Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλό μήνα κορίτσια!Τι ξαφνικό καλοκαίρι είναι αυτό!Όλη μέρα έξω την είχα την μπέμπα μου σήμερα.

mama konstantinou Τους φοβάμαι τους κλειστούς χώρους κυρίως όπου υπάρχουν πολλά παιδάκια.Κι εγώ ξεκίνησα να ξαναπηγαίνω τη μεγάλη μου στις δραστηριότητες΄την αφήνω όμως και φεύγω.Παίρνω και το καρότσι μαζί στο αυτοκίνητο κι αν βαριέμαι να γυρίσω σπίτι πάω την μπέμπα βόλτα σε κανά κοντινό πάρκο και γυρίζω μετά και την παίρνω.Εγώ λέω να το αποφύγεις όσο μπορείς να πηγαίνεις το μικρούλη σε κλειστούς χώρους...

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Γιορτη της μητερας σημερα!!!!!

Ηθελα να μας ευχηθω:

Xρονια μας Πολλα!!!!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας που μας εκαναν να γιορταζουμε σημερα!!!!!

Φιλια Πολλα σε ολες!!!

Να ξαναπουμε καλο χειμωνα??Τα εχει παιξει ο καιρος..τι κανετε?χτες ο μικρος εκανε πολυ ανησυχο υπνο,πολυ κουραστηκα..ετρωγε τα δαχτυλα του μετα τκ θηλααμο κ δεν ηρεμουσε,τπν εβαζα στο στηθος,πιπιλαγε ενα λεπτο με το ρολοι κ επεφτε σε ληθαργο..αλλο κ τουτο..δεν ηξερα αν θελει να φαει γ προσπαθουσε να νανουριστει..αυτα τα κανει κ στους ημερησιους υπνακους..δεν θελω να μαθει να αποκοιμιεται με το στηθος...:(

F4oIp2.png

Καλησπερα κοριτσια χαθηκαμε ή τουλαχιστον εγω χαθηκα...

Ο μικρος μεγαλωνει με ραγδιαιους ρυθμους εφτασε τα 8200 κ 69εκ...

Χθες ξεκινησαμε κ κρεμουλα του απογευμα ευτυχως εφαγε δεν ειχα προβλημα γελουσε κιολας..

Αντε να ερθει για τα καλα το καλοκαιρι να παμε για κανενα μπανακι μεχρι στιγμης του αρεσει το μπανιο στη μπανιερα για να δουμε στην θαλασσα...

Την βαφτιση ετοιμαζω ολα τα εχω τακτοποιηση εκτος στο που θα κανω το τραπεζι...για πειτε τι τιμες συναντησατε εσεις;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες!

Πως ειστε?

Εμεις αυτη τη βδομάδα ειναι να κανουμε τα δυο μας επαναληπτικα εμβόλια καθώς και τη φωτογράφιση για το προσκλητήριο της βαφτισης μας.Κατα τα αλλα περασαμε το πρώτο μας κρυωματάκι προχθες με μυτουλα μπουκωμενη και βηχα.Να'ναι καλα ο φυσιολογικος ορος.Σημερα φανηκε καλύτερα το πρωι που την ταισα.Κοιμαται ακομη η υπναρου απο χθες το βραδυ στις 11μιση.Εμενα κολλησε και ειμαι χαλια χαχα.Περιμενω και εγω πως και πως να ξεκινησουμε κρεμουλες και φυσικα μπανακι στη θαλασσα.Εμενα Καλλιόπη μου δωσανε τιμη 12 ευρω το ατομο εκει που κλεισαμε.Ειναι αρκετα ακομη αυτα που δεν ετοιμασα για τη βαφτιση αλλα ελπιζω μεσα στη εβδομαδα να τα τελειωσω.

Φιλια!

ZpmAp3.png

Καλημερα σε όλες!

Πως ειστε?

