Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο χωρις εμβολιο μιας και ξαναεχουμε στους 10 μηνες να κανουμε 2. Απο κιλα φτασαμε τα 7,500 και 67 υψος.Ειμαστε μικρουλες χεχε. Μου ειπε να μην με ανησυχει που δε θελει τα φρουτα και τη κρεμα μιας και παιρνει ικανοποιητικα βαρος. Στη θεση της κρεμας μπορω να δωσω τραχανα μου ειπε και εννοειται θα το κανω μιας και μου αρεσει και μενα. Επισης μου ειπε να ξεκινησω φασολακια,αρακα,ντοματα και τυρι φετα η ανθοτυρο. Ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους θα δοκιμασει νεες γευσεις. Κατα τα αλλά σημερα σηκωθηκε στα ποδια μονη της χωρις να πιανεται απο πουθενα.Πραγματικα δε μπορω να κανω βημα μακρια της, ειναι επικινδυνη πλεον.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Ερωτησεις!

Δινει καμια τραχανα και αν ναι τον αλεθει κανονικα οπως τα υπολοιπα?Κ πως τον φτιαχνετε?

Και επισης φασολακια και αρακα πως να της τα δωσω? Μαζι με κοτοπουλο πατατα καροτο κολοκυθι ας πουμε η μονα τους?Σαν πολλα δε μαζευονται για ολα μαζι?

ZpmAp3.png

Καλημέρα! Rock_me δεν έχω ιδέα για τον τραχανά αλλά για τα λαχανικά πρώτα πρώτα ισχύει η 3ήμερη προσθήκη για να ξέρεις τι την πειράζει εάν την πειράξει κάτι.

Εγώ έχω 2 μήνες που τα έχω προσθέσει στη διατροφή του (πλην ντομάτας που δεν έχω βάλει ακόμα). Τα βάζω μαζί. Εννοώ πατάτα-καρότο-κολοκύθι-φασολάκια ή πατάτα-καρότο-κολοκύθι- αρακά.

Μη φανταστείς ποσότητες, λίγο κάθε φορά. πχ 4 φασολάκια σε κάθε γεύμα (εννοώ πως αν έφτιαχνα για 2 μέρες θα έβαζα 8 πχ), 1 χουφτίτσα αρακά κ.ο.κ.

Απλά μειώνω λίγο το κολοκύθι όταν τα βάζω αυτά.

Προχθές εγώ έδωσα και κολοκύθα ενώ ξεκίνησα και τα φρέσκα μυρωδικά. Τις πρώτες δυο μέρες με φασολάκια είχα βάλει και μαϊντανό ενώ χθες έφαγε πατάτα-καρότο-κολοκύθα- αρακά - άνηθο.

Μόνα τους δεν θα τα φάει, έχουν έντονη γεύση. Άσε που χωρίς πατάτα δεν θα χει την υφή που έχει συνηθίσει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα! Rock_me δεν έχω ιδέα για τον τραχανά αλλά για τα λαχανικά πρώτα πρώτα ισχύει η 3ήμερη προσθήκη για να ξέρεις τι την πειράζει εάν την πειράξει κάτι.

Εγώ έχω 2 μήνες που τα έχω προσθέσει στη διατροφή του (πλην ντομάτας που δεν έχω βάλει ακόμα). Τα βάζω μαζί. Εννοώ πατάτα-καρότο-κολοκύθι-φασολάκια ή πατάτα-καρότο-κολοκύθι- αρακά.

Μη φανταστείς ποσότητες, λίγο κάθε φορά. πχ 4 φασολάκια σε κάθε γεύμα (εννοώ πως αν έφτιαχνα για 2 μέρες θα έβαζα 8 πχ), 1 χουφτίτσα αρακά κ.ο.κ.

Απλά μειώνω λίγο το κολοκύθι όταν τα βάζω αυτά.

Προχθές εγώ έδωσα και κολοκύθα ενώ ξεκίνησα και τα φρέσκα μυρωδικά. Τις πρώτες δυο μέρες με φασολάκια είχα βάλει και μαϊντανό ενώ χθες έφαγε πατάτα-καρότο-κολοκύθα- αρακά - άνηθο.

Μόνα τους δεν θα τα φάει, έχουν έντονη γεύση. Άσε που χωρίς πατάτα δεν θα χει την υφή που έχει συνηθίσει.

