Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Με το καλό giouli16!Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Καλή δύναμη σου εύχομαι!Θα ταλαιπωρηθείς λίγο στην αρχή αλλά θα τα ξεπετάξεις και τα δύο και θα έχουν και παρέα το ένα το άλλο!

Εγώ τώρα που πίνει η μπέμπα νερό την θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ.Ποτέ δεν την έβαλα στο στήθος για να την ηρεμήσω ή κάτι τέτοιο.Προτιμούσα την αγκαλίτσα και την πιπίλα...Μέχρι πότε σκοπεύετε να θηλάσετε κορίτσια;Εγώ σκέφτομαι να σταματήσω πριν τον χρόνο γιατί φοβάμαι οτι μετά θα είναι πιο δύσκολο για εκείνη.Είδα σήμερα κάτι που δε θέλω σε καμία περίπτωση να μου συμβεί:σε μια αίθουσα αναμονής καθόταν και κουβέντιαζε μία μαμά με μία φίλη της.Είχε ένα παιδάκι 1,5 -2 χρονών.Τσούκου,τσούκου σκαρφάλωσε στη μαμά του ,της ξεκούμπωσε το φερμουάρ στη μπλούζα της,έβγαλε το στήθος,ήπιε κανά πεντάλεπτο ξανάκλεισε το φερμουάρ και πήγε να παίξει.Εκείνη μια χαρά συνέχισε να κουβεντιάζει...Μπορεί αυτό να προτείνουν οι σύμβουλοι θηλασμού (όποτε θέλει ,όσο θέλει)αλλά εγώ έχω τις ενστάσεις μου...

Αποστείρωση σταματήσαμε κι εμείς.Απλά μια φορά τη βδομάδα βράζω τις πιπίλες της.Εγώ φοβάμαι να της δώσω τη γωνία από το ψωμί,μικρούλια δεν είναι ακόμα;Εμείς δόντι ούτε για δείγμα!Δείχνει όμως οτι την ενοχλούν τα ούλα της και χώνει τις γροθιές της μέσα και τα τρίβει.Της δίνω το μασητικό αφού πρώτα το έχω βάλει στο ψυγείο και δείχνει οτι την ανακουφίζει...

Εγώ σήμερα της έδωσα σπανάκι πρώτη φορά με το μοσχαράκι και της άρεσε πολύ.Ζυμαρικό η παιδίατρος μου είπε να της δώσω σε καμια δεκαπενταριά μέρες(εμείς όμως τα καθυστερούμε λίγο όλα λόγω της προωρότητας)

Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια για τις ευχες. Baby2 έχεις δίκιο θα κουραστώ τωρα αλλά μετα θα ειναι μαζί παρέα σαν δίδυμα . 2-3 χρονια υπομονή κ μετα θα ξεπεταχτούν κ πολυ χαίρομαι που θα εχει το ενα παρέα το άλλο . Εγω ζυμαρικό που λες ξεκίνησα αυτή την εβδομαδα δεν μπορω να πω οτι την ενθουσίασε . Ειναι κ η ζέστη η τρελή κ δεν μου τρώει κ πολύ. Κ εγω κόρα απο ψωμί δεν δίνω ακόμα να κλείσει τον 8 κ μετα .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια!

Μια φιλη μου που εχουμε τον ιδιο παιδιατρο της ειχε πει να του δινει λιγο κορα απο ψωμι 5μιση μηνων για να απασχολει τα ουλα μιας και ειχαν πυρετους και τετοια.Εμενα παρολα αυτα μου συστησε μονο ντεπονακι για τη γκρινια απο τα δοντια και οχι ψωμι ακομη.Ισως επειδη δεν εχουμε μεγαλο προβλημα και ειναι περιττο απο τωρα.

