Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Αυριο έχω κ εγώ γιατρό κ ανυπομονω! Άντε, μήπως μας πει κ το φύλο επιτέλους!

Είμαι ηδη στην 18η εβδομαδα. Δε μπορεί να μην φαίνεται. Αν δε μας πει κ αύριο, μετα με σιγουριά στην β επιπέδου.:D

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ είμαι σε ρυθμους μετακόμισης και προετοιμασίας γάμου!Επέστρεψα στη δουλεια...:cry:

Κάναμε και ένα ταξιδακι Αθηνα και από τότε που γυρισαμε ειμαι συνεχεια κουρασμένη και επεστρέψε και ο πονοκέφαλος, που ειχα χαρει οτι επιτελους ημουν εντάξει!Εκανα κοιλιααααα!Στην Αθήνα στο μετρό σηκώνονταν να μου προσφέρουν θέση!;)!

Αγοράσαμε στον μπεμπη ενα λαχανί μπλουζάκι τυπου polo ίδιο με ένα που εχει ο αντρας μου! Ανυπομονώ να τους δω να τα φοράνε μαζί τα αγορια μου!!!

Hope.Νομίζω ότι πλέον πρέπει να δεις φυλο! Αν ειναι αγόρι κανει μπαμ συνήθως! Και να μην εχει την κατάλληλη θεση το μωράκι σου, ας επιμεινει λίγο ο γιατρος, θα γυρίσει! Με το καλό!

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ είμαι σε ρυθμους μετακόμισης και προετοιμασίας γάμου!Επέστρεψα στη δουλεια...:cry:

Κάναμε και ένα ταξιδακι Αθηνα και από τότε που γυρισαμε ειμαι συνεχεια κουρασμένη και επεστρέψε και ο πονοκέφαλος, που ειχα χαρει οτι επιτελους ημουν εντάξει!Εκανα κοιλιααααα!Στην Αθήνα στο μετρό σηκώνονταν να μου προσφέρουν θέση!;)!

Αγοράσαμε στον μπεμπη ενα λαχανί μπλουζάκι τυπου polo ίδιο με ένα που εχει ο αντρας μου! Ανυπομονώ να τους δω να τα φοράνε μαζί τα αγορια μου!!!

Hope.Νομίζω ότι πλέον πρέπει να δεις φυλο! Αν ειναι αγόρι κανει μπαμ συνήθως! Και να μην εχει την κατάλληλη θεση το μωράκι σου, ας επιμεινει λίγο ο γιατρος, θα γυρίσει! Με το καλό!

Δεν είναι οτι δεν το βλέπει Είναι τακτική του γιατρού να μην το λέει νωρίς. Τώρα πια όμως δεν είναι καθόλου νωρίς!

tt1ac959.aspx

Καλησπέρα!

hope! Δεν βλέπω το λογο...μάλλον δεν ειναι σιγουρος και δεν θέλει να κάνει λάθος για να μην εκτεθει...Τον υπερηχο β επιπέδου θα τον κάνεις σε άλλο γιατρό?Ε! Αυτός θα σου πει. Εμένα στην αυχενική το μωρό ηταν 13βδ και 1 ημερα και φωτογραφήσαμε κανονικότατα τα γεννητικά οργανα!!!Με το καλό όπως και να χει!

Τα υπόλοιπα κορίτσια? Διακοπές???

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

χαθηκα αλλα λειπαμε διακοπουλες και τωρα γυρισαμε!!!

Τι κανετε???Ειδα!!Ξεκινησατε τις αγορες,ε???Αχ!Τι καλα!!!Εγω τα εχω ολα ετοιμα,οποτε δεν θα αγορασω κατι,εκτος αν ειναι κοριτσακι οποτε θα χρειαστω μονο ρουχαλακια!

Για το καροτσι που συζηταγατε,εγω αγορασα της cam,εκανε 600Ε αλλα με καταβολεψε και το εχω σε μπορντο χρωμα.

Αυτα τα νεα μου!Φιλια Πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εγώ καλά είμαι.Εχθες είχα παλι εμετούς. Έλεος πια! Ποτε θα σταματήσουν οριστικα?

Ζωηστο Ιασώ θα κάνω τη β επιπέδου. Ποτε παντρεύεται ΜΜε το καλό!

mama konstantinouτο καρότσι σου είναι 3 σε 1?

tt1ac959.aspx

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω επιτελους ξυπνησα σημερα χωρις πονοκεφαλο!!!!

