Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσια? εμεις σημερα ειχαμε το πρωτο μας πεσιμο απο τον καναπε που τον ειχα και ανοιχτο σαν κρεβατι και ηταν μεσα μεσα ενα λεπτο ελειψα και ουτε καταλαβα πως επεσε εκλαιγα εγω εκλαιγε και αυτο..στερεες εδω γερμανια ξεκινανε απο τον 4 μηνα εγω του εδωσα 4μιση μηνων..απο κιλα τα εχασα ολα συν 2 ακομα και ηθελα να μου μεινουν και τωρα ειμαι πιο αδυνατη απο πριν ..εγω θα παρω τωρα αλλο καροτσι γιατι τελικα αυτο δεν με βολεψε καθολου δεν γυρναει να βλεπει και το μωρο σε μενα και ετσι θα παρω αλλο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια και καλό Χειμώνα !!! :tongue: Δεν ξέρω εκεί που βρίσκεστε τι καιρό κάνει αλλά εδώ στην Κρήτη μας είπαν ότι αύριο θα απολαύσουμε χαλαζάκι!!!

Κορίνα89 αυτό με το πέσιμο πολύ το σκέφτομαι....ότι κάποια στιγμή θα κάνει κίνηση που δεν την έχω προβλέψει και όπως λες κι εσύ θα κλαίμε παρέα (εγώ μάλλον πιο πολύ !!!).......

Κι εγώ σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω άλλο καρότσι αλλά λόγω βάρους....προσπαθώ να βρω ένα που να είναι και ελαφρύ για μένα αλλά και άνετο για το μωρό.......δεν ξέρω αν υπάρχει......σε λιγότερο από 7 κιλά...

Για την αποστείρωση τι λένε εκεί στη Γερμανία ? Μέχρι πότε ?

SW8up3.png

Γεια σας!!

Πηρα και εγω παρκοκρέβατο για να γλιτωσω απο κανα πεσιμο απο τον καναπε αλλα δυσκολα καθεται μεσα.Πιστευω αργοτερα που θα μπορει να αξιοποιησει τα παιχνιδια της θα καθεται περισσοτερο.Τωρα μαλλον βαριεται οποτε την βαζω μόνο οταν εχω δουλειες.

Βροχες και εμεις εδω σημερα!!

Εγω μεχρι 6 μηνων λεω να αποστειρωνω αφου μετα ειναι ανουσιο απο τη στιγμη που θα τρωει αλεσμένο.

Οσο για τα κιλα ας μη το σχολιασω.Ειμαι 10 πανω και δε βλεπω να χανονται με τίποτααααα!

ZpmAp3.png

Μη λέτε τίποτα για κιλά βρε κορίτσια !!! Μιλάμε για ΠΟΛΥ πονεμένη ιστορία!!!!! Κι εγώ είμαι σε διατροφή (λέμε τώρα....) και προσπαθώ να τα χάσω....η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα πάρει τόσα , θα επεδίωκα ήδη να μείνω ξανά έγκυος...αλλά με τόσα κιλά στην πλάτη, δεν το σκέφτομαι καν!!!!!!

Την ερχόμενη βδομάδα πάμε και για εμβολιάκι, άντε πάλι τσιμπήματα και κλάματα!!! Σνιφ...!!!!

SW8up3.png

Μη μιλάτε για κιλά! Σε όλη την εγκυμοσύνη πήρα 6, βγήκα απ το νοσοκομείο -7.5 και τα ξαναπήρα όλα! Και τα 7.5! Προσπαθώ να προσέχω αλλά αν δεν φτιάξει ο καιρός να βγαίνουμε έξω, όσο είμαι μέσα τόσο θα τσιμπάω!

Rock me δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, άντε το παρκάραμε και κάθισε αχαχαχαχαχαχ

Έχουν άποψη πλέον! Ο δικός μου το παρκοκρέβατο ούτε ζωγραφιστό! Κοιμόταν αγκαλιά και μόλις τον έβαζα μέσα ξύπναγε! Τέτοια κατάσταση! Ούτε κοιμισμένος δεν του άρεσε! Του έβαλα όμως μέσα το γυμναστήριο rainforest που έχω απ τη μεγάλη και κάθε μέρα στη μπάρα αλλάζω παιχνιδάκια. Όπως αλλάζω και στη μπάρα του ριλαξ τα παιχνίδια. Τα βαριούνται συχνά. Τώρα πια με το παιχνίδι τον παίρνει ο ύπνος εκεί μέσα. Έτσι και το γυμναστήριο χρησιμοποιεί, και ερεθίσματα λαμβάνει και δεν κινδυνεύει να μου πέσει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα απο το ριλαξ εχει πεσει αλλα δεν χτυπησε αφου επεσε κ εβαλε χερια κ σε θεση μπρουμυτα απλα του εβαλα αυτα τα οαζλ τα αφρολεξ ωστε να πεφτει στα μαλακα...

