Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια βλέπω όλες μπήκατε στέρεες εγώ θα περιμένω τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου λίγες μέρες πριν κλείσουμε τον 6ο και θα την ξεκινήσω κατευθείαν με φρούτα μέχρι στιγμής θηλάζουμε αποκλειστικά μπορεί βέβαια να ξεκινήσω και με λαχανικά δεν ξέρω ακομά θα το συζητήσω και με την παιδίατρο. Ούτε εμένα κάθεται μόνη της στον πωπώ πρέπει να την κρατάμε αλλιώς γέρνει (σαν την βαρκούλα του ψαρά). Είδατε το καινούριο θέμα μανούλες Ιανουαρίου '16;; Μόνο εγώ συγκινήθηκα ρε κορίτσια;;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !! Τι ωραίο που ακούγεται το πρόγραμμά σου και μάλιστα με αποκλειστικό θηλασμό !! Πως το κάνεις αυτό? Εννοώ τα τετράωρα και τη νύχτα καθόλου....οι φανατικές του θηλασμού λένε ότι αν δε θηλάζουμε τη νύχτα, μειώνεται η παραγωγή κλπ κλπ.....Εγώ δυστυχώς τον έχω σχεδόν σταματήσει το θηλασμό αλλά μάλλον δεν είχα τις σωστές οδηγίες από την αρχή και βγήκα νοκ άουτ.....:P

Εμείς διαλέξαμε ένα όνομα που μας άρεσε και το όνομα του παππού σε συνδυασμό....τι να κάνουμε δε γινόταν αλλιώς οπότε έχει δύο ονόματα.....Πολύ καλό πάντως το να μπορείς να διαλέξεις ό,τι όνομα θέλεις χωρίς πίεση από την οικογένεια...

Εμάς ακόμα δεν κάθεται αλλά αύριο έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο και νομίζω ότι μας είπε ότι θα μας δώσει σχετικές οδηγίες οπότε μάλλον θα αρχίσουμε κι εμείς το κάθισμα με μαξιλαράκια....Δε μπορεί ακόμα να στηρίξει το σωματάκι του...

Μπράβο σου και πάλι για το πρόγραμμα θηλασμού, πω πω ενθουσιάστηκα !!!!!

Νομίζω αυτό για τη νύχτα ισχύει μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός που έτσι κι αλλιώς το μωρό είναι νεογέννητο και τρώει μέσα στη νύχτα.Μετά το σώμα σου παράγει το γάλα που χρειάζεται κι εμείς δε χρειαζόμαστε γάλα μέσα στη νύχτα.Τι να πω;Στη μεγάλη μου κόρη πάντως δε μου βγήκε έτσι ...Όταν ήταν 3,5 μηνών άρχισε να μην της φτάνει το γάλα μου κι έκανα το λάθος κι αντικατέστησα ένα γεύμα με ξένο ενώ θα έπρεπε να δίνω συμπλήρωμα.Σταδιακά μου σταμάτησε το γάλα όταν έγινε 5,5 μηνών...Αυτή τη φορά μας έκατσε καλύτερα...(και δεν είμαι και κοπελίτσα ηλικιακά;))

Όσο για τα ονόματα έχουν βγει τα ονόματα των παππούδων από τα αδέλφια μας οπότε εμείς είχαμε το ελεύθερο να βγάλουμε ο,τι θέλουμε.Ε,και δε μου αρέσει να έχουμε 2-3 παιδιά με το ίδιο όνομα στην οικογένεια προς τιμή των παππούδων!Γιορτάζουν και δεν ξέρεις που να πρωτοπας:από λίγο σε κάθε ανίψι!!!

Kαλημερα!!Εμας στεκεται πλεον στον ποπο της με μαξιλαρακια πισω βεβαια και επειδη γκρινιαζει θελει συνεχεια να ειναι ορθια να κανει βηματακια την εχουμε καταβρει ετσι οποτε τη βαζουμε στον ποπο και παιζει με τη κουδουνιστρα της.

Απο ονομα και εμεις ασχετο απο παππουδες θα βγαλουμε.Δεν συμφωνουσαμε στις πρωτες μας επιλογες,εμενα δε μου αρεσαν του αντρα μου,αυτουνου δεν του αρεσαν τα δικα μου και ετσι καταληξαμε σε δευτερη επιλογη με το ονομα Λυδια!

