Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Σας διαβάζω που και που και μαθαίνω τα νέα σας.Την τελευταία φορά σας έγραψα κι ένα μεγάλο ποστ αλλά χάθηκε πριν το αναρτήσω και δεν είχα κουράγιο να το ξαναγράψω.Γιαυτό έχετε να με ακούσετε πολύ καιρό...

Κι εμείς γυρίζουμε από ανάσκελα μπρούμυτα και αντίστροφα εδώ και καμιά βδομάδα.Τρώμε όλη μας τη φρουτόκρεμα:έχουμε φάει μήλο ,αχλάδι,μπανάνα,βερίκοκο και ροδάκινα.Πάντα τη δοκιμάζω πρώτα εγώ κι αν μου ξινίζει προσθέτω λίγη μπανάνα(όχι πολύ γιατί είχαν σφίξει πολύ τα κακά της και πόναγε η καημενούλα)Τελευταία δοκιμάσαμε λευκόσαρκα ροδάκινα που είναι πολύ αρωματικά και ξετρελάθηκε...

Από φαγητό έχουμε φάει και κοτόπουλο και μοσχάρι με καρότο,κολοκύθι,πατάτα και σέλινο και της άρεσε δεν μπορώ να πω.Κορίτσια εμάς δε μας βγαίνουν 5 γεύματα τη μέρα αλλά μόνο 4 γιατί είναι υπναρού η κοριτσάρα μου.Επομένως δεν τρώμε απογευματινή κρέμα και θηλάζουμε πια μόνο πρωί βράδυ.Η παιδίατρος μου είπε οτι δεν πειράζει αφού το παιδί παίρνει βάρος και με το παραπάνω.Εγώ νερό της δίνω με το μπιμπερό και πίνει μπόλικο κυρίως μετά τη φρουτόκρεμα και το φαγητό.Δε σκέφτηκα να της πάρω ποτηράκι γιατί το βολεύεται το μπιμπερό.

Και τώρα να σας εφιστήσω την προσοχή σε ένα παιχνίδι που κακά τα ψέματα λατρεύουν και τα παιδιά και οι μεγάλοι.Τη μεγάλη μου την κόρη όταν ήταν 2 χρονών την ανέβασα πρώτη φορά σε τρομπολίνο και την κράταγα και χοροπηδάγαμε παρέα.Ξετρελάθηκε!Από τότε μέχρι τώρα που είναι 8 χρονών όποτε συναντούσαμε τρομπολίνο σε κάποιο παιδότοπο θα ανέβαινε οπωσδήποτε.Στην τελευταία εκδρομή που πήγαν με το σχολείο σε ένα πάρκο αναψυχής ήταν στο τρομπολίνο (κάτω από επίβλεψη )έχασε την ισορροπία της και έπεσε μόνη της -όχι στο έδαφος-πάνω στο δίχτυ και πλάκωσε με το σώμα της το χέρι της...Αποτέλεσμα:έσπασε και τα δύο κόκαλα του χεριού(στον πήχυ)και έβαλε γύψο για 6 εβδομάδες παρακαλώ!!Περιττό να σας πω οτι ούρλιαζε το παιδί από τον πόνο γιατί μετακινήθηκαν και τα κόκαλα κι έπρεπε να της κάνουν ανάταξη οστών.Μας έχουν μείνει άλλες 11 μέρες για να βγάλουμε το γύψο και περιμένουμε πως και πως γιατί κι οι δυο μας έχουμε κουραστεί (το παιδί περισσότερο βεβαίως).Δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό οτι μπορεί να τραυματιστεί τόσο σοβαρά στο τρομπολίνο χωρίς να πέσει π.χ στο έδαφος.Κι άντε τώρα εγώ να αφήσω την μπέμπα να ανέβει όταν θα μεγαλώσει και θα το ζητάει....

Κοριτσάκια σας καληνυχτίζω,να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας και να έχετε δύναμη και υπομονή!

Φιλιάααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια εμεις σημερα γυρισαμε επιτελους τρεις φορες απο μπρουμυτα ανασκελα...την φρουτοκρεμα μας την τρωμε ολη..δοκιμασαμε μηλο μπανανα αχλαδι κ δαμασκηνο λογω δυσκοιλιοτητας..μια χαρα τα καταφερνουμε..τωρα απο την αλλη βδομαδα θα δοκιμασουμε κ λαχανικα το μεσημερι...εδω κ 2 μερες εχουμε μια γκρινια με τα ουλα μας δαγκωνουμε τα παντα..νερακι πινουμε μια χαρα... κ ετοιμαζομαστε για την βαφτιση τα εχω κανει ολα μονη μ και ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα κ αγχωμενη, ξερετε ποση ωρα νωριτερα μπορω να παω να στολισω αν εχει κ αλλη βαφτιση πριν απο μας?? Θα προλαβω???

uOZHp12.png

Καλημερα!Κ μεις γυρναμε απο ανασκελα μπρουμητα και το αναποδο,βαρελακι!Στερεες τον Αυγουστο.Να δω αν θα περιορισει καθολου τον θηλασμο η θα ξυπνα παλι 2 κ 3 φορες..

F4oIp2.png

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;Το νερό που τους δίνετε το βράζετε πρώτα;Εμένα έτσι μου είπε η παιδίατρος.Περιττό μου φαίνεται αφού πλέον η μπέμπα ο,τι βρει τη βάζει στο στόμα:σεντόνια,πετσέτες,τα μπλουζάκια της...

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;Το νερό που τους δίνετε το βράζετε πρώτα;Εμένα έτσι μου είπε η παιδίατρος.Περιττό μου φαίνεται αφού πλέον η μπέμπα ο,τι βρει τη βάζει στο στόμα:σεντόνια,πετσέτες,τα μπλουζάκια της...

Εγω οχι δινω απο την βρυση αλλα πινετε το νερο της βρυσης εδω που μενω

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κόρες σήμερα εμείς έχουμε γενέθλια γίναμε 6 μηνών και είμαι υπερχαρούμενη (όχι ό,τι δεν θα ήμουν) αλλά παρόλη την κούραση τα έχω καταφέρει σούπερ μέχρι στιγμής λογικά και τα δικά σας θα έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες

Και να μην ξεχάσω Giouli16 εύγε για την καινούρια εγκυμοσύνη άντε να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κόρες σήμερα εμείς έχουμε γενέθλια γίναμε 6 μηνών και είμαι υπερχαρούμενη (όχι ό,τι δεν θα ήμουν) αλλά παρόλη την κούραση τα έχω καταφέρει σούπερ μέχρι στιγμής λογικά και τα δικά σας θα έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες

Και να μην ξεχάσω Giouli16 εύγε για την καινούρια εγκυμοσύνη άντε να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες :tongue:

Ευχαριστώ πολυ Αντίγονη να σαι καλα !! Σου εύχομαι κ σένα γρήγορα !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Μπράβο Giouli, συγχαρητηρια και απο μενα, μπαμ μπαμ τα καταφερατε.Και εγω εχω απορια αν το θελατε η αν ετυχε στη παρουσα φαση.Ελπίζω να εχεις βοηθεια και ολα θα πανε σουπερ!

Εμεις γυρισαμε απο διακοπες χθες.Την ταλαιπωρησαν λίγο τα δοντακια της και μας γκρινιαζε που κ που αλλα σε γενικες γραμμες μια χαρα περασαμε.2 δοντάκια κατω προς το παρων και βλεπω και το τρίτο να ερχεται πάνω εντος ολίγων ημερων.Σαν πολύ γρηγορα μου φαινεται τα εβγαλε.

Κατα τα αλλά, εχω τη βαφτιση σε λίγες μερες και πρεπει να τελειωσω τα τελευταια.

Απο φαγητο ειναι με τις ωρες της.Φρουτοκρεμα δεν μου πολυτρωει σε αντιθεση με κρεμα και σουπα που τα τρωει καλυτερα.Που θα παει, θα συνηθισει!

Το νερό της το βραζω και εγω ακομη αλλά όπου να ναι θα το σταματησω γιατι εκτος των αλλων πινει και πολύ και δεν την προλαβαινω.Εχει μαθει και πινει μονη της απο το ποτηρακι με τις λαβες.Στις διακοπες σταματησα και την αποστερωση των μπιμπερό.Τα εβαλα μια βεβαια χθες που γυρισα αλλα σημερα μου φαινεται θα τον κοψω τελειως.Παρολα αυτα το νερό για το γάλα συνεχίζουμε να το βραζουμε??

Αυτα τα νεα!Φιλια σε ολες!

ZpmAp3.png

Μπράβο Giouli, συγχαρητηρια και απο μενα, μπαμ μπαμ τα καταφερατε.Και εγω εχω απορια αν το θελατε η αν ετυχε στη παρουσα φαση.Ελπίζω να εχεις βοηθεια και ολα θα πανε σουπερ!