Την αποστειρωση την σταματησα εφοσον τρωει στερεες κ πινει κ νερο απο την βρυση

Τρωει απογευμα κρεμουλα κ πρωι φρουτακι μολις τελειωσω με τα φρουτα την επομενη εβδομαδα θα βαλω κ κρεατοχορτοσουπα...

Στο οαρκο καθεται αλλα οχι πολυ του αρεσει πιο πολυ επειδη εχει ανοιγμα μπροστα να τον βαζω να με βλεπει..

Επισης καροτσι αλλαξα εγω πουλησα το δικο μου που ηταν δωρο κ πηρα ενα μεταχειρισμενο μιας κ οικονομικα δεν εβγαινα να παρω καινουριο κ βρηκα ενα stokke δεν υπαρχει πιο ελαφρυ καροτσι πραγματικα..

Απο κιλα εγω 20 ειχα παρει εχασα τα 10 επιτοπου τα αλλα εκει κολημενα πανω μου πηγα σε διατροφολογο αλλα τπτ τσαμπα λεφτα ή αυτη δεν εκανε δουλεια ... Θα παω αλλου αλλα οχι τωρα...

Rock me ποιο πηρες τλκ;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κορίτσια και καλό Χειμώνα !!! :tongue: Δεν ξέρω εκεί που βρίσκεστε τι καιρό κάνει αλλά εδώ στην Κρήτη μας είπαν ότι αύριο θα απολαύσουμε χαλαζάκι!!!

Κορίνα89 αυτό με το πέσιμο πολύ το σκέφτομαι....ότι κάποια στιγμή θα κάνει κίνηση που δεν την έχω προβλέψει και όπως λες κι εσύ θα κλαίμε παρέα (εγώ μάλλον πιο πολύ !!!).......

Κι εγώ σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω άλλο καρότσι αλλά λόγω βάρους....προσπαθώ να βρω ένα που να είναι και ελαφρύ για μένα αλλά και άνετο για το μωρό.......δεν ξέρω αν υπάρχει......σε λιγότερο από 7 κιλά...

Για την αποστείρωση τι λένε εκεί στη Γερμανία ? Μέχρι πότε ?

νταλια για αποστειρωση λενε σταματαμε οταν ξεκιναμε στερεες αλλα εγω θα σταματησω σε κανα μηνα παρολο που αρχισαμε στερεες και βαζει τα παντα στο στομα ..

καροτσι τελικα πηρα καινουργιο πηρα 3 σε 1 να μου μεινει και για το 2 κατευθειαν ειναι τελειο και επιτελους γυρναει και βλεπω το μωρο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

τι κανετε κοριτσια? εμεις μεγαλωνουμε τον ξυνουν πολυ τα ουλα βαζει τα παντα στο στομα και συνεχεια τα χερια του, μου τραβαει τα μαλλια πολυ ,γελαει συνεχεια παιζει ,τρωμε χορτοσουπα αλλα δεν του αρεσει και πολυ και σημερα αρχισαμε μπανανα του αρεσε πιο πολυ, την τριτη εχουμε εμβολιο ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γειά σας μανούλες !! Εμείς προχθές κλείσαμε τον πέμπτο κάναμε το τέταρτο εμβόλιο μας . Ειμαςτε 7130 κ 66,5 πόντους ! Η παιδίατρος μας ειπε να ξεκινήσουμε με φρουτόκρεμα κ έτσι χθες φάγαμε 3 κουταλιτσες μήλο κ σήμερα 3 αχλάδι ! Αυριο εχει σειρά η μπανάνα !! Σε καμία εβδομαδα θα ξεκινήσουμε κ χόρτο σούπα . Κ εμάς ειναι μόνιμα με το χέρι στο στόμα κ οτι πιάνει κατευθείαν να το βάλει στο στόμα ! Κ εγω θα την συνέχισω την αποστείρωση κανά μηνα ακόμα παρόλο που ξεκινήσαμε στέρεες . Εμάς το παρκοκρεβατο δεν το εχει κ σε μεγαλη συμπάθεια αν κ ελπιζω σιγα σιγα να το συνηθίσει για να μπορω να κανω καμία δουλεια ! Τωρα οτι κ να κανω ειναι μαζί μου πέρα δώθε με το καρότσι μέσα στο σπίτι ! Θέλει κουβεντούλα η μικρουλα μου κ παρέα !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Calliope εμεις στα ιδια 10 κιλα κολλησαμε χαχαχαχα!Και εγω σκεφτηκα να παω σε διατροφολογο αλλα το ξεχασα επιτοπου μιας και οταν εμεινα εγκυος σε διατροφολογο ημουν και πηγαν χαμενα τα λεφτα χαχχα.Σχετικο βεβαια γιατι ηρθε η ζουζουνα μου σαν αποτελεσμα.