Η μεταβαση σε σας στις στερεες πως ηταν?Εμενα απο τη μερα που αδειασε πρωτη φορα ολα τα γευματα της εχει μια περιεργη γκρινια.Δε κανει καλα κακα και οταν σφιγγεται κλαιει.Ειχατε εσεις τετοιο θεμα?Θα παρω τον παιδιατρο βεβαια σημερα αλλα να ξερω.Ειναι το εντερακι τους αραγε που αλλαζει συνηθειες.Εμενα δε μου εκλαιγε σχεδον ποτε και τωρα δε ξερω τι της φταιει.Η ειναι η ζεστη? Ειναι φορες που μολις της δινω νερο πινει το μισο μπουκαλι και μετα ηρεμει.Δε ξερω τι να υποθεσω!

ZpmAp3.png

Kαλημερα κοριτσια!

Μια φιλη μου που εχουμε τον ιδιο παιδιατρο της ειχε πει να του δινει λιγο κορα απο ψωμι 5μιση μηνων για να απασχολει τα ουλα μιας και ειχαν πυρετους και τετοια.Εμενα παρολα αυτα μου συστησε μονο ντεπονακι για τη γκρινια απο τα δοντια και οχι ψωμι ακομη.Ισως επειδη δεν εχουμε μεγαλο προβλημα και ειναι περιττο απο τωρα.

Η μεταβαση σε σας στις στερεες πως ηταν?Εμενα απο τη μερα που αδειασε πρωτη φορα ολα τα γευματα της εχει μια περιεργη γκρινια.Δε κανει καλα κακα και οταν σφιγγεται κλαιει.Ειχατε εσεις τετοιο θεμα?Θα παρω τον παιδιατρο βεβαια σημερα αλλα να ξερω.Ειναι το εντερακι τους αραγε που αλλαζει συνηθειες.Εμενα δε μου εκλαιγε σχεδον ποτε και τωρα δε ξερω τι της φταιει.Η ειναι η ζεστη? Ειναι φορες που μολις της δινω νερο πινει το μισο μπουκαλι και μετα ηρεμει.Δε ξερω τι να υποθεσω!

Καλημέρα κορίτσι κι εγώ που την έχω αρχίσει εδώ και 2 εβδομάδες φρούτα την βλέπω ότι σφίγγεται αν και ευτυχώς κάνει κακά αλλά με κόπο και επίσης έχει πολλά αέρια εμένα ακόμα βέβαια δεν τρώει πλήρες γεύμα δεν της αρέσει το κουτάλι δεν ξέρω να δω με το κρέας αν θα έχουμε καλύτερη λύση αν και λέει θέλει αρκετές προσπάθειες μέχρι να συνηθίσουν στην νέα γεύση

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Kαλημερα κοριτσια!

Εμένα τις πρώτες τρεις μέρες που έφαγε φρούτα έκανε κακά σαν κρέμα 10 φορές τη μέρα!Τρελάθηκα!Σιγά σιγά όμως φτάσαμε στο άλλο άκρο :μία φορά τη μέρα πολύ σκληρά κι η καημενούλα σφιγγόταν κι έκλαιγε πολύ!Πόναγε το παιδί!Μείωσα πολύ την μπανάνα(που την χρησιμοποιούσα μπόλικη γιατί γλύκιζε την κρέμα της)και τώρα χρησιμοποιώ πεπόνι που επίσης τη γλυκίζει μαζί με ροδάκινο.Τώρα τουλάχιστον το παιδί δεν πονάει και κάνει κακά 3-4 φορές τη μέρα.Αποφεύγω και μήλο και μπανάνα ταυτόχρονα γιατί της δημιουργούσε έντονη δυσκοιλιότητα και το παιδάκι υπέφερε...

Eυχαριστω βρε κοριτσια.

Baby και μενα ακριβως το ιδιο.Πηγε 1 αποψε να κοιμηθει απο κει που κοιμοταν 10.Σφιχτηκε εκλαιγε και ποσοτητα μηδαμινη.Ο παιδιατρος μου ειπε δυσκοιλιοτητα ισως και ειπε να παρω χαμομηλι της μιλουπα αντι νερό.Σκεφτηκα και εγω τη μπανανα και τη μειωσα αλλα παλι τα ιδια.Αν εφταιγαν τα φρουτα δε θα το παρουσιαζε απο την αρχη ομως?Μετα απο μια εβδομαδα φρουτοκρεμας μου το παρουσιασε.Θα παρω το χαμομηλι αυριο και βλεπουμε.Αν δε δω αλλαγη θα αφαιρεσω και εγω το μηλο να δω..

