Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...

Τα δικα μας νεα ειναι οτι τρωμε ειδικη κρεμα το απογευμα λογω αλλεργιων την οποια καταβροχθιζει θα κανω δοκιμη να παρω βιολογικη μηπως δεν τον πειραξει...ξεκινησα με φρουτα μηλο αχλαδι μπανανα με οδηγιες παιδιατρου εκανα εισαγωγη ανα 2 μερες με αποτελεσμα κατι να τον πειραξει να χασει τον υπνο του κ να μην ξερω ποιο τον πειραξε ειμαι σε μια ομαδα κ ειπαν εκει οτι καλο ειναι να κανω εισαγωγη ανα 5 μερες...για την ωρα τα σταματησα τα φρουτα ξεκινησα με καροτο κ αυτο τον πειραξε η πανα του ηταν γενατη βλεννες μεθαυριο κεω να του δωσω πατατα κ παει λεγοντας να δω θα βρω κατι που να μην το πειραζει;;

Εσας κοριτσια γυριζουν απο ανασκελα μπρουμυτα εμενα οχι μονο ανασκελα καθεται κ παιζιε στο γυμναστηριο το οποιο εχω βαλει μεσα στο παρκο κ καθεται με τις ωρες...το αλλο που κανει ειναι να πιανει τα ποδαρακια κ να τα βαζει στο στομα ε κ λιγο γερνει προς το πλαι....

Κ κλαιει ολη μερα για να κοιμαται μου βγηκε λιγο τεμπελακος θα ελεγα κ υπναρας μπορει να κλεισει κ 2ωρο υπνου το πρωι κ το μεσημερι ...

Εμας μας ειπε να κανουμε μπανακι παντως οποτε λεω τελος ιουνη να τον βαλω εχω βρει κ ενα δασκαλο για baby swimming κ θα μου δειξει καποια πραγματα...

Εγω λεω να του βαλω κανονικο μαγιο κ βλεπουμε ωστε να κανει την βουτια κ μετα θα του βαζω pampers.

Για ασκησεις ουτε εμενα μου εχει πει κατι η γιατρος μονο στην αρχη να τον βαζω μπρουμυτα για να δυναμωσει ο αυχενας κ ειναι κατι που οαραλειψαμε γτ ειχε θεμα κ εβγαζε γαλα κ τωρα ενα μηνα τον εχω ξεκινησει απο μονη μου με βοηθεια απο το ιντερνετ αν κ του μικρου μου του αρεσει ολο να καθεται η να ειναι ορθιος...

Αυτα απο μας....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια...

Τα δικα μας νεα ειναι οτι τρωμε ειδικη κρεμα το απογευμα λογω αλλεργιων την οποια καταβροχθιζει θα κανω δοκιμη να παρω βιολογικη μηπως δεν τον πειραξει...ξεκινησα με φρουτα μηλο αχλαδι μπανανα με οδηγιες παιδιατρου εκανα εισαγωγη ανα 2 μερες με αποτελεσμα κατι να τον πειραξει να χασει τον υπνο του κ να μην ξερω ποιο τον πειραξε ειμαι σε μια ομαδα κ ειπαν εκει οτι καλο ειναι να κανω εισαγωγη ανα 5 μερες...για την ωρα τα σταματησα τα φρουτα ξεκινησα με καροτο κ αυτο τον πειραξε η πανα του ηταν γενατη βλεννες μεθαυριο κεω να του δωσω πατατα κ παει λεγοντας να δω θα βρω κατι που να μην το πειραζει;;

Εσας κοριτσια γυριζουν απο ανασκελα μπρουμυτα εμενα οχι μονο ανασκελα καθεται κ παιζιε στο γυμναστηριο το οποιο εχω βαλει μεσα στο παρκο κ καθεται με τις ωρες...το αλλο που κανει ειναι να πιανει τα ποδαρακια κ να τα βαζει στο στομα ε κ λιγο γερνει προς το πλαι....

Κ κλαιει ολη μερα για να κοιμαται μου βγηκε λιγο τεμπελακος θα ελεγα κ υπναρας μπορει να κλεισει κ 2ωρο υπνου το πρωι κ το μεσημερι ...

Εμας μας ειπε να κανουμε μπανακι παντως οποτε λεω τελος ιουνη να τον βαλω εχω βρει κ ενα δασκαλο για baby swimming κ θα μου δειξει καποια πραγματα...

