Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!Χθες άκουσα για πρώτη φορά το μωρό μου!Στις 17 εβδομάδες ακριβώς.Καθόμουν στην καρέκλα και αισθάνθηκα ένα χτυπηματάκι δεξιά χαμηλά στην κοιλιά.Μέχρι να αναρωτηθώ αν ήταν ιδέα μου ήρθε άλλο ένα δυνατότερο να μου διαλύσει τις αμφιβολίες.Από τότε τίποτα άλλο βέβαια αλλά δεν παραξενεύομαι,θα περάσουν κανά δύο εβδομάδες μέχρι να το αισθάνομαι συνέχεια.Την κόρη μου την είχα αισθανθεί στις 17w6d και μετά άργησα πολύ να την ξανακούσω.Εσείς καλά;Έχετε αισθανθεί τα μωρά σας;

korina89: Κι εμένα χοντρούλη νομίζω είναι το μωρό μου...15w2d που το είδα τελευταία φορά ήταν 173γρ!!Είναι φαγανά τα μωρά μας:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?

Εγω εκλεισα για β επιπεδου 4/9 ..τα τελευταια βραδια κανω χαλια υπνο ξυπναω πιασμενη παντου..

Baby εγω απλα αισθανθηκα κατι να γυριζει στην κοιλια..ανυπομωνω να μου δωσει την πρωτη κλωτσια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Εγω ακομα δεν εχω κλεισει....πρεπει ομως!!!

εγω ρε κοριτσια τπτ δεν εχω νοιωσει ακομα...κ απο υπνο Κορινα μια απο τα ιδια παθαινω κ κραμπες στις γαμπες που πεταγομαι πανω στον υπνο μου!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!Τι κανετε???Μαλλον θα κοιμαστε τετοια ωρα...εγω παλι χαζολογαω στον υπολογιστη και μπηκα να σας πω μια καλησπερα!!!

Baby2 καλως ηρθες!!!Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!Ταλαιπωρηθηκες αρκετα αλλα τωρα ολα καλα!!!;)Αθηνα εισαι?Σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησεις?

Εγω κοριτσια δεν εχω νιωσει κλωτσια(ανηπομονωωωωωωωω.....) αλλα νιωθω πολυ συχνα οτι κατι ειναι εκει μεσα και κουνιεται σαν να κυλαει καπως και να με πιεζει (ετσι ενιωθα και στον μικρο μου).

Σημερα μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε πως πηρες τα αποτελεσματα της PAP και ολα ειναι πολυ καλα:D,ειχαν αργησει να βγουν και ειχα κατααγχωθει...

Δεν μου εχει μιλησει ακομα για Β'επιπεδου αλλα απο οτι υπολογιζω μαλλον θα την κανω τελη Σεπτεμβριου.

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω:απο πονοκεφαλους πως πατε?Εμενα ειναι 2 με 2.5 εβδομαδες που με ποναει το κεφαλι μου...περνω ντεπον αλλα δεν μου κανει τιποτα...με εχει κουρασει πια...

Αυτα τα νεα μου κοριτσια!!!Καλο βραδυ!!!

Υ.Σ. Ξεχασα να σας πω!Σημερα ζυγιστηκα!Και απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχω παρει μονο 1 κιλο!!!Πολυ χαιρομαι γιατι στον μικρο μου μεχρι τωρα ειχα παρει 4 με 5 κιλα αν θυμαμαι καλα...

Γεια σας κορίτσια!Κι εγώ ξενυχτάω και μπήκα να μάθω νέα σας.

Calliope* Κι εγώ παθαίνω κράμπες στις γάμπες και πετάγομαι στον ύπνο μου.Το πάθαινα και στην κόρη μου αυτό και τότε ο γιατρός μου έδωσε μαγνήσιο.Τώρα να σου πω δεν το έχω πει στο γιατρό,τέλος του μήνα που θα πάω θα του το πω.

mama konstantinou Σε ευχαριστώ για τις ευχές!Όλες μας εύχομαι να κρατήσουμε γερά μωράκια με τον καινούριο χρόνο!Υπέφερα κι εγώ από πονοκεφάλους μέχρι πριν 2 εβδομάδες.Μπουμπούνιζε το κεφάλι μου μιλάμε...

