Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κορίτσια έχω χαρά μεγάλη γιατί επιτέλους βρήκαμε νονό!!Κι όχι κάποιον άσχετο αλλά φίλους αγαπημένους που λόγω κάποιου προβλήματος υγείας στην οικογένειά τους δίσταζαν να μας το προτείνουν.Τώρα όμως λύθηκε το πρόβλημα και χαρήκαμε πολύ με την πρότασή τους.Θα τη βαφτίσουμε την μπέμπα μας 1η Νοεμβρίου (πρώτα ο Θεός).Μάλλον θα είμαστε οι τελευταίοι από την ομάδα μας που θα βαφτιστούμε αλλά έχασα τον μπαμπά μου πριν λίγο καιρό και θέλουμε να περάσουν τουλάχιστον οι 6 μήνες.'Αλλωστε τραπέζι δε θα κάνουμε ανοιχτό΄μόνο για τις οικογένειές μας και τους κουμπάρους...

Σήμερα το απόγευμα φάγαμε πρώτη φορά φαρίν λακτέ παρα θιν αλός!...Τρελάθηκε η μπέμπα!Μούγκριζε,κούναγε χέρια πόδια,΄το άδειασε το πιάτο.

Καληνύχταααααα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο μενα!

Βαφτιστηκαμε και εμεις και παει κ αυτο το αγχος.

Rav κυλησαν ολα αναπαντεχα θα ελεγα ομαλα.Το περισσοτερο μυστηριο τελεστηκε εξω, στην εισοδο της εκκλησιας και μεσα μπηκαμε μονο για την διαδικασια της "βουτιας"χεχε. Ο πατερ ηταν απιστευτος με το μωρο, και ολη την διαρκεια του μυστηριου της εγερνε το βιβλιο του (δε ξερω πως το λεν αυτο) για να παιζει η μπεμπα και να μη κλαψει κ αυτη το τραβαγε να το δαγκωσει και γενικως της τα διαβαζε σαν παραμυθι. Ηταν πολύ βοηθητικος. Στο τελος φωναξε απλά τη νονα και της εδωσε μια αποδειξη την οποια ειχε ΗΔΗ κοψει οπου ελεγε 100 ευρω λεγοντας με τον τροπο του οτι αυτα ειναι τα στανταρ και απο εκει κ περα δινει ο καθενας οτι θελει παραπανω. Ας μην το σχολιασω.Εμας 100 εδωσε μονο η νονα φυσικα. Γελασαμε κιολας γιατι στην αποδειξη γραφει επανω "προαιρετικα 100".Πως προαιρετικα αφου τα ζηταν οταν εχουν ηδη κοψει την αποδειξη.χαχαχα.Παρολα αυτα ο πατερ ειπε χαρακτηριστικα "Γραφω τα παντα στην αποδειξη γιατι μου τα ζητανε οι απο πανω, αν τα επαιρνα εγω αυτα τα 100αρια θα ημουν Μπρουκλης τωρα"αχαχαχα ωραιος!

Κατα τα αλλά το ευχαριστηθα, εκλαψε λίγο η μικρη μου στο τελος και οχι τοσο στη βουτια.Ισως γιατι της απομακρυνε ο πατερ το βιβλιο χεχε.

ZpmAp3.png

Καλησπέρα κοριτσια..

πριν 5 μερες βγάλαμε το πρωτο δόντιιιιι γι αυτο ειχε γκρινια το μωρο μου ειμαι πολυ χαρούμενη που έχουμε δοντάκι. .

rock me καλοφωτιστη να είναι. .

εγω στην εγκυμοσύνη πηρα 17 κιλα και εχασα 18 πιστεύω βοηθησε ο θηλασμός γιατί δεν προλαβαινα να φαω χαχα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Όλο αυτό τον καιρό μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας αλλά ήμουν σε μέρος με προβληματικό wi-fi και δεν ήταν εύκολο να γράψω...