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στην παρεα!Σας διαβαζω αλλα ειμαι απο κινητο κ δε μπορω να γραψω ευκολα.

Εμεις περασαμε μια τρομερη (για μενα) διαδικασια αλλα τωρα βαινουμε προς ομαλοποιηση.Απ οταν ξεκινησε ρυζαλευρο αρχισε σταδιακα (μετα απο 1 εβδομαδα) να κανει διαρροιες απο 3-5 φορες τη μερα.Μετα απο 4 μερες ειδα κ κοκκινες κλωστες αιματος που συνηθως υποδεικνυει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα.Απ τη στιγμη που το μωρο επινε εκ γεννετης ξενο γαλα, δεν ασχοληθηκαμε με αυτη την πιθανοτητα.Αντιθετως καναμε καλλιεργειες κοπρανων κ ουρων κ διατροφη γαστρεντεριτιδας.Εξ αιτιας αυτου του φαινομενου, καθυστερησαμε την προσθηκη λαχανικων κ φρουτων.Οταν η κατασταση δεν βελτιωνοταν (κ μαλιστα οι 2 πρωτες κενωσεις της καθε μερας ηταν υδαρεις), ειπαμε πως θα ασχοληθουμε με την περιπτωση της αλλεργιας.Πλεον δινω υποαλλεργικη κρεμα κ το αιματακι εχει σταματησει.Αρα τον πειραζε καποιο συστατικο στο ρυζαλευρο.

Γάλα δινω πλεον 2ης βρεφικης ηλικιας.

Απο φρουτα εχει φαει μηλο,αχλαδι,μπανανα,ροδακινο,βερυκοκο ενω σημερα θα προσθεσω πεπονι.Γενικα απο φρουτα μου πε να δωσω τα παντα (με σταδιακη 3ημερη προσθηκη παντα)εκτος απο κερασι,φραουλα, σταφυλι.

Απο φρουτα σε ποσοτητα τρωει 1 αχλαδι, 1/2 μηλο, 1 μπανανα, 1 ροδακινο κ 2 βερυκοκα.

Στο μεσημεριανο, τρωμε κ κοτοπουλο 3 φορες την εβδομαδα ενω απο λαχανικα εχει φαει πατατα,καροτο, κολοκυθι, φασολακια κ σπανακι.Εχουμε φαει κ ρυζακι.Ρυζι-ζυμαρικο μια φορα την εβδομαδα μου ειπε ενω απαγορευει τη ντοματα προς το παρον.

Νερακι πινει αρκετο πλεον, 150-200 μλ τη μερα

Επιτελους κοψαμε την αποστειρωση κ το βρασιμο του νερου που πινει (πινουμε ετσι κ αλλιως ολοι εμφιαλωμενο) κ το νερο για γαλα κ κρεμα το ζεσταινω μεχρι το σημειο βρασμου.

Απο αναπτυξη ειμαστε 7.300 κ 67 εκατοστα ενω πλεον δεν τον αφηνω πουθενα μονο του χωρις περιφραξη ή δεσιμο.Στο κρεββατι μου κανει βαρελακι απ τη μια μερια στην αλλη.Καθεται πολλη ωρα συνεχομενη κ παιζει καθιστος.

Απο δοντια τιποτα ακομα, μεγαλγ ταλαιπωρια.Κ εγω δινω ντεπονακι κανενα βραδυ που ταλαιπωρειται εμφανως απ τα δοντια.

Ψωμια κ λπ δεν δινουμε τοσο μικρα κοριτσια, το εντερακι δεν ειναι ετοιμο!

Rock me με το καλο η βαπτιση!Περιμενω εναγωνιως να μου πεις πως κυλισε το μυστηριο!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Baby σημερα εδωσα μονο αχλαδι και λιγη μπανανα και μετα απο 2-3 ωρες ενεργηθηκε καλυτερα.Ξεκινησα και το χαμομηλακι κ βλεπουμε!Προφανως κ μενα το μηλο την ενοχλουσε.

