Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Και εγω εχω τα παζλ αλλα εκτος οτι χθες εφαγε ενα χαχαχα το εκοψε στη μεση δηλαδη βγαινει εξω απο αυτα και με μαξιλαρια τριγυρω πιανεται για να σηκωθει οποτε δε μπορω να βαζω.Μαλλον και εγω θα στρωσω απο τωρα δε γινεται αλλιως.

Ειναι πολυ καλες αυτες οι πάνες.Δε μυριζουν, κρατανε πολλα τσισα, διαρροη δεν ειχα ουτε μια και ειδικα το βραδυ που εμενα πινει και κανα λιτρο νερο πριν κοιμηθει και εχει και πολυ ωραια σχεδιακια.Η Λυδια ηταν πριν ενα μηνα 7.100 και παιρνουμε το 3.Καλύπτει μεχρι 9 κιλά.Εσυ αν θυμαμαι καλα τα κιλά σας θα χρειαστεις μαλλον το 4.Εχει και προσφορα τωρα με 40 ευρω παιρνεις 150 πανες!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω εχω τα παζλ αλλα εκτος οτι χθες εφαγε ενα χαχαχα το εκοψε στη μεση δηλαδη βγαινει εξω απο αυτα και με μαξιλαρια τριγυρω πιανεται για να σηκωθει οποτε δε μπορω να βαζω.Μαλλον και εγω θα στρωσω απο τωρα δε γινεται αλλιως.

Ειναι πολυ καλες αυτες οι πάνες.Δε μυριζουν, κρατανε πολλα τσισα, διαρροη δεν ειχα ουτε μια και ειδικα το βραδυ που εμενα πινει και κανα λιτρο νερο πριν κοιμηθει και εχει και πολυ ωραια σχεδιακια.Η Λυδια ηταν πριν ενα μηνα 7.100 και παιρνουμε το 3.Καλύπτει μεχρι 9 κιλά.Εσυ αν θυμαμαι καλα τα κιλά σας θα χρειαστεις μαλλον το 4.Εχει και προσφορα τωρα με 40 ευρω παιρνεις 150 πανες!

Στις αλλες φοραει το 5 η 5+... Τωρα ειναι κοντα 10 κιλα

Ερχονται αμεσως εσενα;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Τι κανουν τα μπεμπακια σας???

Διαβασα τα νεα σας!!!!

Εμεις καλα ειμαστε!!!Μεγαλωνουμε!!!Στις 13 γινομαστε 8 μηνων και χαμπαρι δεν εχω παρει....πραγματικα βρε κοριτσια δεν εχω καταλαβει τιποτα...ποτε εμεινα εγκυος,ποτε γεννησα,ποτε εφτασε 8 μηνων...περναει ο καιρος....

Εμεις σταματησαμε τον θηλασμο οταν εγινε 7 μηνων,αναμεικτα συναισθηματα...απο την μια ξεκουραστηκα λιγο γιατι τον τελευταιο καιρο ξυπναγε καθε 2 ωρες...,αλλα απο την αλλη μου λειπει...

Ειναι μια εβδομαδα τωρα που του εχω αλλαξει δωματιο,τον εβαλα μαζι με τον αδελφο του και ειναι θετικος στην αλλαγη.Δοντια δεν εχουμε βγαλει ακομα,μπουσαλαει επανω στο κρεβατι μου,απο βδομαδα θα του στρωσω κατω ενα παπλωμα και καθομαστε εκει να παιζουμε.

Προχθες σηκωθηκε ορθιος στο παρκο του,οποτε του κατεβασα το επιπεδο στο πιο χαμηλο,για να μην τον βρω απο κατω καμια μερα...και στην σημερα σηκωθηκε στα γονατα του στην κουνια του.

Απο φρουτα τρωμε τα παντα...μηλο,αχλαδι,μπανανα,βερυκοκο,ροδακινο,πεπονι.

Απο μεσημεριανο,κοτοπουλο,κουνελι και μοσχαρι με λαχανικα,πατατα,κολοκυθι,καροτο,βλητα,φασολακια,μπροκολο,και σημερα πρωτη μερα του εβαλα ντοματουλα.Ορισμενεες φορες του προσθετω ζυμαρικο,αστερακι ή φιδε.

Το απογευμα τρωει ή κρεμα ή γιαουρτακι.

