Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω λεω να παω να κοιταξω τον θυροειδη μου γτ κ εγω εχω θεμα με την περιοδο και επισης δεν μπορω να πεσω στα κιλα...

Εμενα οεφτει συνεχεια απο το ριλαξ κ δεν τον δενω αφου προσεχει πως θα πεσει γτ να του κοψω την φορα βεβαια εμας ειναι κουνια οποτε δεν πεφτει απο υψος....εγω αν βρω σπιτι επειδη θελουμε να μετακομισουμε θατον οαω στο δωματιο αλλιως κ εγω απο σεπτεμβρη θα τον βαλω....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Το τεστ βγηκε αρνητικο ουφ!

Θα κανω και μια χοριακη βεβαια αυριο αφου αυτη θελει να δει ο γιατρος και τι αλλο θα μου κανει θα δειξει....

Α εκανες κ τεστ;;;

Ειχες αγχος;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εκανα γιατι με αγχωσε ο γιατρος.Αρνητικο εδειξε αλλα παρολα αυτα θα κανω και μια χοριακη σημερα γιατι μου ειπε να παω αυριο να με δει και θελει να δει χοριακη. Μαλλον θα κοιταξω και εγω τον θυροειδη γιατι διαβασα οτι ειναι αιτια καθυστερησης περιοδου.Δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα η κοπελια απο το μικροβιολογικο που πηγαινω μου ειπε οτι αυτηνης της ειχε εμφανιστει μετα την εγκυμοσυνη της και επειδη ουτε εμενα πεφτουν τα κιλα μαλλον θα κοιταξω και αυτο.

Εμας μολις ειδε ο παιδιατρος τη μπεμπα την αλλη φορα επειδη ειναι ζωηρη κοιταει στην αρχη το ριλαξ ετοιμαζεται να μου πει βαλτην εκει κ μετα λεει οχι παρε κατεθειαν παρκοκρεβατο.Για να γλιτωσω τα πεσιματα προφανως γτ κ μας ζοριζοταν και ερχοταν μπροστα κ παλευε να τραβηξει τις ζωνες που ηταν δεμενη

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εμεις καλα!!Το πρωι πηγα να το παρω γιατι τον ακουγα οτι ειχε ξυπνησει και τον βρηκα αναποδα,τα ποδια πανω και το κεφαλι κατω...πως το καταφερε δεν ξερω....γενικα ομως ειναι σβουρα,γυρναει απο ανασκελα στο πλευρο του, απο μπρουμυτα ανασκελα.

Εγω κοριτσια τον δενω παντα μα παντα....Φοβαμαι πολυ μη πεσει και χτυπησει,ποτε δεν ξερεις...

Για το αυτοκινητο,καθομαι πισω ακομα,το θεμα ειναι οτι εχω και το μεγαλο πισω και δεν χωραω καλα,αλλα δεν νιωθω καλα να παω μπροστα.Να δω τι θα κανω οταν θα ταξιδεψουμε σε λιγο καιρο.Μαλλον απο Σεπτεμβριο θα παω μπροστα.

Rock me καλα εκανες και εκανες το τεστ και τωρα εισαι ηρεμη απο αυτο το θεμα.

Αυτα τα νεα μας!

Φιλια!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εμεις καλα!!Το πρωι πηγα να το παρω γιατι τον ακουγα οτι ειχε ξυπνησει και τον βρηκα αναποδα,τα ποδια πανω και το κεφαλι κατω...πως το καταφερε δεν ξερω....γενικα ομως ειναι σβουρα,γυρναει απο ανασκελα στο πλευρο του, απο μπρουμυτα ανασκελα.

Εγω κοριτσια τον δενω παντα μα παντα....Φοβαμαι πολυ μη πεσει και χτυπησει,ποτε δεν ξερεις...

Για το αυτοκινητο,καθομαι πισω ακομα,το θεμα ειναι οτι εχω και το μεγαλο πισω και δεν χωραω καλα,αλλα δεν νιωθω καλα να παω μπροστα.Να δω τι θα κανω οταν θα ταξιδεψουμε σε λιγο καιρο.Μαλλον απο Σεπτεμβριο θα παω μπροστα.

Rock me καλα εκανες και εκανες το τεστ και τωρα εισαι ηρεμη απο αυτο το θεμα.