ZpmAp3.png

Εμεις παντως αν κ κοιμομαστε σχεδον δωδεκαωρο το βραδυ,μια κ τη μερα το πολυ τρεις φορες απο σαραντα λεπτα,το βραδυ ξυπνα τρεις φορες να φαει μπορει κ τεσσερις..κ το πρωι το στηθος τουμπανο κ σταζει..ακομα να εδραιωθει ο θηλασμος..

F4oIp2.png

καλησπερα..τι κανετε?εμεις χθες ειχαμε παιδιατρο μεγαλωσε το μωρο μου 7700 κιλα και 69 εκατοστα..εγω τωρα του αρχισα φρουτα και τρωει και λαχανικα αλλα δεν τρωει πολυ καμια 10 κουταλιες προτιμαει το γαλα της μαμας ..εμενα το βραδυ ξυπναει 2 φορες σιγουρα να θηλασει και τη μερα καθε 1 -2 ωρες θηλαζει και αυτο με κουρασε το τοσο συχνο εκτος οταν ειμαστε εξω δεν τρωει τοσο συχνα ξεχνιεται και εμεις τον βαζουμε να καθεται αλλα τον κραταμε δεν στηριζεται μονος του..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ?

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και κάναμε το εμβολιάκι μας, ευτυχώς το αγγελάκι μου έκλαψε μόνο λίγο την ώρα του τσιμπήματος, μετά ήταν μια χαρά, δεν φαίνεται να έχει παρενέργειες, γυρίζαμε από το πρωί και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας στις 7 το απόγευμα ! Μετρηθήκαμε κιόλας και είμαστε 65 πόντους και 7930γρ......

Από αύριο ξεκινάμε κρεμούλα ρυζάλευρο και την Τρίτη θα φάμε την πρώτη μας φρουτόκρεμα.......Μίλησα με την παιδίατρο σχετικά με τα γάλατα και μου είπε ότι αν θέλω και αν αρέσει στο μωρό, μπορώ να αρχίσω να του δίνω γάλα αμυγδάλου (που θα το έχω φτιάξει εγώ εννοείται, όχι το έτοιμο)....

Έχετε καθόλου ιδέα πως μπορώ να του φτιάξω σπιτικό ρυζάλευρο για να μην του δώσω του εμπορίου ? Φτάνει που πίνει το ξένο γάλα.....

Για τη φρουτόκρεμα μου είπε ότι φρούτο θέλω εκτός από σταφύλι, σύκο, φράουλα και ακτινίδιο.....Ξεκινάμε να πίνουμε και νεράκι πω πω ένα σωρό καινούρια πράγματα αυτό το μήνα !!! Και οδηγίες για ασκησούλες τις οποίες πρέπει να κάνουμε και όχι να βαριόμαστε (μάνα και γιος :P ).... Αυτά !! Πολλά φιλιά σε όλες και στα μπεμπάκια σας !!!

SW8up3.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ?

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και κάναμε το εμβολιάκι μας, ευτυχώς το αγγελάκι μου έκλαψε μόνο λίγο την ώρα του τσιμπήματος, μετά ήταν μια χαρά, δεν φαίνεται να έχει παρενέργειες, γυρίζαμε από το πρωί και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας στις 7 το απόγευμα ! Μετρηθήκαμε κιόλας και είμαστε 65 πόντους και 7930γρ......

Από αύριο ξεκινάμε κρεμούλα ρυζάλευρο και την Τρίτη θα φάμε την πρώτη μας φρουτόκρεμα.......Μίλησα με την παιδίατρο σχετικά με τα γάλατα και μου είπε ότι αν θέλω και αν αρέσει στο μωρό, μπορώ να αρχίσω να του δίνω γάλα αμυγδάλου (που θα το έχω φτιάξει εγώ εννοείται, όχι το έτοιμο)....

Έχετε καθόλου ιδέα πως μπορώ να του φτιάξω σπιτικό ρυζάλευρο για να μην του δώσω του εμπορίου ? Φτάνει που πίνει το ξένο γάλα.....