Ειναι τωρα λιγες εβδομαδες που το βαζω στο τραμπολινο και ξετρελενεται...χαλαει το κασμο απο τα γελια και τις φωνες...

Αυτα τα νεα μας....

Φιλακια στα μπεμπακια σας!!!!

έχασα τον μπαμπά μου πριν λίγο καιρό και θέλουμε να περάσουν τουλάχιστον οι 6 μήνες.'Αλλωστε τραπέζι δε θα κάνουμε ανοιχτό΄μόνο για τις οικογένειές μας και τους κουμπάρους...

Καληνύχταααααα!!!!!

Συλληπητηρια κοπελα μου...Να εισαι γερη και δυνατη να τον θυμασαι...

Για το τραπεζι και εμεις το ιδιο θα κανουμε, μονο οι οικογενειες στο σπιτι,θα ψησουμε στο κηπο και μια χαρα θα ειναι...

Αλλα εμεις δεν θα καλεσουμε ουτε στην εκκλησια,νιωθουμε λιγο αβολα και εγω και ο αντρας μου να μην τους καλεσουμε σε τραπεζι μετα. εχουμε αρκετο κοσμο που θα ερχοταν απο επαρχια και δεν θα μπορουσαμε να μην τους καλεσουμε αν καναμε κατι λιγο πιο ανοιχτο,εν τω μεταξυ πρεπει να καλεσω καποιους συγκεκριμενους ανθρωπους που πανε πακετο με αλλους οποτε χανεται η μπαλα...κι ετσι λεμε να το κανουμε εντελως κλειστο,μονο με τις οικογενειες μας.

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ζησουν τα παιδακια σας οσες τα βαφτισατε!!!

Να παντα γερα!!!!

Ravt πολυ ομορφα και περιποιημενα ολα!!!Να τον χαιρεσαι τον μικρουλη σου!!!!

Γεια σας μανουλες.

Να σας ζήσουν τα νεοφώτιστη και αναμένουμε και τις επόμενες βαφτίσεις.

Εμείς μεγαλώνουν και βαφτιζομαστε τέλος του μήνα.

Κορίτσια πως μεταφέρεις το φαγητό των παιδιών αν χρειαστεί να είστε έξω?

Επίσης υπάρχει καμία μανούλα που να θηλάζει ακόμα?

Καλό φθινόπωρο σε ολους μας και Ελπίζω με λίγη δροσιά γιατί έχω σκάσει από τη ζέστη.

Γεια σας μανουλες.

Να σας ζήσουν τα νεοφώτιστη και αναμένουμε και τις επόμενες βαφτίσεις.

Εμείς μεγαλώνουν και βαφτιζομαστε τέλος του μήνα.

Κορίτσια πως μεταφέρεις το φαγητό των παιδιών αν χρειαστεί να είστε έξω?

Επίσης υπάρχει καμία μανούλα που να θηλάζει ακόμα?

Καλό φθινόπωρο σε ολους μας και Ελπίζω με λίγη δροσιά γιατί έχω σκάσει από τη ζέστη.

Γεια σου κορίτσι εγώ αν είναι να πάμε έξω τις παίρνω κάτι που να μην θέλει ζέσταμα πουχου φρούτο επίσης θηλάζω ακόμη oh yes για ό,τι απορία έχεις στείλε μου και πμ ;) Επίσης αν είναι να βγεις πρωί μπορείς να δώσεις τα φρούτα το απόγευμα κάπως να τα εναλλάσεις τώρα υπάρχει και η λύση του θερμός για φαγητό έχει στα Λητώ αλλά δεν έχω ιδέα τι ψάρια πιάνει..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Τα φρούτα εάν κόβονται (φρουτόκρεμα) πρέπει να καταναλώνονται άμεσα. Εγώ αν πρέπει να είμαι έξω την ώρα του φρούτου δίνω την απογευματινή κρέμα που μπορώ να τη φτιάξω οπουδήποτε. Αυτό το διάστημα που πηγαίναμε εκδρομές κ.λπ., δεν έδινα μεσημεριανό αλλά έδινα γάλα ή την απογευματινή κρέμα για μεσημεριανό. Το προτιμούσα απ το να δώσω αλεσμένο ώρες πριν φαγητό, σε θερμό ή μη.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ όπου πήγαμε τώρα στις διακοπές άλλαζα τη σειρά των γευμάτων όπως βόλευε καλύτερα.Π.χ τη φρουτόκρεμα την έδινα το απόγευμα που ήμουν σπίτι και μπορούσα να την αλέσω επιτόπου.Φαγητό όμως πήρα κάποιες φορές αλεσμένο και το αποθήκευσα σε ένα θερμός φαγητού της CHICCO που έχει δύο φαγητοδοχεία μέσα κι εμένα με εξυπηρέτησε πάρα πολύ.Μια χαρά ζεστό το διατήρησε...

