Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κοριτσια Καλησπερα!!!!

Τι κανετε?????Πως ειναι τα μπεμπακια σας?????

Εγω χαθηκα γιατι περασαμε διαφορα,εκτος απο τα γνωστα κολικους,ξενυχτια κτλ,κολλησε ο μικρουλης μου μια ιωση,και νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο για 9 ολοκληρες μερες...ηταν απο τα πιο δυσκολα που εχω περασει γιατι ο μικρουλης μου το περασε λιγο βαρια,και οι γιατροι μου ελεγαν οτι επειδη ειναι μικρουλης δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα για να προλαβουν,παρα μονο οποιο σταδιο εκδηλωνε να το αντιμετωπιζουν,εγω ετρεμα απο το φοβο να μην μου παθει τιποτα και απο την αλλη στεναχωριομουν πολυ που τον εβλεπα να ταλαιπωριεται τοσο ο καημενουλης μου...Μολις συνηλθε αρχισε να μας γελαει το αγγελουδι μου σαν να μας ηθελε να μας πει να μην στεναχωριομαστε...Εχει περασει 1.5 μηνας απο τοτε και ευτυχως ολα καλα!!!!!!

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι την καθημερινοτητα μου με τα δυο μου παιδακια και ποσο ευχαριστω Τον Θεο που ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτι γεροι και δυνατοι....

Κατα τ'αλλα ειμαστε καλα,ο θηλασμος συνεχιζεται (εχω ενα αγχος για το βαρος του,θελω να δω τι θα μου πει και η παιδιατρος,θα την δω την αλλη εβδομαδα),ο υπνος εχει στρωσει,ξυπναει μια φορα για να φαει και μετα παλι υπνος.

Τον τελευταιο καιρο μας μιλαει συνεχεια...μας κοιταει και μας κανει

"ααααααα'' με απιστευτη γλυκα και ολη την ωρα μας γελαει και εμεις λιωνουμεεεεεεεε........

Τον τελευταιο καιρο βαζει συνεχεια τα χερακια του στομα του και εχει σαλακια οποτε υποψιαζομαι οτι εχουν αρχισει τα ουλακια του και τον φαγουριζουν...

Την προηγουμενη Τεταρτη πηγα στον γιατρο να με δει μετα την γεννα,αργησα αλλα με ολα αυτα που συνεβησαν δεν ειχα προλαβει,ολα καλα και απο κει!Και ετσι εκλεισε και η τελευταια εκρεμοτητα σε οτι αφορα την εγκυμοσυνη-γεννα...

Αυτα τα νεα μας βρε κοριτσια!

Σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσι μονο θηλαζει κ κοιμαται συνεχομρνα επταωρο??απο ποτε στο κανει?εμενα τελευταια κανει εναν μεγαλο υπνο πεβτσωρο στις οχτω το βραδυ δυστυχως..
Γεια σου κοριτσι,το μωρο δεν ξυπνα καθολου μες στη νυχτα να φαει?δινεις μπιμπερο στο τελευταιο γευμα?εμενα τωρα,σχεδον δυομιση μηνων τρωει ανα μιαμιση με δυο ωρες το πολυ την ημερα,ενψ το βραδυ κανει εναν καλο υπνο στις δεκα μεχρι τις δυομισι και μετα ξυπνα ανα διωρο...

εγω κοιμαμαι στο ιδιο κρεβατι με το μωρο κοιμαται θηλαζοντας στις 5 ωρες ξυπναει και το θηλαζω ξαπλωμενη 10 λεπτα και ξανα κοιμαται τοσες ωρες κοιμαται απο τον 3 μηνα ..και εμενα ανα 2 τρωει μπορει και ανα 1 κανε λιγο υπομονη αξιζει..εξω να βγαινεις κανονικα εγω βγαινω συνεχεια και τον θηλασα και εξω σε πιτσαρια σε καφε και σε εμπορικο..και εγω ανυπομονω να αρχισουμε στερεες για να θηλαζει πιο λιγο δεν αξιζει να δωσεις ξενο αφου εφτασες ως εδω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

