Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια εμεις εχουμε κολλησει στο οτι δεν τρωμε το μεσημεριανο και ενω ολη την μερα δεν πολυμιλαμε την ωρα του φαγητου βρισκει να μας πει τα παντα ''επιτηδες'' για να αποφυγουμε το φαι, τι πιο νερουλο το καναμε τι πιο πιχτο τπτ..περιμενουμε την αλλη βδομαδα μπας κ με τα ζυμαρικα που θα μπουν στο προγραμμα δουμε ασπρη μερα..

και μας στεκεται ορθια αλλα ακομη δεν εχει την αισθηση να σηκωθει μονη της, ομως οταν την πιανουμε μας τραβα τα χερια να κατσει μονη της ορθια, μπουσουλαμε ελαχιστα μπρος, μονο πισω παμε...και συνεχεια κανουμε πρρρρ με την γλωσσα μας και λεμε τατατατατα...

εγω εχω παραγγειλει ενα χαλι μεγαλο απο το ιντερνετ ισοθερμικο παιδικο αδιαβροχο ωστε να το στρωσω κατω στο σαλονι να ηρεμησουμε γιατι με τα παζλ ειναι λιγα τα κομματια παρολο που πηραμε 3 μαζι..και συνεχεια πατωμα παει..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπερνώ τη διαφήμιση και σας καλημερίζω!

Εμείς είμαστε μια χαρά, εκτός απ τη μόνιμη γκρίνια και αγκαλιά δηλαδή. Έχουμε δοντάκι επιτέλους!

Από φαγητό τρώμε τα πάντα (ότι του χω δώσει δηλαδή. Γιαούρτι δεν έχουμε δώσει ακόμα), πίνει πολύ νερό και κοιμάται καλά.

Πλέον σκαρφαλώνει παντού, φτάνει τα πάντα, σηκώνεται μόνος και κάθεται όρθιος για ώρα. Φέρνει το πάρκο όρθιος γύρω γύρω και παίζει αρκετά μόνος του. Θεωρώ πως όταν στρώσω και τον αφήσω στο πάτωμα θα τον χάνω αχαχαχαχαχαχα

Το δωμάτιό του είναι έτοιμο και απόψε ή αύριο θα μετακομίσει σε αυτό. Αυτός άργησε, η μεγάλη είχε μετακομίσει 6 μηνών.

s.ria για βάλε λινκ απ το χαλί που πήρες!

Κατά τ άλλα ετοιμαζόμαστε οικογενειακώς για την αυριανή έναρξη της σχολικής χρονιάς καθότι η μεγάλη είναι πρωτάκι και αυτό σημαίνει και αλλαγή στο πρόγραμμα ύπνου - φαγητού του μικρού!

Όσες είστε μαμάδες παιδιών 1ης δημοτικού, σας περιμένω και στο αντίστοιχο θέμα να τα λέμε!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=32310

YqE6p2.png

IqItp3.png

σημερα περιεργως κουτσοφαγαμε, χθες εμεινε νυστικη ουτε γαλα δεν ηθελε και σημερα που την εψαξα ειδα οτι εμφανιστηκε το 3ο δοντι λετε γι αυτο να μην θελει να φαει ρε κοριτσια?

rav αυτο ειναι το χαλακι που πηρα:

http://www.pamall.gr/product_info.php?products_id=5177

καλο ξεκινημα στο μικρακι σου που ξεκινα το σχολειο!!

uOZHp12.png

σημερα περιεργως κουτσοφαγαμε, χθες εμεινε νυστικη ουτε γαλα δεν ηθελε και σημερα που την εψαξα ειδα οτι εμφανιστηκε το 3ο δοντι λετε γι αυτο να μην θελει να φαει ρε κοριτσια?

rav αυτο ειναι το χαλακι που πηρα:

http://www.pamall.gr/product_info.php?products_id=5177

καλο ξεκινημα στο μικρακι σου που ξεκινα το σχολειο!!

Να σε ρωτησω γτ με ενδιαφερει να παραγγειλω αυτο ειναι σταθερο απο κατω η γλιστραει πανω στο πλακακι

Επισης το υλικο απο την οανω μερια τι ειναι;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Δε νομίζω πως έχει παραλάβει για να το δει από κοντα αλλά επειδή και εμένα μου άρεσε η ιδέα για συμπληρωματικά χαλάκια είναι σα τα δάπεδα στους παιδότοπους και σαν τα παζλ δαπέδου. Τα λέει αδιάβροχα επομένως επάνω είναι αδιαβροχοποιημένο υλικό. Λεω εγώ τώρα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καναμε την δευτερα το τλευταιο για την ωρα εμβολιο 10 κιλα εφτασε υψος δεν πηρε πολυ 73 ποντους ειναι..

