Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα !

Ούτε εγώ δίνω τραχανά, αν και μου φαίνεται ωραία ιδέα και θα το δοκιμάσω...Θα βάλω τομάτα ψιλοκομμένη, καρότο , και μόλις βράσουν λίγο θα ρίξω και τον τραχανά να ψηθούν όλα μαζί...λογικά θα χρειαστεί να τα αλέσω...

Όσο για τα φασολάκια και αρακά, του βάζω περίπου τα ίδια λαχανικά που θα έβαζα για μας...Τοματούλα, καρότο, κολοκύθι, κρεμμυδάκι, πράσο, μαϊντανο ή άνηθο κλπ απλώς διαφέρει το ψήσιμο λόγω νερόβραστου;)...Και εννοείται άλεσμα...

Μολις τον μαγειρεψα.Εγω τον εβρασα με νερακι και μια κουταλια λαδι και λιγο πριν τον βγαλω του ετριψα και λίγο τυρακι.Της τον εκανα οπως μου αρεσει εμενα βασικα αλλα γινεται και με τοματουλα εχω διαβασει και με κρεας,οπως θες. Δεν θα τον αλεσω να δω αν θα τον δεχτει.Ειναι ευκολος πολυ να φαγωθει ετσι οποτε ευκαιρια να τη δοκιμασω.

Α εσυ εβαλες και κρεμμυδι και πρασο? Τελεια! Δε μου ειπε ακομη για αυτα αλλα σε καμια δεκαπενταρια μερες θα παρω να τον ρωτησω.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ιδιο απο οπου βρει παει κ σηκωνεται αλλα αν αφησει τα χερια παρτον κατω...εχει χτυπησει απειρες φορες...

Σε πεταξαν ε; Ε καλα δεν χανεις κ τπτ κ εγω εχω βαρεθει κ σκεφτοναι να την κανω κολλημενες οσο δεν παει...

εγω εχω καθιερωσει οποτε πεφτει να γελαω ετσι ωστε να το παιρνει και αυτη στα αστεια γιατι πολλες φορες κλαινε απο το φοβο τους και οχι επειδη πραγματικα χτυπησαν.Η αληθεια ειναι οτι εγω τα κανω πανω μου αλλα της γελαω για να μαθει να μη κλαιει ευκολα.Δε ξερω αν ειναι σωστη κινηση βεβαια αλλα το κανουμε και απο τις 5 φορες που θα πεσει τη μια κλαιει.

ZpmAp3.png

Καλημέρα!

Rock_me για πες, τον έφαγε χωρίς να τον αλέσεις; Εγώ και ζυμαρικό και ρύζι που φτιάχνω τα αλέθω μαζί με το φαγητό. Εσείς πως τα δίνετε; Χώρια απ το υπόλοιπο φαγητό; Σαν υγρή σούπα;

s.ria μια χαρά είναι το παιδάκι σου. Αν ο παιδίατρος δεν ανησυχεί και αν είναι μέσα στις καμπύλες δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις. Ο δικός μου που είναι και αγόρι και ήταν 69 εκατοστά τον προηγούμενο μήνα τι να κάνω; Να σκάσω; Θα ναι κοντούλης. Ε, δεν πειράζει. Υγεία να χουν.

Τα δυο χαλάκια πάντως εμένα ίδια μου φαίνονται κι ας λέει το άλλο 1cm πάχος (το χα δει κι εγώ εκείνο το site αλλά δε μου άρεσε κανένα σχέδιο).

Εσύ ποιο χρώμα παρήγγειλες και σου ήρθε αυτό το χαλάκι;

Αναφορικά με την 3ημερη εισαγωγή, είναι θέμα γιατρού το εάν το προτείνει και θέμα μαμάς εάν το ακολουθεί. Ειδικά παιδιά που έβγαλαν μια αλλεργία, καλό είναι να τσεκάρουμε για τυχόν επόμενη. Προσωπικά το κάνω για δική μου ευκολία αν και δεν το κάνω πάντα. Πχ προχθές εισήγαγα ταυτόχρονα κολοκύθα και άνηθο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

Rock_me για πες, τον έφαγε χωρίς να τον αλέσεις; Εγώ και ζυμαρικό και ρύζι που φτιάχνω τα αλέθω μαζί με το φαγητό. Εσείς πως τα δίνετε; Χώρια απ το υπόλοιπο φαγητό; Σαν υγρή σούπα;

s.ria μια χαρά είναι το παιδάκι σου. Αν ο παιδίατρος δεν ανησυχεί και αν είναι μέσα στις καμπύλες δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις. Ο δικός μου που είναι και αγόρι και ήταν 69 εκατοστά τον προηγούμενο μήνα τι να κάνω; Να σκάσω; Θα ναι κοντούλης. Ε, δεν πειράζει. Υγεία να χουν.

