Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια !! Τι κανουν τα μικρούλια σας ;; Απο δόντια πως πάτε ;; Εγω τωρα είδα έσκασε λιγο μύτη το πρωτο κ γενικά εχει τρελή γκρίνια κ θέλει χέρια κ αγκαλιές κ το βραδυ την βάζω για ύπνο γύρω στις 9 30 κ με τα χίλια ζόρια κοιμάται 11 αφού εχει φέρει 100 σβούρες σηκώνεται στον ποπο της να δει τριγύρω τι γινεται ! Μεγαλη υπερένταση το βραδυ !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια βλέπω τα μωράκια σας τρώνε έχουν δόντια εμείς ακόμα δεν τα πολυθέλουμε τα φαγητά και από δόντια τίποτα ήθελα να ρωτήσω όσες μένετε προς τα βόρεια προάστια ξέρετε κανένα καλό(επαγγελματικό) στούντιο φωτογραφίας για την βάφτιση μας που θα γίνει αρχές Οκτώβρη; Υπάρχει και καμιά μανούλα που να θηλάζει ακόμα αποκλειστικά;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εγω δινω εβολ ειτε αμερικανικης γεωργικης σχολης..απλα ξετρελαινεται κ με μαλωνει οταν δεν της το δινω γρηγορα....εμεις εχουμε προβλημα με το μεσημεριανο τελικα κοριτσια με πολυ ζορι θα φαει 5-6 κουταλιες στισ χωριο το ετρωγε ολο..εδω δενν..μηπως λογω ζεστης?? Σημερα περιμενουμε την γιατρο για να δουμε που βρισκομαστε ..απο κατορθωματα ολο νιαινιαινιαι λεμε κ κανουμε με το χερι γεια σου γεια σου..εμεις τρωμε κ χερια κ ποδια κ μαλλον περιμενουμε κ τριτο δοντακι..αλλα ακομη στον ποπο δεν καθομαστε χωρις στηριξη..

uOZHp12.png

Γεια σας κορίτσια βλέπω τα μωράκια σας τρώνε έχουν δόντια εμείς ακόμα δεν τα πολυθέλουμε τα φαγητά και από δόντια τίποτα ήθελα να ρωτήσω όσες μένετε προς τα βόρεια προάστια ξέρετε κανένα καλό(επαγγελματικό) στούντιο φωτογραφίας για την βάφτιση μας που θα γίνει αρχές Οκτώβρη; Υπάρχει και καμιά μανούλα που να θηλάζει ακόμα αποκλειστικά;;

Εμείς θηλάζουμε ακόμα.Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα ο όρος "αποκλειστικά"μιας και έχουμε ξεκινήσει τις στερεές,πάντως ξένο γάλα δεν έχουμε πιει .

Κορίτσια βλέπω κάποιες έχετε ξεκινήσει να δίνετε γιαουρτάκι.Κι εγώ θέλω να ξεκινήσω κι έλεγα να δοκιμάσω κάποιο πρόβειο ή κατσικίσιο και όχι αγελαδινό.Έχετε να προτείνετε τίποτα;

Εμείς εδώ και 10 μέρες καθόμαστε κανονικότατα χωρίς βοήθεια και το μπουσούλημα το παλεύει η καημένη αλλά συνεχίζει να πηγαίνει προς τα πίσω αντί μπροστά;)

Διαφημίσεις

Κορίτσια βλέπω κάποιες έχετε ξεκινήσει να δίνετε γιαουρτάκι.Κι εγώ θέλω να ξεκινήσω κι έλεγα να δοκιμάσω κάποιο πρόβειο ή κατσικίσιο και όχι αγελαδινό.Έχετε να προτείνετε τίποτα;

Εμείς εδώ και 10 μέρες καθόμαστε κανονικότατα χωρίς βοήθεια και το μπουσούλημα το παλεύει η καημένη αλλά συνεχίζει να πηγαίνει προς τα πίσω αντί μπροστά;)

Κι εμείς έχουμε αρχίσει γιαουρτάκι εδώ και 3 εβδομάδες...Η παιδίατρος μου είπε να του δίνω ντόπιο γιαούρτι (πρόβειο) ή όλυμπος βιολογικό κ προτίμησα εννοείται το πρώτο...είναι ξινούλια βέβαια αυτά τα γιαουρτάκια αλλά ο καλός μου τρώει ό,τι του δίνω, είναι πολύ καλόβολος....

SW8up3.png

Ria Εμεις εχουμε με τη φρουτοκρεμα και το απογευματινο αυτο το προβλημα.Τρωει σαν πουλακι αυτες τις ωρες και το μεσημερι μετα κοντευει να φαει κ εμας.Δε ξερω αν απλα δε πειναει η δεν της αρεσει κατι.Ισως ειναι κ στα παιδια μωρε γιατι ειναι φορες που για απογευμα της δινω μεσημεριανο οποτε της αρεσει.Μπορει κ απο τη ζεστη.Δοκιμασε και καμια παραλλαγη και αν δεν..τοτε ειναι στο παιδι!