Εγω λεω να του βαλω κανονικο μαγιο κ βλεπουμε ωστε να κανει την βουτια κ μετα θα του βαζω pampers.

Για ασκησεις ουτε εμενα μου εχει πει κατι η γιατρος μονο στην αρχη να τον βαζω μπρουμυτα για να δυναμωσει ο αυχενας κ ειναι κατι που οαραλειψαμε γτ ειχε θεμα κ εβγαζε γαλα κ τωρα ενα μηνα τον εχω ξεκινησει απο μονη μου με βοηθεια απο το ιντερνετ αν κ του μικρου μου του αρεσει ολο να καθεται η να ειναι ορθιος...

Αυτα απο μας....

Καλημερα!

Και μιας φιλης μου ο μικρος εχει αλλεργια στο γαλα και το αυγο.Πολυ δυσκολα βρηκε ενα μοναδικο γαλα που μπορουσε να πιει το οποιο ειναι πανακριβο.Ευτυχως αυτες οι αλλεργιες στα μωρα λενε οτι τις περισσοτερες φορες περνανε με τον καιρο.Ελπίζω να το περασετε συντομα!

Ουτε εμας γυρνουσε απο ανασκελα μπρουμυτα γιατι βαριοταν ενω εδειχνε οτι το'χει.Το καταφεραμε με το παιχνιδι που λεει παραπάνω το λινκ που σας εγραψα.Βαλε ενα παιχνιδακι πολυχρωμο μπροστα του και μολις εστιασει περνα το πανω απο το κεφαλακι του ετσι ωστε να το ακολουθησει με τα ματια.Για να μη το χασει απο το οπτικο της πεδιο εμας γυρισε ανασκελα χαχα.Απο τοτε γυρναει συνεχεια μονη της.

Γυμναστηριο δεν πηρα γιατι δεν ηξερα μη μου παει και αυτο χαμενο.Πηραμε ομως το κρεμαστο του ριλαξ και το δεσαμε καπως με πατεντα στο παρκο για να δουμε αντιδραση.Τελικα παιζει ετσι και της αρεσει.Αυτο με τα ποδια το κανει και εμας ακομα ομως δεν τα εχει φτασει στο στομα χεχε.

Για τον υπνο εισαι τυχερη.Εμενα μεσα στη μερα θα κοιμηθει ανα 3 ωρες μεσο ορο κανα 20λεπτο με μισαωρο βαρια.Το βραδυ τουλαχιστον κοιμαται 11με12 ωρες.

Για το μπανιο που σας ρωτησα η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα ακομη τον παιδιατρο μου αλλα απο οτι βλεπω αλλοι παιδιατροι επιτρεπουν αλλοι οχι.Και εγω κανονικο μαγιο ηθελα αλλα το φοβαμαι.Και τα πλενομενα ομως θα ειναι δυσκολο.Που να τα πλυνω εκει που θα ειμαι?Μάλλον θα πάρω της μιας χρησης.

ZpmAp3.png

Καλλιόπη εύχομαι σύντομα να περάσετε αυτή τη δύσκολη φάση, είναι μεγάλος μπελάς οι αλλεργίες.

Εγώ σε 5-6 μέρες θα ξεκινήσω φρούτα. Πρώτα μήλο, μετά από 3 μέρες αχλάδι και μετά από άλλες 3 μπανάνα.

Προς το παρόν, απ την Παρασκευή έχουμε ξεκινήσει ρυζάλευρο. Την 1η μέρα έφαγε 2 κουταλιές, την 2η μισή μεζούρα, την 3η 1 μεζούρα, την 4η 2 μεζούρες, την 5η 3 μεζούρες και σήμερα πάμε για 4 μεζούρες. Κάθε μέρα ανάλογα δίνω και συμπλήρωμα. Χθες δηλαδή με 3 μεζούρες κρέμα ήπιε και 120 μλ γάλα.

Στόχος είναι μέχρι αρχές του άλλου μήνα να τρώει 7 μεζούρες κρέμα.

Ευτυχώς του αρέσει απ ότι φαίνεται!

Στο γάλα μπήκαμε αισίως στα 210 μλ (εκτός απ το πρωινό που δίνω 180 επειδή τρώει την κρέμα σχετικά σύντομα χρονικά και το συμπλήρωμα της κρέμας).

