Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

εμας η παιδιατρος μας ειπε για την Bio bebe δεν εχει σακχαρα ,δεν εχει γλουτενη βασικο και αυτο καθως τα μωρακια μας εχουν θεμα με την γλουτενη, περισσοτερο οι κρεμες ειναι στην ηλικια αυτη για να προετοιμαζουν το εντερακι του ωστε να αρχισει να δχεται κ τις υπολοιπες τροφες, το ρυζαλευρο οντως δεν θα προσφερει κατι γιαυτο κ γω προτιμησα βιολογικο που δεν εχει ζαχαρη κ μικρες ποσοτητες απλα για να συνηθισει το κουταλι κ την υφη της κρεμας. τωρα απο σημερα ξεκιναμε φρουτοκρεμα με μηλο στον ατμο για να ειναι πιο ευπεπτο, μας εδωσε κ προγραμμα χθες που καναμε το εμβολιο μας για την εισαγωγη τροφων στον 6ο μηνα. καθως κ τι να προσεξουμε στις διακοπες κ τι φαρμακειο θα χρειαστουμε μιας κ μετα την βαφτιση θα ανεβουμε προς τα πανω για διακοπουλες σε βουνο..:)

Α μάλιστα καταλαβα. Γαλα και εγω βιολογικο εδινα αλλα τωρα πηρα της Νουνου τη κρεμα.Πεμπτη την ξεκιναμε και μετα απο μια εβδομαδα ξεκιναμε και φρουτοκρεμα με αχλαδι μου ειπε στην αρχη και μερα με τη μερα θα προσθετω φρουτακια.Εμας για τις τροφες δε μας ειπε ακομη.Μου ειπε μολις μπειτε στον εκτο με παιρνεις τηλ οποτε φανταστηκα θα ειναι για τις νεες τροφες που θα ενταχθουν στο προγραμμα της.

Χθες της πηρα τις πανες μαγιο της λιμπερο και παρηγγειλα και αντηλιακα εντομοαπωθητικα φρεζυντερμ και σιτρονελα να εχω να ψεκαζω τα δωματια μιας και το σπιτι στις διακοπες δεν εχει σιτες και ετσι σκεφτηκα και εγω οτι θα χρειαστω ενα μικρο φαρμακειο οντως.Για πες τι σου προτεινε να εχεις μαζι να δω αν τα εχω σκεφτει σωστα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eσκασε και το πρωτο μας δοντακι χθες και ειμαι πολυ χαρουμενη!

Κοριτσια εσεις που αρχισατε τις στερεες με την αποστειρωση τι κανετε?Σταματησατε η οχι?Τι να κανω?Τα πιατακια και τα κουταλακια τα αποστειρωνετε?

ZpmAp3.png

Eσεις που δινατε η δινετε βιολογικο ριζαλευρο ειναι χωρις ζαχαρη? Και αν ναι ειναι καθολου γευστικο? Αν ειναι με ζαχαρη γιατι διαλεξατε βιολογικο, σας το συστησε ο παιδιατρος? Γιατι διαβαζω κάτι τρελά του τυπου μη δινετε κρεμες στα παιδια, ξεκινηστε κατευθειαν με φρουτοκρεμες, και αυξανει η ινσουλινη του οργανισμου τους με τις κρεμες και ειναι ανουσιες και δε προσφερουν τιποτα και και και.... κατι τετοιες ανοησιες (ημουν κομψη στην εκφραση...).Ειλικρινα αυτα που διαβαζω μου θυμισαν την πλυση εγεφάλου περι θηλασμου τοτε στην εγκυμοσυνη και που τα συζητουσαμε και εδω.Και ναι θα πω και τη φραση κλισε που ομως ισχυει "Γιατι εμεις με κρεμες δε μεγαλωσαμε???"

Η δικη μου απορια ως πρωταρα (μπορει να ακουστει και κουτη ειναι πως θα της δωσω εγω ας πουμε κρεμουλα γλυκια ωραια και μετα απο κανα μηνα αφου θα χει συνηθισει το γλυκο πως θα μου φαει χορτοσουπα αναλατη ας πουμε?Εσας πως αντεδρασαν τα μπεμπακια σας?

Καλησπερα κοριτσια!!

Τι κανετε??

Κοιτα,ισως εχουν δικιο,οτι δηλαδη δεν νομιζω οτι προσφερει κατι σημαντικο.Θα μου πεις τοτε γιατι του δινεις?Γιατι προτιμω να ακολουθω κατα γραμμα την παιδιατρο.Το θεωρω πιο ασφαλες.