Τα δυο χαλάκια πάντως εμένα ίδια μου φαίνονται κι ας λέει το άλλο 1cm πάχος (το χα δει κι εγώ εκείνο το site αλλά δε μου άρεσε κανένα σχέδιο).

Εσύ ποιο χρώμα παρήγγειλες και σου ήρθε αυτό το χαλάκι;

Αναφορικά με την 3ημερη εισαγωγή, είναι θέμα γιατρού το εάν το προτείνει και θέμα μαμάς εάν το ακολουθεί. Ειδικά παιδιά που έβγαλαν μια αλλεργία, καλό είναι να τσεκάρουμε για τυχόν επόμενη. Προσωπικά το κάνω για δική μου ευκολία αν και δεν το κάνω πάντα. Πχ προχθές εισήγαγα ταυτόχρονα κολοκύθα και άνηθο.

Ζυμαρικα και εγω της τα αλεθω μιας και ειναι και το κρεας μεσα τα κανω ολα μαζι.Τον τραχανα χθες δεν της τον αλεσα.Ανοιγε με μεγαλη μανια το στομα καταπινε το ζουμακι και μου εβγαζε μερικα σπυρακια τραχανα χαχαχαχ.Φανηκε οτι της αρεσε και για πρωτη μερα 5-6 κουταλιες εφαγε.Μετα της αλεσα τον υπολοιπο και εφαγε 1-2. Αποφασισα να μην της τον αλεσω ξανα και οσο τρωει.Θεωρω ειναι το καταλληλοτερο φαγητο να μαθει οτι πρεπει να μασαει οποτε οσο τρωει.Ετσι και αλλιως εμενα δεκατιανο και απογευματινο δεν ετρωγε απο την αρχη οποτε και 4-5 κουταλιες ειναι κατορθωμα.

Ναι εμενα ποτε δε μου ειπε να τα εισαγω ενα ενα.Παρολα αυτα σε καποια το τηρω σε καποια οχι.Πχ χθες στον τραχανα της εκανα ταυτοχρονη εισαγωγη και τραχανα και τυριου!

ZpmAp3.png

Το ιδιο απο οπου βρει παει κ σηκωνεται αλλα αν αφησει τα χερια παρτον κατω...εχει χτυπησει απειρες φορες...

Σε πεταξαν ε; Ε καλα δεν χανεις κ τπτ κ εγω εχω βαρεθει κ σκεφτοναι να την κανω κολλημενες οσο δεν παει...

Παρεπιπτοντως οσων αφορα τις πανες για τις οποιες με ειχες ρωτησει διαπιστωσα οτι ειχα κανει λαθος. Με 40 ευρω παιρνεις 256 και οχι 150.Τωρα το ειδα η χαζη!

Καλα να περασετε!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

βασικα στην καμπυλη αντι να ανεβει επεσε, πηρε μονο 300 γρ σε 2 μηνες η παιδιατρος ειχε μια ανησυχια αλλα μου ειπε οτι δεν θελει να την πιεσω πολυ με το μεσημεριανο ειτε για να μην κανει εμετο μετα ειτε για να μην κοψει κ αυτο που τρωει..με συμβουλεψε να δοκιμασω κ αλλους συνδιασμους κ οντως τρωει λιγο παραπανω πλεον το μεσημερι. τωρα εχουμε ραντεβου Οκτωβρη οποτε κ περιμενουμε μπας κ δουμε διαφορα...βασικα απο οτι καταλαβα ειναι απο τα παιδια που βαριεται να μασησει αν ειναι πολυ καλα αλεσμενο σαν σουπα βελουτε το τρωει αν εχει κομματια τα κραταει ωρες στο στομα.. παντως αστερακι που εδωσα προχθες το αλεσα, για τραχανα μας ειπε κ η δικης παιδιατρος σιγα σιγα να δοκιμασουμε..

