Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Τι κάνετε?

Τις είδα τις πάνες και λέω να τις δοκίμασω ευχαριστώ πολυ.

Τα νέα μας τώρα....όπως είπα έχουμε 3δοντια και πάμε για το τέταρτο τρελή γκρίνια....

Το πρόβλημα μας είναι το εξής...

Έτρωγε όλο του το μεσημεριανό επίσης όλη τη φρουτοκρεμα και τη κρέμα του...

Του έφτιαξαν μια μέρα φασολάκια μετά μπρόκολο και ντοματουλα και αυτό ήταν...!!!

Αρνείται να φάει μεσημέριανο

Ούτε με Τραγουδάκια ούτε με καραγκιοζιλικια ούτε με παιχνίδια ούτε με τίποτα

Κλάμα γκρίνια και αν τύχει και φάει καμία κουτάλια στη δεύτερη είναι έτοιμος για εμετό.

Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο?

Ή παιδίατρος λέει ότι πρέπει να τρωει.....αλλά δε τρώει!!!!

Λέτε να είναι από το δοντακι του?

Στο προηγούμενο είχε κάνει δέκατα και σε συνδιασμό με εμβόλιο πυρετό.

Ωχχχχ τι να κάνω?

Κοντεύει μια βδομάδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια.

Τι κάνετε?

Τις είδα τις πάνες και λέω να τις δοκίμασω ευχαριστώ πολυ.

Τα νέα μας τώρα....όπως είπα έχουμε 3δοντια και πάμε για το τέταρτο τρελή γκρίνια....

Το πρόβλημα μας είναι το εξής...

Έτρωγε όλο του το μεσημεριανό επίσης όλη τη φρουτοκρεμα και τη κρέμα του...

Του έφτιαξαν μια μέρα φασολάκια μετά μπρόκολο και ντοματουλα και αυτό ήταν...!!!

Αρνείται να φάει μεσημέριανο

Ούτε με Τραγουδάκια ούτε με καραγκιοζιλικια ούτε με παιχνίδια ούτε με τίποτα

Κλάμα γκρίνια και αν τύχει και φάει καμία κουτάλια στη δεύτερη είναι έτοιμος για εμετό.

Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο?

Ή παιδίατρος λέει ότι πρέπει να τρωει.....αλλά δε τρώει!!!!

Λέτε να είναι από το δοντακι του?

Στο προηγούμενο είχε κάνει δέκατα και σε συνδιασμό με εμβόλιο πυρετό.

Ωχχχχ τι να κάνω?

Κοντεύει μια βδομάδα.

Γτ δεν δοκιμαζεις να το νοστιμισεις το φαγητο βαλε πιο πολυ κρεας κρεμμυδι πατατα

Δοκιμασε να βαλεις αν παλι δεν τρωει κ γιαουρτι

Γενικα κανε διαφορετικες γευσεις μεχρι να δεις ποιο θα του αρεσει....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Παντως βλεπω ολα τα παιδακια εδω εχουν δοντακια εμενα εχει μεινει πολυ πισω σε αυτο ακομα παλευει το πρωτο....

Rocke me εμας ειναι δικο μας το σπιτι ευτυχως....

Ειχα ζητησει δειγμα αλλα ποτε δεν μου εστειλαν....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημέρα στην παρέα!

Εμείς διανύουμε ημέρες τρομερής γκρίνιας, έχουμε δέκατα έως 38 και χθες είχαμε και πολλές κενώσεις. Θέλω να ελπίζω πως είναι απ την εμφάνιση του 2ου δοντιού ή από κάποιο 3ο που ετοιμάζεται να σκάσει.

Ταλαιπωρήθηκε πολύ το πουλάκι μου και εγώ έχω αγχωθεί καθώς είχε πάλι αίμα στα κόπρανα αλλά και εγώ αν είχα πάει 8 φορές τουαλέτα θα είχα πιθανότατα...

Βλέπουμε...