Εμεις γυρισαμε απο διακοπες χθες.Την ταλαιπωρησαν λίγο τα δοντακια της και μας γκρινιαζε που κ που αλλα σε γενικες γραμμες μια χαρα περασαμε.2 δοντάκια κατω προς το παρων και βλεπω και το τρίτο να ερχεται πάνω εντος ολίγων ημερων.Σαν πολύ γρηγορα μου φαινεται τα εβγαλε.

Κατα τα αλλά, εχω τη βαφτιση σε λίγες μερες και πρεπει να τελειωσω τα τελευταια.

Απο φαγητο ειναι με τις ωρες της.Φρουτοκρεμα δεν μου πολυτρωει σε αντιθεση με κρεμα και σουπα που τα τρωει καλυτερα.Που θα παει, θα συνηθισει!

Το νερό της το βραζω και εγω ακομη αλλά όπου να ναι θα το σταματησω γιατι εκτος των αλλων πινει και πολύ και δεν την προλαβαινω.Εχει μαθει και πινει μονη της απο το ποτηρακι με τις λαβες.Στις διακοπες σταματησα και την αποστερωση των μπιμπερό.Τα εβαλα μια βεβαια χθες που γυρισα αλλα σημερα μου φαινεται θα τον κοψω τελειως.Παρολα αυτα το νερό για το γάλα συνεχίζουμε να το βραζουμε??

Αυτα τα νεα!Φιλια σε ολες!

Καλως ηρθατε....

Εγω το νερο για μπιμπερο το βραζω γτ το θελει λιγο ζεστο κ δεν κανει να πινουμε ζεστο βρυσης.....νερο ομως για να δροσιστει θα δωσω απο την βρυση

Ναι βγαλατε γρηγορα δοντακια εσεις

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλως ηρθατε....

Εγω το νερο για μπιμπερο το βραζω γτ το θελει λιγο ζεστο κ δεν κανει να πινουμε ζεστο βρυσης.....νερο ομως για να δροσιστει θα δωσω απο την βρυση

Ναι βγαλατε γρηγορα δοντακια εσεις

Δε ξερω μεχρι ποτε πρεπει να το βραζουμε μιας και το νερακι το πίνουν απ'ευθείας απο τη βρυση απο δω και περα αρα και το βρασιμο για το γαλα ειναι περιττο.Ισως μονο ζεσταμα το μπιμπερο σε ενα κατσαρολακι με ζεστο νερό για να ειναι λίγο χλιαρό.

ZpmAp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Βγαλαμε και εμείς το πρώτο μας δοντακι και μας παιδεύει και το δεύτερο.

Νεράκι πίνουμε εμφιαλωμένο από γυάλινο μπουκάλι.

Τρώμε φρουτοκρεμα και κρεατοσουπα γύρω στα 120 ml.

Καλή ποσότητα είναι?

Ή παιδίατρος δε μου έχει πει ποσό να τρώει.

Κρέμα όχι και τόσο πολύ.

Ήθελα να ρωτησω κάτι.

Τώρα που τρώει και πίνει επιτέλους νερό κάθε ποτέ θηλαζουμε?

Επίσης έχει αρχίσει να με κλωτσαει όταν θηλάζει χωρίς να αφήνει το στήθος και τα βραδιά κοιμισμένο αρχίζει να κλαει-γκρινιαζει.

Τον παίρνω στο κρεβάτι τον βάζω στο στήθος όπου ηρεμεί τις περισσότερες φορές και κοιμάται.Μόλις τον πάω στη κούνια ξανά τα ίδια.

Giouli16 σου εύχομαι μια υπεροχή εγκυμοσύνη.

Διακοπές δεν πήγαμε ακόμα.

Και ξεκινάμε σιγά σιγά τις διαδικασίες για τη βάφτιση.

Σας φιλώ εσάς και τα Καμάρια σας και περίμενω σύντομα νέα για τα κατορθώματα των μικρών σας.

Κάλι βράδυ σε όλους....:)

Γεια σας κορίτσια!!!!

Βγαλαμε και εμείς το πρώτο μας δοντακι και μας παιδεύει και το δεύτερο.

Νεράκι πίνουμε εμφιαλωμένο από γυάλινο μπουκάλι.

Τρώμε φρουτοκρεμα και κρεατοσουπα γύρω στα 120 ml.

Καλή ποσότητα είναι?

Ή παιδίατρος δε μου έχει πει ποσό να τρώει.