Ασκήσεις ούτε εμείς του κάνουμε (κάποιες από τον γιατρό δηλαδή, κάνουμε αφαιρετικά πράγματα). Ο γιατρός τον προ-προηγούμενο μήνα είχε ζητήσει να τον βάζουμε μπρούμυτα ξύπνιο για να μάθει να ελέγχει τον αυχένα και τον προηγούμενο να τον βάζουμε καθιστό για να μάθε να ελέγχει τη μέση.

Περνά κάποιες ώρες στο πάρκο - γυμναστήριο οπότε χτυπιέται αρκετά για να φτάσει τα παιχνιδάκια ενώ τις τελευταίες ημέρες στριφογυρίζει μέσα σε αυτό. Αλλάζει θέση μόνος του. Στο ρηλαξ και στον καναπέ οταν είναι καθιστός πλέον αν τον αφήσεις κάνει μπροστά και πέφτει ενώ γυρίζει άνετα στο πλάι και με κόπο από μπρούμυτα - ανάσκελα.

Στα λοιπά, εγώ συνεχίζω να ετοιμάζω πράγματα για τη βάπτιση παράλληλα με άλλες βαπτίσεις που ετοιμάζω, οι προσκλήσεις για γάμους και βαπτίσεις αυτό το καλοκαίρι συνεχίζουν να έρχονται και μετά το επόμενο εμβόλιό μας (αρχές Ιουλη) θα πάμε στο χωριό. Περίεργο καλοκαίρι το φετινό, χωρίς θάλασσα αλλά με αρκετό παιχνίδι για τη μεγάλη μου, να πάρει δυνάμεις για τον επόμενο χειμώνα.

Με την κουβέντα για τις διακοπές, μου δώσατε τροφή για το επόμενο άρθρο μου στο blog. Μόλις το ολοκληρώσω θα βάλω link!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλλιόπη εύχομαι σύντομα να περάσετε αυτή τη δύσκολη φάση, είναι μεγάλος μπελάς οι αλλεργίες.

Εγώ σε 5-6 μέρες θα ξεκινήσω φρούτα. Πρώτα μήλο, μετά από 3 μέρες αχλάδι και μετά από άλλες 3 μπανάνα.

Προς το παρόν, απ την Παρασκευή έχουμε ξεκινήσει ρυζάλευρο. Την 1η μέρα έφαγε 2 κουταλιές, την 2η μισή μεζούρα, την 3η 1 μεζούρα, την 4η 2 μεζούρες, την 5η 3 μεζούρες και σήμερα πάμε για 4 μεζούρες. Κάθε μέρα ανάλογα δίνω και συμπλήρωμα. Χθες δηλαδή με 3 μεζούρες κρέμα ήπιε και 120 μλ γάλα.

Στόχος είναι μέχρι αρχές του άλλου μήνα να τρώει 7 μεζούρες κρέμα.

Ευτυχώς του αρέσει απ ότι φαίνεται!

Στο γάλα μπήκαμε αισίως στα 210 μλ (εκτός απ το πρωινό που δίνω 180 επειδή τρώει την κρέμα σχετικά σύντομα χρονικά και το συμπλήρωμα της κρέμας).

Ασκήσεις ούτε εμείς του κάνουμε (κάποιες από τον γιατρό δηλαδή, κάνουμε αφαιρετικά πράγματα). Ο γιατρός τον προ-προηγούμενο μήνα είχε ζητήσει να τον βάζουμε μπρούμυτα ξύπνιο για να μάθει να ελέγχει τον αυχένα και τον προηγούμενο να τον βάζουμε καθιστό για να μάθε να ελέγχει τη μέση.

Περνά κάποιες ώρες στο πάρκο - γυμναστήριο οπότε χτυπιέται αρκετά για να φτάσει τα παιχνιδάκια ενώ τις τελευταίες ημέρες στριφογυρίζει μέσα σε αυτό. Αλλάζει θέση μόνος του. Στο ρηλαξ και στον καναπέ οταν είναι καθιστός πλέον αν τον αφήσεις κάνει μπροστά και πέφτει ενώ γυρίζει άνετα στο πλάι και με κόπο από μπρούμυτα - ανάσκελα.