Για το φαγητό, να σας πω οτι είναι στο παιδί το πότε, το τι, το πως και το πόσο θα φάει.

Ο δικός μου γκρινιάζει απ τις πρώτες 5 κουταλιές αλλά το τρώει πάντα όλο. Με τεράστια υπομονή, με τραγούδια (ρεπερτόριο που δε φαντάζεστε!), με κινήσεις μαζί με τα τραγούδια, με διαφορετικές φωνούλες. Βοηθάει αν τρώει την ώρα που τρώει κάποιος άλλος (πχ οταν τρώει ταυτόχρονα και η κόρη μου, την κοιτάζει και ανοίγει ασυναίσθητα το στόμα του). Βοηθητικά επίσης είναι τα παιχνιδάκια που έχουν τραγουδάκια.

Ο δικός μου επίσης πίνει 1 μπουκάλι νερό με κάθε γεύμα του. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Του το δίνω για να συνεχίσει να τρώει και αυτός εμ το πίνει εμ τρώει!

Υπομονή και τίποτα άλλο.

Και μιας και έχω και ένα παιδί σχεδόν 7 ετών, να σας πω να μη σας αγχώνει το αν θα βγάλει δόντια (έχετε δει κανέναν χωρίς δόντια;) ή αν θα φάει (ασε που δεν ξέρω κανέναν να μη τρώει!). Όλα θα τα κάνουν. Τα δύσκολα έρχονται αργότερα και είναι στην ανατροφή και την ψυχολογία των παιδιών. Όχι σε αυτά που τώρα σας (μας) φαίνονται βουνό.

Για τα χαλάκια, να ευχαριστήσω την Ντάλια για τα λινκ που έβαλε. Παρήγγειλα και αναμένω μάλλον σήμερα playmat της εταιρίας prince lionheart. Ξέρω οτι δεν θα ναι χοντρό (θα ναι ικανοποιητικό όμως), είναι πιο ακριβό απ αυτό που πήρε η s.ria αλλά είναι μεγαλύτερο. Θα το έχουμε για παιχνίδι (τώρα και αργότερα καθώς έχει αρκετά ερεθίσματα) και για κάλυψη πατώματος.

Το περιμένω πως και πως για να σας το προτείνω εκ νέου και απ το site που το βρήκα οικονομικότερο!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια εμεις ημασταν 5 μερες με πυρετο φτασαμε κ σαραντα, ναι μου εφτασε η πιεση στα υψη απο την αγωνια δεν ηταν τελικα απο δοντι ο πυρετος αλλα απο την ιωση αιφνιδιου εξανθηματος..ατονια πυρετος αυπνια κ εμετοι φουλ,μειωμενη ορεξη, ευτυχως τωρα ειμαστε καλα

RAV πες μας αν το χαλακι αυτο ειναι πιο χοντρο οντως οταν παραλαβεις καπου το πηρε το ματι μ σε καποιο σιτε..

uOZHp12.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια :)

Παιδιά, τι θα γίνουμε μ'αυτά τα δόντια ? Πότε τελειώνει το μαρτύριο ?? Εδώ και μέρες, έχουμε γκρίνια, δεν θέλει να κάθεται στο πάρκο του ενώ πριν πέρναγε ατελείωτες ώρες με τα παιχνίδια του....όλη την ώρα λέει μαμαμάμ και μαμαμάμ και κλαίει............

Αφήστε το τί γίνεται με το θέμα κίνηση.....Σηκώνεται, γυρνάει από δω κι απο κεί, προτιμάει να είναι στο πάτωμα ελεύθεριος, να μπουσουλάει και να πηγαίνει σε όλα τα απαγορευμένα μέρη....το μόνο που τον ενοχλεί είναι ο περιορισμός του πάρκου, τι να πω.........