Εμενα κοριτσια στην αυχενικη μου ειπαν πως ισως ειναι κοριτσακι αλλα δεν ειναι ειναι σιγουρο ακομα,το ιδιο μου ειχαν πει και στον μικρο μου,οποτε περιμενω και με εχει φαει η περιεργεια....

hope1234 περνει το πορτ μπεμπε (που δεν το χρησιμοποιησα καθολου),το καθισματακι αυτοκινητου(που το καταβολευτηκα οσο ηταν μικρος) και το κανονικο καθισμα.

Γεια σας κορίτσια!Τώρα είδα οτι έχει ανοίξει θέμα "Μανούλες Ιανουαρίου 2015" κι ήρθα να σας γνωρίσω.Έχω ΠΗΤ 14/1/2015 αλλά κάπου νωρίτερα θα γεννήσω λόγω καισαρικής.Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 7 χρονών και προσπαθούμε πολλά χρόνια για δεύτερο αλλά τίποτα.Μέχρι που πέρσι το καλοκαίρι ο γιατρός στον οποίο πήγα για μια δεύτερη γνώμη μου πρότεινε υστεροσκόπηση για να δει το ενδομήτριο.Κι εκεί ήταν το πρόβλημα:μου καθάρισε το ενδομήτριο που έτσι όπως ήταν καθιστούσε αδύνατη την εμφύτευση και ολαλά!Μέσα σε 8 μήνες έμεινα 2 φορές έγκυος(η πρώτη παλλινδρόμησε δυστυχώς).Δεν το πίστευα μετά από τόσα χρόνια άκαρπων προσπαθειών...Τώρα όλα καλά,δόξα το θεό.Η αυχενική μου ήταν πολύ καλή ,ωστόσο στις 9/9 θα κάνω το Β΄επιπέδου και την αμνιοπαρακέντηση μαζί.Δεν μπορώ να την αποφύγω λόγω ηλικίας (39) κι έχω μεγάλο φόβο...Ελπίζω να πάνε όλα καλά...Εύχομαι σε όλες σας τελειόμηνες εγκυμοσύνες με γερά μωρά!!!

Γεια σας κορίτσια!Τώρα είδα οτι έχει ανοίξει θέμα "Μανούλες Ιανουαρίου 2015" κι ήρθα να σας γνωρίσω.Έχω ΠΗΤ 14/1/2015 αλλά κάπου νωρίτερα θα γεννήσω λόγω καισαρικής.Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 7 χρονών και προσπαθούμε πολλά χρόνια για δεύτερο αλλά τίποτα.Μέχρι που πέρσι το καλοκαίρι ο γιατρός στον οποίο πήγα για μια δεύτερη γνώμη μου πρότεινε υστεροσκόπηση για να δει το ενδομήτριο.Κι εκεί ήταν το πρόβλημα:μου καθάρισε το ενδομήτριο που έτσι όπως ήταν καθιστούσε αδύνατη την εμφύτευση και ολαλά!Μέσα σε 8 μήνες έμεινα 2 φορές έγκυος(η πρώτη παλλινδρόμησε δυστυχώς).Δεν το πίστευα μετά από τόσα χρόνια άκαρπων προσπαθειών...Τώρα όλα καλά,δόξα το θεό.Η αυχενική μου ήταν πολύ καλή ,ωστόσο στις 9/9 θα κάνω το Β΄επιπέδου και την αμνιοπαρακέντηση μαζί.Δεν μπορώ να την αποφύγω λόγω ηλικίας (39) κι έχω μεγάλο φόβο...Ελπίζω να πάνε όλα καλά...Εύχομαι σε όλες σας τελειόμηνες εγκυμοσύνες με γερά μωρά!!!

Καλώς ήρθες baby2!!!!

Άντε, να μεγαλώνει η παρέα! Είδες φύλο?

Εγώ έκλεισα σήμερα ραντεβού για β επιπέδου στις 3\9.

Τα υπολοιπα κορίτσια που εισαστε!? Χαθηκαμε!

tt1ac959.aspx

Καλώς ήρθες baby2!!!!

Άντε, να μεγαλώνει η παρέα! Είδες φύλο?

Εγώ έκλεισα σήμερα ραντεβού για β επιπέδου στις 3\9.

Τα υπολοιπα κορίτσια που εισαστε!? Χαθηκαμε!

Δε μου έχουν πει το φύλο σίγουρα...υποψίες για αγοράκι μάλλον...Θα περιμένω το Β΄επιπέδου να σιγουρευτούμε.

