένος, υποφέρει. Χθες ήμουν ζόμπι, απορώ πως στεκόμουν με 2 ώρες ύπνο. Απόψε κοιμήθηκε καλά ευτυχώς, ίσως βοήθησε και η μισή δόση depon που του έδωσα.

Απ ότι είπε η φαρμακοποιός, μόλις ξεκίνησαν τα σχολεία ξεκίνησαν και τα πανηγύρια. Συναχωμένα είναι όλα λέει αλλά κρατάει 1-2 μέρες.

Σήμερα είναι καλύτερα απ οτι φαίνεται, ας ελπίσουμε πως θα συνέλθει γρήγορα.

Εγώ γάλα δίνω εδώ και μήνες 210 το πρωί και 210 το βράδυ. Δε δείχνει να θέλει παραπάνω, μάλιστα επί 2 εβδομάδες δεν έπινε ούτε αυτό.

Χορταίνουν με τις στερεές νομίζω πλέον. Δεν είναι το ίδιο. Και μεταξύ μας, τρώνε περισσότερο από εμάς νομίζω!

Περαστικά και υπομονή σε όλες μας!

Καλημερα και περαστικα σας!!!Ετσι μας ειπε και εμας η φαρμακοποιος.Ιωσεις χαμος!

210πινει και σενα ε? Εμενα 240 και 270 αντιστοιχα σαν πολυ δεν ειναι?Μηπως δε χορταινει με τις στερεες λες η ειναι στο παιδι? Δε προλαβαινω τα γαλατα!

ZpmAp3.png

S.ria το δικο σου χαλακι που πηρες αν πεσει χτυπαει; Θελω να παρω αλλα κατι οικον ειδα κ αυτα που μας εστειλε η νταλια αλλα ειναι ακριβα κ θελω να παρω μοκετα...

Δεν ξερω μαλλον ιωση περναμε κ απο τις πρωτες εξετασεις δεν εδειξε για ουρολοιμωξη

Το βραδυ ευτυχως ειχε μονο δεκατα κ το πρωι 39 αφου του εδωσα αντιπυρετικο τωρα ειναι καλυτερα εχει δεκατα κ λιγο παραπανω ορεξη....

Νομιζω οτι ειναι στο παιδι πρεπει να καταλαβει κ ποτε νυσταζει αν δηλ εχει ενδειξεις οτι θελει να κοιμηθει κ δεν το καταλαβει η δεν το βαλει για υπνο στρεσαρεται οποτε παει...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Επειδή έψαξα αυτό το διάστημα για χαλί-μοκέτα στο παιδικό, μια καλή μοκέτα (όχι τσιγαρόχαρτο) έχει 45+ ευρώ το τετραγωνικό. Αν είναι σχετικά μεγάλο το δωμάτιο (γιατί η μοκέτα μπαίνει απ άκρη σ΄άκρη, δεν είναι σαν το χαλί), σου στοιχίζει ο κούκος αηδόνι.

Δε ξέρω στην Κρήτη πως είναι ο χειμώνας αλλά εγώ που πήρα το "ακριβό" δεν θα το αφήσω χωρίς κάτι από κάτω. Προσωπικά δηλαδή, δεν το πήρα για να μου κρατάει το κρύο, το πήρα για παιχνίδι αλλά και για να καλύψει όλο το δωμάτιο (μαζί με το χαλί που αγόρασα) ώστε να μη μπουσουλάει στο πλακάκι.

Αν το θες για την κανονική χρήση των χαλιών δηλαδή, άποψή μου να πάρεις κανονικό χαλί ή μοκέτα. Από πάχος, δεν ξέρω πως είναι της s.ria από κοντά αλλά νομίζω είναι το ίδιο υλικό. Απλά αυτό που πήρα εγώ και η Ντάλια είναι και μεγάλο, 1.80*2,00 μέτρα.

Για το χτύπημα, εξαρτάται ο ύψος. Ο δικός μου 2 φορές που έπεσε, η μια με τον πωπό και η άλλη και κεφάλι δεν έκλαψε. Φαίνεται ότι από μικρό ύψος (δηλαδή όρθια σε καθιστά ή καθιστά σε...ξαπλωτά) απορροφάνε κραδασμούς.