Το πιο δύσκολο μας είναι όταν έρχεται η ώρα να κοιμηθούμε....Μέχρι πρότινος, τον έβαζα στην κούνια του με την πιπιλίτσα και μετά από λίγο αποκοιμιόταν μόνος του...Τώρα, ενώ νυστάζει τρελλά, σηκώνεται όρθιος στο κάγκελο και αρχίζει τα "τατατατατά" ..πάω, τον ξαπλώνω, τον χαϊδεύω...μένει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά , πάλι όρθιος.......ευτυχώς τουλάχιστον όταν κοιμηθεί δεν ξυπνάει ως το πρωί.....

Πάντως, ότι και να γίνεται, εμείς το φαγητό δεν το κόβουμε....ο πόνος πόνος, το δόντι δόντι αλλά το μαμ δεν το θυσιάζουμε...

Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας αυτά τα τζελ που είναι για τα ούλα που πονάνε ?

Κατά τα άλλα, περιμένω με αγωνία να μου έρθει το χαλάκι και κάτι άλλα πραματάκια που παράγγειλα για την ασφάλεια του σπιτιού......Ποια γωνία και ποιο έπιπλο να πρωτοκαλύψουμε βρε κορίτσια......

SW8up3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια :)

Παιδιά, τι θα γίνουμε μ'αυτά τα δόντια ? Πότε τελειώνει το μαρτύριο ?? Εδώ και μέρες, έχουμε γκρίνια, δεν θέλει να κάθεται στο πάρκο του ενώ πριν πέρναγε ατελείωτες ώρες με τα παιχνίδια του....όλη την ώρα λέει μαμαμάμ και μαμαμάμ και κλαίει............

Αφήστε το τί γίνεται με το θέμα κίνηση.....Σηκώνεται, γυρνάει από δω κι απο κεί, προτιμάει να είναι στο πάτωμα ελεύθεριος, να μπουσουλάει και να πηγαίνει σε όλα τα απαγορευμένα μέρη....το μόνο που τον ενοχλεί είναι ο περιορισμός του πάρκου, τι να πω.........

Το πιο δύσκολο μας είναι όταν έρχεται η ώρα να κοιμηθούμε....Μέχρι πρότινος, τον έβαζα στην κούνια του με την πιπιλίτσα και μετά από λίγο αποκοιμιόταν μόνος του...Τώρα, ενώ νυστάζει τρελλά, σηκώνεται όρθιος στο κάγκελο και αρχίζει τα "τατατατατά" ..πάω, τον ξαπλώνω, τον χαϊδεύω...μένει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά , πάλι όρθιος.......ευτυχώς τουλάχιστον όταν κοιμηθεί δεν ξυπνάει ως το πρωί.....

Πάντως, ότι και να γίνεται, εμείς το φαγητό δεν το κόβουμε....ο πόνος πόνος, το δόντι δόντι αλλά το μαμ δεν το θυσιάζουμε...

Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας αυτά τα τζελ που είναι για τα ούλα που πονάνε ?

Κατά τα άλλα, περιμένω με αγωνία να μου έρθει το χαλάκι και κάτι άλλα πραματάκια που παράγγειλα για την ασφάλεια του σπιτιού......Ποια γωνία και ποιο έπιπλο να πρωτοκαλύψουμε βρε κορίτσια......

Αχ σαν να ακουω για τη δικια μου.Αλωνιζει ολο το σπιτι.Στο παρκο με το ζορι να κατσει μιση ωρα σε ολη τη μερα.Εχει δυο μερες τωρα που δεν κοιμαται.Απο οταν γεννησα δε ξυπνησε βραδυ.Δε ξερω τι συμβαινει.Θελει παιχνιδι και σηκωνεται.Κλαιει και με λυγμους ωρες ωρες αν δε παω και φωναζει μαμαμαμα,ακριβως οπως εσενα.Δοντι εγω δε βλεπω αλλο.Τα 6 εχουν ηδη βγει για τα καλα.Διαβασα οτι στους 8-9 μηνες ειναι ανησυχα στον υπνο.Χθες τη καταφερα να κοιμηθει μαζι μου στον καναπε στο σαλονι με το αγαπημενο της παιδικο στις 5το πρωι.Μεχρι τοτε ειχε κοιμηθει κανα δυο ωρες διακεκομενα.Ουτε εγω ξερω τι να κανω.Για τα δοντια εμεις την απασχολησαμε με λιγη κορα αν και δε μας το ειχε πει ο παιδιατρος.2-3 φορες ομως μονο μιας και δεν ειχαμε μεγαλο θεμα.Και ντεπονακι.Με το που βλεπαμε περιεργη γκρινια ντεπον και ηρεμουσε.