Ωραια ετσι θα κανω και εγω γιατι σαν πολλά μου φανηκαν ολα μαζι σε ενα γευμα.Με 3μερη εισαγωγη ναι παντα! Ευχαριστω!

ZpmAp3.png

Καλημερα! Ερωτησεις!

Δινει καμια τραχανα και αν ναι τον αλεθει κανονικα οπως τα υπολοιπα?Κ πως τον φτιαχνετε?

Και επισης φασολακια και αρακα πως να της τα δωσω? Μαζι με κοτοπουλο πατατα καροτο κολοκυθι ας πουμε η μονα τους?Σαν πολλα δε μαζευονται για ολα μαζι?

Τραχανα δεν δινω μονο πληγουρι κ αστρακι...κ δεν τα αλεθω τα δινω ετσι...

Φασολακια εχω εισαγει απο 6,5-7 μηνων περιοπου κ βαζω 2-3 αφου τα καθαρισω γυρω γυρω κ ντοματα την ξεφλουδιζω κ βγαζω κ τα σπορια τωρα που ειναι μικρος αργοτερα σιγα σιγα θα την βαζω οπως ειναι..

Λαχανικα εγω ποτε δεν τα βαζω ολα μαζι κανω συνδυσμους....

Ρε εσυ οταν λες σηκωθηκε εννοεις κανονικα στα ποδια της κ χωρις να κραταει;

Πολυ γρηγορη ειναι η δικια σου...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Τραχανα δεν δινω μονο πληγουρι κ αστρακι...κ δεν τα αλεθω τα δινω ετσι...

Φασολακια εχω εισαγει απο 6,5-7 μηνων περιοπου κ βαζω 2-3 αφου τα καθαρισω γυρω γυρω κ ντοματα την ξεφλουδιζω κ βγαζω κ τα σπορια τωρα που ειναι μικρος αργοτερα σιγα σιγα θα την βαζω οπως ειναι..

Λαχανικα εγω ποτε δεν τα βαζω ολα μαζι κανω συνδυσμους....

Ρε εσυ οταν λες σηκωθηκε εννοεις κανονικα στα ποδια της κ χωρις να κραταει;

Πολυ γρηγορη ειναι η δικια σου...

Και εγω τον τραχανα σημερα ετσι λεω να τον δωσω χωρις αλεσμα και να δω αν θα το φαει.

Ντοματα μου ειπε να τη βαλω οπως ειναι.Θα την ξεφλουδισω μολις βρασει μονο.Σκεφτηκα να την εισαγω με το μοσχαρι και το αστερακι να γινει λιγο πιο γευστικο.Τα λαχανικα θα τα εισαγω και εγω με συνδυασμους με το κοτοπουλο ενα ενα.

Σηκωθηκε Καλλιοπη μου μονη της ναι.Λυγισε τα γονατα,εβαλε χερια κατω ενω ειχε και παιχνιδια στα χερια και σηκωθηκε.Απορω πως σταθεροποιηθηκε για 2 δευτερολεπτα και τρεξαμε να τη πιασουμε.Δε την προλαβαινεις οχι.Πηγα και πηρα παππουτσια να την ξεκινησουμε βηματακια αν και εδω και βδομαδες κανουμε αλλα να συνηθισει και τα παπουτσια γιατι θα τη βοηθησουν!

ZpmAp3.png

Και εγω τον τραχανα σημερα ετσι λεω να τον δωσω χωρις αλεσμα και να δω αν θα το φαει.

Ντοματα μου ειπε να τη βαλω οπως ειναι.Θα την ξεφλουδισω μολις βρασει μονο.Σκεφτηκα να την εισαγω με το μοσχαρι και το αστερακι να γινει λιγο πιο γευστικο.Τα λαχανικα θα τα εισαγω και εγω με συνδυασμους με το κοτοπουλο ενα ενα.

Σηκωθηκε Καλλιοπη μου μονη της ναι.Λυγισε τα γονατα,εβαλε χερια κατω ενω ειχε και παιχνιδια στα χερια και σηκωθηκε.Απορω πως σταθεροποιηθηκε για 2 δευτερολεπτα και τρεξαμε να τη πιασουμε.Δε την προλαβαινεις οχι.Πηγα και πηρα παππουτσια να την ξεκινησουμε βηματακια αν και εδω και βδομαδες κανουμε αλλα να συνηθισει και τα παπουτσια γιατι θα τη βοηθησουν!

Εγω να πω την αληθεια δεν κανω πια εισαγωγη μονο στη ντοματα εκανα κ στο αυγο θα κανω...