Εμεις αυτη τη βδομάδα ειναι να κανουμε τα δυο μας επαναληπτικα εμβόλια καθώς και τη φωτογράφιση για το προσκλητήριο της βαφτισης μας.Κατα τα αλλα περασαμε το πρώτο μας κρυωματάκι προχθες με μυτουλα μπουκωμενη και βηχα.Να'ναι καλα ο φυσιολογικος ορος.Σημερα φανηκε καλύτερα το πρωι που την ταισα.Κοιμαται ακομη η υπναρου απο χθες το βραδυ στις 11μιση.Εμενα κολλησε και ειμαι χαλια χαχα.Περιμενω και εγω πως και πως να ξεκινησουμε κρεμουλες και φυσικα μπανακι στη θαλασσα.Εμενα Καλλιόπη μου δωσανε τιμη 12 ευρω το ατομο εκει που κλεισαμε.Ειναι αρκετα ακομη αυτα που δεν ετοιμασα για τη βαφτιση αλλα ελπιζω μεσα στη εβδομαδα να τα τελειωσω.

Φιλια!

Αυτο το μπουκωμα το περασαμε κ εμεις την προηγουμενη εβδομαδα με πολλους ορους σε 3-4 μερες ηταν μια χαρα...

Εγω μονο μαγαζι δεν εχω βρει εχω βαλει γνωστους να μου βρουν μαγαζια κ τιμες κ ακομα δεν μου εχουν πει απλα εγω τυπωσα τα προσκλητηρια γτ μου τα εκαναν κ δωρο κ δεν εγραψα το μερος που θα γινει :rolleyes:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Αυτο το μπουκωμα το περασαμε κ εμεις την προηγουμενη εβδομαδα με πολλους ορους σε 3-4 μερες ηταν μια χαρα...

Εγω μονο μαγαζι δεν εχω βρει εχω βαλει γνωστους να μου βρουν μαγαζια κ τιμες κ ακομα δεν μου εχουν πει απλα εγω τυπωσα τα προσκλητηρια γτ μου τα εκαναν κ δωρο κ δεν εγραψα το μερος που θα γινει :rolleyes:

Ναι μωρε ταλαιπωρηθηκε και μενα η μικρουλα.Ευτυχως τη βλεπω λιγο καλυτερα σημερα.

Οσο για το προσκλητηρια σιγα..βαζεις καρτουλα εξτρα μετα μεσα που να λεει το μερος.

ZpmAp3.png

Απ ότι βλέπω όλα μαζί αρρωστήσανε! Τα έπιασε η άνοιξη τα μικρούλια μας! Και ο δικός μου είχε μυξούλες την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μάλλον ήταν ίωση καθώς είχε αρρωστήσει η κόρη μου και ο μπαμπάς τους. Ακόμα βάζουμε λίγο ορό, συνήθως το βράδυ για να κοιμηθεί καλά.

Από χθες ξεκίνησε τρελή γκρίνια με τα δόντια, προφανώς υποφέρει ο καημενούλης!

Επόμενο εμβόλιο αρχές του μήνα

Για το μπάνιο στη θάλασσα να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο προηγουμένως!

Εγώ με τα της βάπτισης πηγαίνω πολύ καλά, σαφώς επουδενί δεν έχω τελειώσει κάτι μιας και τα κάνω όλα μόνη μου (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμό, γλυκά, ΟΛΑ) αλλά έχουν "κλείσει" τα βασικά, εκκλησία, μαγαζί, φωτογραφος.

Εμείς Καλλιόπη κλείσαμε αίθουσα εκδηλώσεων με εξαιρετικό φαγητό, σέρβις ΚΑΙ ολα τα ποτά μέσα (με σερβιτόρους που δεν εξαφανίζονται) με 15 ευρώ το άτομο και 7 ευρώ τα παιδιά, γεγονός άκρως σημαντικό!

Αυτές τις μέρες, όσο μπορώ γράφω ένα μεγάλο θέμα για τα πάντα γύρω απ τη βάπτιση στο blog μου, θα χαρώ να το διαβάσετε!

Καλό μεσημέρι να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλησπερα κοριτσια...εμεις ευτυχως δεν αρρωστησαμε γριπουλα ελαφρα ειχε περασει τον χειμωνα..περιμενουμε πως κ πως να αρχισουμε τις κρεμουλες..