Εμείς δόξα τω Θεώ έχουμε γερή ανάπτυξη , όχι αστεία....Σήμερα είδα ότι πρέπει επειγόντως να του πάρω άλλο καθισματάκι αυτοκινήτου γιατί τον έχουμε στο "αυγό" και τα ποδαράκια του έφτασαν την πλάτη του πίσω καθίσματος....Ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας...Σκέφτομαι να πάρω ένα της κατηγορίας 9-36 και ψάχνω το θέμα της ασφάλειας...έχετε υπόψιν σας που μπορούμε να βρούμε κριτικές και αποτελέσματα των τεστ ασφαλείας σε τέτοια καθίσματα ? Εσείς έχετε αλλάξει και τι έχετε πάρει ?? Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να του πάρω κάτι καλό και ασφαλές και μου φαίνονται όλα ίδια !!!!

Giouli16 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη, με το καλό το μπεμπάκι σου !! Θα περνάνε πολύ ωραία τα παιδάκια σου που θα είναι σε τόσο κοντινή ηλικία !!!

Enseignante εγώ θήλασα για 5 μήνες και όχι αποκλειστικά , είχα πάρει περίπου 25 (!!!) κιλά και είμαι μείον 15 αλλά το παρακολουθώ στενά γιατί μόλις ξεφύγω λίγο, κατευθείαν παίρνω...Θα σου δώσω μια συμβουλή.... νομίζω ότι επειδή παίζουν και ορμονικά θέματα και κατακράτηση υγρών κλπ, ειδικά αν έχεις πάρει και χάπια τύπου utrogestan,καλύτερα να βρεις έναν καλό διατροφολόγο να σε καθοδηγήσει ώστε να μην απογοητεύεσαι και να έχεις αποτελέσματα ...ο μεταβολισμός μας δεν είναι όπως των υπολοίπων ανθρώπων και θέλει "ειδική" μεταχείριση......σαφώς υπάρχουν και πολλές κοπέλες που τα χάνουν πολύ γρήγορα και χωρίς καμία προσπάθεια αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι...ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός...Απλά βρες μια διατροφολόγο που να σε εμπνέει γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία να μη σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή τύψεις αλλά να βλέπει το θετικό σε κάθε σου προσπάθεια και να σε καθοδηγεί αναλόγως...

SW8up3.png

Διαφημίσεις

Νταλια δεν ξερω αν σε βοηθησω ... εγω εχω παρει απο πολυ νωρις αλλο καθισμα αυτοκινητου μιας κ ειχα μεγαλο μωρο ειναι για 9-36 κιλα κ το πηρα απο το jumbo λογω οικονομικων αλλα ειναι fisher price δεν εχει καποια τρελη διαφορα απο καποια αλλα που ειδα κ ειχαν 100 κ 200?...τωρα θα δειξει!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Στη μεγαλη μου, μετα τα πρωτα της γενεθλια ψαξαμε πααααρα πολυ κ καταληξαμε στο εξαιρετικο maxi cosy toby. Το 3ο της καθισμα, ειναι ενα booster seat το οποιο ηταν η μεση λυση μεταξυ του καθισματος που ηθελα εγω κ του απλου booster που ηθελε ο συζυγος.Εν ολιγοις το ξανα ψαξαμε πολυ κ καταληξαμε στο pallas της cybex. Το αγορασαμε οπως ολα απο σελιδα του εξωτερικου αλλα εκαναν λαθος κ μας εστειλαν το 9-36 κ οχι το 18-36 που ειχαμε επιλεξει. Ειναι στιβαρο κ φαινεται ασφαλες, τουλαχιστον για την ηλικια της κορης μου.Ενα απ τα σημαντικα στοιχεια περαν σαφως της ασφαλειας ειναι να διαθετει ικανοποιητικη ανακλιση για να μπορουν να κοιμουνται τα παιδια.Ειδικα τα καθισματα της μεγαλους ευρους βαρους κατηγοριας δυσκολα εχουν ανακλιση.Γι αυτο ειχαμε επιλεξει το tobi το οποιο θα χρησιμοποιησει κ ο μικρος κοντα στα Χριστουγεννα υποθετω

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα και ευχαριστουμε για τις ευχες!

Νταλια εγω πηρα το joie απο τα λητω. Ειναι απο 0-36 αν θυμαμαι καλα (μπορει και παραπανω).Πηρα αυτο ετσι ωστε να μη χρειαστει να παρω δευτερο και νομιζω οτι καναμε καλη επιλογη. Τωρα βεβαια ειναι ματαιο να το παρεις αφου ηδη μεγαλωσατε.Δε ξερω βεβαια αν χρειαζεται κ τρίτο μετα.Αν χρειαζεται σου το συνιστω αλλιως θα σε βοηθησουν τα κοριτσια που εχουν παρει δευτερο!