Rav ελπιζω ολα να πανε καλυτερα.

Ευτυχως τα εγραψες αναλυτικα γιατι ειχα μια απορια αν βαζω καλη ποσοτητα φρουτων.Μηπως εμενα την πειραξε το μηλο γιατι εβαζα ενα ολοκληρο?χμμ.

Θα τον ρωτησω και εγω για να προσθεσω κ αλλα φρουτα μεσα.

Στο μεσημεριανο της εγω βαζω ενα καροτο μισο κολοκυθι σεληνο (το οποιο αφαιρω μετα το βρασιμο) και μια με μιαμιση πατατα.Ειναι καλα?Αν δω οτι το τρωει ολο βαζω παραπανω?

Αυριο ξεκιναω κοτοπουλο, στηθος παιρνω κ το βραζω μαζι με τα υπολοιπα?

Ναι τελειωνω τα τελευταια για το Σαββατο.Ελπιζω ολα να κυλησουν ομαλα.Τωρα μολις πηρα και το ρουχαλακι να της το δοκιμασω λιγο να δω πως της καθεται γιατι ειναι λιγο μεγαλουτσικα ολα.

ZpmAp3.png

Εμένα τις πρώτες τρεις μέρες που έφαγε φρούτα έκανε κακά σαν κρέμα 10 φορές τη μέρα!Τρελάθηκα!Σιγά σιγά όμως φτάσαμε στο άλλο άκρο :μία φορά τη μέρα πολύ σκληρά κι η καημενούλα σφιγγόταν κι έκλαιγε πολύ!Πόναγε το παιδί!Μείωσα πολύ την μπανάνα(που την χρησιμοποιούσα μπόλικη γιατί γλύκιζε την κρέμα της)και τώρα χρησιμοποιώ πεπόνι που επίσης τη γλυκίζει μαζί με ροδάκινο.Τώρα τουλάχιστον το παιδί δεν πονάει και κάνει κακά 3-4 φορές τη μέρα.Αποφεύγω και μήλο και μπανάνα ταυτόχρονα γιατί της δημιουργούσε έντονη δυσκοιλιότητα και το παιδάκι υπέφερε...

και μας μια απο τα ιδια θα δοκιμασω οπως το λες μπας και δουμε προκοπη..τα κακα της ειναι σφιχτα σαν πλαστελινη..

uOZHp12.png

εμεις χθες βαπτισαμε την μικρη, παρα πολυ κουραση μιας και το μονο που δεν ηταν απο τα χερακια μου ηταν οι μπομπονιερες των μεγαλων..δυστυχως δεν καταλαβα και πολλα με τοσο τρεξιμο αλλα απο οτι ακουσα ολοι μειναν ευχαριστημενοι κ πολλοι ενθουσιασμενοι απο τα γλυκα ,τα ζαχαρωτα κ τον στολισμο..ελπιζω να μππορεσω να δω το βιντεο καποια στιγμη να το χαρω και γω..

εμεις πλεον τρωμε την κρεμουλα μας κανονικα με φρουτα μηλο,πεπονι,βερυκοκο ,μπανανα, εχουμε δοκιμασει επισης αχλαδι ,γλυκοπατατα, δαμασκηνο. λαχανικα θα ξεκινησω απο την αλλη βδομαδα μαλλον καθως θα παμε και στο χωριο μας και θα τα εχουμε φρεσκα..

το απογευμα τρωμε κανονικα το ρυζαλευρο μας, που στην συνεχεια θα το παμε σε βιολογικη κρεμα δημητριακων μιας κ το ρυζαλευρο δεν προσφερει κατι..

να ρωτησω βρε κοριτσια στην φρουτοκρεμα βαζετε μπισκοτα βρεφικα? καποιες ακουσα βαζουν για να βγει η κρεμουλα πιο νοστιμη αλλα κ να περιορισει τα υγρα της.

uOZHp12.png

s.ria: Να σας ζήσει!Χαρά στο κουράγιο σου που τα ετοίμασες όλα μόνη σου!!