Κι εγώ θηλάζω ακόμα efi...Αν θες κάτι πες μου

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα,να χαίρονται το όνομά τους!Πολύ όμορφα όλα ravT,να σου ζήσει!Εγώ κορίτσια δεν έχω κάνει τίποτααααα....Μέχρι τέλος του μήνα θα πάρω τα προσκλητήρια και θα κανονίσω και για μπομπονιέρες

Συλληπητηρια κοπελα μου...Να εισαι γερη και δυνατη να τον θυμασαι...

Για το τραπεζι και εμεις το ιδιο θα κανουμε, μονο οι οικογενειες στο σπιτι,θα ψησουμε στο κηπο και μια χαρα θα ειναι...

Αλλα εμεις δεν θα καλεσουμε ουτε στην εκκλησια,νιωθουμε λιγο αβολα και εγω και ο αντρας μου να μην τους καλεσουμε σε τραπεζι μετα. εχουμε αρκετο κοσμο που θα ερχοταν απο επαρχια και δεν θα μπορουσαμε να μην τους καλεσουμε αν καναμε κατι λιγο πιο ανοιχτο,εν τω μεταξυ πρεπει να καλεσω καποιους συγκεκριμενους ανθρωπους που πανε πακετο με αλλους οποτε χανεται η μπαλα...κι ετσι λεμε να το κανουμε εντελως κλειστο,μονο με τις οικογενειες μας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι!Εμείς δεν καλούμε κανέναν από επαρχία,αλλά θα έχουμε μπόλικους στην εκκλησία.Και το τραπέζι θα το κάνουμε κάπου έξω γιατί στο σπίτι δεν χωράμε καμιά 30αριά που μας υπολογίζω (τα αδέρφια μας με τις οικογένειές τους και οι νονοί).Άλλωστε Νοέμβρη μήνα δεν θα μπορούμε να κάτσουμε έξω και στο σαλόνι μας θα είναι μεγάλο το στρίμωγμα:wink:

Καληστεία κορίτσια. .τι κάνετε? Εμείς αύριο φεύγουμε Γερμανία μετα από σχεδόν 2 μήνες διακοπές και μεθαύριο πάμε 3 ήμερο Παρίσι. .πήγαμε παιδίατρο είναι 8700 και 75 εκατοστά πολύ καλά μας είπε. .από εχθές ειναο κρυωμένος έχει όλο μύξουλες και πολύ γκρίνια ελπίζω να περάσει σύντομα. .θηλάζω μόνο βραδυ τώρα και την μέρα πίνει ξένο κουράστηκα γιατί θηλαζε κάθε μία ώρα. .έχει 4 δοντια 2 πάνω 2 κάτω και τώρα θα σκάσει και το 5. .μπούσουλαει σηκώνεται μόνος του όρθιος πιάνεται και περπατάει είναι πολύ ζωηρός θέλει όλο όρθιος και να περπατάει δεν κάθεται λεπτό μόνος του. .

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γεια σας κοριτσια πως ειστε?

Και εγω θερμο εχω εφοδιαστει για το φαγητο της εξω.Φρουτοκρεμα της την δινω αμεσως μολις τα αλεσω βεβαια ενω το φαγητο της το παιρνω μαζι αν ειναι να το φαει αμεσα αλλιως εναλλασω και εγω τα γευματα η δινω γαλα.Πιο σπανιο αυτο βεβαια.

Κατα τα αλλα μπουσουλαμε σε ολο το σπιτι, κυνηγαμε τις πριζες πιανεται και σηκωνεται απο μερη τα οποια δεν πρεπει και αισιως εχουμε 6 δοντια.Μαζεμενα τα βγαζει η καημενουλα.Επισης λεμε και μαμα ολη μερα αν και δεν ξερει ακομη τι ακριβως ειναι αυτο που λεει χαχα.

Φιλια σε ολες!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...