Σημερα εκανε και πυρετο βρε κοριτσια εχουμε ενα δοντι πανω που περιμενουμε κανα μηνα να σκασει και σημερα το ειδα ετοιμο η παιδιατρος με καθυσηχασε οτι μαλλον απο αυτο ειναι.

Υσ: το κιτρινο ειναι το χρωμα που πηρα κ μου ηρθε αυτο.

uOZHp12.png

βασικα στην καμπυλη αντι να ανεβει επεσε, πηρε μονο 300 γρ σε 2 μηνες η παιδιατρος ειχε μια ανησυχια αλλα μου ειπε οτι δεν θελει να την πιεσω πολυ με το μεσημεριανο ειτε για να μην κανει εμετο μετα ειτε για να μην κοψει κ αυτο που τρωει..με συμβουλεψε να δοκιμασω κ αλλους συνδιασμους κ οντως τρωει λιγο παραπανω πλεον το μεσημερι. τωρα εχουμε ραντεβου Οκτωβρη οποτε κ περιμενουμε μπας κ δουμε διαφορα...βασικα απο οτι καταλαβα ειναι απο τα παιδια που βαριεται να μασησει αν ειναι πολυ καλα αλεσμενο σαν σουπα βελουτε το τρωει αν εχει κομματια τα κραταει ωρες στο στομα.. παντως αστερακι που εδωσα προχθες το αλεσα, για τραχανα μας ειπε κ η δικης παιδιατρος σιγα σιγα να δοκιμασουμε..

Σημερα εκανε και πυρετο βρε κοριτσια εχουμε ενα δοντι πανω που περιμενουμε κανα μηνα να σκασει και σημερα το ειδα ετοιμο η παιδιατρος με καθυσηχασε οτι μαλλον απο αυτο ειναι.

Υσ: το κιτρινο ειναι το χρωμα που πηρα κ μου ηρθε αυτο.

Μπα μη σε αγχωνει.Και μενα 9 γραμμαρια τη μερα επαιρνε τον προηγουμενο μηνα και μας ειπε ο παιδιατρος οτι θα επρεπε να παιρνει παραπανω. Τωρα ανεβηκαμε στα 11 και δεν τρωει ουτε δεκατιανο ουτε απογευματινο γιατι απλα δε θελει. Το καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο.Παιζουν και οι γευσεις.Εγω σημερα της εδινα τραχανα την ωρα που τον μαγειρευα για μετα και τον καταπινε με μανια.Ισως δευτερη μερα και αρχιζει και συνηθιζει.Φτιαξε κ εσυ.Τι εχεις να χασεις?Και οτι φαει.Απο το ολοτελα...Επισης τις μερες που δεν μου ετρωγε καλα επαιρνα φρουτα οπως πεπονι καρπουζι και της διναμε να γευεται λίγο.Απο το τιποτα κατι καταπινε!

ZpmAp3.png

Γεια σας κορίτσια !!!

Είμαι ενθουσιασμένη γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σκάσανε 2 δοντάκια ! Έτσι εξηγείται η γκρίνια και η απίστευτη μαμακίαση των τελευταίων ημερών.......

RavT κι εγώ τα δίνω όπως εσύ, πάντα αλεσμένα μαζί με τα λαχανικά...Τον τραχανά όμως σκέφτομαι να του τον δώσω χωρίς άλεσμα να αρχίσει να συνηθίζει...

Calliope* όντως πρέπει να φταίει η ημερομηνία γέννησης....ζούνε βίους παράλληλους τα μπεμπάκια μας!!! ¨Η μήπως φταίει το αεράκι του κρητικού πελάγους :lol:???

Εμείς χτες φάγαμε τον πρώτο μας κρόκο αυγού...για να το κάνω κρεμώδες του έβαλα πολύ λαδολέμονο και τελικά ήταν αηδία...και δεν του άρεσε καθόλου το ψωμάκι που είχα προσθέσει....Σήμερα του το έκανα με λιγότερο λαδολέμονο, πρόσθεσα νεράκι και καθόλου ψωμί και το φάγαμε μια χαρά !! Εννοείται ότι ακολούθησε φρουτόκρεμα (κομπόστα για την ακρίβεια) για επιβράβευση που το έφαγε !!!

