Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Και τον εβαλα κ του επεσε ενα μικρο κυμα πανω του μικρο για μας αλλα σιγουρα για αυτον ηταν μεγαλο αχαχαχαχα κ εμενα πριν ενα μηνα ειχε κ πυρετο κ εναι 5,5 μηνων δεν νομιαω οτι θα περιμενω μεχρι να γινει 6 μηνων....γτ δεν πας στο jumbo να του παρεις καμια βαρκουλα ετσι μικρουλες να τον βαζεις μεσα να κανετε κ εσεις ανετα το μπανιο σας...

Λες?Να σου πω ανηπομονω....μωρε θα τον εβαζα και νωριτερα απο τον Αυγουστο που μου ειπε,αλλα εκει που παμε ειναι πολυ παγωμενα τα νερα και φοβαμαι μην παγωσει....

Αλλα σκεφτομαι να τον παιρνω στην παραλια μαζι μου και να τον εχω στο ριλαξακι του,παμε παντα απογευμα αλλα το σκεφτομαι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντωμεταξυ ξερει οτι εχει θεμα αλλεργιας και γυριζει κ μου λεει τπτ δεν παθαινει εδω εχω να σας πω οτι εψαξε κ βρηκε το ημερολογιο της κ τοτε 5 μηνων ι γιος της ετρωγε αυγο οποτε θεωρησε οτι κ στο δικο μου παιδι μπορει να δωσει ευτυχως ο μικρος μου απαλ εμεινε με το στομα ανοιχτο μεχρι να του το βγαλω απο το στομα ουτε σαλιο δεν καταπινε....:D:D

Κ εγω αυτο δοβαμαι μηπως πισω απο την πλατη μου κανει του κεφαλιου της ε εκι θα τα παρω ασχημα κ φυσικα θα τον ξανα παω οταν θα φαει πλεον ολες τις τροφες δηλ μετα τα 3-4 χρονια του...

Δυστυχως υπαρχουν στιγμες που δεν μπορω να το παινρω μαζι αλλα αν το ξανα κανει θα ζοριστω εγω κ ο αντρας μου...

Καλα ναι αυτο που ειπες οτι το θεωρουν κτημα τους ποσο δικιο εχεις δηλ ππραγματικα τα ξερουν ολα κ στην πραγματικοτηατ τπτ δεν ξερουν....

Θελω να ειμαι ευγενικη για αυτο για αρχη εβαλα τον αντρα μου να της την πει εαν δεν το καταλαβει κακο του κεφαλιου της!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Λες?Να σου πω ανηπομονω....μωρε θα τον εβαζα και νωριτερα απο τον Αυγουστο που μου ειπε,αλλα εκει που παμε ειναι πολυ παγωμενα τα νερα και φοβαμαι μην παγωσει....

Αλλα σκεφτομαι να τον παιρνω στην παραλια μαζι μου και να τον εχω στο ριλαξακι του,παμε παντα απογευμα αλλα το σκεφτομαι...

Ναι μπορει να κανεις κ αυτο στη σκια κ ντυμενο δεν παθαινει τπτ βεβαια αν εχει κ πολυ ζεστη κ ειναι νωρις η αργα μπορεις να τον εχεις κ γυμνουλη γτ κ αυτα ζεσταινονται

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Παιδιά, εκτός σπιτιού ΠΟΤΕ γυμνα τα μωρα. Είναι πολύ χειρότερο. Λευκο αμάνικο ζιπουνακι. Όχι γυμνά, ειδικά στην παραλία

Γιατι;;; Εγω με το μαγιο τον ειχα κ στην σκια μετα τις 6

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Αντανακλάται και απορροφάται η ηλιακή ακτινοβολία. Ότι άρθρο έχω διαβάσει ανέφερε κατηγορηματικά να ντύνουμε τα μωρά ακόμα κι αν κάθονται στη σκιά, με ανοιχτόχρωμα ρούχα. Τώρα μετά τις 6 το απόγευμα δεν ξέρω τι ισχύει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αντανακλάται και απορροφάται η ηλιακή ακτινοβολία. Ότι άρθρο έχω διαβάσει ανέφερε κατηγορηματικά να ντύνουμε τα μωρά ακόμα κι αν κάθονται στη σκιά, με ανοιχτόχρωμα ρούχα. Τώρα μετά τις 6 το απόγευμα δεν ξέρω τι ισχύει.

