Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Την κρέμα πρέπει να την κάνετε με το μάτι και σύμφωνα με τα γούστα του παιδιού. Θεωρητικά, 1 μεζούρα θέλει 30-40 μλ νερό και οι 7 μεζούρες 180-210 μλ νερό.

Εγώ την κάνω με το μάτι και την κάνω και αρκετά πηχτή γιατί ο μικρός έδειξε να την προτιμά απ την πιο αραιή.

Επίσης μια συμβουλή. Μην κάνετε όλη την ποσότητα μαζί γιατί τρώνε αργά και η κρέμα όσο κάθεται νερουλιάζει. Εγώ φτιάχνω 4 μεζούρες κ μόλις τις φάει φτιάχνω άλλες 3.

Ποτηράκι δεν έχω πάρει ακόμα αλλά είναι στα σχέδια. Καλαμάκι θα πάρει πολλούς μήνες να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά μας. Βιάζεσαι σε όλα little star!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την κρέμα πρέπει να την κάνετε με το μάτι και σύμφωνα με τα γούστα του παιδιού. Θεωρητικά, 1 μεζούρα θέλει 30-40 μλ νερό και οι 7 μεζούρες 180-210 μλ νερό.

Εγώ την κάνω με το μάτι και την κάνω και αρκετά πηχτή γιατί ο μικρός έδειξε να την προτιμά απ την πιο αραιή.

Επίσης μια συμβουλή. Μην κάνετε όλη την ποσότητα μαζί γιατί τρώνε αργά και η κρέμα όσο κάθεται νερουλιάζει. Εγώ φτιάχνω 4 μεζούρες κ μόλις τις φάει φτιάχνω άλλες 3.

Ποτηράκι δεν έχω πάρει ακόμα αλλά είναι στα σχέδια. Καλαμάκι θα πάρει πολλούς μήνες να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά μας. Βιάζεσαι σε όλα little star!

Πωπω ναι πολυ νερουλη.Και εγω δεν το ηξερα.Στη πορεια το ειδα.Θα της κανω και εγω λιγοτερο σημερα!

ZpmAp3.png

Εμεις ανα 2 μερες προσθετουμε καινουριο φρουτο.1 τεταρτο μηλο μαζι με την βανιλια την 1,ερα,μετα το μισο μηλο ,την 3μερα μισο μηλο,βανιλια και καινουριο φρουτακι δηλ αχλαδι και ην πεμπη μερα και λιγη μπανανα.ξεκιναμε χορτοσουπα απο δευτερα.ωραια .τρωει κανονικα ενα μπολακι οχι αραιη,και μετα νερακι και δεν πειναει.ολα καλα δοξα τον θεο.

Εμένα δε πινει καθόλου νερό.

πιανει τη θηλη απο το μπιμπερο και τρίβει τα ούλα του. Μουρμουριζει και φτυνει το νερο.

Καμία συμβουλή?

Γεια σου Έφη !! Αν δοκίμαζες να του το δώσεις την ώρα που περιμένει εναγωνίως (και πολύ πεινασμένος) το γάλα ?? Εγώ έτσι κατάφερνα να του δώσω χαμομηλάκι όταν χρειάστηκε...Μπορεί να μην πιει πολλές γουλιές αλλά θα κάνει μια πρώτη γνωριμία...Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ο δικός μου το ευχαριστιέται πάρα πολύ όταν του το δίνω μετά από μερικές κουταλίτσες κρέμα ρυζάλευρου....Πάντως μην ανησυχείς , ούτως η άλλως με τη ζέστη θα το επιθυμήσει και θα του αρέσει....;)

SW8up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Εχω προσπαθησει να του δωσω οταν θέλει γαλα αλλα γκρινιάζει.με το φαγητό του παλι αλλα παραταει το φαγητό για να παίξει με το μπιμπερο. Αν το παρω γκρινιάζει παλι.

Γενικά οθυε με το φαγητό αλλά ουτε και με το νερο παμε καλα.

φαίνεται να προτιμα το γαλατακι της μαμάς.

Συμφωνω με Νταλια.Και εγω ετσι την καταφερα!Πριν το γαλα που ξερω οτι πειναει και ενδιαμεσα απο τη κρεμα που ειναι γλυκια.Εκει ειδικα πινει καμποσο.Και γενικα μεσα στη μερα οποτε διψασω και εγω δίνω και στη μπεμπα για να το συνηθιζει.

ZpmAp3.png

Καλημέρα.

Εχω προσπαθησει να του δωσω οταν θέλει γαλα αλλα γκρινιάζει.με το φαγητό του παλι αλλα παραταει το φαγητό για να παίξει με το μπιμπερο. Αν το παρω γκρινιάζει παλι.

Γενικά οθυε με το φαγητό αλλά ουτε και με το νερο παμε καλα.

φαίνεται να προτιμα το γαλατακι της μαμάς.