Για τη φρουτόκρεμα μου είπε ότι φρούτο θέλω εκτός από σταφύλι, σύκο, φράουλα και ακτινίδιο.....Ξεκινάμε να πίνουμε και νεράκι πω πω ένα σωρό καινούρια πράγματα αυτό το μήνα !!! Και οδηγίες για ασκησούλες τις οποίες πρέπει να κάνουμε και όχι να βαριόμαστε (μάνα και γιος :P ).... Αυτά !! Πολλά φιλιά σε όλες και στα μπεμπάκια σας !!!

http://www.e-mama.gr/sintagi-gia-rizalevro/

Καλησπέρα συνταγη για ρυζαλευρο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

http://www.e-mama.gr/sintagi-gia-rizalevro/

Καλησπέρα συνταγη για ρυζαλευρο

Ευχαριστώ πολύ !!! Έχω απορία όμως....αν θέλω να το φτιάξω με γαλατάκι , πόσο βάζω άραγε ?? Υποθέτω, με το μάτι, ανάλογα με το πόσο πηχτό θέλω να είναι.........

SW8up3.png

Γεια σας μανουλες.

Ειμαι και εγω μανουλα Ιανουαριου 2015 και σας διαβαζω απο την αρχη.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας επισης.

Πηρα το θαρρος να σας μιλησω γιατι διαβαζω οτι σας ειπαν οι παιδιατροι ασκησεις για τα μικρα σας.

Εμας δε μας ειπε τιποτα.

Τι ασκησουλες κανετε?

Ευχαριστω για την παρεα που μου κρατατε και θα ξαναμιλησουμε...:P

Γεια σας!!!Πως ειστε?

Efi εμας ασκησεις δε μας εδωσε απλα αντιγραφω οτι της κανει αυτος οταν ερχεται να τη δει και απλά μας ειπε να μη τη σταματαμε αν θελει να κατι επειδη υποθετουμε οτι δεν μπορει να τα καταφερει. Απλα δε θελει να τα πιεζουμε μας ειπε. Παρολα αυτα στην ηλικια που ειμαστε νομιζω οτι το γυμναστηριο ειναι η καλυτερη γυμναστικη μιας και τεντωνεται να πιασει τα παιχνιδακια, κλοτσαει και αλλα πολλά. Εχω δωσει και ενα λινκ παραπανω που εχει εξυπνα παιχνιδακια και εμενε με βολεψαν.

Κοριτσια θα πατε θαλασσα τα μπεμπακια σας? Μου ειπαν οτι υπαρχουν κατι παμπερς ειδικα για θαλασσα,και μιας χρησης καθως και καποια αλλα που πλενονται. Αν τα ξερει καμια ας με βοηθησει αν ειναι βολικα και γενικως δωστε μου τα φωτα σας οσον αφορα τι τους φοραμε στις διακοπες.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς θάλασσα δεν θα πάμε φέτος (και δεν ξέρω αν πρέπει σε αυτή την ηλικία δηλαδή, ρώτα την παιδίατρό σας) αλλά οι πάνες μιας χρήσης είναι οι swimpants της libero

ενώ υπάρχουν και πλενόμενες πάνες-μαγιώ σαν αυτές

http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=156

Τις πρώτες δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ γιατί ούτε η κόρη μου έκανε μπάνιο στη θάλασσα το 1ο της καλοκαίρι ενώ τις δεύτερες τις είχα όταν πηγαίναμε baby swimming αλλά στην ηλικία των 2+ ετών.

Ότι κι αν χρησιμοποιήσεις, θα στο πει και η γιατρός, μόλις βγαίνει το μωρό απ τη θάλασσα θέλει τοπική πλύση με νερό βρύσης και ντύσιμο με ρουχαλάκια.

Υπάρχουν και ρούχα με προστασία απ τις ακτίνες του ήλιου αλλά δεν ξέρω αν ενδείκνυνται για αυτή την ηλικία.

Τέλος, υπάρχουν σκηνές θαλάσσης για τόσο μωράκια ώστε να παίρνουν τον ύπνο τους ασφαλή και προστατευμένα.

Γενικά, αντιηλιακό χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΑ είτε στην θάλασσα είτε στην πόλη. Ο γιατρός μου πρότεινε της frezyderm το 50αρι με φυσικά φίλτρα.