Με την βαπτιση Ιουλιο θα την κανουμε στα μεσα..κοιταξα για μπομπονιερες σε κατι μαγαζια....προσκλητηρια απο το χαμογελο του παιδιου θα παρω, φωτογραφο εχει εναν γνωστο ο μπαμπας μ ευτυχως,τραπεζι ομως στους πολυ κοντινους θα κανω..

Εφτιαξα κ βιβλιο ευχων για την βαπτιση που το διακοσμησα μονη μ κ σκεφτομαι να αναλαβω κ την διακοσμηση γενικα μιας κ πιανουν τα χερια μου..:):):)

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Εγώ πνίγομαι αυτό τον καιρό κι έτσι θα πάει μέχρι να τελειώσουν οι εξετάσεις γύρω στο τέλος Ιουνίου.Δεν έχω κάνει τίποτα για τη βάπτιση που την υπολογίζω γύρω στο τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.Θα κάνει ένα χειρουργείο ο άντρας μου τον Ιούλιο για να βγάλει κάτι λάμες που έχει στα πόδια τα τελευταία 3 χρόνια μετά από ένα σοβαρό τροχαίο.Θέλω να δω πως θα πάει με την αποθεραπεία του και μετά θα ασχοληθώ με τη βάπτιση.Έχω αργήσει;Να αγχωθώ;Το πολύ πολύ να κλείσω την εκκλησία΄νονός γιοκ!

Μάλλον ο αδερφός μου θα τη βαφτίσει στο τέλος.Εμείς την Πέμπτη πάμε για εμβόλιο κι ανυπομονώ να τη ζυγίσουμε και να τη μετρήσουμε.Τον προηγούμενο μήνα δεν είχε πάρει ούτε ένα πόντο η κοντούλα μου!!

Περαστικά στα συναχωμένα μπεμπινάκια!

Να κλείσεις εκκλησία (και μαγαζί αν κάνεις τραπέζι) και όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα.

Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμά μου για τη βάπτιση

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/1.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/2.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/3.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/4.html

Για τον σύζυγο μην ανησυχείς, έχω αφαιρέσει λάμες αλλά 1 χρόνο μετά το 1ο χειρουργείο και η αποθεραπεία δεν ήταν κάτι. Στην ουσία η τομή είναι, τα ράμματα. Βέβαια άλλο τα 25-30 εκατοστά της δικής μου τομής και άλλο αν ο άνθρωπος έχει λάμες σε όλο το πόδι. Πάντως νομίζω πως δεν θα ταλαιπωρηθεί ούτε αυτός ούτε εσείς!

Ο νονός είναι πικρή ιστορία... Ούτε εμείς έχουμε ακόμα και πλέον ξέρουν όλοι ότι δεν έχουμε άρα αν ήθελε/μπορούσε κάποιος θα είχε προτείνει. Θα περιμένω ακόμα 1 μήνα και έπειτα θα "κλειδώσει" ο αδελφός μου σε αυτό τον ρόλο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να κλείσεις εκκλησία (και μαγαζί αν κάνεις τραπέζι) και όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα.

Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμά μου για τη βάπτιση

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/1.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/2.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/3.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/4.html

Για τον σύζυγο μην ανησυχείς, έχω αφαιρέσει λάμες αλλά 1 χρόνο μετά το 1ο χειρουργείο και η αποθεραπεία δεν ήταν κάτι. Στην ουσία η τομή είναι, τα ράμματα. Βέβαια άλλο τα 25-30 εκατοστά της δικής μου τομής και άλλο αν ο άνθρωπος έχει λάμες σε όλο το πόδι. Πάντως νομίζω πως δεν θα ταλαιπωρηθεί ούτε αυτός ούτε εσείς!

Ο νονός είναι πικρή ιστορία... Ούτε εμείς έχουμε ακόμα και πλέον ξέρουν όλοι ότι δεν έχουμε άρα αν ήθελε/μπορούσε κάποιος θα είχε προτείνει. Θα περιμένω ακόμα 1 μήνα και έπειτα θα "κλειδώσει" ο αδελφός μου σε αυτό τον ρόλο.