Θα λείπουν διακοπές τα κορίτσια γιαυτό δεν έχει πολύ κίνηση.Εμείς φέτος εδώ θα είμαστε γιατί ο σύζυγος δουλεύει (μετά από 2 χρόνια ανεργίας) και έχουμε χαρά μεγάλη...Πάμε όμως για μπανάκια με το παιδί οπότε δεν μας πειράζει.Εγώ έχω αποφασίσει φέτος να μη κάνω μπάνια,φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα.Ε,δεν έχει και τις καθαρότερες θάλασσες στην Αττική.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια εγω χαθηκα λογω δουλειας κ οχι διακοπων αν κ χανια μενω οποτε το ιδιο κανει..:tongue:

Καλως ηρθες baby2 με το καλο το μωρακι σου...εχουμε ιδια πητ κ εγω 14/1 εχω αλλα λογω καισσαρικης θα γεννησω νωριτερα...

να σου πω κ εγω που δεν εχω κανει κανενα μπανιο παροτι εχουμε καθαρες θαλασσες μυκητες επιασα...αλλα τελικα μου περασε κ χωρις αντιβιωση...

Κοριτσια απο τοσο νωρις κλεινουμε β επιπεδου;;;

Εγω χθες ειδα το αντρακι μου ποισο μεγαλωσε βεβαια δεν καθοταν καλα κ δεν το χορτασα 150 γρ εχει γινει...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια εγω χαθηκα λογω δουλειας κ οχι διακοπων αν κ χανια μενω οποτε το ιδιο κανει..:tongue:

Καλως ηρθες baby2 με το καλο το μωρακι σου...εχουμε ιδια πητ κ εγω 14/1 εχω αλλα λογω καισσαρικης θα γεννησω νωριτερα...

να σου πω κ εγω που δεν εχω κανει κανενα μπανιο παροτι εχουμε καθαρες θαλασσες μυκητες επιασα...αλλα τελικα μου περασε κ χωρις αντιβιωση...

Κοριτσια απο τοσο νωρις κλεινουμε β επιπεδου;;;

Εγω χθες ειδα το αντρακι μου ποισο μεγαλωσε βεβαια δεν καθοταν καλα κ δεν το χορτασα 150 γρ εχει γινει...

Με το καλό το λεβεντάκο σου!Εγώ πήρα τηλ.να κλείσω ραντεβού για το Β΄επιπέδου γιατί θα κλείσουν κι αυτοί λίγες μέρες για διακοπές και θα υπάρχει συνωστισμός στα ραντεβού.Ξέρω πάντως οτι το Β΄επιπέδου γίνεται 22η με 23η εβδομάδα.Για τότε μου το προγραμμάτισαν εμένα

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ όταν θα κάνω την β επιπέδου θα είμαι 22w1d. Απο ο,τι ξέρω γίνεται απο 21-23 w.

Εμείς θα πάμε την άλλη εβδομαδα Πήλιο κ θα κάνω μπάνιο. Ελπίζω να μην κόλληση τίποτα.

tt1ac959.aspx

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ όταν θα κάνω την β επιπέδου θα είμαι 22w1d. Απο ο,τι ξέρω γίνεται απο 21-23 w.

Εμείς θα πάμε την άλλη εβδομαδα Πήλιο κ θα κάνω μπάνιο. Ελπίζω να μην κόλληση τίποτα.

Καλά να περάσεις και καλές βουτιές!!!Στο Πήλιο αν μη τι άλλο τα νερά είναι τα πιεις στο ποτήρι!!!

καλημερα.. τι κανετε ?

εγω στο χωριο μου λειπει και ο αντρας μου που ειναι γερμανια..

baby2 καλως ηρθες..εγω περιμενω αγορακι..

εγω λεω να κλεισω β επιπεδου για 3/9 που εχουμε και επετειο θα ειμαι 21 και κατι θελω νωρις γιατι τελευταιο υπερηχο εκανα 30/7 και λεω να μην παω ενδιαμεσα να ξανακανω γιατι και 1 ωρα αποσταση ειναι απο εδω που ειμαι και αν παω θα πρεπει σε 2 εβδομαδες να ξαναπαω..εσεις τι λετε?θα εχει περασει 1 μηνας μεχρι τοτε καλα δεν ειναι?

καλλιοπη εμενα στις 16&1 που πηγα γιατρο ηταν 183 γρ αρα μαλλον το δικο μου ειναι χοντρουλη ε?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...