Αντικουνουπικά σε τόσο μωρά δεν βάζουμε, μόνο κουνουπιέρα και τσιρότα σιτρονέλλας στα ρούχα (στην πλάτη τους όμως) ή στο καρότσι τους.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εμείς θάλασσα δεν θα πάμε φέτος (και δεν ξέρω αν πρέπει σε αυτή την ηλικία δηλαδή, ρώτα την παιδίατρό σας) αλλά οι πάνες μιας χρήσης είναι οι swimpants της libero

ενώ υπάρχουν και πλενόμενες πάνες-μαγιώ σαν αυτές

http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=156

Τις πρώτες δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ γιατί ούτε η κόρη μου έκανε μπάνιο στη θάλασσα το 1ο της καλοκαίρι ενώ τις δεύτερες τις είχα όταν πηγαίναμε baby swimming αλλά στην ηλικία των 2+ ετών.

Ότι κι αν χρησιμοποιήσεις, θα στο πει και η γιατρός, μόλις βγαίνει το μωρό απ τη θάλασσα θέλει τοπική πλύση με νερό βρύσης και ντύσιμο με ρουχαλάκια.

Υπάρχουν και ρούχα με προστασία απ τις ακτίνες του ήλιου αλλά δεν ξέρω αν ενδείκνυνται για αυτή την ηλικία.

Τέλος, υπάρχουν σκηνές θαλάσσης για τόσο μωράκια ώστε να παίρνουν τον ύπνο τους ασφαλή και προστατευμένα.

Γενικά, αντιηλιακό χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΑ είτε στην θάλασσα είτε στην πόλη. Ο γιατρός μου πρότεινε της frezyderm το 50αρι με φυσικά φίλτρα.

Αντικουνουπικά σε τόσο μωρά δεν βάζουμε, μόνο κουνουπιέρα και τσιρότα σιτρονέλλας στα ρούχα (στην πλάτη τους όμως) ή στο καρότσι τους.[/QUOT

Κατατοπιστικότατη ravT μου!Ούτε εγώ έχω σκοπό να τη βάλω στη θάλασσα από φέτος...

Rock_me Τα swimpants της Libero τα είχα χρησιμοποιήσει στη μεγάλη μου κόρη όταν ήταν 1,5 έτους.Δεν τα πολυβολεύτηκα

Γεια σας μανουλες.

Ειμαι και εγω μανουλα Ιανουαριου 2015 και σας διαβαζω απο την αρχη.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας επισης.

Πηρα το θαρρος να σας μιλησω γιατι διαβαζω οτι σας ειπαν οι παιδιατροι ασκησεις για τα μικρα σας.

Εμας δε μας ειπε τιποτα.

Τι ασκησουλες κανετε?

Ευχαριστω για την παρεα που μου κρατατε και θα ξαναμιλησουμε...:P

Γεια σου Efi ! Καλώς ήρθες και "ενεργά" στην παρέα μας !! Όσον αφορά αυτό που ρωτάς για τις ασκησούλες, οι απόψεις διίστανται....εμένα η παιδίατρος μου δείχνει κάθε φορά ασκησούλες...μια φίλη μου που έχει λίγο πιο μεγάλο μωρό και πάει σε άλλο παιδίατρο δεν κάνει καμία άσκηση και μια χαρά τα καταφέρνει η μικρή της...Τέλος πάντων , επειδή θεωρώ ότι όλο και κάπου βοηθάνε, θα σου πω τι κάνουμε εμείς...

Δυο-τρείς φορές τη μέρα , εκεί που είναι ξαπλωμένος πχ όταν τον αλλάζω, του πιάνω τα ποδαράκια και του τα λυγίζω προς την κοιλίτσα και μετά τα τεντώνω (όχι με δύναμη εννοείται) προς τα κάτω..Παραλλαγή αυτής είναι να του δίνεις τα ποδαράκια του στα χεράκια του να τα πιάνει και να του τα δίνεις να τα τρώει....Βέβαια υπάρχουν μωρά που το κάνουν αυτό χωρίς άσκηση..ο δικός μου όχι...

Τρεις φορές τη μέρα τον βάζω να καθίσει για 1-2 λεπτά και είμαι πίσω του, τον αφήνω ελεύθερο και μόλις "μπατάρει" προς μια μεριά, τον επαναφέρω....

Επίσης, έχω πάρει ένα γυμναστήριο της fisher price και του αρέσει πολύ, τον βάζω ξαπλωμένο και παίζει με τα κρεμαστά παιχνιδάκια...

Άλλη ασκησούλα που μου είπε η παιδίατρος αλλά δεν την έχω κάνει πάνω από μία δυο φορές είναι να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και να τον γυρνάς σιγά σιγά μπρούμυτα και το ανάποδο (σαν βαρελάκια)....