Στα λοιπά, εγώ συνεχίζω να ετοιμάζω πράγματα για τη βάπτιση παράλληλα με άλλες βαπτίσεις που ετοιμάζω, οι προσκλήσεις για γάμους και βαπτίσεις αυτό το καλοκαίρι συνεχίζουν να έρχονται και μετά το επόμενο εμβόλιό μας (αρχές Ιουλη) θα πάμε στο χωριό. Περίεργο καλοκαίρι το φετινό, χωρίς θάλασσα αλλά με αρκετό παιχνίδι για τη μεγάλη μου, να πάρει δυνάμεις για τον επόμενο χειμώνα.

Με την κουβέντα για τις διακοπές, μου δώσατε τροφή για το επόμενο άρθρο μου στο blog. Μόλις το ολοκληρώσω θα βάλω link!

Στα 210 ειμαστε και εμεις.Οσο για το ρυζαλευρο αυτο ειναι η "κρεμα"που λεμε? Και να σε ρωτησω.Δεν το τρωνε ολο στην αρχη γιατι βλεπω που λες οτι τρωει λιγο λιγο.Ειναι κατι καινουριο για τα μωρα για αυτο δυσκολευονται μεχρι να το συνηθισουν η ειναι αναλογα το παιδι?Να ξερω τι με περιμενει.

Νταξει το αρθρο για τις διακοπες ηταν σκετος πανικος αλλα παρολα αυτα περιμενω πως και πως να δω θαλασσα χαχαχαχα!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Ναι είναι η 1η στερεή τροφή που τρώνε τα μωρά. Τρώνε από λίγο γιατί δεν ξέρουν κάτι αλλο εκτος απ το γάλα. Δε νομίζω πως υπάρχει μωρό που έφαγε κανονικό γεύμα κρέμα απ την 1η μέρα. Για να μη το πετάω αλλά κυρίως για να ξέρω πόσο τρώει, προσθέτω 1 μεζούρα κρέμα κάθε μέρα. Σήμερα πάμε για 5 μεζούρες. Κανονικό γεύμα θεωρούνται οι 7 μεζούρες.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γεια σας κορίτσια!Σήμερα κλείσαμε τους 6 μήνες και φάγαμε φρουτόκρεμα πρώτη φορά!Δηλαδή μήλο μόνο 3 κουταλίτσες και νομίζω θα έτρωγε κι άλλο αν της έδινα .Η παιδίατρος όμως είπε λίγο λίγο.

Βρε κορίτσια για πείτε μου εσείς που ξεκινήσατε φρούτα.Βρήκατε αχλάδι;Εγώ έφαγα τον κόσμο και στη λαική και σε 4 σούπερ μάρκετ που πήγα και βρίσκω μόνο κάτι τεράστια αχλάδια Αργεντινής(έχουν περίεργο όνομα ,δε θυμάμαι τώρα πως τα λένε) και βρήκα και κάτι αχλάδια φέτελ Ιταλίας που δοκίμασα και ήταν χάλια στη γεύση.Δηλαδή καμία σχέση με τα δικά μας τα κρυστάλλια τα πεντανόστιμα...που όμως δεν είναι η εποχή τους τώρα.

Μέχρι που σκέφτομαι να μην της δώσω αχλάδι τώρα αλλά όταν θα βγουν...

Αλήθεια ,εσείς τι κάνατε;

Καλημέρα μανουλες.

Ξεκινησαμε και εμείςτις κρέμες με φρουτοκρεμα μηλου και την τρώει ολη......το ριλαξ το καθισμα φαγητου...η σαλιαρα και τα ρούχα της μαμάς.

Σήμερα θα φάμε αχλαδι.

έστειλα τον αντρα μου και εφερε βιολογικα απο τον σκλαβενιτη γιατι ολα τα υπόλοιπα μου φαινοντουσαν μπλιαχ.....

εμας η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινήσουμε φρουτοκρεμα μετα χορτοσουπα και κρεατοσουπα στη συνέχεια.

Κρεμα ρυζάλευρο ή απο τις αλλες θα φαμε μετα τους 6-7 μήνες λογω θηλασμου.

Αυτα προς το παρον με τα φαγητά.

Και εμάς αντηλιακο με δεικτη 25 μας ειπε και ρούχα στη παραλία.

Για τα κουνουπια μας είπε τσιρότο στο καροτσι κουνια κλπ κρεμα crilen στα ίδια μερη με το τσιρότο και για μετα το τσιμπημα της ιδιας εταιρείας.

Σας αφηνω προς το παρον. Και παλι καλημερα.