Εβγαλε 2 δοντακια μπουσουλαει αλλα κυριως σηκωνεται ξεκινησε κ περπαταει περιμετρικα απο το παρκο κ το κρεβατι μας

Ολη μερα αυτο προσπαθει κ εχει κ πολυ γκρινια...

Θα ξεκινησουμε κ αυγο αλλα βοηθηστε με εμεις που δνε εχουμε χωρια κ φρεσκα αυγα τι παιρνουμε;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Δε νομίζω πως έχει παραλάβει για να το δει από κοντα αλλά επειδή και εμένα μου άρεσε η ιδέα για συμπληρωματικά χαλάκια είναι σα τα δάπεδα στους παιδότοπους και σαν τα παζλ δαπέδου. Τα λέει αδιάβροχα επομένως επάνω είναι αδιαβροχοποιημένο υλικό. Λεω εγώ τώρα...

Δηλ δεν θα γλιστραει στο μπουσουλημα λες;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εμας παντως τα παιρνει ολα παραμαζωμα.Μονο με τις μοκετες δεν εχω θεμα που ειναι βαριες.Επισης ΔΕΝ καθεται εκει που εχω στρωμενα μονο.Φευγουνε παντου οποτε δωρον αδωρο οτι και να στρωσω.Μαλλον απλα θα στρωσω το σπιτι νωριτερα.Ειναι κ στα παιδια βεβαια.Εμενα ειναι ζωηρη οποτε στο σαλονι την αφηνω στο γραφειο του πατερα της βρισκεται!

ZpmAp3.png

Α δε το ξέρω το αν θα γλιστράει... Εγώ για συμπληρωματικά τα θέλω και το συγκεκριμένο για παιχνίδι με τις εικόνες του.

Παιδιά, έχω κόρη σχεδόν 7 ετών. Ακόμα και σε αυτή την ηλικία, εγώ στρώνω για να μη κρυώνει όσο παίζει στο πάτωμα και αυτή πάει στο γυμνό.

Μη παιδεύεστε, για κάποιο λόγο το προτιμούν!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Α δε το ξέρω το αν θα γλιστράει... Εγώ για συμπληρωματικά τα θέλω και το συγκεκριμένο για παιχνίδι με τις εικόνες του.

Παιδιά, έχω κόρη σχεδόν 7 ετών. Ακόμα και σε αυτή την ηλικία, εγώ στρώνω για να μη κρυώνει όσο παίζει στο πάτωμα και αυτή πάει στο γυμνό.

Μη παιδεύεστε, για κάποιο λόγο το προτιμούν!

Το διαπιστωσα χαχαχα

ZpmAp3.png

κοριτσια μολις το παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις με την περιγραφη που εκαναν στην σελιδα τους μου εκανε κλικ και το πηρα η παραλαβη γραφει οτι ειναι 1-3 εργασιμες εγω εκανα την παραγγελια την Τεταρτη οποτε λογικα το αργοτερο Δευτερα θα το εχω..εμενα γενικα δεν πολυμπουσουλαει ακομη οποτε δεν εχουμε θεμα αλλα κ γενικα οπου την βαζεις καθεται και παιζει ..με ενδιεφερε οτι εγραφε πως δεν γλυστραει ειναι σταθερο κ εχει κ μονωση..ειδα και καποια αλλα γνωστης εταιριας ομως η τιμη τους ηταν απαγορευτικη για μενα..μολις ερθει θα σας πω ...

uOZHp12.png

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια !

S.ria πρέπει να πω ότι περιμένω κι εγώ εναγωνίως να ακούσω εντυπώσεις για το χαλάκι γιατί πρέπει άμεσα να του πάρω !!

Εμείς σήμερα είχαμε παιδίατρο και πάθαμε την πλάκα μας με το μικρούλι......κάθε φορά ήταν υπόδειγμα ασθενούς..δεν έκλαιγε καθόλου, έπαιζε μαζί της, έκλαιγε για 3 δευτερόλεπτα με το εμβόλιο κ μετά τίποτα....Σήμερα, μπήκαμε μέσα και με το που τον πλησίασε με την κουδουνίστρα, πατάει ο δικός μου κάτι κλάματα που δεν σταμάτησαν όση ώρα ήμασταν εκεί και τον εξέταζε....τον είχα μετά στην αγκαλιά μου και έτρεμε το χειλάκι του...:cry: Δεν το περίμενα ότι θα τη θυμόταν από τόσο μικρός......

Τέλος πάντων, μας είπε ότι είμαστε 9.700 και 74 πόντους και από Δευτέρα ξεκινάμε αυγουλάκι !!! Και σε δέκα μέρες περίπου, ψαράκι !!!

Προχτές σηκώθηκε για πρώτη φορά μόνος του στην κούνια και χτες στο πάρκο και τώρα έχει ενθουσιαστεί και θέλει να το κάνει συνέχεια...