Ελπίζω να βοήθησα, περαστικά σας!

Rock_me να αγχωνόσουν επειδή δεν τρώει, να το καταλάβω. Επειδή τρώει βρε; Πρώτα πρώτα απ ότι έχεις πει δεν τρώει κανονικά τις στερεές. Τρώει δηλαδή 3 ολόκληρα φρούτα; Τρώει ένα κομματάκι κρέας 80 γραμμαρίων, 1/2 πατάτα , 1/2 καρότο, 1/2 κολοκύθι, 1 κσ ρύζι (άβραστο μετρημένο); Τρώει 150-200 μλ νερό στην κρέμα την απογευματινή; Απ ότι έχεις γράψει, απέχει νομίζω απ αυτές τις ποσότητες. Επομένως είναι λογικό κατ εμέ να πίνει περισσότερο γάλα.

Για τον ύπνο τώρα, επειδή το διαβάζω συχνά, να κάνω μια ερώτηση; Στις μη θηλάζουσες απευθύνομαι φυσικά.

Δεν έχετε προσαρμόσει έτσι το προγραμμα φαγητού ώστε να πίνει το βραδινό γάλα την ώρα που είναι να κοιμηθεί;

Εγώ και τα δυο παιδιά τα ταίζω το βράδυ την ώρα του ύπνου. Έτσι, κοιμούνται πάνω στο γάλα και δεν έχει ουτε κουνήματα, ούτε όμως και να τα αφήσω με πιπίλα ή και με κουκλάκι να κοιμηθούν μόνα. Κοιμούνται αγκαλιά μεν, αλλά πάνω στο γάλα και τέλος.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πλεον μου τρωει μισο μπωλ φρουτοκρεμα, 200 με 300 το μεσημερι και μισο μπωλ παλι το απογευματινο οτι κ αν ειναι αυτο.Το βραδυνο γαλα μου το επινε πολυ νωρις ασχετα με το τι ωρα ετρωγε το απογευμα και ποσο.8μιση δηλαδη επινε γαλα και καπακι κουνια οπου κοιμοταν σερι απο μονη της μεχρι το πρωι.Τωρα τα αλλαξε αυτα τις 4 τελευταιες μερες.Το βραδυνο βεβαια απλα της το καθυστερω επιτηδες μπας και τη νυσταξει οπως πριν αλλα μπααα!Αλλα και παλι μεχρι τις 9 το αργοτερο το θελει.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Δοκίμασε να της δώσεις λίγο γάλα ως συμπλήρωμα του απογευματινού ώστε να μη πεινάει νωρίς.

To εκανα στις αρχες.Δεν ηθελε ουτε γαλα.Τωρα με το που ειδα οτι πηρε τη πιπιλα και καταλαβα οτι νυσταξε της εκανα γαλα αλλα της το εδωσα στη κουνια μηπως και με το σκοταδι και την ησυχια μου κοιμηθει.Την ακουω μεσα που μιλαει αλλα δε ξερω τι θα κανει.Θα δειξει!χεχε

ZpmAp3.png

calliope εγω το πηρα περισσοτερο για παιχνιδι κ επειδη δεν εχω στρωσει ακομη, απο μικρο υψος οπως ειπε κ η rav απορροφα κραδασμους εγω το βαζω στο σαλονι αραδιαζω τα παιχνιδια κ ειναι μια χαρα οταν στρωσω θα το ριξω απο πανω, επισης επειδγ εχουμε πολυ μεγαλο μπαλκονι θα μας βολεψει κ το καλοκαιρακι να καθεται εξω κ να παιζει με αυτη την προοπτικη το πηραμε..

Τωρα για το βραδινο που διαβαζω εμενα 8:30 με 9:00 κουτουλαει κοριτσια απο την νυστα απογευματινο ετρωγε 7:30 περιπου οποτε αναγκαστικα την ταιζω κοιμησμενη κατα τις 10:30 με 11:00.. ειναι στο παιδι απο μικρη κοιμοταν νωρις για βραδυ οποτε το ρυθμισαμε ετσι, το βραδυ δεν ξυπνα αλλα 7:30 εχει εγερτηριο το κοριτσι μ

uOZHp12.png

Καλησπέρα κι απο μένα κορίτσια !