χριστος ανεστη κοριτσια..τι κανετε? εμεις αυτες τις μερες εχουμε γκρινια απο τα ουλα του βαζω και αλοιφη εχει ολο το χερι στο στομα και ξινει τα ουλα σαν να μου φαινεται σε ενα σημειο στο ουλο κατω σαν να εχει δοντι να δω ποτε θα σκασει ,θα το δειξω και στον παιδιατρο..ολο μιλαει συνεχεια και φωναζει ,δεν θυμαμαι αν σας ειπα αλλα ειπε μαμαμα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Οχι δεν θα δωσω ξενο..κριμα την προσπαθεια..αλλα λεω να σταματησω στους πεντε μηνες που μπαινουν οι στερεες..δεν θα ειναι καλυτερα τοτε η γοπ κ οι κολικοι?μπας κ δωσω κανονιλο γαλα κ οχι ειδικο

Μια φιλη αποθηλασε τοτε σε μια μερα..πως???

F4oIp2.png

Καλημερα!!

Δευτερο εμβολιο και εμεις χθες και ευτυχως ουτε πυρετο εκανε ουτε γκρινια ειχε απλά ειχε μειωμενη ορεξη στο φαγητο. 5470 φτασαμε και μεις και 59 πόντους.Πηραμε και αιμα για να δουμε πως παει το ασβεστιο και η tsh.Ασβεστιο εχει σταθεροποιηθει ευτυχως αλλα η tsh ειναι τσιμπημενη πάλι.Βεβαια η παιδοενδοκρινολογος μας ειχε πει οτι αυτα τα κοιταμε μετα το εξαμηνο.Εμεις θα παμε να τη δει καλου κακου και βλεπουμε τι θα μας πει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αρχιζει και καταλαβαινει πολλα.Οποτε την βαζω στη κουνια της τα βραδια για υπνο μου γελαει εντονα.Εχθες που την πηγα τυλιξε τα χερακια της γυρω απο το χερι μου να μη φυγω.Πιστευω φοβηθηκε μην την τρυπησουν παλι.Θα βλεπει τον παιδιατρο αργοτερα και θα κοβει περα χαχαχαχα!

Καλημερα σε ολες!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν θα δωσω ξενο..κριμα την προσπαθεια..αλλα λεω να σταματησω στους πεντε μηνες που μπαινουν οι στερεες..δεν θα ειναι καλυτερα τοτε η γοπ κ οι κολικοι?μπας κ δωσω κανονιλο γαλα κ οχι ειδικο

Μια φιλη αποθηλασε τοτε σε μια μερα..πως???

Τον σταδιακό αποθηλασμό τον κάνεις για το στήθος σου, όχι για το μωρό. ΔΕΝ μπορείς να αποθηλάσεις σε 1 μέρα χωρίς να κινδυνεύσεις να χεις προβλήματα με το στήθος σου. Εγώ που δεν θήλαζα αποκλειστικά έκανα εβδομάδες να αποθηλάσω ομαλά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και γω θα συμφωνησω με την ravT. εγω για να αποθηλασω που δεν εκανα απκλειστικο θηλασμο μου πηρε περιπου 3-4 βδομαδες..σκεψου οτι που κ που με το ζεστο νερο στο μπανιο ακομη βγαζω σταγονες γαλα.

uOZHp12.png

Κοριτσια Καλησπερα!!!!

Τι κανετε?????Πως ειναι τα μπεμπακια σας?????

Εγω χαθηκα γιατι περασαμε διαφορα,εκτος απο τα γνωστα κολικους,ξενυχτια κτλ,κολλησε ο μικρουλης μου μια ιωση,και νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο για 9 ολοκληρες μερες...ηταν απο τα πιο δυσκολα που εχω περασει γιατι ο μικρουλης μου το περασε λιγο βαρια,και οι γιατροι μου ελεγαν οτι επειδη ειναι μικρουλης δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα για να προλαβουν,παρα μονο οποιο σταδιο εκδηλωνε να το αντιμετωπιζουν,εγω ετρεμα απο το φοβο να μην μου παθει τιποτα και απο την αλλη στεναχωριομουν πολυ που τον εβλεπα να ταλαιπωριεται τοσο ο καημενουλης μου...Μολις συνηλθε αρχισε να μας γελαει το αγγελουδι μου σαν να μας ηθελε να μας πει να μην στεναχωριομαστε...Εχει περασει 1.5 μηνας απο τοτε και ευτυχως ολα καλα!!!!!!