Κορίτσια όσον αφορά το χαλάκι εγώ σκεφτόμουν να παραγγείλω αυτό http://ohbaby.gr/shop/diafora-paixnidia/playmat-prince-lionheart/

ή αυτό http://ohbaby.gr/shop/toys/paidika-paixnidia/playmats/everywhere-mat-prince-lionheart/

Ξέρω ότι το δεύτερο είναι τσουχτερόύλι αλλά θα το πάρω μισό μισό με τη μαμά μου...Τώρα που βγάλαμε δοντάκια, ψάχνονται όλοι τί δώρο θα του κάνουν οπότε είναι ευκαιρία :wink:.......

Μήπως έχετε παραγγείλει κάποιο απ'αυτά για να μου πείτε εντυπώσεις ??

SW8up3.png

Καλημέρα μανουλες

Διαβάζω συνέχεια τα νέα σας και γράφω οπότε προλαβαινω.

Εμεις έχουμε 3 δοντακια σηκωνομαστε καθόμαστε και κάνουμε και μερικά βήματα και.

Προχθες χτύπησε κιόλας και έχασα τη μισή μου ζωή.

Ήθελα να σας ρωτησω το χαλακια είναι αυτά που αγοράζεται?

Roke-me ποιες πάνες είναι αυτές και από που?

Ανυπόμονω να διαβάσω και αλλά κατορθώματα των μικρών σας!!!!

Καλημέρα μανουλες

Διαβάζω συνέχεια τα νέα σας και γράφω οπότε προλαβαινω.

Εμεις έχουμε 3 δοντακια σηκωνομαστε καθόμαστε και κάνουμε και μερικά βήματα και.

Προχθες χτύπησε κιόλας και έχασα τη μισή μου ζωή.

Ήθελα να σας ρωτησω το χαλακια είναι αυτά που αγοράζεται?

Roke-me ποιες πάνες είναι αυτές και από που?

Ανυπόμονω να διαβάσω και αλλά κατορθώματα των μικρών σας!!!!

Σου εστειλα μηνυμα με πληροφοριες! :)

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Νταλια το πρωτο λινκ νομιζω ειναι χαλακι σαν αυτο που πηρε η s.ria εγω εχω μοερδευτει για την ωρα λεω να παρω μοκετα ...

Τις ειδα τις πανες rock me αλλα μου φαινονται ακριβες κ εχει μεγαλα πακετα...

Εμεις εχουμε ερθει αθηνα κ κοιμομαστε μαζι πολυ αγχος απορω καποιες που το κανουν για χρονια αφηστε που εχω χασει τον υπνο μου τελειως...

Rock me αυτο το κανω κ εγω προσοαθω να μην του δειξω οτι αγχωθηκα που επεσε κ το παρει απο φοβο αλλα δεν θελω να κατλααβει οτι ειναι κ κατι το οποιο μπορει να κανει συνεχεια οποτε αν χτυπησει ελαφρια οκ απλα τν σηκωνω χωρις να γελαω αν χτυπησει ασχημα απλα τον παιρνω αγκαλια κ τον χαιδευω δεν ξερω αν ειναι σωστο απλα θεωρω οτι αν γελασω θα το θεωρησει αστειο κ θα το κανει συνεχεια..

Ερωτηση ποσο καιρο ενω εμφανιστηκε το δοντι βγηκε ολοκληρο;

Εδω κ 3 εβδομαδες προσπαθει να βγει το πρωτο δοντι κ το διπλα το παλευει...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!Θα δοκιμάσω κι εγώ τραχανά για να έχουμε ποικιλία.Εδώ και κανά δυο βδομάδες της δίνω το απόγευμα γιαουρτάκι κατσικίσιο βιολογικό με μισή μπανάνα μέσα για να το γλυκίζει.Μια χαρά το τρώει!Κατά τ'άλλα κορίτσια εγώ ασχολούμαι με την προετοιμασία της βάφτισής μας(αξιώθηκα επιτέλους!).Μόλις μπει ο Οκτώβρης που θα έχουν βγει για τα καλά τα φθινοπωρινά θα ξαμοληθώ στα μαγαζιά να βρω φόρεμα για μένα.Αυτό με αγχώνει περισσότερο...