Σε ρωταω γτ κ εμενα παει κ σηκωνεται αλλα δεν μπορει κ πεφτει φτανει μεχρι τα μισα...

Εγω του κανω βηματακια αλλα με τα παπουτσια δυσκολευεται κ επισης τιυ τραβανε την πεοσοχη σκυβει να δει τι ειναι ;;;:tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

κοριτσια καλημερα rock_me ακουω τα κατορθωματα σας και ανυπομονω να ερθει η σειρα μας..ρε κοριτσια μονο εμενα ειναι τοσο αδυνατο? διαβαζω τα κιλα σας κ απογοητευομαι. ειμαστε 7400 με 76 ποντους υψος..

λοιπον το χαλακι ηρθε και προς στιγμην το μονο αρνητικο ηταν οτι αργησαν να μ το στειλουν..το περιμενα πιο χοντρο ειναι αληθεια παρολα αυτα ειναι διπλης οψης, δεν γλυστραει, οντως δεν περναει το κρυο καθως εκατσα κ εγω πανω και ξαπλωσα να δω πως νιωθει κ το μωρο..εχει εσωτερικα ενα μαλακο υλικο που αν πιεσεις το δαχτυλο σου βουλιαζει ελαχιστα (οπως ειπα το περιμενα πιο χοντρουτσικο )παρολα αυτα δεν εχει κατι να ζηλεψει απο τα χαλακια fisher price η αλλης εταιριας που ειναι πιο ακριβουτσικα. θελω να πιστεω οτι η μικρη θα το χαρει..σε σχεση με το παζλ μου φαινεται καλυτερο παντως γιατι απλα το διπλωνεις και το βαζεις στην τσαντα αν θες να το μαζεψεις σας βαζω και φωτο για μια καλυτερη ματια.

0336.jpg

0337.jpg

0339.jpg

0340.jpg

0341.jpg

uOZHp12.png

κοριτσια καλημερα rock_me ακουω τα κατορθωματα σας και ανυπομονω να ερθει η σειρα μας..ρε κοριτσια μονο εμενα ειναι τοσο αδυνατο? διαβαζω τα κιλα σας κ απογοητευομαι. ειμαστε 7400 με 76 ποντους υψος..

λοιπον το χαλακι ηρθε και προς στιγμην το μονο αρνητικο ηταν οτι αργησαν να μ το στειλουν..το περιμενα πιο χοντρο ειναι αληθεια παρολα αυτα ειναι διπλης οψης, δεν γλυστραει, οντως δεν περναει το κρυο καθως εκατσα κ εγω πανω και ξαπλωσα να δω πως νιωθει κ το μωρο..εχει εσωτερικα ενα μαλακο υλικο που αν πιεσεις το δαχτυλο σου βουλιαζει ελαχιστα (οπως ειπα το περιμενα πιο χοντρουτσικο )παρολα αυτα δεν εχει κατι να ζηλεψει απο τα χαλακια fisher price η αλλης εταιριας που ειναι πιο ακριβουτσικα. θελω να πιστεω οτι η μικρη θα το χαρει..σε σχεση με το παζλ μου φαινεται καλυτερο παντως γιατι απλα το διπλωνεις και το βαζεις στην τσαντα αν θες να το μαζεψεις σας βαζω και φωτο για μια καλυτερη ματια.

Ααα απο οτι βλεπω οντως ειναι πολυ λεπτο αυτο ειναι για να το βαλεις απλα πανω στη μοκετα για εξτρα....

Κ εγω πιστευα θα ειναι πιο χοντρο οπως το εβλεπα στο site...

Δηλ ειναι οπως το χαλακι της fisher οσον αφορα το πανω μερος;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

ναι κοριτσια ειναι λεπτουτσικο..το μετρησα και ειδα οτι ειναι σαν το μικρο παζλ που εχουμε με τα σχηματα και με τα πολλα κομματια απο τα τζαμπο το παχος ακριβως ιδιο ομως..παντως οτι προσφερει λιγη μονωση σε σχεση με το κρυο πατωμα προσφερει, καθησα καμια ωρα κατω με την μικρη και πραγματικα δεν ενιωθες την θερμοκρασια του πατωματος που ειναι κρυα..σαν συμπληρωματικο χαλακι για εκει που δεν εχεις στρωσει και για παιχνιδι με τους αριθμους κ τα γραμματα καλο ειναι παντως..οση ωρα ημασταν στο πατωμα δεν παραπονεθηκε ιδιαιτερα οπως με το παζλ..θα δειξει ο καιρος..;)