Κρέμα όχι και τόσο πολύ.

Ήθελα να ρωτησω κάτι.

Τώρα που τρώει και πίνει επιτέλους νερό κάθε ποτέ θηλαζουμε?

Επίσης έχει αρχίσει να με κλωτσαει όταν θηλάζει χωρίς να αφήνει το στήθος και τα βραδιά κοιμισμένο αρχίζει να κλαει-γκρινιαζει.

Τον παίρνω στο κρεβάτι τον βάζω στο στήθος όπου ηρεμεί τις περισσότερες φορές και κοιμάται.Μόλις τον πάω στη κούνια ξανά τα ίδια.

Giouli16 σου εύχομαι μια υπεροχή εγκυμοσύνη.

Διακοπές δεν πήγαμε ακόμα.

Και ξεκινάμε σιγά σιγά τις διαδικασίες για τη βάφτιση.

Σας φιλώ εσάς και τα Καμάρια σας και περίμενω σύντομα νέα για τα κατορθώματα των μικρών σας.

Κάλι βράδυ σε όλους....:)

Ουτε εμενα μου ειπε ποσοτητα στην αρχη και ουτε που μετραω, απλά κοιτάω με το μάτι.Νομιζω οτι στην αρχη το βασικο ειναι να εξοικιωθει με τη στερεα τροφη και ας φαει και 2-3 κουταλιες.Τα 120 μου ακουγονται μια χαρα παντως!Θα το σιγουρεψεις στο επομενο ζυγισμα :)

ZpmAp3.png

:D7 γεια σας κοπελιες.Θα ηθελα να σας ρωτησω ,ψωμακι ,ετσι καμια γωνιουλα ποτε τρωμεεε?κ εμεις ειχαμε γενεθλια στις 16..γερα ναι τα παιδακια ολα!!και επισης λετε να σταματησω την αποστειρωση..?στο φαγητο του εκτος απο πατατουλες να κανω και μακαρονι?

Γεια σας κορίτσια!

Με το καλό giouli16!Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Καλή δύναμη σου εύχομαι!Θα ταλαιπωρηθείς λίγο στην αρχή αλλά θα τα ξεπετάξεις και τα δύο και θα έχουν και παρέα το ένα το άλλο!

Εγώ τώρα που πίνει η μπέμπα νερό την θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ.Ποτέ δεν την έβαλα στο στήθος για να την ηρεμήσω ή κάτι τέτοιο.Προτιμούσα την αγκαλίτσα και την πιπίλα...Μέχρι πότε σκοπεύετε να θηλάσετε κορίτσια;Εγώ σκέφτομαι να σταματήσω πριν τον χρόνο γιατί φοβάμαι οτι μετά θα είναι πιο δύσκολο για εκείνη.Είδα σήμερα κάτι που δε θέλω σε καμία περίπτωση να μου συμβεί:σε μια αίθουσα αναμονής καθόταν και κουβέντιαζε μία μαμά με μία φίλη της.Είχε ένα παιδάκι 1,5 -2 χρονών.Τσούκου,τσούκου σκαρφάλωσε στη μαμά του ,της ξεκούμπωσε το φερμουάρ στη μπλούζα της,έβγαλε το στήθος,ήπιε κανά πεντάλεπτο ξανάκλεισε το φερμουάρ και πήγε να παίξει.Εκείνη μια χαρά συνέχισε να κουβεντιάζει...Μπορεί αυτό να προτείνουν οι σύμβουλοι θηλασμού (όποτε θέλει ,όσο θέλει)αλλά εγώ έχω τις ενστάσεις μου...

Αποστείρωση σταματήσαμε κι εμείς.Απλά μια φορά τη βδομάδα βράζω τις πιπίλες της.Εγώ φοβάμαι να της δώσω τη γωνία από το ψωμί,μικρούλια δεν είναι ακόμα;Εμείς δόντι ούτε για δείγμα!Δείχνει όμως οτι την ενοχλούν τα ούλα της και χώνει τις γροθιές της μέσα και τα τρίβει.Της δίνω το μασητικό αφού πρώτα το έχω βάλει στο ψυγείο και δείχνει οτι την ανακουφίζει...

Εγώ σήμερα της έδωσα σπανάκι πρώτη φορά με το μοσχαράκι και της άρεσε πολύ.Ζυμαρικό η παιδίατρος μου είπε να της δώσω σε καμια δεκαπενταριά μέρες(εμείς όμως τα καθυστερούμε λίγο όλα λόγω της προωρότητας)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...