Βλέπω οτι ακόμα και στα εμβόλια υπάρχει ποικιλία από παιδίατρο σε παιδίατρο:Εμείς μέχρι τον 9ο έχουμε κάθε μήνα εμβόλιο και μετά η παιδίατρος είπε οτι θα ξαναέχουμε μετά από τον χρόνο.Αρχίσαμε να στεκόμαστε κι εμείς,έτσι ξαφνικά,που ούτε τα πόδια της δεν ήθελε να πατάει κάτω.Τώρα όταν την κρατάω δεν τα μαζεύει αλλά τα πατάει και προσπαθεί να σταθεί μόνη της.Καταφέρνουν πάρα πολλά από μέρα σε μέρα!Καλό βράδυ!!

Νταλια το πρωτο λινκ νομιζω ειναι χαλακι σαν αυτο που πηρε η s.ria εγω εχω μοερδευτει για την ωρα λεω να παρω μοκετα ...

Τις ειδα τις πανες rock me αλλα μου φαινονται ακριβες κ εχει μεγαλα πακετα...

Εμεις εχουμε ερθει αθηνα κ κοιμομαστε μαζι πολυ αγχος απορω καποιες που το κανουν για χρονια αφηστε που εχω χασει τον υπνο μου τελειως...

Rock me αυτο το κανω κ εγω προσοαθω να μην του δειξω οτι αγχωθηκα που επεσε κ το παρει απο φοβο αλλα δεν θελω να κατλααβει οτι ειναι κ κατι το οποιο μπορει να κανει συνεχεια οποτε αν χτυπησει ελαφρια οκ απλα τν σηκωνω χωρις να γελαω αν χτυπησει ασχημα απλα τον παιρνω αγκαλια κ τον χαιδευω δεν ξερω αν ειναι σωστο απλα θεωρω οτι αν γελασω θα το θεωρησει αστειο κ θα το κανει συνεχεια..

Ερωτηση ποσο καιρο ενω εμφανιστηκε το δοντι βγηκε ολοκληρο;

Εδω κ 3 εβδομαδες προσπαθει να βγει το πρωτο δοντι κ το διπλα το παλευει...

Υπαρχει τιμη γνωριμιας ωστε να τις δοκιμασεις.Εμενα με βολεψαν γιατι ησυχαζω για πολυ καιρό!

Ναι και εγω με το πεσιμο το ιδιο κανω οταν κλαιει.Στο ελαφρυ πεσιμο γελαω που στην ουσια παει να κλαψει απο παραπονο οχι επειδη χτυπησε.

Εμας με το που εμφανιζοταν ενα δοντι (εχουμε 6 τωρα) μερα με τη μερα μεγαλωνε.Μεσα σε 5-10 μερες εσκαγε ολοκληρο αλλα νομιζω δεν ειναι ετσι σε ολα τα μωρακια.

Εγω την εχω παει για διανυκτερευση απο οταν γεννηθηκε παιζει και σε καμια 10αρια διαφορετικα μερη.Ποτε σε ξενοδοχεια ποτε σε ενοικιαζομενα ποτε σε παππουδογιαγιαδες.Αυτη μια χαρα κοιμοταν αλλα και εγω οπως και εσυ παντα ειχα αγχος και ακομη εχω.

ZpmAp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες από τα κορίτσια που γέννησαν 13/1 τα μωράκια σας μπουσουλάνε κιόλας εμένα κάνει κάτι προσπάθειες αλλά ακόμα όχι με απόλυτη επιτυχία αυτό που έχει καταφέρει είναι να κάθεται χωρίς παλάντζο πάντως βλέπω όλες σας τρώνε και μεσημεριανό και γιαούρτι εγώ από Δευτέρα θα της δώσω αυγό κρόκο πρώτα εμένα δεν το θέλει το μεσημεριανό δεν της αρέσει με τα φρούτα της τα ρίχνω μέσα στην βρώμη και τα τρώει μπορώ να πω πιο εύκολα. Baby2 πως τα πάτε με τον θηλασμό εμείς την νύχτα ξυπνάμε ακόμα δεν μας αρέσει η κούνια αλλά ούτε το κρεβάτι μας θέλει να κοιμάται αγκαλιά μου και επειδή την αφήνω ξυπνάει το απολαμβάνω πάντως παρά την κούραση :rolleyes: Περιμένω τα νέα σας κοριτσάκια μου πρώτο φθινόπωρο με την κορούλα μου φέτος :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...