Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Εμείς τρώμε κοτοπουλο στήθος και απ όσο ξέρω (στην κόρη μου τέτοια εδινα) μοσχάρι δίνουμε ποντίκι. Δεν έχω δώσει άλλα κρέατα, ακολουθώ οδηγίες παιδιάτρου.

Ο δικός μου δεν ξέρω αν φταίει ο 1 μήνας με παππου-γιαγιά (σύνολο 4 ζευγαρια χέρια δηλαδη) αλλα έχει 2-3 μέρες που έχει τον ακάθιστο. Θέλει όλο βόλτα, όλο να ναι όρθιος και πάλι δεν του αρκεί. Με έχει τρελάνει, ειδικά τις μέρες που είμαι μόνη μου. Αφου σημερα είπα δεν ξαναμαγειρεύω ούσα μόνη με τα παιδιά!

Και εγω στηθος μου ειπε και δινω. Οσο για τον ακαθιστο δε νομιζω οτι φταινε (ακομα τουλαχιστον) τα πολλα χερια.Και εμας ετσι ακριβως κανει.Θελει μονιμως ορθια.Μονιμως ομως!Και παππουδες γιαγιαδες ειναι μακρια.Δε μπορω να κανω τιποτα κ εγω εκτος και αν ειναι απο τις ελαχιστες ωρες μεσα στη μερα που θα καθεται στο παρκο για να παιξει.Αλλιως δεν...

Μονο στη παραλια καθεται με τις ωρες.Προχθες πηγα μετα απο χρονια σε παραλια μη οργανωμενη.Ειχα μαζι ομπρελες ψυγειακι με το φαγητο της και πηρα και μια ψαθα μεγαλη 1.80 και μια υφασματινη απο πανω.Την εβαλα εκει στον ποπο απλωσα και τα παιχνιδια της και επι 7 ωρες επαιζε ετρωγε και δεν εκανε κιχ.Ουτε καν κοιμηθηκε.Νομιζω ετσι θα κανω απο δω και περα γιατι ετσι δεν εχω και το αγχος μη μου πεσει απο τη ξαπλωστρα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σημερα εγινε 7 μηνων ο μικρος μου...πως περασε ο καιρος ειναι φοβερο...:D:D

Αυτο κανει κ εμενα προσπαθει να σηκωθει αλλα δεν εχει βρει τον τροπο κ χαλαει τον κοσμο..

Επισης ερωτηση αν ξερει η εχει ακουσει ποια ειναι λογικο να εχει ενα μωρο πολλα σαλια αλλα δοντι πουθενα;

Μεχρι κ αυτος νευριαζει πλεον...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα σημερα εγινε 7 μηνων ο μικρος μου...πως περασε ο καιρος ειναι φοβερο...:D:D

Αυτο κανει κ εμενα προσπαθει να σηκωθει αλλα δεν εχει βρει τον τροπο κ χαλαει τον κοσμο..

Επισης ερωτηση αν ξερει η εχει ακουσει ποια ειναι λογικο να εχει ενα μωρο πολλα σαλια αλλα δοντι πουθενα;

Μεχρι κ αυτος νευριαζει πλεον...

Απο οσο ξερω εγω ειναι λογικοτατο.Και εμας ειχε παααααρα πολλα σε σημειο να γεμιζει σπυρακια στο σαγονακι της και τα δοντια εσκασαν μετα απο πολυ καιρο.Και συνεχιζει να εχει και ακομα αλλο δεν εσκασε.Μασητικα δωσ του να απασχολειται.Παρε και απο αυτα που μπαινουν στο ψυγειο (αν δεν εχεις ηδη δλδ) γιατι ανακουφιζονται!

ZpmAp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια πως τα περνατε με τα μπεμπακια σας;

Εμεις εδω εχουμε λιγη γκρινια κατα τ αλλα ολα καλα μπορει κ σηκωνεται ορθιος πιανωμενος απο το ριλαξ κ λιγο στο παρκο απο τις χειρολαβες αλλα πεφτει κατευθειαν δεν μπουσουλαει καθολου...

Ειχαμε παςι γιατρο πριν 2 εβδομαδες κ ειχε παρει 300γρ κ 1 ποντο ειναι 9500 κιλα κ 72 ποντους..

Δοντια μας ειπε τπτ ακομα μαλλον θα αργησει να βγαλει...

Με το φαγητο παμε καλα τρωει οτι του βαλω....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. .τι κάνετε? Εμείς έχει 2 εβδομάδες βγάλαμε και 2 δόντι και σηκώνεται μόνος του και στέκεται όρθιος ,μπούσουλαει και θέλει όλο να είναι όρθιος. .του ξεκίνησα ξένο γάλα για έξω το απόγευμα και το πρωί αλλά δεν πίνει πολύ 150μλ το πολύ. .μεσημέρι μετά το φαγητό και όλο το βράδυ θηλάζουμε

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια !

Λόγω καλοκαιριού , βλέπω έχουμε αραιώσει, μάλλον το'χουμε ρίξει όλες στις βόλτες με τα μπεμπάκια !!

Ο δικός μου σήμερα μπήκε πρώτη μέρα στη στράτα, μας είπε η γιατρός να τον βάζουμε 3 φορές τη μέρα από 1 τέταρτο...ξετρελλάθηκε το καλό μου αλλά εγώ είμαι συνέχεια πίσω του, φοβάμαι πολύ ....

Στο πάρκο κάθεται πολύ ωρα και παίζει και τώρα αρχίζει λίγο να πιάνεται για να σηκωθεί αλλά δεν τα καταφέρνει ο καημενούλης....:P

Επιτέλους άρχισε να πιάνει τα ποδαράκια του αλλά δεν τα βάζει στο στόμα..καημό το είχα να τον δω να το κάνει αυτό, άλλα μωρά το κάνουν από τον 3ο μήνα.............

Επίσης σήμερα καθίσαμε πρώτη φορά σε καθισματάκι φαγητού (δεν είχαμε αγοράσει ως τώρα) και μπήκαμε σε τάξη γιατί στο ριλάξ όλη την ώρα σηκωνόταν και στριφογύριζε........

Δοντάκια δεν έχει βγάλει ούτε για δείγμα αλλά σαλάκια σαλάκια και όλα τα σχετικά......Τα φαγητά τα τρώει χωρίς παραξενιές, την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε και φακές...αρχίσαμε και γιαουρτάκια και γενικά όλα καλά, δόξα τω Θεώ....Λέει και μαμά και μπαμπά και λιώωωνουμε..........Αχ βρε κορίτσια, δεν είναι τέλεια να έχεις μωράκι ?? Θα μου λείψει αυτή η ηλικία....

SW8up3.png

Γεια σας κορίτσια!!Εμένα Ντάλια7 βάζει τα πόδια της στο στόμα και τα πιπιλάει αλλά για να σηκωθεί ούτε λόγος! Εδώ και δυο μέρες μόλις άρχισε να κάθεται στον ποπό της!Είναι όμως έτοιμη να μπουσουλήσει!Προσπαθεί η καημενούλα αλλά αντί να πηγαίνει μπροστά πάει πίσω!Έχει πολλή πλάκα!Πήγαμε και διακοπούλες μια βδομαδούλα και δεν μας ταλαιπώρησε καθόλου!Μάλλον εμείς την ταλαιπωρήσαμε με τις νυχτερινές βόλτες.Ωστόσο ούτε γκρίνια ούτε τίποτα,και το μάτι γαρίδα μην τυχόν και κοιμηθεί και χάσει κανά γεγονός!Από προχτές που ήρθαμε ρίχνει κάτι δίωρους ύπνους κατά τη διάρκεια της μέρας που από 3 μηνών έχει να τους κάνει...

Φιλιά στα μπεμπάκια σας κορίτσια!!!

Καλημερα κ απο εμας!

Εχεις δικιο baby, εμεις τα εχουμε κατα ταλαιπωρησει τα καημενα με τις βολτες.Απο θαλασσα σε βουνο και τουμπαλιν το παμε και εμεις.

Φαγητο εχουμε αρχισει και πεπονακι ζυμαρικο αλλα δεν της αρεσει.Ουτε με κοτοπουλο ουτε με μοσχαρι, σημερα θα της βαλω και λιγο καροτο μεσα μηπως το φαει.Σε αντιθεση με το κρεας και πατατα,κολοκυθι,καροτο που τρωει μεχρι 300 γρ σχεδον.Ουτε την απογευματινη κρεμα ηθελε οποτε η της εδινα παλι φαγητο απο το μεσημερι ειτε φαριν λακτε την οποια τρωει πιο ευχαριστα.Σε λίγες μερες θα ξεκινησουμε κομματακια στο χερι αν και εχει κανει αρχη με πεπονι και μπανανα.Της αρεσει.Ποτε μασαει,ποτε τα καταπινει,ποτε τα φτυνει χαχα. Ειμαστε τωρα στη φαση να την μεταφερουμε σιγα σιγα στο δωματιο της και δε ξερω πως να απογαλακτιστω.Αλλα πρεπει τωρα που ειναι νωρις γιατι ηδη οταν ξυπναει γυρναει μπρουμυτα σηκωνει το κεφαλι και κοιταει διπλα στο κρεβατι να μας βρει.Προχθες μπουσουλησε λίγο γιατι μεχρι τοτε πηγαινε με οπισθεν χεχε.Χαμογελαει σε ολους,καθεται αγκαλια σε ολους και αν εξαιρεσω το γεγονος οτι σε μενα μονο εχει παρει τον αερα ειναι ενα πολυ βολικο μωρο μεχρι τωρα τουλαχιστον!