καλησπερα..τι κανετε? εμεις τρωμε λαχανικα εδω και περιπου 3 εβδομαδες φαγαμε με 3ημερη εισαγωγη το καθενα καροτο, πατατα, κολοκυθα, κολοκυθακι,γλυκοπατατα το αγαπημενο του ειναι γλυκοπατατα..και φαγαμε και φρουτα μπανανα μηλο αλλα τωρα δεν του εδωσα λιγες μερες γιατι στουμπωσε απο την μπανανα..θηλαζει ακομα καθε μια ωρα και αυτο με κουρασε σκεφτομαι τωρα που θα μπει στον 7ο να του αρχισω ενα γευμα ξενο γιατι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα..θα παρει το μπιμπερο λετε? θα το πινει? νερο πινει απο μπιμπερο αλλα γαλα θα του κοβει να το πινει ολο?

εμενα βαζει εδω και 2 εβδομαδες τα ποδια στο στομα γυρναει μονος απο ανασκελα μπρουμητα συνεχεια και τρωει τα παντα δεν του εκανα καποιες ασκησεις εγω ..και μεσα στην μερα να κοιμηθει ενα 2ωρο το πολυ..

εγω του πηρα μαγιο αλλα λεω μεσα στην θαλασσα να του φοραω αυτα που ειναι μιας χρησης και οταν βγαινουμε να του βαζω πανα και το μαγιο απο πανω ειναι σορτσακι σε ενα μηνα ερχομαστε ελλαδα ανυπομονω να ερθω και για την βαφτιση..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα κοριτσια πως ειστε!

Εχω ερωτηση γιατι καπως αγχωθηκα.

Μετα τη γεννα αδιαθετησα περιπου στους δυομιση μηνες μετα.Συγκεκριμενα 25 Μαρτιου,μετά πάλι 27 Απριλιου και απο αρχες Μαιου που μου τελειωσε αυτη δεν ξανα αδιαθετησα. Εγκυμοσυνη πάλι δεν ειναι.Να το κοιταξω λετε η ειναι απλα ασταθεια κυκλου μετα εγκυμοσυνης?Τον Μαιο περασα και μια ιωση με συναχι και βηχα η οποια με ταλαιπωρησε καμια δεκαρια μερες.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Rock me εγω την τελευταια φορα αδιαθετησα στις 38 μερες κ τωρα στη μεση του κυκλου ειχα 3 μερες καφε βλεννες δεβ ξερω αν ειναι κατι γτ 10 μερες πριν ειχα παει γυναικολογο...

Ποσες μερες εχουν περασει;

Ξεκινησαμε ζωμο κουοπουλο πατατ καροτο κ φυσικα δεν τα τρωει ενω φρουτα ετρωγε κ θελω να τα ξεκινησω παλι (τα ειχα κοψει γτ κατι τον πειραξε)

Δεν ειναι απαραιτητο να ξερεις baby2 οτι πρεπει να δινεις μηλο αχλαδι δωσε κατευθειαν φρουτα εποχης...

Εγω λεω να δωσω κανανενα βερυκοκο κερασι..πεπονι λενε ειναι λιγο βαρυ...

Rock me εκανα την ασκηση που μου ειπες αλλα τπτ ουτε που εδωσε σημασια στο παιχνιδι εχρι κ την σκυλα μου εβαλα να βλεπει που της εχει αδυναμια κ τπτ σηκωνε το κεφαλι κ μολις εβλεπε οτι το ανεβαζω ψηλα απλα κατεβαζε το κεφαλι δεν ξερω ισως πρωτα περπατησει κ καποια στιγμη θα παρει κ αποφαση να γυρισει....:confused::confused:

Εμεις πηγαμε κ καναμε το ορωτο μας μπανακι καναμε κ ηλιοθεραπεια πηρε κ εναν υπνακο στην ξαπλωστρα...ηταν πολυ αστειος!!!

Ερωτηση τι κανετε οταν αυτοι οι παπουδες πανε κ δινουν στο παιδι να φαει οτι τους ερθει στο κεφαλι γτ θεωρουν οτι δνε παθαινουν τπτ;;;

Εγω προσωπικα παλευω με αλλεργιες κ χθες πηγε να του δωσει ψωμι κ ουτε καν χειροποιητο να πεις οκ ξερεις τι εχει μεσα απο ταβερνα δηλ ελεος....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα μανουλες!!!Τι κανετε????