Στην καθιερωμένη γενική αίματος που έκανα τέλος Ιουλίου είδα έναν αιματοκρίτη 29 παρακαλώ!!(Τόσο στην κόρη μου είχα στον 9ο μήνα όχι από τόσο νωρίς!)Με πλάκωσε η αιματολόγος λοιπόν σε σίδηρο (ενώ έπαιρνα μόνο το Pregnacare)και πήρα τα επάνω μου!Σερνόμουν πριν...Σταμάτησαν και οι πονοκέφαλοι,δεν ξέρω αν έχει σχέση μπορεί να είναι και τυχαίο...Αθήνα είμαι κι ο γιατρός μου είναι (δυστυχώς για οικονομικούς λόγους) στο ΙΑΣΩ.Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να γένναγα σε δημόσιο μαιευτήριο(η νύφη μου που γέννησε και τα 3 σε δημόσιο ήταν σούπερ)Όμως η γιατρός της δεν υπάρχει πια και τον δικό μου (δεν είναι αυτός που είχα στην κόρη μου)δεν θέλω να τον αλλάξω.Είναι αυτός που βρήκε το πρόβλημα μου και το έλυσε!!!

korina89:Άντε κοντοζυγώνει η πρώτη κλωτσιά!Αλλά κι αυτά τα στριφογυρίσματα που αισθανόμαστε καλά κρατούν!

Καλόν ύπνο μας εύχομαι!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω πριν απο λιγο δεν κρατηθηκα και εβαλα τον αντρα μου και μου εβγαλε ενα πακετο απο το παταρι με μωρουδιακα ρουχα του μικρου μου!!!Αχ βρε κοριτσια συγκινηθηκα τοσο πολυ.....

mama konstantinou Σε ευχαριστώ για τις ευχές!Όλες μας εύχομαι να κρατήσουμε γερά μωράκια με τον καινούριο χρόνο!Υπέφερα κι εγώ από πονοκεφάλους μέχρι πριν 2 εβδομάδες.Μπουμπούνιζε το κεφάλι μου μιλάμε...

Στην καθιερωμένη γενική αίματος που έκανα τέλος Ιουλίου είδα έναν αιματοκρίτη 29 παρακαλώ!!(Τόσο στην κόρη μου είχα στον 9ο μήνα όχι από τόσο νωρίς!)Με πλάκωσε η αιματολόγος λοιπόν σε σίδηρο (ενώ έπαιρνα μόνο το Pregnacare)και πήρα τα επάνω μου!Σερνόμουν πριν...Σταμάτησαν και οι πονοκέφαλοι,δεν ξέρω αν έχει σχέση μπορεί να είναι και τυχαίο...Αθήνα είμαι κι ο γιατρός μου είναι (δυστυχώς για οικονομικούς λόγους) στο ΙΑΣΩ.Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να γένναγα σε δημόσιο μαιευτήριο(η νύφη μου που γέννησε και τα 3 σε δημόσιο ήταν σούπερ)Όμως η γιατρός της δεν υπάρχει πια και τον δικό μου (δεν είναι αυτός που είχα στην κόρη μου)δεν θέλω να τον αλλάξω.Είναι αυτός που βρήκε το πρόβλημα μου και το έλυσε!!!

!

Και εγω Ιασω γενναω,στις 17 ιανουαριου με ραντεβου με καισαρικη!ποπο!την μια εβδομαδα εσυ,την αλλη εγω!Και εγω μια απο τα ιδια,σκεφτομαι το οικονομικο αλλα παω εκει λογω του γιατρου μου...

Καλημέρα σε όλες!!Ζεσταίνομαι ρε κορίτσια...Γύρω στα 3 με 4 ντους την ημέρα κάνω...Είναι 10:15 το πρωί και το τρενάρω να μην ανάψω από τώρα κλιματιστικό...Είναι ζόρι το καλοκαίρι τελικά για τις εγκυμονούσες.Στην κόρη μου έμεινα έγκυος Σεπτέμβρη και Ιούνιο είχα γεννήσει οπότε δε ζορίστηκα.'Εχω χαρά μεγάλη όμως...δεν το περίμενα οτι θα ξανανιώσω όλα αυτά τα συναισθήματα ,τη λαχτάρα της αναμονής...ένα ανθρωπάκι να στριφογυρίζει μέσα μου...Άσε που έχουν περάσει τόσα χρόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που δε θυμάμαι τίποτα και τα βιώνω όλα σαν να είναι η πρώτη φορά!!Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος...έχω αγωνία μεγάλη για την αμνιοπαρακέντηση,για τα αποτελέσματα,για τυχόν επιπλοκές...Στην κόρη μου ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό οτι κάτι μπορεί να πάει στραβά...Τώρα όποτε πάω στο γιατρό σκέφτομαι:"Θα είναι καλά το παιδάκι;Μήπως έχει συμβεί κάτι;"

Διαβάζω κι ένα σωρό ιστορίες εδώ μέσα.Τελικά όσο περισσότερο ενημερωμένη και υποψιασμένη είσαι τόσο χειρότερα είναι...Συγνώμη για τους προβληματισμούς μου αλλά με ευχαριστεί να τους μοιράζομαι μαζί σας.