Γενικά πάντως θα έλεγα να μην αγχώνεσαι με τις ασκήσεις....όλα τα μωρά κάποια στιγμή και θα μπουσουλήσουν και θα περπατήσουν, με ή χωρίς ασκήσεις....Πολλά φιλιά !!;)

SW8up3.png

Γεια σας!!!Πως ειστε?

Efi εμας ασκησεις δε μας εδωσε απλα αντιγραφω οτι της κανει αυτος οταν ερχεται να τη δει και απλά μας ειπε να μη τη σταματαμε αν θελει να κατι επειδη υποθετουμε οτι δεν μπορει να τα καταφερει. Απλα δε θελει να τα πιεζουμε μας ειπε. Παρολα αυτα στην ηλικια που ειμαστε νομιζω οτι το γυμναστηριο ειναι η καλυτερη γυμναστικη μιας και τεντωνεται να πιασει τα παιχνιδακια, κλοτσαει και αλλα πολλά. Εχω δωσει και ενα λινκ παραπανω που εχει εξυπνα παιχνιδακια και εμενε με βολεψαν.

Κοριτσια θα πατε θαλασσα τα μπεμπακια σας? Μου ειπαν οτι υπαρχουν κατι παμπερς ειδικα για θαλασσα,και μιας χρησης καθως και καποια αλλα που πλενονται. Αν τα ξερει καμια ας με βοηθησει αν ειναι βολικα και γενικως δωστε μου τα φωτα σας οσον αφορα τι τους φοραμε στις διακοπες.

Καλησπέρα Rock_me!

Εμάς η παιδίατρος μας είπε ότι μπορούμε από Ιούνιο να πάμε θάλασσα (βέβαια σήμερα είχε κρύο και βροχή και είπαμε Καλό Χειμώνα αλλά τέλος πάντων)..Οι οδηγίες της είναι να πηγαίνουμε 9 το πρωί ή μετά τις 4 το απόγευμα και μας σύστησε για αντιηλιακό ένα της Frezyderm με δείκτη 25 γιατί λέει αυτά με παραπάνω προστασία έχουν χημικά....Εγώ έχω πάρει τις ειδικές πάνες της Libero για τη θάλασσα αλλά δεν έχουμε παέι ακόμα οπότε δε μπορώ να σου πω αν είναι βολικές...Πήρα και ένα μαγιώ από τη Mothercare που υποτίθεται ότι έχει ενίσχυση για να κρατάει τα ...προϊόντα του μπεμπάκου...

Για ρουχαλάκια, του έχω πάρει κάτι πολύ βολικά και δροσερά μονοκόμματα φορμάκια , πάλι από τη Mothercare και ένα πολύ ωραίο καπελάκι που έχει αυτό το έξτρα κομμάτι στο πίσω μέρος και σκεπάζει το σβερκάκι του....

Σίγουρα θα χρειαστούν ένα σωρό πράγματα ακόμη αλλά δεν έχω βγει στην αγορά....και σίγουρα τίποτα από αυτά δεν θα χρησιμοποιηθεί αν δεν φτιάξει ο άτιμος ο καιρός να δούμε επιτέλους καλοκαιράκι!!!

SW8up3.png

Καλημερααα!!

Ευχαριστω με βοηθησατε πολύ.Εμεις θα ειμαστε 6 μηνων μεσα Ιουλιου που κανονισαμε τις διακοπες μας.Δε ξερω αν τη βαλω στη θαλασσα γιατι οι ωρες που προτεινονται το νερο ειναι παγωμενο και φοβαμαι μη τη μισησει απο τωρα χεχε.Σκεφτομουν να παρω μια μικρη πισινουλα-λεκανακι να της βαζω θαλασσινο νερο,λιγο κατω απο τον ηλιο να ζεσταθει και μετα κατω απο την ομπρελα να παιζουμε για λιγο.

Νταλια εκλαψα με το "τα ...προϊόντα του μπεμπάκου..."αχαχαχαχα. Πάντως αυτα της λιμπερο απο τα λητω που φανηκαν καλα.Και εγω ονειρευομουν μαγιουδακι ετσι γιατι εχουν πολύ πλακα τοσο μικρουλια αλλα ας μην εχουμε ατυχηματα χαχα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...