Εγω διαβασα οτι μεχρι 20 λπετα ειναι καλο να παιρνει ακτινοβολιες γτ κανει καλο στα κοκαλα τον αφησα ισα ισα να μπει στην θαλασσα μετα τον ειχα ντυμενο

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ο καθένας ότι κρίνει καλύτερο για τα παιδιά του. Τα χουμε ξαναπει αυτά. Άλλοι πάνε σύμφωνα με τις οδηγίες των παιδιάτρων,άλλοι τους βγάζουν άχρηστους και κάνουν τα δικά τους. Έτσι και σε αυτές τις περιπτώσεις που άλλο θεωρεί η μια σωστό και άλλο η άλλη. Ευτυχώς, η καθεμία έχει το δικό της παιδί!

:-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Calliope εχω κανα μηνα τωρα χωρις να μου ερθει βεβαια μου ειπανε οτι μπορει να αλλαζει ο κυκλος μου και ενα μηνα να μη μου ερθει καθολου.Λεω να περιμενω μερικες μερες ακομη και να το κοιταξω.Εχω αγχωθει και με τη βαφτιση με τοσα που πρεπει να γινουν και μπορει να με σταματαει κ αυτο.

Χεχε πολυ γελιο στην παραλια ο μικρουλης σας.Και εγω θα την βαλω και αν τα νερα ειναι κρυα λεκανιτσα με θαλασσινο νερό να ζεσταθει κατω απο τον ηλιο και ας πλατσουρισει εκει στην τελικη.Της πηραμε και μαγιουδακι χθες ολοσωμο ετσι για πλακα.Της το πηρα μπολικο για να βαζω τη πανα μαγιο απο μεσα οσο θα ειναι εκτος νερου.Αν βολεψει ετσι βεβαια.Στη πραξη θα τα δουμε.

Οσο για το μπρουμυτα ανασκελα θα το κανει μονος του στο ασχετο,θα δεις.Παιδευε τον ομως λιγο λιγο καθε μερα.

Για τους παππουδογιαγιαδες μεγαλη ιστορια.Στους δικους αγριευω και εγω και σταματανε, με τους αλλους τι κανουμε?Και εκει αγριευω αλλα βγαινω κακια.Δε με νοιαζει.Χθες συγκεκριμενα ειχαμε γκρινιες επειδη θα δωσω ασχετο ονομα στη μικρη.Απο τη μια μου μπηκε και απο την αλλη μου βγηκε.Το να απειλεις τα παιδια σου οτι "αα ετσι εισαι?Να ξερω και εγω να μη σε βοηθησω ποτε"ειναι τουλαχιστον εμετικο.Ευτυχως με τους δικους μου δεν εχω τετοιο θεμα.

ZpmAp3.png

καλημερα κοριτσια εμεις παθαμε ενα μικρο σοκ χθες καθως η μικρη επεσε απο το ριλαξ ευτυχως μπρουμυτα αλλα ηταν τοσο μεγαλο το σοκ που εκλαιγε για κανα τεταρτο, δεν το συζητω οτι μειναμε ολο το βραδυ ξυπνιοι καθως εκανε κ σαν εμετο το γαλα που εφαγε μετα, πηραμε την παιδιατρο καμποσες φορες, ευτυχως δεν χτυπησε κ σημερα ειναι μες στην καλη χαρα. αλλα τα χρειαστηκαμε.. για δευτερολεπτα μου ξεφυγε..:(

Κατα τα αλλα μεγαλωνουμε ουτε εμας γυριζει απο μπρουμυτα ανασκελα, παρολ αυτα ολο πλαγια την βρισκω και ανασκελα,με τα ποδια πανω να προσπαθει να τα πιασει...

Της πηραμε μια φουσκωτη πισινουλα για μωρα κ 2 φουσκωτα μεγαλα ζωακια μιας κ εχουμε μεγαλο μπαλκονι μπας κ δροσιστει λιγο μιας κ μπανιο η παιδιατρος ειπε μετα τον 6ο, εμας το μεσημερι ενα 2 ωρο κοιμαται, κ κανα 40 λεπτο το πρωι κ το απογευμα, μετα 22:30 μεχρι 7:30 το πρωι.,τρωει πλεον το ρυζαλευρο ολο κ λογικα απο βδομαδα θα αρχισουμε φρουτακια,.