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Πρώτη φορά μανούλα εγώ, με Π.Η.Τ 19/01/2015 κι ένα υπέροχο αγοράκι στην κοιλίτσα :D

Ανυπομονώ να μοιραστούμε σκέψεις, ανησυχίες, προβληματισμούς και κυρίως χαρές μας!!

Διακοπούλες πήγατε; Θα πάτε; Με τα μπανάκια στην θάλασσα και τον ήλιο τι κάνουμε...;

Τα φιλιά μου!!

tt1b1872.aspx

Ωραια νεα Ζωη..μια χαρα τι εννοεις δεν ειναι καλος ο υπερηχος;;;

Οποτε εχουμε 2 αγορακια κ 2 κοριτσακια...

Calliope καλημέρα και καλή εγκυμοσύνη :)

Πως μπορώ να βάλω κι εγώ την μέτρηση των εβδομάδων εγκυμοσύνης μου;

Σε ευχαριστώ πολύ!!:P

tt1b1872.aspx

Καλησπερα!!!Τι κανετε???Που εχετε χαθει οι περισσοτερες?Διακοπουλες?

Το Σκ χαζευα στο internet και βρηκα αυτο:http://annoulasmom.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html

,και ειπα να τους παρω τηλ. εκανα μια λιστα και σημερα τους πηρα,αλλα μιλησα μονο με μια εταιρεια,οποτε αυριο θα ξαναδοκιμασω;)

Καλημέρα σε όλες!!Ζεσταίνομαι ρε κορίτσια...Γύρω στα 3 με 4 ντους την ημέρα κάνω...Είναι 10:15 το πρωί και το τρενάρω να μην ανάψω από τώρα κλιματιστικό...Είναι ζόρι το καλοκαίρι τελικά για τις εγκυμονούσες.Στην κόρη μου έμεινα έγκυος Σεπτέμβρη και Ιούνιο είχα γεννήσει οπότε δε ζορίστηκα.'Εχω χαρά μεγάλη όμως...δεν το περίμενα οτι θα ξανανιώσω όλα αυτά τα συναισθήματα ,τη λαχτάρα της αναμονής...ένα ανθρωπάκι να στριφογυρίζει μέσα μου...Άσε που έχουν περάσει τόσα χρόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που δε θυμάμαι τίποτα και τα βιώνω όλα σαν να είναι η πρώτη φορά!!Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος...έχω αγωνία μεγάλη για την αμνιοπαρακέντηση,για τα αποτελέσματα,για τυχόν επιπλοκές...Στην κόρη μου ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό οτι κάτι μπορεί να πάει στραβά...Τώρα όποτε πάω στο γιατρό σκέφτομαι:"Θα είναι καλά το παιδάκι;Μήπως έχει συμβεί κάτι;"

Διαβάζω κι ένα σωρό ιστορίες εδώ μέσα.Τελικά όσο περισσότερο ενημερωμένη και υποψιασμένη είσαι τόσο χειρότερα είναι...Συγνώμη για τους προβληματισμούς μου αλλά με ευχαριστεί να τους μοιράζομαι μαζί σας.

Σε καταλαβαινω! ετσι ημουν στην πρωτη εγκυμοσυνη.Ετρεμα μηπως κατι παει στραβα...Ειδικα το πρωτο τριμηνο κοντευα να σκασω απο το αγχος...Αλλα παραλληλα το χαρηκα παρα παρα πολυ!!!