Rav πολυ χρησιμα τα οσα διαβασα περι βαπτισης.

Εμεις σημερα καναμε τη φωτογραφιση της μπεμπας μας για το προσκλητηριο και διαβαζοντας σε διαπιστωσα οτι στο κειμενακι δεν ειχα συμπεριλαβει ουτε το τραπεζι μετα τη βαπτιση αλλα ουτε και την ενημερωση σε περιπτωση απουσιας χεχε. Βιασυνη!!

Αποφασισα να βρω καποιον να μου κανει τη διακοσμηση στην εκκλησια και στο μαγαζι μετα γιατι δεν θελω να περασω παλι το αγχος του γαμου αν ολα θα ηταν στη θεση τους πριν παω χαχα.Αν ξερεις να μου προτεινεις καποιον πες μου γιατι δεν εχω ιδεα που να κοιταξω!

Μαρτυρικα εγω ειδα καποια τυπου βραχιολακι που ανετα μπορει να συνεχισει καποιος να φοραει και μετα οποτε μαλλον θα καταληξω σε κατι τετοιο.

Θυμασαι ποιο μαγαζι εκλεισα ε? Ενω θελω πολυ να το κανω εκει ψιλο αγχωνομαι γιατι πρεπει οι καλεσμενοι μου να ειναι μεχρι 65 περιπου και δεν ξερω ποσες περικοπες να κανω πια.Απο την αλλη δε θελω και να κλειστω σε ενα κλειστο χωρο.Τι να κανω!!!!Βοηθειααα!

ZpmAp3.png

Rock me εγω ασχολουμαι και με στολισμους αλλα αν θυμαμαι καλα εχετε 25/7 βαπτιση; Αν ναι, εχω κλεισει αλλη.Διοργανωτριες αλλες δεν υπαρχουν με τον τροπο που δουλευω εγω (πληρως κατα παραγγελια ) επομενως μαλλον πρεπει να απευθυνθεις σε ανθοπωλεια.Εγω ξερω ενα αλλα στο γαμο μου εκανε ασυγχωρητο λαθος κ δεν σκοπευω να την προτεινω πουθενα κ ας ηταν το πρωτο κ μονο της λαθος...Για το μαγαζι, πολυ φοβαμαι πως ειναι αργα να βρεις αλλο...Ειναι κλεισμενα πολλες εβδομαδες τωρα Ιουλιο Αυγουστο...

Οτι θες και μπορω να βοηθησω μου λες με προσωπικο μηνυμα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Rock me εγω ασχολουμαι και με στολισμους αλλα αν θυμαμαι καλα εχετε 25/7 βαπτιση; Αν ναι, εχω κλεισει αλλη.Διοργανωτριες αλλες δεν υπαρχουν με τον τροπο που δουλευω εγω (πληρως κατα παραγγελια ) επομενως μαλλον πρεπει να απευθυνθεις σε ανθοπωλεια.Εγω ξερω ενα αλλα στο γαμο μου εκανε ασυγχωρητο λαθος κ δεν σκοπευω να την προτεινω πουθενα κ ας ηταν το πρωτο κ μονο της λαθος...Για το μαγαζι, πολυ φοβαμαι πως ειναι αργα να βρεις αλλο...Ειναι κλεισμενα πολλες εβδομαδες τωρα Ιουλιο Αυγουστο...

Οτι θες και μπορω να βοηθησω μου λες με προσωπικο μηνυμα

Καταλαβα, μ αρεσει που ξεκινησα νωρις τις ετοιμασιες και μετα καπου επαναπαυτηκα και χθες βραδυ συνειδητοποιησα οτι μπαινει Ιουνιος και δεν εχω κανει τιποτα. Ναι, 25 την εχουμε τη βαφτιση.Οποτε αναγκαστικα παω σε ανθοπωλειο.Νομιζα οτι ειναι περισσοτερο για γαμους που εχουν πιο πολυ λουλουδικο.Υπαρχει και ενα που κανει συνθεσεις με μπαλονια.Εχεις καθολου ιδεα τι παιζει εκει?Αν και νομιζω ασχολουντε μονο με μπαλονια και πυροτεχνηματα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...