Γιατί εγώ βρε κορίτσια αισθάνομαι τόοοσο κουρασμένη που μου φαίνονται όλα βουνό;Εγώ δεν έχω κανονίσει τίποτα για βάπτιση ακόμα.Πήρα σήμερα να κλείσω την εκκλησία κι έπαθα εγκεφαλικό!!!Είχα τάξει να τη βαπτίσω σε ένα παρεκκλήσι που ανήκει στη διπλανή ενορία και μου είπε ο πάτερ 150 ευρώ!!!!Έπαθα πλάκα!Μου κράτησε την ημερομηνία,του είπα όμως οτι θα το συζητήσω με τον άντρα μου και θα τον πάρω σύντομα αν αλλάξουμε γνώμη.Κορίτσια προσανατολίζομαι να τη βαπτίσω στην ενορία μου (όπως και τη μεγάλη μου κόρη)που δε θα μου κοστίσει τίποτα.Εσείς τι λέτε;Είναι εποχές τώρα να ζητά η εκκλησία 150ευρα που έχει ο κόσμος στριμωχτεί όσο δεν παίρνει;Πάνε καλά;Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι το είχα τάξει αλλά που να φανταστώ οτι υπήρχε ταρίφα;

Rock_me Με το καλό να βαφτίσετε την μπεμπούλα σας!!

s.ria :Εγώ δε βάζω μπισκότα στην κρέμα της μπέμπας,τσάμπα θερμίδες δεν είναι;Νομίζω οτι είτε μπανάνα είτε πεπόνι είτε καρπουζόζουμο γλυκίζουν αρκετά την κρέμα της.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια

Βαφτιστηκε κ ο δικος μου την κυριακη παροτι δεν ασχοληθηκα εγω καθολου εχω να πω οτι κ εγω δεν το ευχαριστηθηκα διοτι αργησαμε να ξεκινησουμε κ μετα ειχε κ αλλη βαφτιση κ επρεπε μετα το μυστηριο να μαζεψουμε δωρα πραγμτα μωρου ετσι οι περισσοτεροι εφυγαν κ δεν βγαλαμε φωτογραφιες κ πολυ στεναχωρεθηκα...:(:(

Τα νεα του μικρου δεν εριξε ουτε δακρυ καθολη την διαρκεια ηθελε μονο να πιανει καποια στιγμη γκρινιαξε μονο γτ ζεσταθηκε κ μετα στην κολυμπηθρα τπτ παλι αντιθετως του αρεσε κιολας γτ τον εβαλε ο παπας κ εκατσε κ τον πλατσουριζε....

Εχει αρχισει να στριφογυριζει γυριζει ανασκελα μπρουμυτα κ το αντιθετο κ ολο αυτο σε μια εβδομαδα κ θελει ολη την ωρα να ειναι ορθιος...

Για το φαγητο εμενα τρωει πολυ κ απο οτι μου λενε οτι δινω οσο τρωει περιπου παντως τρωει 200-250 γρ φρουτο η λαχανικα με κρεας

Εχω δωσει κοτοπουλο κ κουνελι απο λαχανικα πατατα, κολοκυθι, σελινο, καροτο, φασολακια, κρεμμυδι απο φρουτα μηλο, μπανανα, αχλαδι, βερυκοκο τωρα λεω να δωσω πεπονι

Δυσκοιλιοτητα δεν μου εχει κανει ευτυχως μεχρι στιγμης επισης νερακι δεν μου πολυπινει, να πω την αληθεια το χυνει ολο πανω του.

Αλλο θεμα ειναι τα κουνουπια που τον εχουν τσιμπησει απο πανω μεχρι κατω κ ετσι εβαλα αντικουνουπικο υγρο ομως κ τον ψεκαζω γυρω γυρω αλλα κ παλι εκει ολο τον τσιμπανε.