Εμεις ειμαστε καλα!Μεγαλωνουμε και πριν απο μια εβδομαδα καναμε το τριτο μας εμβολιο και ξεκινησαμε κρεμουλα απογευματινη,οπου τρελενεται απο την χαρα του οταν την τρωει!!!!

Rock me εγω την τελευταια φορα αδιαθετησα στις 38 μερες κ τωρα στη μεση του κυκλου ειχα 3 μερες καφε βλεννες δεβ ξερω αν ειναι κατι γτ 10 μερες πριν ειχα παει γυναικολογο...

Ποσες μερες εχουν περασει;

Ξεκινησαμε ζωμο κουοπουλο πατατ καροτο κ φυσικα δεν τα τρωει ενω φρουτα ετρωγε κ θελω να τα ξεκινησω παλι (τα ειχα κοψει γτ κατι τον πειραξε)

Δεν ειναι απαραιτητο να ξερεις baby2 οτι πρεπει να δινεις μηλο αχλαδι δωσε κατευθειαν φρουτα εποχης...

Εγω λεω να δωσω κανανενα βερυκοκο κερασι..πεπονι λενε ειναι λιγο βαρυ...

Rock me εκανα την ασκηση που μου ειπες αλλα τπτ ουτε που εδωσε σημασια στο παιχνιδι εχρι κ την σκυλα μου εβαλα να βλεπει που της εχει αδυναμια κ τπτ σηκωνε το κεφαλι κ μολις εβλεπε οτι το ανεβαζω ψηλα απλα κατεβαζε το κεφαλι δεν ξερω ισως πρωτα περπατησει κ καποια στιγμη θα παρει κ αποφαση να γυρισει....:confused::confused:

Εμεις πηγαμε κ καναμε το ορωτο μας μπανακι καναμε κ ηλιοθεραπεια πηρε κ εναν υπνακο στην ξαπλωστρα...ηταν πολυ αστειος!!!

Ερωτηση τι κανετε οταν αυτοι οι παπουδες πανε κ δινουν στο παιδι να φαει οτι τους ερθει στο κεφαλι γτ θεωρουν οτι δνε παθαινουν τπτ;;;

Εγω προσωπικα παλευω με αλλεργιες κ χθες πηγε να του δωσει ψωμι κ ουτε καν χειροποιητο να πεις οκ ξερεις τι εχει μεσα απο ταβερνα δηλ ελεος....

Καλλιοπη μου ειδα φωτο διπλα!!Τελειος ειναι ο μικρουλης σου!!!Να σε ρωτησω τον εβαλες μεσα στη θαλασσα??

Εγω δεν ξερω πως να το χειριστω:|

Αν θυμαστε,ειχα γραψει οτι μεσα στο χειμωνα ειχε κολλησει ιωση και ειχε νοσηλευτει,ρωτησα λοιπον την παιδιατρο αν πρεπει να τον προστατεψω και να μην τον βαλω μεσα αλλα μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση και οτι μπορω,αλλα λογω ηλικιας να τον βαλω μετα τους 6 μηνες,καλυτερα Αυγουστο.Τωρα σκεφτομαι ομως τι να κανω μεχρι τοτε?Να τον περνω μαζι μας στην παραλια ή οταν κατεβω στο χωριο να τον αφηνω στους γονεις μου?Το θεμα ειναι οτι θα λειπουμε πολλες ωρες και δεν θελω να τον αφηνω καθημερινα τοσο πολυ.Οι υπολοιπες μανουλες πως θα το κανετε?

Πήγε να δώσει ψωμί σε μωρό 5 μηνών; Ότι θα ΠΝΙΓΕΙ δεν το σκέφτηκε; Για κάποιο λόγο δίνουμε αλεσμένα στα βρέφη. Και τα δικά μας δεν έχουν συνηθίσει ΟΥΤΕ καν αυτά ακόμα. Το ψωμί, ακόμα κι αν είναι καλά ψημένο, με το σάλιο μπορεί να γίνει ΖΥΜΑΡΙ και να είναι επικίνδυνο ακόμα και για παιδιά που μασάνε. Τα δικά μας που δεν μασάνε, θα φράξουν τον αεραγωγό τους. Έλεος δηλαδή!