ZpmAp3.png

Εγώ κορίτσια την μπέμπα την έχω ακόμα στο βρεφικό καθισματάκι (0-9) που το μωρό κοιτάει προς τα πίσω.Θα την αλλάξω όταν θα μπορεί να κάτσει καλά στον ποπό της (που δεν το έχει καταφέρει ακόμα),σημάδι οτι στηρίζει καλά τον κορμό της.Το επόμενο κάθισμα που έχουμε είναι ένα της CHICCO key 3-1 (9-18 κιλά)(δεν το θυμάμαι πολύ καλά το μοντέλο και το έχω στην αποθήκη τώρα).Το είχαμε αγοράσει για την πρώτη μου κόρη και το είχαμε ψάξει πολύ τότε.Εκτός από τα πιστοποιητικά ασφαλείας ,σημαντικό για μένα ήταν και οτι το κάθισμα "ξάπλωνε" έτσι ώστε το παιδάκι όταν το έπαιρνε ο ύπνος να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα και να μην "κρέμεται' το κεφαλάκι του.Το καταβολευτήκαμε!

Ωστόσο πήραμε και τρίτο κάθισμα(18-36)που το χρησιμοποιούσαμε ολόκληρο μέχρι πρόσφατα ενώ τώρα χρησιμοποιούμε για τη μεγάλη κόρη μόνο το κάτω μέρος(booster) χωρίς την πλάτη γιατί δεν χώραγε πια μέσα το παιδί.

Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Τελικά καταλήξαμε στο Cybex Pallas M-Fix, είναι λίγο τσουχτερό αλλά τουλάχιστον θα ξεμπερδέψουμε μια και καλή με καθισματάκι.........

Να σας ρωτήσω, εσείς έχετε ακόμη το αρχικό καρότσι ? Εμένα με έπιασαν πόνοι στην πλάτη και στη μέση και ψάχνω για ελαφρύτερο...έχω το peg perego book plus s , είμαι πολύ ευχαριστημένη , δεν το συζητώ σούπερ καρότσι αλλά βαρύ....και τώρα προσπαθώ να βρω κάποιο που να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα κοινά με αυτό αλλά να είναι πιο ελαφρύ....φέξε μου και γλίστρισα δηλαδή ...:confused::confused:

SW8up3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω ότι εδώ και αρκετό καιρό λέμε νταντανταντα και μαμαμαμ ,ενώ ποτέ δεν του αποκάλεσα "μαμ" το φαγητό και σήμερα που έλειπα πολλές ώρες , όταν ήρθα, έκλαιγε και είπε μαμά !!!!!!!! Ααααααααααααχ είμαι συγκινημένη !!!!!!! Το ζουζουνάκι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

SW8up3.png

Γεια σας κοριτσια!

Αυριο ξεκιναμε μοσχαρι. Τι κομματι παιρνετε για τα μικρα σας?

Το τελευταιο μας κατορθωμα ειναι οτι πλεον πιανεται απο τους γαντζους στο παρκο και σηκωνεται.Για μπουσουλημα ουτε λογος.Μαλλον κατευθειαν να παρει τους δρομους θελει. Και στον καναπε οταν καθεται σκυβει να με φτασει, αρπαζει ρουχο χερι ωμο οτι βρει για να στηριχτει και σηκωνεται! Δε στεκεται για κανεναν λογο.Τωρα οταν περπατησει θα ηρεμησουμε κ τοτε παλι θα εχουμε αλλα.Να την κυνηγαμε...

Φιλια σε ολες!

ZpmAp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Αυριο ξεκιναμε μοσχαρι. Τι κομματι παιρνετε για τα μικρα σας?

Το τελευταιο μας κατορθωμα ειναι οτι πλεον πιανεται απο τους γαντζους στο παρκο και σηκωνεται.Για μπουσουλημα ουτε λογος.Μαλλον κατευθειαν να παρει τους δρομους θελει. Και στον καναπε οταν καθεται σκυβει να με φτασει, αρπαζει ρουχο χερι ωμο οτι βρει για να στηριχτει και σηκωνεται! Δε στεκεται για κανεναν λογο.Τωρα οταν περπατησει θα ηρεμησουμε κ τοτε παλι θα εχουμε αλλα.Να την κυνηγαμε...