Μπανιο παμε συχνα επισης να σας πω οτι τον βουτηξα κανονικα κ το κεφαλι που παλι δεν εκλαψε, τι να πω με αυτο το παιδι....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

baby εμενα στην ενορια μου 100 ευρω ζητησε ο παπας..πηγε η αδερφη μ μεσα που την βαφτιζε μαζι με 2 φιλες της ειχαμε 3 νονες δλδ για να μοιρασουμε τα εξοδα...ειπε οτι οι εποχες ειναι δυσκολες κτλ αλλα επεμεινε καθως ειναι λεει εξοδα της εκκλησιας οποτε κ τα δωσαν.

Ασε η αληθεια οτι κουραγιο δεν ειχα δεν με βοηθησε κ κανενας αλλα επειδη παντρευτηκα με πολιτικο ειπα σε ζησω τελικα την βαπτιση, χθες χαζευαμε το βιντεο με τον αντρα μ οποτε σε καποια φαση του λεω καλε γιατι εγω δεν θυμαμαι τπτ απο αυτα? Σκεψου κουραση που την ειχα..

Caliope καλοφωτιστος κ σας εμας εκλαψε αρκετα αλλα βγαζει δοντια οποτε μια ανησυχια την ειχε γενικως.

Εμενα ακομη δεν γυριζει ευκολα ανασκελα δυσκολευται...οσο για. το αν καθεται μονο αν την κραταω αν την αφησω φευγει μπροστα.

Αν μ λες οτι μεσα σε μια βδομαδα τοση διαφορα ελπιζω οτι συντομα θα καθομαστε κ μεις.

uOZHp12.png

s.ria: Να σας ζήσει! Ουτε εγω σκεφτομαι να προσθεσω μπισκοτα.Ανουσια μου φαινονται και συντομα θα κοψω και το ρυζαλευρο και θα προσθεσω κατι αλλο που να προσφερει κατι,ισως γιαουρτακι.

baby2? Tι να σου πω, δεν ειμαι καταλληλη να σου απαντησω μιας κ δεν το χω πολυ με τις εκκλησιες.Εγω θα τη βαφτιζα στην ενορια μου αφου εχεις θεμα, δεν το συζητω.

Και εμας απο οτι ακουσα 100 θελει και κοβει αποδειξη.

Calliope μου να σας ζησει και σας!!

Εισαι τυχερη που δεν εκλαψε.Εγω σκεφτομαι το Σαββατο και με πιανει κρυος ιδρωτας.

Κουνουπι ακομα δεν την ακουμπησε ουτε ενα κ φτου φτου μη το ματιασω.Μου εκανε εντυπωση στις διακοπες που κουβαλησα αντικουνουπικα κουνουπιερες ενα σωρο και δεν χρησιμοποιησα τιποτα.

Για τη θαλασσα ζηλευω επρεπε να τη βαλω και εγω περισσοτερο γιατι τρελαθηκε τη μια φορα που το επιχειρησαμε, της αρεσε πολυ.

Τυχερες οσες εχετε θαλασσα κοντα.Τυχερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ZpmAp3.png

S.ria εμενα καθεται απο 3-4 μηνων κ στεκεται στα ποδια αλλα αργησε να γυρισει κ ναι τα εκανε ολα μαζι τωρα τον ειδα να τουρλωνει κ ποπο δηλ να μαζευει ποδαρακια μπροστα σαν να ειναι στα 4...καλοφωτιστη κ η δικη σου...

Εγω δεν ξερω καν αν πληρωθηκε απο νονο εμας δεν μας ζητησαν παντως λεφτα....επισης καθοταν εξω, μιας κ εγινε σε εξωτερικο χωρο η βαφτιςη, για υπογραφες ουτε καν μεσα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κορίτσια να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τα ονόματάκια τους τώρα φαντάζομαι θα μπορούν να βγάλουν διαβατήριο άντε να αρχίσετε και τα αεροπορικά ταξιδάκια ;) Εμείς θα βαφτιστούμε αρχές Οκτώβρη ακόμα δεν έχω κλείσει βέβαια τίποτα αλλά το ψάχνω Rock_me προσκλητήρια που βρήκες και σε ποιον φωτογράφο έκλεισες την βιντεοσκόπηση;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...