Ειμαι σε δυο ομαδες,μια θηλασμου και μια διατροφης,αυτο που καταλαβαινω ειναι αυτη η κατασταση ειναι η εξελιξη του φανατικου θηλασμου.

Τωρα,για το φαγητο που λες μην ανησυχεις,γιατι οταν θα μαγειρευεις καποια λαχανικα πχ καροτο προσθετουν γλυκα και γευση,και αντι για αλατι ριχνεις λεμονακι και εξισορροπει την ελλειψη αλατιου.

Eσκασε και το πρωτο μας δοντακι χθες και ειμαι πολυ χαρουμενη!

Κοριτσια εσεις που αρχισατε τις στερεες με την αποστειρωση τι κανετε?Σταματησατε η οχι?Τι να κανω?Τα πιατακια και τα κουταλακια τα αποστειρωνετε?

Εγω εχθες,δειλα-δειλα,του εφτιαξα κρεμουλα χωρις να τα εχω αποστειρωση.Νομιζω οτι επικυνδινα ειναι τα μπουκαλια που πινουν γαλα γιατι αν μεινει πολλες ωρες το μπουκαλι χωρις να πλυθει ή δεν πλυθει καλα μαζευει βακτηρια,και παλι ομως δεν το ξερω σιγουρα.

κ γω συμφωνω οτι πιο επικυνδυνα ειναι τα μπουκαλια τα οποια αποστειρωνω ακομη καθως κ τα κουταλια σιλικονης που εχουμε, τα πιατακια ομως την πρωτη βδομαδα που ξεκινησαμε τα αποστειρωνα πλεον μονο τα κουταλια,τα πιατακια απλα τα πλενω με βρεφικο για τα πιατα.

Κοιτα εμεις επειδη θα παμε σε βουνο κ εχουμε ιστορικο αλλεργιων απο μωρα κ γω κ η αδερφη μ, βγαζαμε σπυρακια καθε χρονο ακομη κ τωρα τα καλοκαιρια σκεψου, ρωτησα τι μπορω να βαλω στην μικρη σε περιπτωση αλλεργιας, μου εγραψε κατι σταγονες κ μια αλοιφη για ολα τα τσιμπηματα βεβαια τα γραμματα της τωρα δεν τα πολυβγαζω οποτε οταν παω να τα παρω θα δω ονομασιες κτλ..εννοειται καποιο αντιπυρετικο σιροπακι κ τελος frezyderm αφρο για τα κουνουπια. Ολα βεβαια πρωτα μιλαω με την παιδιατρο κ επειτα τα χρησιμοποιουμε, απλα επειδη δεν εχουμε φαρμακειο στο χωριο μου πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη,

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι το ρυζάλευρο έχει σίδηρο ισχύει κάτι τέτοιο;; Εγώ σκέφτομαι να δώσω κινόα ή βρώμη ή κέχρι τα έχετε ακουστά;; Επίσης αν είναι να δώσω ρυζάλευρο στην πορεία γιατί θα την ξεκινήσω με φρούτα και μετά λαχανικά σκέφτομαι να δώσω κάποιο βιολογικό hole ή hipp τι λέτε;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ευχαριστω κοριτσια!

Αχ καναμε σημερα αποπειρα για τη πρωτη κρεμουλα και νομιζω απετυχε παταγωδως χεχε. Ηξερα οτι δε θα ετρωγε αμεσως αλλα δε περιμενα αυτο το πραγμα. Στην αρχη απλα εκανε γκριματσες αλλα μετα εβαλε κατι κλαματα που ειχα να ακουσω απο τοτε με τους κολικους.Προφανως της αρεσε (φαινοταν αυτο) αλλα δεν ηξερε μαλλον πως να καταπιει για αυτο ισως εκλαιγε.Ωστοσο η γνωριμια της με το νερό ηταν λιγοτερο επώδυνη και ηπιε λίγο.Ποσο σας πήρε εσας να συνηθίσουν την κρεμα?

ZpmAp3.png

Κοριτσια εμενα ο μικρος τρωει δεκατιανο φρουτα μεσημεριανο κρεας με λαχανικα κ απογευμα κρεμα η οποια ειναι ειδικη υποαλλεργικη αλλα εχει ωραια γευςη με μηλο αλλα θα την σταματηςω κ ιςως δινω λιγο απο το μεςημεριανο τα τρωει ολα αλλα ειναι κ φαγανος :D:D

Με το φαγητο παει καλα απο την 1η μερα με το νερο ομως καθολου...:confused:

Αποστειρωση εχω σταματησει μπιμπερο αλλαξα κ πηρα πλαστικα μια ςκ το κραταει κ μονος του ισχυει για τα μπιμπερο αλλα εγω αλλαζω πιπιλες καθε μηνα....