Αυτα τα νεα μας!

Φιλια!

χαχα και εγω ετσι την βρισκω το πρωι,αναποδα. πολλες φορες χωνει και τη μουρη της κατω απο την παντα.Πως τα καταφερνουν δε ξερω!!

Ναι και μολις ενημερωθηκα και επισημως οτι η χοριακη ειναι αρνητικη και η tsh μου σε νορμαλ επιπεδα.Αρα θα δω τι θα μου πει ο γιατρος αυριο.

ZpmAp3.png

Kαλημερα!! Πως ειστε?

Εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο.Φτασαμε τα 6650.Καναμε το προτελευταιο μας εμβολιο,πηρα αιματακι για να δουμε πως παει ο θυροειδης της και επιτελους πηρα οδηγιες για ρυζαλευρο που θα αρχισουμε σε μια εβδομαδα!

Ο δικος μας παιδιατρος τελικα μας απαγορευσε να την βαλουμε στη θαλασσα φετος, αν θελετε λεει βαλτε την αλλα δε θα το προτεινα για φετος. Οποτε θα ακολουθησω τη συμβουλη του για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Δε πειραζει νερακι κανονικο σε λεκανακι η πισινουλα και μια χαρα θα πλατσουρισει!

Για τα κουνουπια εμενα μου προτεινε φυσικα κουνουπιερα μεγαλη να καλυπτει και τα πλαινα του παρκου και απωθητικο υγρο της Frezyderm!

YΓ1 Τελικα μετα απο τεστ, χοριακη και ελεγχο του θυροειδη μου αδιαθετησα χαχα.Τουλαχιστον γλιτωσα την ουρα στο γιατρο!

ΥΓ2 Ποιο ρυζαλευρο εχετε πάρει?Δε μας προτεινε καποιο συγκεκριμενο ο παιδιατρος και δε ξερω ποιο να επιλεξω!

Φιλια σε ολες!

ZpmAp3.png

Kαλημερα!! Πως ειστε?

Εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο.Φτασαμε τα 6650.Καναμε το προτελευταιο μας εμβολιο,πηρα αιματακι για να δουμε πως παει ο θυροειδης της και επιτελους πηρα οδηγιες για ρυζαλευρο που θα αρχισουμε σε μια εβδομαδα!

Ο δικος μας παιδιατρος τελικα μας απαγορευσε να την βαλουμε στη θαλασσα φετος, αν θελετε λεει βαλτε την αλλα δε θα το προτεινα για φετος. Οποτε θα ακολουθησω τη συμβουλη του για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Δε πειραζει νερακι κανονικο σε λεκανακι η πισινουλα και μια χαρα θα πλατσουρισει!

Για τα κουνουπια εμενα μου προτεινε φυσικα κουνουπιερα μεγαλη να καλυπτει και τα πλαινα του παρκου και απωθητικο υγρο της Frezyderm!

YΓ1 Τελικα μετα απο τεστ, χοριακη και ελεγχο του θυροειδη μου αδιαθετησα χαχα.Τουλαχιστον γλιτωσα την ουρα στο γιατρο!

ΥΓ2 Ποιο ρυζαλευρο εχετε πάρει?Δε μας προτεινε καποιο συγκεκριμενο ο παιδιατρος και δε ξερω ποιο να επιλεξω!

Φιλια σε ολες!

Λογικα σου εφυγε το αγχος κ για αυτο ηρθε...

Ποιο απωθητικο ειναι αυτο που σου προτειενε;;;

Θελεις ετοιμο η να φτιαξεις μονη σου; Εγω εχω δωσει λαχανικα κ τωρα φρουτα. Ετοιμη κρεμα εδινα υποαλλεργικη αλλα την εκοψα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

H frezyderm το crilen έχει και το χρησιμοποιώ χρόνια στην κόρη μου αλλά απ οσο ξέρω δεν ενδείκνυται για μωρά. Και τον παιδίατρο που ρώτησα αν βάζουμε κάτι μου είπε όχι.

Ρυζάλευρο δίνω Νουνού.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστωω!!

Και εγω νουνου λεω να δοκιμασω.Ετοιμο θα το παρω ετσι κ αλλιως για ποσο θα φαει κρεμα...