Επιτέλους παρέλαβα το χαλάκι και είναι τέλειο !!! Είναι πιο παχύ απ'ότι το περίμενα και ο μικρός το λάτρεψε ! Όντως εδώ στην Κρήτη δεν έχουμε βαρύ Χειμώνα αλλά και πάλι , θα το βάλω πάνω από το κανονικό χαλί, όχι μόνο του...

Εμένα ο δικός μου απόψε κοιμήθηκε μέσα σε 10 λεπτά γιατί το πήρα απόφαση ότι πρέπει να αντιμετωπίσω το λεγόμενο "άγχος αποχωρισμού" οπότε ξάπλωσα δίπλα του , του έδωσα την πιπίλα του και τον χάιδευα και μετά από λίγο γλάρωσε....Μέχρι πριν 1 εβδομάδα, τον έβαζα στην κούνια, έφευγα απ'το δωμάτιο και αποκοιμιόταν μόνος του.....περασμένα μεγαλεία :tongue: Δεν πειράζει όμως , αρκεί που κοιμάται ως το πρωί συνεχόμενα το ζουζουνάκι μου...

Πάντως διάβαζα σε ένα γαλλικό site όσον αφορά τον ύπνο ότι στους 8 μήνες αρχίζει να γίνεται όλο και πιο δύσκολο το να αποκοιμηθούν και ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα οποιαδήποτε παιχνιδάκια, γαργαλητά κλπ όταν πλησιάζει η ώρα του ύπνου...αντιθέτως, αυτή την περίοδο θέλουν ξαφνικά αγκαλίτσες και τρυφερότητες για να κοιμηθούν.....το κάθε παιδί βέβαια διαφέρει, στον δικό μου που το εφάρμοσα πέτυχε, εύχομαι και στα δικά σας........;)

SW8up3.png

Μαλλον δεν με καταλαβατε για πανω απο την μοκετα το θελω το χαλακι παιχνιδιου απλα μεχρι να βρω μοκετα να εβαζα αυτο γτ τα παζλ τα μασαει πλεον...

RavT εγω βρισκω μοκετα σε διαστασεις χαλιου παντου ή κ με το μετρο....

Rock me νομιζω φαση ειναι αυτο με τον υπνο το οερασα κ εγω 1-2 εβδομαδες κ επανηλθε στις παλιες του συνηθειες...

Εμενα στις 9 χαλαει τον κοσμο για γαλα μεχρι τις 9:30 τον εχω ταισει κ μετα κρεβατι ισως στριφογυρισει λιγο σηκωθει αλλα μετα κοιμαται καποιες φορες θα κλαψει κ θα παω λιγο να τον χαιδεψω να τον φιλησω κ μετα υπνο

Τον τροπο αγκαλια το εκανα αυτες τις εβδομαδες που αντιμετωπισα θεμα υνου...νομιζα θα ηταν μονιμο αλλα ευτυχως οχι γτ ειναι κ βαρυς...:tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ria μου το ιδιο ωραριο εχουμε χεχε.Μονο που εμενα και 7μση να εχει φαει απογευματινο σε μια ωρα θα ζητησει το βραδυνο και νανι!

Τελικα μου κοιμηθηκε απο χθες.Μιλησε λιγο μονη της χωρις να σηκωθει στη κουνια και 9παρα κοιμηθηκε.Ξυπνησε κανα δυο φορες μεσα στη νυχτα αλλα με λιγο νερακι κοιμηθηκε αμεσως.Σημερα ξυπνησε να φαει 7μιση και τωρα ξανα κοιμηθηκε.Ελπιζω να επανηλθαμε στα νορμαλ μας.

Ναι και εγω το διαβασα οτι 8-9 μηνων δυσκολευονται στον υπνο λογω αγχους αποχωρισμου καθως και των νεων κατορθωματων!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...