Φιλια σε ολες!

Εγω εχω δωσει κοτοπουλο κ κουνελι κ τωρα θα δωσω αρνακι λογω αλλεργιας απεφυγα το μοσχαρι αλλα εχω ακουσει οτι δινεις ποντικι στηθος κ χτενι κ γενικα να παιρνεις οτι εχει κοκκαλο....

Εγω στο κοτοπουλο παιρνω μπουτι ετσι μου ειπε η γιατρος...

Γενικα τα κοριτσια βιαζονται περισσοτερο....μπραβο της...κ ο δικος μου δεν θα μπουσουλησει ολη την ωρα προσπαθει να σηκωθει αλλα εκεινες τις χειρολαβες δεν τις πιανει του εβαλα κ στο κρεβατι μονο για να την κοπαναει την εχει...

Οταν τα μωρα σας προσπαθουν να κανουν το οτιδηποτε γκρινιαζουν η μονο ο δικος μου το κανει;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εγω εχω δωσει κοτοπουλο κ κουνελι κ τωρα θα δωσω αρνακι λογω αλλεργιας απεφυγα το μοσχαρι αλλα εχω ακουσει οτι δινεις ποντικι στηθος κ χτενι κ γενικα να παιρνεις οτι εχει κοκκαλο....

Εγω στο κοτοπουλο παιρνω μπουτι ετσι μου ειπε η γιατρος...

Γενικα τα κοριτσια βιαζονται περισσοτερο....μπραβο της...κ ο δικος μου δεν θα μπουσουλησει ολη την ωρα προσπαθει να σηκωθει αλλα εκεινες τις χειρολαβες δεν τις πιανει του εβαλα κ στο κρεβατι μονο για να την κοπαναει την εχει...

Οταν τα μωρα σας προσπαθουν να κανουν το οτιδηποτε γκρινιαζουν η μονο ο δικος μου το κανει;

Ειναι θεμα παιδιατρου τελικα χεχε.Εμενα τωρα μου ειπε για μοσχαρι (ποντικι τελικα) και σε 10 μερες θα ξεκινησω και ζυμαρικα.Στον 8 μετα μου ειπε θα ξεκινησουμε να της δινουμε στα χερια ψωμακι και γενικως μαλακα τροφιμα.

Οντως βιαζεται πολυ εμενα και ειναι τρομερα κουραστικο γιατι πλεον ξαπλωνει μονο για να κοιμηθει χαχα.Κ εγω οταν πρωτοεβαλα τις λαβες σημασια δεν τους εδινε.Το περιεργο ειναι πως ξαφνικα εβαλε μονη της τα χερακια της εκει αντανακλαστικα κ ετσι τα καταφερε!

Εμενα γκρινιαζει οταν προσπαθει να κανει κατι αλλα δεν τα καταφερνει.Τοτε ναι κανει χαμό μεγαλο.Οταν πχ προσπαθει να πιασει κατι κ δεν το φτανει, οταν θελει να σηκωθει απο τις λαβες αλλα δεν εχει παρει σωστη θεση να σπρωχτει, οταν ειναι μπρουμυτα και τεμπελιαζει να γυρισει μονη της ανασκελα κ σε τετοιες περιπτωσεις!

ZpmAp3.png

Εμείς τρώμε κοτοπουλο στήθος και απ όσο ξέρω (στην κόρη μου τέτοια εδινα) μοσχάρι δίνουμε ποντίκι. Δεν έχω δώσει άλλα κρέατα, ακολουθώ οδηγίες παιδιάτρου.

Ο δικός μου δεν ξέρω αν φταίει ο 1 μήνας με παππου-γιαγιά (σύνολο 4 ζευγαρια χέρια δηλαδη) αλλα έχει 2-3 μέρες που έχει τον ακάθιστο. Θέλει όλο βόλτα, όλο να ναι όρθιος και πάλι δεν του αρκεί. Με έχει τρελάνει, ειδικά τις μέρες που είμαι μόνη μου. Αφου σημερα είπα δεν ξαναμαγειρεύω ούσα μόνη με τα παιδιά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...