Ναι, τον αφρο της φρεζυντερμ μου προτεινε αλλα οντως δεν ειναι για βρεφη, μου ειπε να βαζω σε ενα βαμβακακι καπου κοντα στο μωρο η στα περβαζια απο τα παραθυρα.Επίσης θα γεμισω και ενα μπουκαλακι με καθαρο οινοπνευμα οπου μεσα θα ριξω σιτρονέλα και θα ψεκαζω στις διακοπες.Κανει δουλεια μου ειπαν ολοι οποτε θα το δοκιμασω,δε χανω κατι!

Ολα καλα ο θυροειδης της μπεμπας ειμαστε στα φυσιολογικα νουμερα.

ZpmAp3.png

εγω ρυζαλευρο δινω της Bio bebe. Ειναι βιολογικο ολικης κ η μικρη το τρωει μια χαρα..

Για τα κουνουπια εμεις χρησιμοποιουμε αυτοκολλητα που τα κολλας πανω στην κουνια ή το καροτσι κ οταν μεγαλωσει λιγο κ πανω στα ρουχα της εχει παιδικα αλλα κ για ενηλικες...:)

uOZHp12.png

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?

εμας ο μικρος κοιμαται μαζι μας στο κρεβατι μας βολευει και στον θηλασμο τον θηλαζω ξαπλωμενη και κοιμαται αμεσως γιατι τρωει πολυ συχνα μεσα στην νυχτα και δεν θελω ακομα να τον βαλω στο κρεβατι του τον συνηθισα ..

και εμενα κανει σβουρες συνεχεια απο ανασκελα καθετα κτλ..

εγω ρυζαλευρο του ειχα δωσει hipp ειναι βιολογικα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Eσεις που δινατε η δινετε βιολογικο ριζαλευρο ειναι χωρις ζαχαρη? Και αν ναι ειναι καθολου γευστικο? Αν ειναι με ζαχαρη γιατι διαλεξατε βιολογικο, σας το συστησε ο παιδιατρος? Γιατι διαβαζω κάτι τρελά του τυπου μη δινετε κρεμες στα παιδια, ξεκινηστε κατευθειαν με φρουτοκρεμες, και αυξανει η ινσουλινη του οργανισμου τους με τις κρεμες και ειναι ανουσιες και δε προσφερουν τιποτα και και και.... κατι τετοιες ανοησιες (ημουν κομψη στην εκφραση...).Ειλικρινα αυτα που διαβαζω μου θυμισαν την πλυση εγεφάλου περι θηλασμου τοτε στην εγκυμοσυνη και που τα συζητουσαμε και εδω.Και ναι θα πω και τη φραση κλισε που ομως ισχυει "Γιατι εμεις με κρεμες δε μεγαλωσαμε???"

Η δικη μου απορια ως πρωταρα (μπορει να ακουστει και κουτη ειναι πως θα της δωσω εγω ας πουμε κρεμουλα γλυκια ωραια και μετα απο κανα μηνα αφου θα χει συνηθισει το γλυκο πως θα μου φαει χορτοσουπα αναλατη ας πουμε?Εσας πως αντεδρασαν τα μπεμπακια σας?

ZpmAp3.png

εμας η παιδιατρος μας ειπε για την Bio bebe δεν εχει σακχαρα ,δεν εχει γλουτενη βασικο και αυτο καθως τα μωρακια μας εχουν θεμα με την γλουτενη, περισσοτερο οι κρεμες ειναι στην ηλικια αυτη για να προετοιμαζουν το εντερακι του ωστε να αρχισει να δχεται κ τις υπολοιπες τροφες, το ρυζαλευρο οντως δεν θα προσφερει κατι γιαυτο κ γω προτιμησα βιολογικο που δεν εχει ζαχαρη κ μικρες ποσοτητες απλα για να συνηθισει το κουταλι κ την υφη της κρεμας. τωρα απο σημερα ξεκιναμε φρουτοκρεμα με μηλο στον ατμο για να ειναι πιο ευπεπτο, μας εδωσε κ προγραμμα χθες που καναμε το εμβολιο μας για την εισαγωγη τροφων στον 6ο μηνα. καθως κ τι να προσεξουμε στις διακοπες κ τι φαρμακειο θα χρειαστουμε μιας κ μετα την βαφτιση θα ανεβουμε προς τα πανω για διακοπουλες σε βουνο..:)

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...