Αστο να παιξει με το μπιμπερο.Ειναι σιγουρο οτι μετα απο λίγο θα το παρατησει.Αστο να εξοικιωθει με το μπιμπερο του νερου,το κουταλι του ολα τα νεα αντικειμενα.Καπου το διαβασα αυτο και το ακολουθησα χθες και μπορω να πω οτι στο φαγητο πηγαμε πολύ καλυτερα.Τελικα ειχε δικιο ο παιδιατρος που μου ειπε μην αγχωνεσαι οταν νιωσει ετοιμη θα φαει.Και μια κουταλια ειναι πολύ καλα για τωρα.

ZpmAp3.png

συμφωνω κ γω ετσι την αφησα πολλες φορες κραταει το μπουκαλι δευτερολεπτα μονη της κ χαιρεται το ιδιο κ το κουταλι προς το τελος θελει να το κραταμε μαζι κ να το βαζει στο στομα της..οπως της λεει η μαμα μου βιαζεσαι να μεγαλωσεις..χαχαχα..

Ειναι η στιγμη της εξερευνησης :D

uOZHp12.png

Καλησπερα

Απο το προηγουμενο ποστ εχω να σας πω οτι καθεται αρκετη ωρα μπρουμυτα γυριζει δειλα δειλα απο ανασκελα μπρουμυτα αν του ραβηξει κατι το ενδιαφερον αλλα 1 φορα την 2η κλαιει ενω μπορει δεν θελει να το κανει...

Εμενα καθεται με τον ποπο κ σηκωνεται αν πιαστει απο τα χερια μου αλλα δεν κανει βηματα βεβαια μπορει να σταθει αν πιαστει απο καποιο επιπλο...

Με το φαγητο ευτυχως δεν εχω θεμα εχω κοψει ηδη 2 γευματα γαλα κ εχουν αντικατασταθει με δεκατιανο 1 ολοκληρο μηλο κ 1 ολοκληρο αχλαδι περιπου 140 γρ τρωει κ μεσημερι κοτοπουλο αναλογα 1 μπουτι η φτερρουγα 1 κολοκυθι 1 πατατα μικρη 1 καροτο μικρο κ χθες εβαλα κ ενα μικρο σελινο κ απο αυτα τρωει. 150 γρ περιπου αυριο λεω να δωσω κουνελι....γενικα του αρεσει να τρωει δεν με εχει δυσκολεψει καθολου...εγω τον ταιζω στο ριλαξ κανει να τα βαλουμε απο τωρα σε καθισμα φαγτου;

Κ εγω τον εχω αφησει να παιξει κ με το ποτηρακι που τλκ δεν πινει κ γινεται μουσκεμα κ ετσι επειδη θελω να πιει κ νερο του δινω με μπιμπερο...κ με το κουταλι εχει παιξει απειρες φορες..

Με δοντακια τι κανετε με γκρινια;; Εμενα εχει 2-3 μερες τωρα πολυ γκρινια αλαλ δοντι δεν βλεπω...

Επισης τωρα με τις στερεες κανει 2 φιρες την ημερα κακα κ αρκετα σφιχτα:confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα

Απο το προηγουμενο ποστ εχω να σας πω οτι καθεται αρκετη ωρα μπρουμυτα γυριζει δειλα δειλα απο ανασκελα μπρουμυτα αν του ραβηξει κατι το ενδιαφερον αλλα 1 φορα την 2η κλαιει ενω μπορει δεν θελει να το κανει...

Εμενα καθεται με τον ποπο κ σηκωνεται αν πιαστει απο τα χερια μου αλλα δεν κανει βηματα βεβαια μπορει να σταθει αν πιαστει απο καποιο επιπλο...

Με το φαγητο ευτυχως δεν εχω θεμα εχω κοψει ηδη 2 γευματα γαλα κ εχουν αντικατασταθει με δεκατιανο 1 ολοκληρο μηλο κ 1 ολοκληρο αχλαδι περιπου 140 γρ τρωει κ μεσημερι κοτοπουλο αναλογα 1 μπουτι η φτερρουγα 1 κολοκυθι 1 πατατα μικρη 1 καροτο μικρο κ χθες εβαλα κ ενα μικρο σελινο κ απο αυτα τρωει. 150 γρ περιπου αυριο λεω να δωσω κουνελι....γενικα του αρεσει να τρωει δεν με εχει δυσκολεψει καθολου...εγω τον ταιζω στο ριλαξ κανει να τα βαλουμε απο τωρα σε καθισμα φαγτου;

Κ εγω τον εχω αφησει να παιξει κ με το ποτηρακι που τλκ δεν πινει κ γινεται μουσκεμα κ ετσι επειδη θελω να πιει κ νερο του δινω με μπιμπερο...κ με το κουταλι εχει παιξει απειρες φορες..

Με δοντακια τι κανετε με γκρινια;; Εμενα εχει 2-3 μερες τωρα πολυ γκρινια αλαλ δοντι δεν βλεπω...

Επισης τωρα με τις στερεες κανει 2 φιρες την ημερα κακα κ αρκετα σφιχτα:confused:

Αφου γυριζει και μπρουμυτα και ανασκελα μια χαρα.Θα το κανει πιο εντονα τις επομενες μερες.