Τωρα εχω παρα πολλα αγχοι και για τον αν πανε ολα καλα,ειδικα οταν παω στον γιατρο,αλλα και αλλου ειδους:θα τα καταφερω με δυο παιδια να ειμαι καλη μαμα???Οικονομικα πως θα παει???Ο μικρος πως θα νιωσει που θα αποκτησει αδελφακι και πως πρεπει να συμπεριφερομαι ωστε να μειωσω οσο μπορω την ζηλεια που θα νιωσει και αλλα τετοια...Οσο περναει ο καιρος ομως και το νιωθω να κουνιεται και να υπαρχει εκει μεσα,τοσο σβηνουν ολες οι εννοιες και γεμιζω ευτυχια (που να αρχισει να κλωτσαει κι ολας...) Γιατι καλε ζητας συγνωμη?Αλλωστε αυτο ειναι το νοημα του θεματος,να μοιραζομεστε τις εννοιες μας αλλα και τις χαρες μας;)

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Πρώτη φορά μανούλα εγώ, με Π.Η.Τ 19/01/2015 κι ένα υπέροχο αγοράκι στην κοιλίτσα :D

Ανυπομονώ να μοιραστούμε σκέψεις, ανησυχίες, προβληματισμούς και κυρίως χαρές μας!!

Διακοπούλες πήγατε; Θα πάτε; Με τα μπανάκια στην θάλασσα και τον ήλιο τι κάνουμε...;

Τα φιλιά μου!!

Καλως ηρθες cookie mother!Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!εμεις διακοπουλες κ τις απολαμβανω πολυ γιατι με προσεχουν ολοι!!!

Εγω παραλια ειμαι ολη μερα,απλα κατω απο την ομπρελα με αντηλιακο κ αλλαζω μαγιο καθε φορα που βγαινω απο τη θαλασσα!!!απο τελος του μηνα με περιμενουν δυσκολες μερες με ψαξιμο σπιτιου κ μετακομιση οποτε τωρα....χαλαραααααα!!!!

Υ.Γ. εσεις υγρα εχετε?

Καλημέρα κορίτσια!

Καλά και μεις...ακόμα πονοκεφάλους εννοείτε...ξεκινήσα σιδηρο και ασβεστιο. Και φυσικά ειμαι τόσο ζεστή που ο αντρας μου συνέχεια νομίζει ότι εχω πυρετό.

Η αντιστροφη μέτρηση ξεκίνησε!σε 11 μέρες παντρευομαι!

Η' είμαι στη δουλειά ή ειμαι στην αγορά, κουράζομαι αρκετα.και εχω πονάκια χαμηλά...ανυπομονώ για το ταξιδι μετά το γάμο να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ!

Καλως ήρθαν τα καινούργια κορίτσια!Με το καλό τα μωράκια σας!

Καλημέρα κορίτσια!

rodo83 ναι κι εγώ τώρα που είμαι στον τέταρτο έχω αρκετά υγρά! Απ' όσο μου έχει πει ο γυναικολόγος μου είναι απόλυτα φυσιολογικό εφόσον είναι λευκά και άοσμα.

Κι εγώ παίρνω φυλικό, 2 legofer την ημέρα, ασβέστιο και σίδηρο. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνω στον πέμπτο :))

Κορίτσια με τα κιλά πώς πάτε; Δίνω κι εγώ την δική μου μάχη!

tt1b1872.aspx

Καλημερα κοριτσια πως ειστε?

Εγω ειμαι πολυ κουρασμενη λογω δουλειας οποτε θα παρω κ αλλη αδειουλα την αλλη εβδομαδα γτ δεν την παλευω!!

Καθε βραδυ ποναει χαμηλα η κοιλια μου!!

Εγω πηρα τις εξετασεις που εκανα ολες καλες μονο το σακχαρο επεσε στο 70 ενω ο αιματοκριτης καλα κρατει!!! την Τριτη στις 19 εχω ραντεβου με τον γιατρο να τις δει εκανα κ την a-test πηρα τα αποτελεσματα ολα καλα κ εκει!!!

Αυριο μπαινω στον 5ο κ ακομα δεν το εχω νοιωσει το μικρουλη μου να δω ποτε θα κανει την εμφανηση του!!

Πονοκεφαλους εχω κ εγω αραια κ που αλλα αν με πιασει δεν μπορω να σταθω πουθενα οποτε παιρνω κ εγω ενα ντεπονακι ευτυχως εμενα με πιανει!!

mama konstantinou εγω την εχω την λιστα που ανεβασες κ ειδη εχω παραλαβει καποια δωρακια :D:D

baby2? Παιρνω μαγνησιο πρωι-βραδυ αλλα τπτ δεν μου κανει ειναι μαλλον λογω κουρασης!! ποσο ειναι η κορη σου? γτ θα κανεις αμνιοπαρακεντηση?

ροδο καλα να περασεις

Ζωη με το καλο ο γαμος πολιτικο η θρησκευτικο θα κανεις?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγορακι

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...