Αυτα τα αφρολεξ τα πηρα κ εγω αλλα προς το παρων μου ειναι αχρηστα μιας και δεν καθεται ακομη μονη της στο ποπο,μονο με στηριξη.Ψοφαει να ειναι ορθια,να παταει τα ποδια κατω και να τα τιναζει σα κατσικι :tongue:.Βρηκα ενα ωραιο link και παιζουμε με αυτα τα παιχνιδια που τα βοηθανε να παρουν ακομη περισσοτερα ερεθισματα.Σας το στελνω μπορει να δειτε παιχνιδακια που δεν τα ειχατε σκεφτει.Εγω εντελως τυχαια ανακαλυψα οτι πολλα απο αυτα τα εκανα αλλα καποια οχι.

http://kids.in.gr/kid-related/growth/article/?aid=5442262

Παρκοκρεβατο πηρα τελικα ενα απο τα Λητω μιας και το βιαζομουν.

Αχ πως σας ζηλευω με τις κρεμουλες.Θα ρθει κ η σειρα μου που θα παει...

Να σας ρωτησω εμενα η μικρη απο αρκετα νωρις αρχισε να λεει συνεχεια "αγου"..τωρα τελευταια ομως σταματησε τελειως να το λεει και βγαζει αλλα επιφωνηματα,κραυγες μαλλον χαχα.Εχει συμβει και σε σας? Αγχωνομαι γιατι σταματησε αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μηπως απο τα πολλα ερεθισματα που λαμβανει πλεον εχει περασει στο σταδιο των επιφωνηματων και το ξεχασε εκεινο.Τα δικα σας μωρακια το κανανε αυτο?

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Να κλείσεις εκκλησία (και μαγαζί αν κάνεις τραπέζι) και όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα.

Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμά μου για τη βάπτιση

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/1.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/2.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/3.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/4.html

Για τον σύζυγο μην ανησυχείς, έχω αφαιρέσει λάμες αλλά 1 χρόνο μετά το 1ο χειρουργείο και η αποθεραπεία δεν ήταν κάτι. Στην ουσία η τομή είναι, τα ράμματα. Βέβαια άλλο τα 25-30 εκατοστά της δικής μου τομής και άλλο αν ο άνθρωπος έχει λάμες σε όλο το πόδι. Πάντως νομίζω πως δεν θα ταλαιπωρηθεί ούτε αυτός ούτε εσείς!

Ο νονός είναι πικρή ιστορία... Ούτε εμείς έχουμε ακόμα και πλέον ξέρουν όλοι ότι δεν έχουμε άρα αν ήθελε/μπορούσε κάποιος θα είχε προτείνει. Θα περιμένω ακόμα 1 μήνα και έπειτα θα "κλειδώσει" ο αδελφός μου σε αυτό τον ρόλο.

Σε ευχαριστώ πολύ ravT μου!Μακάρι να μας πάνε όλα όπως τα υπολογίζω!Κι εγώ δε νομίζω να μας προτείνει κανείς να τη βαφτίσει...δύσκολες εποχές!

Γεια σας κορίτσια!Εμείς αυτό το μήνα πήραμε 4 πόντους΄64cm και 6300 κιλά πήγαμε τώρα.Ούτε εμάς μας είπε η παιδίατρος να ξεκινήσουμε κρεμούλες και είμαστε 5,5 πια.Στο πρόγραμμα που μου είχε δώσει να μελετήσω έλεγε για ρυζάλευρο στον 5ο μήνα αλλά επειδή η μπέμπα μου ενεργείται αραιά και που είπαμε να παρακάμψουμε το ρυζάλευρο γιατί θα φτάσει να ενεργείται μια φορά το μήνα!Οπότε κάνω υπομονή να μπούμε στον έκτο και να αρχίσουμε κατευθείαν τη φρουτόκρεμα...Μέχρι τότε θηλάζουμε αποκλειστικά ευτυχώς όχι συχνότερα από 4ωρο την ημέρα και τη νύχτα καθόλου,αλλιώς δε θα την πάλευα!Να σας ρωτήσω:εσάς κάθεται το μωρό;Γιατί ακούω που τα βάζετε στο πάρκο και παίζουν...Εγώ εδώ και λίγες μέρες τη βάζω να κάθεται για κανά δεκάλεπτο στηριζόμενη με μαξιλάρια και φαίνεται να της αρέσει.Για πείτε τι ονόματα διαλέξατε για τα μπεμπινάκια σας;Των παππούδων ή άλλα;Εμείς στη μεγάλη μου κόρη γράψαμε σε χαρτάκια 2-3 ονόματα που μας άρεσαν και τη βάλαμε να διαλέξει.Στην μπεμπα μάλλον θα δώσουμε κάποιο από τα ονόματα που δεν κληρώθηκαν την πρώτη φορα :-)