Αν ξερει καμια εμπειρη τι γινεται με τον υπνο το βραδυ ετσι στα ξαφνικα ας μας πει κ εμας!

ZpmAp3.png

Καλημέρα στην παρέα!

Αχ αυτή η γκρίνια... Εγώ ακόμα το ρίχνω στα δόντια καθώς τώρα άρχισε να τα βγάζει.

Εσείς με αλλαγές στη συμπεριφορά, έχετε ακουστά τα άλματα ανάπτυξης;

Ρίξτε ένα google search, υπολογίστε την ηλικία του παιδιού σε εβδομάδες και θα δείτε εάν περνάτε ένα τέτοιο (που είναι το πιο πιθανό).

Υπομονή και θα περάσει (μέχρι το επόμενο!)!

Παρέλαβα χθες το χαλάκι από τη σελίδα irokids.gr

Το βρήκα φθηνότερα, έχει εκπτωτικό κωδικό με την εγγραφή στο newsletter,παρήγγειλα Κυριακή, Δευτέρα το στείλανε και χθες Τετάρτη παρέλαβα.

Δεν είναι χοντρό σα χαλί, αλλά μου φαίνεται οκ όπως έλεγε η s.ria για αυτό που πήρε εκείνη. Φαίνεται να κρατάει το κρύο και αν πέσει με τα μούτρα ενώ είναι καθιστό πχ (όπως έκανε ο δικός μου προχθες) δε θα χτυπήσει όπως σε γυμνό πάτωμα.

Είναι μεγάλο, με πολύ όμορφη εικονογράφηση και πολλά ερεθίσματα!

Πολύ τη χάρηκα αυτή την αγορά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα στην παρέα!

Αχ αυτή η γκρίνια... Εγώ ακόμα το ρίχνω στα δόντια καθώς τώρα άρχισε να τα βγάζει.

Εσείς με αλλαγές στη συμπεριφορά, έχετε ακουστά τα άλματα ανάπτυξης;

Ρίξτε ένα google search, υπολογίστε την ηλικία του παιδιού σε εβδομάδες και θα δείτε εάν περνάτε ένα τέτοιο (που είναι το πιο πιθανό).

Υπομονή και θα περάσει (μέχρι το επόμενο!)!

Παρέλαβα χθες το χαλάκι από τη σελίδα irokids.gr

Το βρήκα φθηνότερα, έχει εκπτωτικό κωδικό με την εγγραφή στο newsletter,παρήγγειλα Κυριακή, Δευτέρα το στείλανε και χθες Τετάρτη παρέλαβα.

Δεν είναι χοντρό σα χαλί, αλλά μου φαίνεται οκ όπως έλεγε η s.ria για αυτό που πήρε εκείνη. Φαίνεται να κρατάει το κρύο και αν πέσει με τα μούτρα ενώ είναι καθιστό πχ (όπως έκανε ο δικός μου προχθες) δε θα χτυπήσει όπως σε γυμνό πάτωμα.

Είναι μεγάλο, με πολύ όμορφη εικονογράφηση και πολλά ερεθίσματα!

Πολύ τη χάρηκα αυτή την αγορά.