Κοριτσια εχω ενα θεμα το εχω ξαναπει ο μικρος μου δεν γυριζει ουτε μπρουμυτα-ανασκελα αλλα ουτε το αναποδο εκανα αυτο πιυ μου ειχε πει η rock me αλλα τπτ δεν αντιδραει εδω να πω οτι οταν ηταν μικρος λογο αναγωγων δεν τον εβαζα μπρουμυτα ενα μηνα τωρα εχω ξεκινησει κ τον βαζω...εσας γυριζουν;;;:confused::confused:

Εχω αγχωθει ολοι μου λενε οτι το καθε παιδι εχει τον ρυθμο του αλλα διαβασα οτι οταν ενα αναπτυξιακο οροσημο το κανουν παιδακια συνομιλικα κ το 1 οχι τοτε υπαρχει θεμα η γιατρος μου ειπε οτι καποιο θεμα νευρολογικο δεν ειδε να εχει ...:-(:sad:

Αλλα εγω τον βαζω ανασκελα κ καθεται ετσι μιας κ του εβγαλα το χαλακι δραστηριοτητων κ πεταξα τα παιχνιδια γυρω του δεν κανει κινηση να γυρισει ωστε να τα πιασει κ μπρουμυτα οταν τον εχω κ του βαλω παιχνιδι ωστε να το παρακολουθησει κ με αυτο τον τροπο να γυρισει ανασκελα ουτε αυτο κανει...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Koρίτσια μου ευτυχως σημερα πηγαμε καλυτερα με τη κρεμα.Εφαγε τουλασχιστον 4-5 κουταλιες. Νερο ηπιε αμεσως,μαλλον τη ξεγελασα και νομιζε ειναι γαλα χαχα.Της δινω συχνα μεσα στη μερα και πινει καποιες γουλιτσες.Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι απο το αγχος μου να φαει το παιδι δεν τρωμε εμεις τη κρεμα που περισσευει.Γλιτωσαμε αρκετες θερμιδες χθες και σημερα!

Εγω μπιμπερο δεν αλλαξα ακόμη αλλα της πηρα το ειδικο ποτηρακι με τις λαβες που ειναι για μωρα 6 μηνων και πάνω ωστε να πινει νερακι τουλαχιστον απο αυτο και να μαθει τη διαδικασια του πινω απο ποτηρι.

Calliope μου αφου η γιατρος δε βλεπει κατι ισως απλά εχει αλλο ρυθμο.Για μενα βεβαια συνεχισε να του δινεις ερεθισματα.Εγω την παιδευα λιγο λιγο καθε μερα αν και πιστευω οτι ειναι στο παιδι.Καποια στιγμη θα το κανει και θα σε εκπλήξει...

Εμας γυρναει τοσες πολλές φορές και συχνα στη κουνια το βραδυ. την πετυχαινω να εχει γυρισει μπρουμυτα να κοιμηθει.Οποτε πλεον συχνα την ελεγχω μην εχουμε κανα ατυχημα.Αυριο θα την παω θαλασσα πρωτη φορα.Της πηρα μια πισινουλα και θα παιξει εκει διπλα μας.Ειδωμεν πως θα της φανει.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμενα ο μικρος τρωει δεκατιανο φρουτα μεσημεριανο κρεας με λαχανικα κ απογευμα κρεμα η οποια ειναι ειδικη υποαλλεργικη αλλα εχει ωραια γευςη με μηλο αλλα θα την σταματηςω κ ιςως δινω λιγο απο το μεςημεριανο τα τρωει ολα αλλα ειναι κ φαγανος :D:D

Με το φαγητο παει καλα απο την 1η μερα με το νερο ομως καθολου...:confused:

Αποστειρωση εχω σταματησει μπιμπερο αλλαξα κ πηρα πλαστικα μια ςκ το κραταει κ μονος του ισχυει για τα μπιμπερο αλλα εγω αλλαζω πιπιλες καθε μηνα....

