Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Rock me ενα απ αυτα που περιμενω να μου πεις ειναι αυτο, το οικονομικο!Αισχος 100-150 ευρω αυτες τις εποχες!

το κοτοπουλο ναι, στηθος.Εγω αγοραζω 1 στηθος απ τον χασαπη, το κοβει 6 μεριδουλες, βαζω καθε κομματακι σε σακουλακι καταψυξης κ βγαζω ενα 2-3 ωρες πριν το μαγειρεψω.Εγω το φτιαχνω στη χυτρα.15 λεπτα βρασιμο το κοτοπουλο, ανοιγω, ριχνω λαχανικα, βραζω αλλα 5 και ετοιμο.

Μπισκοτα μη βαζετε, δε χρειαζονται ζαχαρη απο τωρα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

enseignante Εγω εκλεισα τον Βαγγελη Γιωτοπουλο (στο facebook τον βρισκεις σαν V&A Giotopoulos Studio Photography) .Στην πολη μου ειναι αρκετα γνωστος αλλα κανει δουλειες και σε ολη την Ελλαδα και εξωτερικο.Ειναι ο φωτογραφος αλλα εκανα και τα προσκλητηρια μας σε αυτον μιας και ηθελα να ειναι με φωτογραφιες της μπεμπας μας και ειλικρινα το αποτελεσμα δικαιωσε την επιλογη μου.

Rav ωραια και εγω ετσι θα το φτιαξω αυριο το κοτοπουλο.

Ναι,θα σε ενημερωσω αν και το ατομο που μου ειπε οτι ειναι 100 ειναι κοντινο οποτε κατι τετοιο περιμενω και εγω.

Calliope αν η διακοσμηση που ειδα ειναι απο τη δικη σας βαπτιση ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!!

ZpmAp3.png

Κορίτσια δεν καταλάβατε!Ο πάτερ ζήτησε 150 ευρώ από εμένα από τώρα επειδή δεν ανήκω λέει στην ενορία του και άλλα θα δώσει εκείνη τη μέρα ο νονός!!!

Καλά,κουκουρούκου!!!Πήγα στον παπά της ενορίας μου,του είπα τι έγινε ,του είπα οτι το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι το είχα τάξει και μου είπε καθόλου να μη σε απασχολεί κι έλα να το βαφτίσουμε εδώ όπως και τη μεγάλη.Φανταστείτε οτι αυτός ο παπάς είχε έρθει σπίτι στις 20 μέρες να μας διαβάσει μισή ευχή κι όταν έφευγε έβγαλα να του δώσω κάτι και αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τρέχοντας έφυγε στις σκάλες,παραλίγο να μπουρδουκλωθεί με τα ράσα!Για τον Οκτώβριο εμείς προγραμματίζουμε τη βάπτιση μας.

Α,για τα κουνούπια:εγώ πήρα αυτά τα αυτοκόλλητα που υπάρχουν στα φαρμακεία και έχω κολλήσει δύο στο καρότσι της μπέμπας.Κάθε απόγευμα κατά τις 8 τη βγάζω βόλτα΄δεν την έχει τσιμπήσει ούτε ένα κουνούπι στα πάρκα που πάμε.Τώρα αν οφείλεται στα αυτοκόλλητα θα σας γελάσω...

Το φαγητό της μπέμπας κι εγώ στη χύτρα το φτιάχνω:βάζω λίγο νερό και μέσα το κρεατάκι της(αφού το ξαφρίσω πρώτα είτε κοτόπουλο είτε μοσχάρι),βάζω το τρίποδο και πάνω το καλαθάκι.Μέσα στο καλαθάκι βάζω όλα τα λαχανικά ,οπότε τα λαχανικά γίνονται στον ατμό.Διαπίστωσα οτι της αρέσουν πιο πολύ έτσι ,ίσως γιατί κρατάνε περισσότερο τη νοστιμιά τους.Παλιότερα τα έριχνα όλα στο νερό,τώρα τελευταία δοκίμασα αυτό με τον ατμό.

Καλημερα!Κ μεις γυρναμε απο ανασκελα μπρουμητα και το αναποδο,βαρελακι!Στερεες τον Αυγουστο.Να δω αν θα περιορισει καθολου τον θηλασμο η θα ξυπνα παλι 2 κ 3 φορες..
Ευχαριστώ πολυ Αντίγονη να σαι καλα !! Σου εύχομαι κ σένα γρήγορα !
Γεια σας κορίτσια!!!!

Βγαλαμε και εμείς το πρώτο μας δοντακι και μας παιδεύει και το δεύτερο.

Νεράκι πίνουμε εμφιαλωμένο από γυάλινο μπουκάλι.

Τρώμε φρουτοκρεμα και κρεατοσουπα γύρω στα 120 ml.

Καλή ποσότητα είναι?