Αυτο ειπαμε και εμεις,μηπως ειμαστε σε αλμα αλλα δεν το κοιταξα να σου πω την αληθεια.Θα το κοιταξω!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα

Εχω να πω οτι ακολουθω σημερα ο μικρος απο το πρωι ειναι με πυρετο 37,5 ξεκινησε κ φτασαμε μεχρι 39,3 πολυ στεναχωρηθηκα κ ακομα δεν εχει πεσει τελειως παλευω με αντιπυρετικα κ μπανακια...

Αυτο που ειπες s.ria αιφνιδιου εξανθηματος τι ειναι;

Εμεις επειδη εχουμε κ θεμα με το νεφρο καναμε καλλιεργεια ουρων να δουμε μηπως ειναι καμια ουρολοιμωξη....

Οσο αφορα τον υπνο το περασαμε κ εμεις νομιζω ειναι στην φαση που σηκωνονται κ τους αρεσει ειναι κατι καινουριογια αυτα ...

Εγω του εβαζα λευκο θορυβο μιση ωριτσα κ κοιμοταν ξυπνουσε καποιες φορες κ τον εβρισκα καθιστο να κλαιει τον ξαπλωνα πιπιλα κ κατευθειαν κοιμοταν, επισης αυτο που κανω που δεν εκανα ουτε οταν ηταν βρεφος ειναι αγκαλιτσα διπλα στην κουνια σκοταδι κ κουνημαααα κ παλι κοιμαται..

Ο δικος μου πλεον αφηνει το ενα χερι για αρχη κ μαθαινει ισορροπια θα ελεγα εγω ποτε θα αφησει κ το αλλο κ θα τον βρω πατωμα δεν ξερω...

Πρεπει να δω κ εγω το πρεπει να κανω με χαλακι γτ ειδα χθες μασημενο παζλ για την ωρα λεω να του βαλω καμια κουβερτα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας μανουλες.

Τα νέα μας είναι ότι μεγαλώνουν συνεχίζουμε να γκρινιαζουμε την αϋπνία και την άρνηση για μεσημεριανό.

Επίσης βαφτιζομαστε την Κυριακή.

Να ρωτησω κάτι;

Μια φίλη μου έχει ένα μωρό 8 μηνών γέννησαν με λίγες μέρες διάφορα.

Θήλασε και τώρα έχει από θηλάζει.

Ο παιδίατρος της είπε να δίνει 150 μλ γάλα πρωί βράδυ.

Να αναφέρω ότι είναι ζωηρό χωρίς αλλεργίες 9 κιλά.

Δεν είναι λίγο?

Εσείς ποσά μλ δίνεται και πόσες φορές?

Περίμενω νέα σας.

Γεια σας μανουλες.

Τα νέα μας είναι ότι μεγαλώνουν συνεχίζουμε να γκρινιαζουμε την αϋπνία και την άρνηση για μεσημεριανό.

Να ρωτησω κάτι;

Δεν είναι λίγο?

Περίμενω νέα σας.

Επειδη με τον θηλασμο δεν ξερει ποσο επινε το παιδι αν δωσει πολυ γαλα κατευθειαν μπορει να βαρυστομαχιασει κιολας κ πολυ της ειπε να δωσει..

Θα δωσει κ αναλογα αν το παιδι το πιει ολο κ κλαψει σημαινει οτι θελει οαραπανω οποτε στο επομενο γευμα αυξανει 30ml νερο +1 μεζουρα αλλα μπορει κ να χορτασει....θα της δειξει το μωρο ποσο γαλα ακριβως χρειαζεται..

Αλλα γνωμη μου πολυ ειναι για αρχη αν υποθεσουμε οτι απο το στηθος πινουν λιγοτερο κ περισσοτερες φορες....

Επισης εγω δινω 240 ml νερο + 8 μεζουρες σκονη πρωι βραδυ αλλα πινει εξαρχης ξενο δεν ειναι το ιδιο...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας μανουλες.

Να ρωτησω κάτι;

Δεν είναι λίγο?

Περίμενω νέα σας.

Με το καλο κ η δικη σας βαφτιση....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...