παντως οταν εψαχνα για κατι τετοιο (χαλακι) ειχα βρει και ενα με 30 ευρω που ελεγε οτι ειχε παχος 6 cm αν θελετε μπορω να κοιταξω κ να σας βαλω το site, θυμαμαι δεν το πολυκοιταξα γιατι ελεγε θεσ/νικη οτι βρισκεται το καταστημα.

uOZHp12.png

Calliope* χαχαχ και μενα σκυβει και τα κοιταει πολυ γελιο αλλα μετα απο λιγο το ξεχναει κ περπαταει.Εμενα στο πατωμα απο την αρχη που την εβαλα σηκωθηκε αλλα παντα να πιανεται απο τραπεζι,σκαμπο οπουδηποτε.Ξαφνικα εβαλε τα χερια στο πατωμα και σηκωθηκε σε μισο δευτερολεπτο.Τι να προλαβαινα? Ευτυχως δεν επεσε.Ετσι στα χαμενα θα το κανει και σενα,εκει που δεν το περιμενεις.

Για την εισαγωγη το σκεφτηκα και εγω μιας και ο παιδιατρος μου δε μου λεει να τα βαζω ενα ενα.Με παρεσυραν εκεινες οι υπερβολικες (οι οποιες παρεπιπτοντως με πεταξαν εξω απο την ομαδα τους επειδη εκανα λαικ σε σχολια αλλων που δεν τους αρεσαν χαχαχαχα)

s.ria μου κοντα ειμαστε.7500 ειμαστε και εμεις αδυνατουλες.Φυσιολογικες δηλαδη καλε.Μια χαρα ειμαστε.Εμας ειναι και κοντουλα.Εσας ειναι ψηλη τουλάχιστον χεχε.

ZpmAp3.png

Καλημερα! Ερωτησεις!

Καλησπέρα κι από μένα !

Ούτε εγώ δίνω τραχανά, αν και μου φαίνεται ωραία ιδέα και θα το δοκιμάσω...Θα βάλω τομάτα ψιλοκομμένη, καρότο , και μόλις βράσουν λίγο θα ρίξω και τον τραχανά να ψηθούν όλα μαζί...λογικά θα χρειαστεί να τα αλέσω...

Όσο για τα φασολάκια και αρακά, του βάζω περίπου τα ίδια λαχανικά που θα έβαζα για μας...Τοματούλα, καρότο, κολοκύθι, κρεμμυδάκι, πράσο, μαϊντανο ή άνηθο κλπ απλώς διαφέρει το ψήσιμο λόγω νερόβραστου;)...Και εννοείται άλεσμα...

SW8up3.png

Calliope* χαχαχ και μενα σκυβει και τα κοιταει πολυ γελιο αλλα μετα απο λιγο το ξεχναει κ περπαταει.Εμενα στο πατωμα απο την αρχη που την εβαλα σηκωθηκε αλλα παντα να πιανεται απο τραπεζι,σκαμπο οπουδηποτε.Ξαφνικα εβαλε τα χερια στο πατωμα και σηκωθηκε σε μισο δευτερολεπτο.Τι να προλαβαινα? Ευτυχως δεν επεσε.Ετσι στα χαμενα θα το κανει και σενα,εκει που δεν το περιμενεις.

Για την εισαγωγη το σκεφτηκα και εγω μιας και ο παιδιατρος μου δε μου λεει να τα βαζω ενα ενα.Με παρεσυραν εκεινες οι υπερβολικες (οι οποιες παρεπιπτοντως με πεταξαν εξω απο την ομαδα τους επειδη εκανα λαικ σε σχολια αλλων που δεν τους αρεσαν χαχαχαχα)

s.ria μου κοντα ειμαστε.7500 ειμαστε και εμεις αδυνατουλες.Φυσιολογικες δηλαδη καλε.Μια χαρα ειμαστε.Εμας ειναι και κοντουλα.Εσας ειναι ψηλη τουλάχιστον χεχε.

Το ιδιο απο οπου βρει παει κ σηκωνεται αλλα αν αφησει τα χερια παρτον κατω...εχει χτυπησει απειρες φορες...

Σε πεταξαν ε; Ε καλα δεν χανεις κ τπτ κ εγω εχω βαρεθει κ σκεφτοναι να την κανω κολλημενες οσο δεν παει...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...