Όσο για το θέμα της κίνησης που είχα ανησυχήσει για την καθυστέρηση του, μέσα σε 2-3 μέρες άρχισε ξαφνικά να κάνει όλες τις κινήσεις, από μπρούμυτα ανάσκελα κ το ανάποδο, στην κούνια τον βάζω ίσια και τον βρίσκω κάθετα με τα πόδια στα κάγκελα και περιμένω να δω τι άλλο θα σκαρφιστεί να κάνει εκεί μέσα..:lol::lol::lol: Ήδη τώρα που γράφω και υποτίθεται εκείνος κοιμάται στην κούνια, τον ακούω που κινείται !!! Αχ βρε κορίτσια, έλεγα πριν λίγο καιρό ότι το επόμενο εμβόλιο θα είναι "στο χρονο" και μου φαινόταν μακριά.........μείνανε λίγοι μήνες, το πιστεύετε ότι μεγάλωσαν τόσο ??

SW8up3.png

Γεια σας κορίτσια!Κι εγώ περιμένω εντυπώσεις για το χαλάκι...

Εμείς από δόντι ούτε για δείγμα δεν έχουμε!Καταφέραμε να μπουσουλήσουμε όμως και τρέχει να βουτήξει τα τηλεκοντρόλ ή κανά κινητό αν το πάρει πουθενά το μάτι της!Δε στέκεται καθόλου όρθια,ούτε καν αν την κρατάω,μαζεύει τα πόδια της και δε θέλει να σταθεί.Η γλώσσα της μόνο πάει ροδάνι:ταταττατατα,μπαμπαμπαμπα,μαμαμαμαμα.Μας μαλώνει,φωνάζει,όλη η γειτονιά την ακούει τώρα που έχουμε και ανοικτα τα παράθυρα.8 κιλά,69 πόντους...Είμαστε λίγο κοντούλες :tongue:

Καλή σας νύχτα!

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια !

S.ria πρέπει να πω ότι περιμένω κι εγώ εναγωνίως να ακούσω εντυπώσεις για το χαλάκι γιατί πρέπει άμεσα να του πάρω !!

Εμείς σήμερα είχαμε παιδίατρο και πάθαμε την πλάκα μας με το μικρούλι......κάθε φορά ήταν υπόδειγμα ασθενούς..δεν έκλαιγε καθόλου, έπαιζε μαζί της, έκλαιγε για 3 δευτερόλεπτα με το εμβόλιο κ μετά τίποτα....Σήμερα, μπήκαμε μέσα και με το που τον πλησίασε με την κουδουνίστρα, πατάει ο δικός μου κάτι κλάματα που δεν σταμάτησαν όση ώρα ήμασταν εκεί και τον εξέταζε....τον είχα μετά στην αγκαλιά μου και έτρεμε το χειλάκι του...:cry: Δεν το περίμενα ότι θα τη θυμόταν από τόσο μικρός......

Τέλος πάντων, μας είπε ότι είμαστε 9.700 και 74 πόντους και από Δευτέρα ξεκινάμε αυγουλάκι !!! Και σε δέκα μέρες περίπου, ψαράκι !!!

Προχτές σηκώθηκε για πρώτη φορά μόνος του στην κούνια και χτες στο πάρκο και τώρα έχει ενθουσιαστεί και θέλει να το κάνει συνέχεια...

Όσο για το θέμα της κίνησης που είχα ανησυχήσει για την καθυστέρηση του, μέσα σε 2-3 μέρες άρχισε ξαφνικά να κάνει όλες τις κινήσεις, από μπρούμυτα ανάσκελα κ το ανάποδο, στην κούνια τον βάζω ίσια και τον βρίσκω κάθετα με τα πόδια στα κάγκελα και περιμένω να δω τι άλλο θα σκαρφιστεί να κάνει εκεί μέσα..:lol::lol::lol: Ήδη τώρα που γράφω και υποτίθεται εκείνος κοιμάται στην κούνια, τον ακούω που κινείται !!! Αχ βρε κορίτσια, έλεγα πριν λίγο καιρό ότι το επόμενο εμβόλιο θα είναι "στο χρονο" και μου φαινόταν μακριά.........μείνανε λίγοι μήνες, το πιστεύετε ότι μεγάλωσαν τόσο ??

Σαν να περιγραφεις το δικο μου παιδι Νταλια πραγματικα

Το ιδιο αγχος ειχα κ εγω κ εμενα ξαφνικα τα εκανε ολα μαζι καθοταν σαν κουτσουρο κ δεν γυριζε σε καμια πλευρα

Στον γιατρο ηταν υποδειγμα κ την τεκευταια φορα εκλαιγε τοσο πολυ που δεν μπορουσε αν τον εξετασει...

Εχουμε γεννησει κ ιδια μερα λες να εχει να κανει αυτο; Αχαχαχαχαχα

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...