Εγώ τους παπούδες τους τρομάζω. πχ ο πατέρας μου στον ενθουσιασμό του επάνω πηγαίνει τη μεγάλη μου βόλτα με τα πόδια. Ε, μια μέρα τον ξεγέλασε, του άφησε το χέρι και έτρεχε στο δρόμο. Αυτό ήταν. Τιμωρία και οι δυο. Τον ρώτησα πως θα ένιωθε αν ερχόταν αυτοκίνητο και τη χτυπούσε καθώς παραδέχτηκε πως ΔΕΝ την έφτανε. Βόλτες χωρίς πιασμένο χέρι κομμένες έκτοτε.

Για ανθρώπους που κάνουν του κεφαλιού τους στις τροφές (όπως η πεθερά μου) η λύση ήταν απλή. Αποφάσισα να μεγαλώσω μόνη μου τα παιδιά μου, στερούμενη εργασία και εξόδους για να μην έχω τα συμβάντα που ήδη περιγράφεις. Γιατί να ξέρεις, οι παπούδες, τις βλακείες τους τις κάνουν πίσω απ την πλάτη σου αν πρόκειται για κάτι απαγορευμένο. Πολλοί θρασύτατοι, ΚΑΙ μπροστά σου! Θεωρούν τα παιδιά μας κτήμα τους, ειδικά εάν μας βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο.

Κόψτε τους τα πολλά πολλά και τρομάξτε τους. Πείτε τα ωμά. Ειδικά οι παπούδες, δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα παιδιά τους (λόγω εργασίας αλλά και νοοτροπίας) και βγάζουν γούστα στα εγγόνια. Αν του πεις "ΜΗ δίνεις φράουλα στο μωρό γιατί μπορεί να είναι αλλεργικό και να ΠΕΘΑΝΕΙ" θα πρέπει να ναι ηλίθιος για να δώσει. Τρομοκρατία θέλουν. Δεν θέλουν να καταλάβουν το παράλογο που επιθυμούν να πράξουν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα μανουλες!!!Τι κανετε????

Εμεις ειμαστε καλα!Μεγαλωνουμε και πριν απο μια εβδομαδα καναμε το τριτο μας εμβολιο και ξεκινησαμε κρεμουλα απογευματινη,οπου τρελενεται απο την χαρα του οταν την τρωει!!!!

Καλλιοπη μου ειδα φωτο διπλα!!Τελειος ειναι ο μικρουλης σου!!!Να σε ρωτησω τον εβαλες μεσα στη θαλασσα??

Εγω δεν ξερω πως να το χειριστω:|

Αν θυμαστε,ειχα γραψει οτι μεσα στο χειμωνα ειχε κολλησει ιωση και ειχε νοσηλευτει,ρωτησα λοιπον την παιδιατρο αν πρεπει να τον προστατεψω και να μην τον βαλω μεσα αλλα μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση και οτι μπορω,αλλα λογω ηλικιας να τον βαλω μετα τους 6 μηνες,καλυτερα Αυγουστο.Τωρα σκεφτομαι ομως τι να κανω μεχρι τοτε?Να τον περνω μαζι μας στην παραλια ή οταν κατεβω στο χωριο να τον αφηνω στους γονεις μου?Το θεμα ειναι οτι θα λειπουμε πολλες ωρες και δεν θελω να τον αφηνω καθημερινα τοσο πολυ.Οι υπολοιπες μανουλες πως θα το κανετε?

Και τον εβαλα κ του επεσε ενα μικρο κυμα πανω του μικρο για μας αλλα σιγουρα για αυτον ηταν μεγαλο αχαχαχαχα κ εμενα πριν ενα μηνα ειχε κ πυρετο κ εναι 5,5 μηνων δεν νομιαω οτι θα περιμενω μεχρι να γινει 6 μηνων....γτ δεν πας στο jumbo να του παρεις καμια βαρκουλα ετσι μικρουλες να τον βαζεις μεσα να κανετε κ εσεις ανετα το μπανιο σας...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλλιοπη μου σε αυτο θεμα ειμαι πολυ αυστηρη και γενικοτερα σε οτι αφορα τα παιδια μου....Την πρωτη φορα,το ελεγα πολυ ευγενικα,οποιος δεν καταλαβαινε το ξαναελεγα αλλα μου γυρναγε το ματι...και δεν ξαναεκαναν κατι...

Τωρα πια στο δευτερο δεν εχω θεμα,τους εχω εκπαιδευσει.....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...