Ή παιδίατρος δε μου έχει πει ποσό να τρώει.

Κρέμα όχι και τόσο πολύ.

Ήθελα να ρωτησω κάτι.

Τώρα που τρώει και πίνει επιτέλους νερό κάθε ποτέ θηλαζουμε?

Επίσης έχει αρχίσει να με κλωτσαει όταν θηλάζει χωρίς να αφήνει το στήθος και τα βραδιά κοιμισμένο αρχίζει να κλαει-γκρινιαζει.

Τον παίρνω στο κρεβάτι τον βάζω στο στήθος όπου ηρεμεί τις περισσότερες φορές και κοιμάται.Μόλις τον πάω στη κούνια ξανά τα ίδια.

Giouli16 σου εύχομαι μια υπεροχή εγκυμοσύνη.

Διακοπές δεν πήγαμε ακόμα.

Και ξεκινάμε σιγά σιγά τις διαδικασίες για τη βάφτιση.

Σας φιλώ εσάς και τα Καμάρια σας και περίμενω σύντομα νέα για τα κατορθώματα των μικρών σας.

Κάλι βράδυ σε όλους....:)

και εμενα που θηλαζει δεν τρωει ποσοτητες στερεες δεν αντικαθηστουμε θηλασμο με στερεα στον θηλασμο δεν υπάρχει πρόγραμμα θηλαζει οσες φορεςς θελει μεσα στην ημερα ασχετα ποσο τρωει στερεες..

γιουλη μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα κορίτσια. .τι κάνετε. .καλοφωτιστα τα μωρα μας να ειναι..

βαφτιστηκαμε την Κυριακή και εμεις ειχε πολυ γκρινια και με το που ειδε τον παπα εκλαιγε και σχεδόν σε ολη την βαφτιση μετα κοιμηθηκε..ολα ηταν τέλεια ρουχα στολισμος φωτοοο βγηκαμε πολλες περασα πολυ ωραια..

απο στερεες τρωει γυρω στα 150μλ τωρα εφαγε και μοσχάρι και θα αρχισει κοτόπουλο. .

χθες έκανε και το πρωτο μπανιο στην θάλασσα του αρεσε πολυ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλωφοτιστο κ εσενα Κορινα....

Rock me ναι απο την δικια μου ειναι εκει που με εκαναν tag....η αληθεια ειναι πτι δεν ηθελα καθολου θεμα κ δεν ηθελα τα κλασσικα χρωματα μπλε γαλαζιο

Η κοπελα που μας στολισε ειχε εκπλαγει αφου εβαλε εξτρα πραγματα απο αυτα που πληρωσα απο τον ενθουσιασμο της χρησιμοποιησε κ τα χρωματα στο μαγαζι της για διαφημιση...

Εγω θελω να παρω ατμομαγειρα εχω βαρεθει να βραζω κ πιστευω χανουν νοστιμια αλλα τωρα διαβασα αυτο με την χυτρα...δεν εχω βεβαια χυτρα....μαλλον θα οαρω κ τα 2 μιας κ εγω φτιαχνω κρεας για 3 μερες...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Rock me ναι απο την δικια μου ειναι εκει που με εκαναν tag....η αληθεια ειναι πτι δεν ηθελα καθολου θεμα κ δεν ηθελα τα κλασσικα χρωματα μπλε γαλαζιο

Η κοπελα που μας στολισε ειχε εκπλαγει αφου εβαλε εξτρα πραγματα απο αυτα που πληρωσα απο τον ενθουσιασμο της χρησιμοποιησε κ τα χρωματα στο μαγαζι της για διαφημιση...

Εγω θελω να παρω ατμομαγειρα εχω βαρεθει να βραζω κ πιστευω χανουν νοστιμια αλλα τωρα διαβασα αυτο με την χυτρα...δεν εχω βεβαια χυτρα....μαλλον θα οαρω κ τα 2 μιας κ εγω φτιαχνω κρεας για 3 μερες...

Oυτε εγω ειμαι υπερ των κλασσικων χρωματων ουτε συγκεκριμενων θεματων για αυτό μου αρεσε ο συνδυασμος σου.Πολυ ωραιος.

Εγω πριν το κρεας τα εφτιαχνα σε κατσαρολιτσα μικρη αλλα τωρα με το κρεας με εσωσε η χυτρα.Μπαμ μπαμ γινεται και χωρις να στεκομαι απο πανω.Για 2 μερες φτιαχνω και εγω φαγητο.Σημερα εφαγε περιπου 200 γρ μεσημεριανο αλλα απο τι εχω καταλαβει μισει τη φρουτοκρεμα.Να δω τι θα κανω με αυτο.

ZpmAp3.png

Oυτε εγω ειμαι υπερ των κλασσικων χρωματων ουτε συγκεκριμενων θεματων για αυτό μου αρεσε ο συνδυασμος σου.Πολυ ωραιος.