Κοριτσια εχω ενα θεμα το εχω ξαναπει ο μικρος μου δεν γυριζει ουτε μπρουμυτα-ανασκελα αλλα ουτε το αναποδο εκανα αυτο πιυ μου ειχε πει η rock me αλλα τπτ δεν αντιδραει εδω να πω οτι οταν ηταν μικρος λογο αναγωγων δεν τον εβαζα μπρουμυτα ενα μηνα τωρα εχω ξεκινησει κ τον βαζω...εσας γυριζουν;;;:confused::confused:

Εχω αγχωθει ολοι μου λενε οτι το καθε παιδι εχει τον ρυθμο του αλλα διαβασα οτι οταν ενα αναπτυξιακο οροσημο το κανουν παιδακια συνομιλικα κ το 1 οχι τοτε υπαρχει θεμα η γιατρος μου ειπε οτι καποιο θεμα νευρολογικο δεν ειδε να εχει ...:-(:sad:

Αλλα εγω τον βαζω ανασκελα κ καθεται ετσι μιας κ του εβγαλα το χαλακι δραστηριοτητων κ πεταξα τα παιχνιδια γυρω του δεν κανει κινηση να γυρισει ωστε να τα πιασει κ μπρουμυτα οταν τον εχω κ του βαλω παιχνιδι ωστε να το παρακολουθησει κ με αυτο τον τροπο να γυρισει ανασκελα ουτε αυτο κανει...

Καλλιοπη μου καταλαβαινω οτι αγχωνεσαι αλλα δεν υπαρχει λογος.Το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο εχει το δικο του ρυθμο.

Δουλευω χρονια με παιδια αλλα αυτο που λες για το ενα παιδακι σε σχεση με τα αλλα συνομιλικα του,δεν το εχω ξανακουσει.Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα,αλλωστε το ειδε και η παιδιατρος;)

Γεια σας κορίτσια εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι το ρυζάλευρο έχει σίδηρο ισχύει κάτι τέτοιο;; Εγώ σκέφτομαι να δώσω κινόα ή βρώμη ή κέχρι τα έχετε ακουστά;; Επίσης αν είναι να δώσω ρυζάλευρο στην πορεία γιατί θα την ξεκινήσω με φρούτα και μετά λαχανικά σκέφτομαι να δώσω κάποιο βιολογικό hole ή hipp τι λέτε;;

Θα σου προτεινα να αποφυγεις την βρωμη,μηπως ερεθιστει το εντερακι του...Μια μερα στην δουλεια,ειχε ερθει ενα παιδακι,μεγαλυτερο απο τα δικα μας και η μαμα του,του ειχε δωσει βρωμη,το καημενουλη δεν προλαβαιναμε να το αλλαξουμε...

Γεια σας μανουλες.

Εχεις τρωμε καμια 15αρια κουταλιες φρουτοκρεμα και το ιδιο απο το μεσημεριανο:(.

Δευτερα παμε για εμβολιο και να δουμε ποσο μεγαλωσαμε:lol::lol::lol:.

Θελω τη βοηθεια σας.

Η κουμπαρα μας που μας ειχε δανεισει το καροτσι της ειναι εγκυος και μενω χωρις καροτσι....

Τι μου προτινεται?

Επισης απο κιλα πως πατε?

Εγω δε τα εχω χασει ολα....παρολο που θηλαζουμε....:(:(:(:(

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Γεια σας μανουλες.

Εχεις τρωμε καμια 15αρια κουταλιες φρουτοκρεμα και το ιδιο απο το μεσημεριανο:(.

Δευτερα παμε για εμβολιο και να δουμε ποσο μεγαλωσαμε:lol::lol::lol:.

Θελω τη βοηθεια σας.

Η κουμπαρα μας που μας ειχε δανεισει το καροτσι της ειναι εγκυος και μενω χωρις καροτσι....

Τι μου προτινεται?

Επισης απο κιλα πως πατε?

Εγω δε τα εχω χασει ολα....παρολο που θηλαζουμε....:(:(:(:(

Για το καροτσι θα σου προτεινα να προσεξεις το βαρος του γιατι θα το σηκωσεις αμετρητες φορες,οποτε να ειναι κατι ελαφρυ.Επισης να προσεξεις τον ογκο του,να χωραει στο ανσασερ,αν εχεις εκει που μενεις.

Για τα κιλα τα εχω χασει ολα.Ειχα ομως 3 κιλα παραπανω πριν μεινω εγκυος και αυτα προσπαθω να χασω.Νομιζω πως πρεπει να εχω χασει το ενα,απ'οτι νιωθω απο τα ρουχα μου.Το θεμα ειναι βρε κοριτσια,οτι 2 κιλα δεν ειναι τιποτα κι οταν τα χασω δεν θα εχω τρομερη διαφορα αλλα η κοιλια ειναι χαλια....τι κανουμε με αυτην????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...