Και εγω αυτο περιμενω να κοψω κανα γαλα.Σημερα εφαγε αρκετη κρεμα (και η μπεμπα και η σαλιαρα) αλλα ηπιε και ενα μπουκαλι γαλα 230μλ.Και στο ριλαξ ξερω οτι ταιζουνε πολλες.Εμενα γραφει απο 6+.Τι 5μιση τι 6 χιχι:tongue:.

Εμεις το πρωτο δοντακι ουτε που το καταλαβαμε.Για τα υπολοιπα να δουμε...

Αχ φαντασου εμας προς το παρων τρωει μονο κρεμα και σημερα "τα'κανε" 3 φορες!!!Που να αρχισει το κανονικο φαγητο...χαχαχα Υπομονη!! Οσο για τη μυρωδια μετά απο ψαρι????Μου ειπανε να βαλω μανταλακι...αχαχαχαχα

ZpmAp3.png

Αφου γυριζει και μπρουμυτα και ανασκελα μια χαρα.Θα το κανει πιο εντονα τις επομενες μερες.

Και εγω αυτο περιμενω να κοψω κανα γαλα.Σημερα εφαγε αρκετη κρεμα (και η μπεμπα και η σαλιαρα) αλλα ηπιε και ενα μπουκαλι γαλα 230μλ.Και στο ριλαξ ξερω οτι ταιζουνε πολλες.Εμενα γραφει απο 6+.Τι 5μιση τι 6 χιχι:tongue:.

Εμεις το πρωτο δοντακι ουτε που το καταλαβαμε.Για τα υπολοιπα να δουμε...

Αχ φαντασου εμας προς το παρων τρωει μονο κρεμα και σημερα "τα'κανε" 3 φορες!!!Που να αρχισει το κανονικο φαγητο...χαχαχα Υπομονη!! Οσο για τη μυρωδια μετά απο ψαρι????Μου ειπανε να βαλω μανταλακι...αχαχαχαχα

Οχι γυριζει μονο μορουμυτα απο ανακσελα κ οχι παντα αναλογα τα κεφια του....νευριαζει ομως πολυ γτ μενει ως εχει..

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα και εγω της Chicco εχω που μας εφεραν δωρο.

Βρε κοριτσια ποσο πρεπει να τρωνε?

Φρουτοκρεμα του φτιαχνω 1/4 μηλο και 1/4 αχλαδι και δε το τρωει ολο.

Και απο φαγητο παλι δε το τρωει ολο.

Τρωει καμια 15αρια κουταλιες και μετα αρχιζει να κοιταει δεξια αριστερα να προσπαθει να φυγει ή κλαιει και σταματαω.

Εμεις δε τρωμε κρεμα γιατι η παιδιατρος ειπε μετα τον 6ο μηνα λογω του οτι θηλαζουμε.

Οι κρεμες δεν εχουν ζαχαρη?

Προταση για ματκα για ποτηρακι?Θηλαζουμε οποτε δεν παιρνει μπιμπερο...εχω μπλεξει..να εχει καλαμακι?μαλακο η σκληρο στομιο?νουκ η μαμ η δρ.μπραουν?
Εμένα δε πινει καθόλου νερό.

πιανει τη θηλη απο το μπιμπερο και τρίβει τα ούλα του. Μουρμουριζει και φτυνει το νερο.

Καμία συμβουλή?

απ οτι καταλαβα τα θηλαζοντα αργουν να φανε ποσοτητα αλλα μην αγχωνεστε τον 1 χρονο βασικη τροφη ειναι το γαλα ..εμεις εχει ενα μηνα αρχισαμε στερεες και ακομα μεσημεριανο τρωει 100μλ μονο περιπου και φρουτα 5 κουταλακια..

εκ.ποτηρακι εγω του πηρα μαμ ειναι πολυ καλο αλλα δεν πινει σχεδον καθολου νερο μονο το δαγκωνει και παιζει προτιμαει να θηλαζει

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα..τι κανετε?

εμενα ολη μερα γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα και αριχσε και να μπουσουλαει ..εχουμε και πολυ γκρινια σαλια μαλλον δοντια..απο φαγητο δεν τρωει πολυ προτιμαει θηλασμο..

το ρυζαλευρο της hipp και τα αλλα βιολογικα ειναι χωρις ζαχαρη

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα.

Εμεις βγαζουμε και δευτερο δοντακι και επιτελους σημερα μετα απο μια εβδομαδα εφαγε σχεδον ολη τη κρεμα.Την εκανα πιο πηχτη.Δεν ξερω αν την εφαγε για αυτον τον λόγο η αν απλά την συνηθισε! Λιγη αφησε αλλα ειχε γινει νερουλη και δεν μπορουσε η καημενη.

Ξεκινησα και φρουτοκρεμα σημερα με αχλαδι την οποια εφαγε αλλα οχι πολύ.Το περιμενα σαν καινουρια γευση που ειναι.

Καθεται αρκετα πλεον στο παρκο και φερνει κωλοτουμπες.Συντομα πιστευω ίσως μας μπουσουλησει κιολας.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...