Εγω πριν το κρεας τα εφτιαχνα σε κατσαρολιτσα μικρη αλλα τωρα με το κρεας με εσωσε η χυτρα.Μπαμ μπαμ γινεται και χωρις να στεκομαι απο πανω.Για 2 μερες φτιαχνω και εγω φαγητο.Σημερα εφαγε περιπου 200 γρ μεσημεριανο αλλα απο τι εχω καταλαβει μισει τη φρουτοκρεμα.Να δω τι θα κανω με αυτο.

Κ εμενα υπμε την φρουτοκρεμα δεν ενθουσιαζεται κ ειδικα με το βερυκοκο...

Πεπονι εδωσα αλλα εκανα γκαφα στον συνδυασμο τι αλλο μα δωσω δεν ξερω...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κ εμενα υπμε την φρουτοκρεμα δεν ενθουσιαζεται κ ειδικα με το βερυκοκο...

Πεπονι εδωσα αλλα εκανα γκαφα στον συνδυασμο τι αλλο μα δωσω δεν ξερω...

Θα τον ρωτησω και εγω να δω τι θα μου πει.Λογικα ολα τα φρουτα εποχης μπορουμε.Θα δοκιμασω μηπως και βρω καμια πατεντα να μου τα φαει γιατι μηλο αχλαδι μπανανα δεν...

ZpmAp3.png

Θα τον ρωτησω και εγω να δω τι θα μου πει.Λογικα ολα τα φρουτα εποχης μπορουμε.Θα δοκιμασω μηπως και βρω καμια πατεντα να μου τα φαει γιατι μηλο αχλαδι μπανανα δεν...

Γεια,να σε ρωτησω...δοκιμασες να ριξεις μεσα και λιγη φρουτοκρεμα του εμποριου?εγω εσι κανω.Αλλα οσο για τα φαγητα ενω ετρωγε,εχει 3μερες που μου σπρωχνει το κουταλι και δεν θελει να φαει...δεν ξερω τι να κανω!

Διαφημίσεις

Καλλιόπη μου,όντως τέλεια τα χρώματα στη διακόσμηση της βάπτισης σας!Να τον χαίρεστε τον αντράκο σας και να τον καμαρώσετε και γαμπρό!

Γεια,να σε ρωτησω...δοκιμασες να ριξεις μεσα και λιγη φρουτοκρεμα του εμποριου?εγω εσι κανω.Αλλα οσο για τα φαγητα ενω ετρωγε,εχει 3μερες που μου σπρωχνει το κουταλι και δεν θελει να φαει...δεν ξερω τι να κανω!

Οχι η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το δοκιμασα.Εριξα λιγο ρυζαλευρο αλλα παλι δεν το θελει.Ισως το δοκιμασω και αυτο.Μπορει να ειναι κ απο τη ζεστη που δε θελει να σου φαει.Παιξε λιγο και με τις ποσοτητες.Βαλε πχ λιγοτερο πατατα και περισσοτερο καροτο ας πουμε.Μηπως το πετυχεις και σου φαει με την αλλαγη γευσης.Εμενα ας πουμε το τσακιζει το μεσημεριανο μονο οταν ειναι τελειως πηχτο.Τοσο πηχτο που να μη φευγει απο το κουταλι.

ZpmAp3.png

Κοριτσάρες να ρωτήσω πόσα κιλά πήρατε στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό όσες θηλάζετε αδυνατίσατε ή πήρατε (εγώ δυστυχώς πήρα ενώ μετά την γέννα είχα χάσει 15 κιλά πήρα πάλι τα 10) :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κορίτσια!!! Συγνώμη που μπαίνω έτσι....να χαιρεστε τα μπεμπακια σας!!! Ανυπόμονω κι εγώ να μεγαλώσουμε και να αρχίσουμε τις στερεές...

Enseignante έστειλα πμ (2 κιόλας...τα πήρες;;;) δεν ξέρω νομίζω δεν στάλθηκαν κάτι κάνω λάθος....

Φιλάκια

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Συγνώμη που μπαίνω έτσι....να χαιρεστε τα μπεμπακια σας!!! Ανυπόμονω κι εγώ να μεγαλώσουμε και να αρχίσουμε τις στερεές...

Enseignante έστειλα πμ (2 κιόλας...τα πήρες;;;) δεν ξέρω νομίζω δεν στάλθηκαν κάτι κάνω λάθος....

Φιλάκια

Καλημερα...αχ και εγω ετσι ελεγα αλλα ειναι παιδεμα μεγαλο στην αρχη οι στερεες.Ειναι φορες που αναπολω το απλο γαλατακι που δεν ηθελε και πολλα πολλα χεχε!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...