Γεια σας κορίτσια!Εμείς αυτό το μήνα πήραμε 4 πόντους΄64cm και 6300 κιλά πήγαμε τώρα.Ούτε εμάς μας είπε η παιδίατρος να ξεκινήσουμε κρεμούλες και είμαστε 5,5 πια.Στο πρόγραμμα που μου είχε δώσει να μελετήσω έλεγε για ρυζάλευρο στον 5ο μήνα αλλά επειδή η μπέμπα μου ενεργείται αραιά και που είπαμε να παρακάμψουμε το ρυζάλευρο γιατί θα φτάσει να ενεργείται μια φορά το μήνα!Οπότε κάνω υπομονή να μπούμε στον έκτο και να αρχίσουμε κατευθείαν τη φρουτόκρεμα...Μέχρι τότε θηλάζουμε αποκλειστικά ευτυχώς όχι συχνότερα από 4ωρο την ημέρα και τη νύχτα καθόλου,αλλιώς δε θα την πάλευα!Να σας ρωτήσω:εσάς κάθεται το μωρό;Γιατί ακούω που τα βάζετε στο πάρκο και παίζουν...Εγώ εδώ και λίγες μέρες τη βάζω να κάθεται για κανά δεκάλεπτο στηριζόμενη με μαξιλάρια και φαίνεται να της αρέσει.Για πείτε τι ονόματα διαλέξατε για τα μπεμπινάκια σας;Των παππούδων ή άλλα;Εμείς στη μεγάλη μου κόρη γράψαμε σε χαρτάκια 2-3 ονόματα που μας άρεσαν και τη βάλαμε να διαλέξει.Στην μπεμπα μάλλον θα δώσουμε κάποιο από τα ονόματα που δεν κληρώθηκαν την πρώτη φορα :-)

Καλημέρα !! Τι ωραίο που ακούγεται το πρόγραμμά σου και μάλιστα με αποκλειστικό θηλασμό !! Πως το κάνεις αυτό? Εννοώ τα τετράωρα και τη νύχτα καθόλου....οι φανατικές του θηλασμού λένε ότι αν δε θηλάζουμε τη νύχτα, μειώνεται η παραγωγή κλπ κλπ.....Εγώ δυστυχώς τον έχω σχεδόν σταματήσει το θηλασμό αλλά μάλλον δεν είχα τις σωστές οδηγίες από την αρχή και βγήκα νοκ άουτ.....:P

Εμείς διαλέξαμε ένα όνομα που μας άρεσε και το όνομα του παππού σε συνδυασμό....τι να κάνουμε δε γινόταν αλλιώς οπότε έχει δύο ονόματα.....Πολύ καλό πάντως το να μπορείς να διαλέξεις ό,τι όνομα θέλεις χωρίς πίεση από την οικογένεια...

Εμάς ακόμα δεν κάθεται αλλά αύριο έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο και νομίζω ότι μας είπε ότι θα μας δώσει σχετικές οδηγίες οπότε μάλλον θα αρχίσουμε κι εμείς το κάθισμα με μαξιλαράκια....Δε μπορεί ακόμα να στηρίξει το σωματάκι του...

Μπράβο σου και πάλι για το πρόγραμμα θηλασμού, πω πω ενθουσιάστηκα !!!!!

SW8up3.png

Κορίτσια καλημέρα !!!

Εδώ και καιρό έχω αρχίσει να διαβάζω διάφορα σχετικά με τα γάλατα και ήθελα να σας ρωτήσω...έχετε σκεφτεί εναλλακτικές λύσεις για το αγελαδινό γάλα ? Κατσικίσιο, γάλα αμυγδάλου ή σόγιας κλπ ?? Αύριο σκέφτομαι να το συζητήσω και με την παιδίατρο....

SW8up3.png

καλησπερα κοριτσια εμεις κρεμουλα αρχισαμε πριν 5 μερες ρυζαλευρο ολικης βιολογικο, απο προχθες το τρωει καλα,βεβαια γινομαστε γουρουνιτσες μεχρι να τελειωσουμε αλλα χαλαλι..εμας ευτυχως ενεργειται μια χαρα κ με το ρυζαλευρο..ουτε εμενα καθεται στον ποπο αλλα η παιδιατρος μας εμαθε να της κανουμε ασκησεις για να δυναμωσει ο κορμος...αν την βαλω με μαξιλαρια πλαγια καμια φορα φευγει μπροστα..παντως χαιρεται τρελα να κανει ασκησεις κ να σηκωνεται...

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...