Κατα τα αλλά και εμεις μπουσουλαμε κανονικα πλεον και εχουμε και τριτο δοντι!Επισης θελει να δοκιμαζει απο αυτο που τρωμε και στο ταισμα αρπαζει το κουταλι για να φαει μονη της.Το πως γινεται???? Ασχολιαστο!Φανταστειτε τι εχουμε να τραβηξουμε οταν θα μαθαινουν να τρωνε μονα τους!

ZpmAp3.png

Κορίτσια κοίταγα τις συζητήσεις μας ακριβώς ένα χρόνο πριν:8/2014.Οι περισσότερες μιλάμε για τα κιλά μας ,και την Β έπιπέδου που πλησίαζε...Πότε πέρασε ο καιρός;Και τώρα έχουμε τις κούκλες μας και τους λεβέντες μας να κοιμούνται στις κούνιες τους...

Ααααχχχχ,ας ήταν αλλιώς τα οικονομικά μου και θα το ξανάκανα,και θα το ξανάκανα και θα το ξανάκανα...

Καλημέρα στην παρέα! Επιστρέψαμε στο σπίτι μας μετά από σχεδόν 2 μήνες διακοπών στο χωριό και αφού βαπτιστήκαμε! Όλα πήγαν υπέροχα, ο πάτερ Rock_me εξαιρετικός, το άγχος επιτέλους έφυγε και τώρα ξεκουραζόμαστε κάνοντας βολτούλες μέχρι να αρχίσουν τα σχολεία.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα δωμάτια των παιδιών. Της μεγάλης για το σχολείο, του μωρού εξ αρχής! Κουρτίνες, αυτοκόλλητα, χαλί, φωτιστικό! Ευχάριστα πράγματα!

Εδώ μπορείτε να δείτε ότι έκανα για τη βάπτισή μας. Στολισμό στην εκκλησία δεν έκανα γιατί ήξερα ότι έχει πριν βάπτιση και ευτυχώς δεν έκανα γιατί οι προηγούμενοι κάθονταν λες και ήταν σπίτι τους. Τελευταία στιγμή έστησαν τα δικά μας κεράσματα για τους δικούς μας καλεσμένους!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.873508136073842.1073741843.395715907186403&type=3

Στα της ανάπτυξής μας τώρα, προχθές είχαμε το τελευταίο εμβόλιο για την ώρα. Το επόμενο 13 μηνών. Κοντεύουμε 8 κιλά και 70 πόντους. Είναι πολύ καλός αναπτυξιακά. Εδώ και 1,5 μήνα κάθεται στον ποπό χωρίς στήριξη ενώ έχει 3 εβδομάδες που σηκώθηκε όρθιος στην κούνια! Κάθεται και στα τέσσερα αλλά πηγαίνει προς τα πίσω αχαχαχαχαχ! Απ ότι είδα τα περισσότερα μωρά, έτσι κάνουν. Προφανώς είναι ευκολότερο! Κάθεται αρκετή ώρα πιασμένος όρθιος στο πάρκο, πιάνει τα πάντα και τα στριφογυρίζει στα χέρια του μέχρι να τα βάλει στο στόμα και αυτές τις μέρες γκρινιάζει απίστευτα!

Δόντι ακόμα κανένα, μας έσκασε πια!

Από διατροφή, χθες ξεκινήσαμε μοσχάρι που το αργήσαμε πολύ και το έφαγε όλο! Τα βαρέθηκε τα ίδια το παιδάκι, λογικό! Γιαούρτι δεν ξεκινάμε ακόμα, πιθανότατα λόγω της αλλεργίας που έχει. Λογικό είναι, τρώει υποαλλεργική κρέμα, πως να πάμε στο γιαούρτι;

Τις κρέμες μου τις τρώει όλες με ευχαρίστηση, το μεσημεριανό όχι πάντα όλο.

Νομίζω αυτά ήταν τα νέα μας! Πάω να φτιάξω φρουτόκρεμα!

Καλημέρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλησπερα κοριτσια εμας τα νεα μας ειναι ετσι κ ετσι η μικρη ειχε 2 μερες πυρετουλη μαλλον απο το εμβολιο, σημερα ειχε μονο το πρωι, δυστυχως παλι δυσκοιλιοτητα παρολο που τρωμε καθημερινα δαμασκινα στην φρουτοκρεμα στο μεσημεριανο δεν ειχα ξεκινησει πολυ πρασινο οποτε λογικα με πατατα καροτο κολοκυθι ψιλοστουμπωνε η καημενη, η παιδιατρος μας εβαλε να ξεκινησουμε αρακα κ στη συνεχεια, φασολακια,μπροκολο κτλ..ομως τρεις μερες σχεδον με πυρετο μονο σημερα εφαγε το μεσημεριανο της ολο αλλα μαλλον επειδη λυσσαξε απο την πεινα που δεν ειχε φαει ολη τη φρουτοκρεμα..στην καμπυλη πεσαμε καθως απο 6900 σε 2 μηνες πηγαμε μονο 7390 με υψος 75 εκ. Τι να πω ,ελπιζω να ειναι μονο θεμα χρονου κ να ξεκινησει να τρωει καλυτερα με τον καιρο μιας κ εχει καινουριες εισαγωγες τροφων καθε τοσο..τι παραλλαγες εχω κανει η μικρη εκει αν δεν θελει το ραβει..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Κ εμενα πηγαινε πρις τα πισω κ εχει τωρα 2-3 μερες που παει μπροστα, σηκωνεται απο οπου κ να πιαστει απο το ριλαξ την κουνια το παρκο, σημερα πηγε να σηκωθει χωρις να πιαστει επεσε κ χτυπησε ο καλος μου να δω τι θα κανουμε αργοτερα...

Στον ποπο καθεται απο 3-4 μηνων απο πολυ νωρις...

Δοντια κ εμεις τπτ ακομα κ εχει 2 μερες τωρα παλι πολυ γκρινια κ κλαμα...

Ravt κ εγω υποαλλεργικο γαλα κ κρεμα εδινα αλλα μου ειπαν να κανω προκληση σε κανονικο εσας γτ δεν σας εχει πει ακομα; Τρωει κ γιαουρτι πλεον...

ευτυχως σε κανενα τροφιμο δεν εχει κ του δινω σχεδον τα παντα μεχρι κ πληγουρι εδωσα κ ολα καλα..

S.ria περαστικα στο μικρουλη σου..

Baby2 κ εγω τα διαβαζα τις προαλλες ποτε περασε ο καιρος;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Rav πολυ ομορφα ολα! Να σας ζησει και ευτυχως πηγαν ολα καλα και σε εσας!

Εμας σκανε αλλα δυο δοντια.Βλεπω να τα βγαζει ολα μαζι!

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εστρωσα σημερα εναν διαδρομο κατω για να μη στρωσω χαλια απο τωρα για να μπουσουλαει και να καθεται να παιζει γιατι της αρεσει κατω.Παρολα αυτα παει εκει που δεν εχει χαλι,πιανεται να σηκωθει και χτυπησε το κεφαλι της στο πλακακι.Πειτε καμια ιδεα οι εμπειρες.Τι να κανω?Πολυ φοβαμαι μη κανει ζημια στο κεφαλακι της.Σκεφτομαι να στρωσω κανονικα το μεγαλο χαλι στο σαλονι ετσι ωστε οπου και να παει να πεφτει στο χαλι τουλαχιστον.Και το θεμα ειναι οτι ενω ειμαι διπλα δεν τη προλαβαινω!

ZpmAp3.png

Rav πολυ ομορφα ολα! Να σας ζησει και ευτυχως πηγαν ολα καλα και σε εσας!

Εμας σκανε αλλα δυο δοντια.Βλεπω να τα βγαζει ολα μαζι!

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εστρωσα σημερα εναν διαδρομο κατω για να μη στρωσω χαλια απο τωρα για να μπουσουλαει και να καθεται να παιζει γιατι της αρεσει κατω.Παρολα αυτα παει εκει που δεν εχει χαλι,πιανεται να σηκωθει και χτυπησε το κεφαλι της στο πλακακι.Πειτε καμια ιδεα οι εμπειρες.Τι να κανω?Πολυ φοβαμαι μη κανει ζημια στο κεφαλακι της.Σκεφτομαι να στρωσω κανονικα το μεγαλο χαλι στο σαλονι ετσι ωστε οπου και να παει να πεφτει στο χαλι τουλαχιστον.Και το θεμα ειναι οτι ενω ειμαι διπλα δεν τη προλαβαινω!

Εγώ έχω πάρει αυτά τα τετράγωνα κομμάτια που τα ενώνεις και κάνεις δάπεδο (τα έχει το mothercare και το jumbo) και γύρω γύρω έχω βάλει μεγάλες μαξιλάρες....Τον βάζω και στο πάρκο αλλά σίγουρα στο πάτωμα νιώθει πολύ πιο ελεύθερος....Όλα αυτά βέβαια είναι προσωρινές λύσεις γιατί όπου να'ναι δεν θα τον σταματάει ούτε μαξιλάρι ούτε τίποτα .....

SW8up3.png

Κ εγω αυτα του εχω βαλει παζλ ειναι βεβαια εχει αρχισει να τα τρωει κ λεω να παρω μοκετα να βαλω επισης ολο εκτος τιν βρισκω οποτε οπως ειπε κ η νταλια ειναι προσωρινη λυση ....

Rock me οι πανες που ειδα στο fb οι puf.... Ειναι καλες; Λεω να παραγγειλω...επισης τι νουμερο τις πηρες κ ποσα κιλα ειναι η μικρη σου;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...