Φιλια σε ολες!

ZpmAp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε εμεις γυρισαμε χθες απο διακοπες τριων εβδομαδων στο χωριο μας..περασαμε πολυ καλα αναπνευσαμε καθαρο αερα οι απογευματινες βροχες μας τα χαλασαν λιγο..η μικρη εχει πλεον τα 2 κατω δοντακια ,στον ποπο δεν καθομαστε ακομη χωρις βοηθεια, αλλα αγκαλια της αρεσει να προσπαθει να σταθει ορθια..σε 3 μερες εχει αδεια ο συζυγος κ θα κανουμε κ κανα μπανακι μιας κ οι διακοπες μας ηταν βουνο..για πειτε βρε κοριτσια δοκιμασε καμια αυτο το αδιαβροχο μπεμπιλινο αξιζει να το παρουμε? ελεγα να της παρω κ το σωσιβιακι με τις τρυπουλες για να μπαινουν τα ποδαρακια τι λετε???

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε εμεις γυρισαμε χθες απο διακοπες τριων εβδομαδων στο χωριο μας..περασαμε πολυ καλα αναπνευσαμε καθαρο αερα οι απογευματινες βροχες μας τα χαλασαν λιγο..η μικρη εχει πλεον τα 2 κατω δοντακια ,στον ποπο δεν καθομαστε ακομη χωρις βοηθεια, αλλα αγκαλια της αρεσει να προσπαθει να σταθει ορθια..σε 3 μερες εχει αδεια ο συζυγος κ θα κανουμε κ κανα μπανακι μιας κ οι διακοπες μας ηταν βουνο..για πειτε βρε κοριτσια δοκιμασε καμια αυτο το αδιαβροχο μπεμπιλινο αξιζει να το παρουμε? ελεγα να της παρω κ το σωσιβιακι με τις τρυπουλες για να μπαινουν τα ποδαρακια τι λετε???

Το δοκιμασα εγω ουκ ολιγες φορες.Ειναι μια χαρα ναι γιατι δε φουσκωνει απο το νερό οπως τα αλλα.Εμενα με καταβολεψε!Μπαινει και σαν βρακακι οποτε ειναι κ πολυ ευκολο για βαλε βγαλε!

ZpmAp3.png

Rock me εγω τον μετακομισα στο δωματιο του γτ το ιδιο παθαιναμε κ εμεις ξυπνουσε κ μας κοιτουσε ολα καλα την πρωτη μερα γκρινιαξε γτ η αλλαγη κ ο πρωτος υπνος εγινε κατα την διαρκεια μερας κ μεχρι το βραδυ ειχε συνηθισει....

Εγω του εδωσα πληγουρι μια χαρα το εφαγε γενικα τα τρωει ολα δεν εχω προβλημα..

Τι γιαουρτι δωσατε εσεις;

Κ εμενα ολο με την οπισθεν παει τωρα σηκωνεται κιολας πιανεται απο το ριλαξ στεκεται κ πεφτει το εκανε καποια στιγμη κ στο παρκοκρεβατο απο τις χειρολαβες αλλα σταματησε να το κανει.

Δοντια ακομα τπτ ευτυχως ομως τα σαλακια ελαττωθηκαν κατα πολυ...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Rock me εγω τον μετακομισα στο δωματιο του γτ το ιδιο παθαιναμε κ εμεις ξυπνουσε κ μας κοιτουσε ολα καλα την πρωτη μερα γκρινιαξε γτ η αλλαγη κ ο πρωτος υπνος εγινε κατα την διαρκεια μερας κ μεχρι το βραδυ ειχε συνηθισει....

Εγω του εδωσα πληγουρι μια χαρα το εφαγε γενικα τα τρωει ολα δεν εχω προβλημα..

Τι γιαουρτι δωσατε εσεις;

Κ εμενα ολο με την οπισθεν παει τωρα σηκωνεται κιολας πιανεται απο το ριλαξ στεκεται κ πεφτει το εκανε καποια στιγμη κ στο παρκοκρεβατο απο τις χειρολαβες αλλα σταματησε να το κανει.

Δοντια ακομα τπτ ευτυχως ομως τα σαλακια ελαττωθηκαν κατα πολυ...

Kαι εμας πρωτο βραδυ αποψε.Στριφογυρναγε το βραδυ αλλα κοιμηθηκε τελικα μεχρι 11 σημερα χεχε.Γιαουρτι εμενα δε μου ειπε ακομη.Αρχες Σεπτεμβρη που θα ερθει τωρα μου ειπε θα ξεκινησουμε ψωμακι και μαλακα φρουτα στο χερι.Να δω κ τι αλλο θα μπορω να δωσω να ξεφυγουμε απο τα ιδια και τα ιδια.Λογικα και οσπρια θα πρεπει να ξεκινησουμε τωρα!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...