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε???

Rock me λογικα δεν θα εχει φτιαξει ο κυκλος σου ακομα,γιατι δεν κανεις ενα τηλ στο γιατρο σου για να μην αγχωνεσαι?

Πολυ καλα κανεις και δεν δινεις σημασια στους γυρω-γυρω...εμεις ειπαμε στην πεθερα μου,οτι σαν πρωτο ονομα θα βγαλουμε της Παναγιας και θα του δωσουμε και το δικο της,ως γνωστον το φωναζεις με το πρωτο.Εχω την εντυπωση οτι δεν το εχει καταλαβει αυτο...και το παιζω Αλεκος.....θα το καταλαβει στην πορεια....

sRia φανταζομαι την τρομαρα σου...ευτυχως ολα καλα!!!

κοριτσια τα μπεμπακια σας τα εχετε στο δωματιο σας ή τα εχετε βαλει στα δικα τους?εγω σκεφτομαι να το βαλω απο Σεπτεμβριο στο παιδικο μαζι με τον αδελφο του.

Rock me εγώ θα πήγαινα για έναν έλεγχο.

Τα παιδάκια μας πλέον θέλουν δέσιμο είτε στο ριλάξ είτε στο καρότσι είτε στο κάθισμα φαγητού. Και πλέον όπως θα χετε καταλάβει δευτερόλεπτο χωρίς επίβλεψη σε καναπέδες κ κρεββάτια. Εγώ σήκωσα κ το κάγκελο της κούνιας εδώ κ 5 μέρες.

Το μωρό το έχω στο δωμάτιό μου ακόμα. Τον Σεπτέμβριο θα παει στο δικό του, αργότερα απ τη μεγάλη μου που πήγε στο δικό της δωμάτιο 6 μηνών.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αυτο θα κανω αν δεν μου ερθει μεχρι τελος εβδομαδας θα παω για ελεγχο.

Και εγω απο Σεπτεμβριο σκεφτομαι να την παω στο δικο της δωματιο.Να δω πως θα συνηθισω.Νομιζω θα ειμαι ολη νυχτα εκει τριγυρω να κοιταω αν κοιμαται πφφ!

Εγω επισης ηθελα να ρωτησω στο αμαξι καθεστε πισω?Εγω ακομη ναι αλλα δε ξερω μηπως θα επρεπε να μετακινηθω παλι μπροστα ωστε να συνηθιζει μονη της η να κατσω ακομη πισω μαζι της επειδη ειναι μικρουλα?

Πλεον στιγμη δεν την αφηνω μονη της στον καναπε.Προχθες την παρατηρουσαμε.Ηταν ανασκελα,γυρισε στο πλαι αρχικα,μετα γυρισε μπρουμυτα,εδωσε πηρε εσπρωξε τον ποπο και τα ποδια δυο φορες και γλιστρησε κατω απο τον καναπε και την επιασα.Νταξει λεω ποτε στον καναπε χωρις εμας διπλα.Το αστειο ειναι οτι επεσε με τα ποδια στο πατωμα χαχα αλλα αν δεν ημασταν εκει μετα θα επεφτε.Οποτε προσεχουμε!

ZpmAp3.png

H κόρη μου ήταν περίπου 6 -7 μηνών. Καθόμουν δίπλα της στον καναπέ και την κοίταζα. Ε, έπεσε. Και δίπλα της και την κοίταζα και πάλι πιο γρήγορη απ τα ανταλακλαστικά μου ήταν!

Εγώ με το μωρό κάθομαι πίσω και η μεγάλη κάθεται με το κάθισμά της μπροστά. Υποθέτω από Σεπτέμβρη θα αλλάξουμε θέσεις και θα κάθονται μόνα τους πίσω τα παιδιά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πηρα τον γιατρο μου τελικα μου ειπε να κανω μια χοριακη και να παω να με δει τη Πεμπτη.Με ρωτησε πως ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι παλι εγκυος και του λεω απλα προσεχαμε.Μου λεει "δεν παιζει αυτο το απλα προσεχαμε"Ωχ σκεφτομαι!Τελοσπαντων αν και δε νομιζω θα κανω ενα τεστακι σημερα μη τρεξω κατευθειαν για εξεταση αιματος κ θα παω να με δει τη Πεμπτη.Και ο Θεος βοηθος...

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...