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι την καθημερινοτητα μου με τα δυο μου παιδακια και ποσο ευχαριστω Τον Θεο που ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτι γεροι και δυνατοι....

Κατα τ'αλλα ειμαστε καλα,ο θηλασμος συνεχιζεται (εχω ενα αγχος για το βαρος του,θελω να δω τι θα μου πει και η παιδιατρος,θα την δω την αλλη εβδομαδα),ο υπνος εχει στρωσει,ξυπναει μια φορα για να φαει και μετα παλι υπνος.

Τον τελευταιο καιρο μας μιλαει συνεχεια...μας κοιταει και μας κανει

"ααααααα'' με απιστευτη γλυκα και ολη την ωρα μας γελαει και εμεις λιωνουμεεεεεεεε........

Τον τελευταιο καιρο βαζει συνεχεια τα χερακια του στομα του και εχει σαλακια οποτε υποψιαζομαι οτι εχουν αρχισει τα ουλακια του και τον φαγουριζουν...

Την προηγουμενη Τεταρτη πηγα στον γιατρο να με δει μετα την γεννα,αργησα αλλα με ολα αυτα που συνεβησαν δεν ειχα προλαβει,ολα καλα και απο κει!Και ετσι εκλεισε και η τελευταια εκρεμοτητα σε οτι αφορα την εγκυμοσυνη-γεννα...

Αυτα τα νεα μας βρε κοριτσια!

Σας φιλω!

Ω,βρε κορίτσι!Τι περάσατε!Σιδερένιος να είναι!

Ω,βρε κορίτσι!Τι περάσατε!Σιδερένιος να είναι!

Σε ευχαριστω baby2!Ευτυχως πηγαν ολα καλα!

Εσυ ξεκινησες δουλεια?Πως πατε με τον θηλασμο?Νοικιασες το θηλαστρο?

Kαλημερα!Πως ειστε εσεις? Εγω ετσι κ ετσι!

Μας ειδε η παιδοενδοκρινολογος χθες και ειδε την τιμη της tsh. Ξεκινάμε Τ4 χάπι λέει τωρα που αναπτυσσεται ακομα ο εγκεφαλος της.Θα το παιρνουμε για 2 ΧΡΟΝΙΑ (γιατι τοσο συστηνουν) και μετα αν εχουν πεσεις οι τιμες το σταματαμε.Και μονο στην ιδεα οτι 3,5 μηνων θα αρχισει τα χαπια τρελαινομαι! Και τα 2 χρονια μου φαινονται αιωνες! Και αντε να ειναι νηστικια,2 ωρες μετα το δεκατιανο της και λιωστο σε συριγγα και δωστο στον υπνο της πφφφ!Και οταν τη ρωτησα απο που προεκυψε ο υποθυροειδισμος μου λεει "Κληρονομια απο τη μαμα και την αδελφη του αντρα σου"...Εδω ας μη σχολιασω καλυτερα!!

Anyway, θα το περασουμε και αυτο!

Ελπιζω να ειστε πολυ καλυτερα απο μενα χεχε!

Φιλια

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Rock_me δεν φανταζόμουν ότι από τόσο μωράκια μπορούν να κάνουν θυροειδή όπως και να'χει υπομόνη και επιμονή σας εύχομαι.

Εμείς μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε να δω που θα φτάσει η ομορφάδα μας. Τις τελευταίες μέρες όλο συγκινούμαι που βλέπω την μικρούλα μου να μεγαλώνει και όλο σκέφτομαι πως κάποτε θα γίνει κοπέλα ολόκληρη και θα μαθαίνω αν είναι καλά μέσω sms ή viber ή ότι τέλοσπαντων θα υπάρχει σε καμιά 15αριά χρόνια. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί της γιατί είναι ανεκτίμητη και δεν γυρίζει πίσω. Ελπίζω να μην σας νταούνιασα.

Επί του πρακτέου τώρα κοιτάμε την βάφτιση μας σιγά σιγά. Για κέντρο ψάχνω αλλά που θα μου πάει θα βρω. Από βόλτες κάνουμε λίγες γιατί της μικρής δεν της αρέσει το καρότσι ούτε ο μάρσιπος θέλει μόνο την παραδοσιακή αγκαλιά των χεριών. Θα δω μήπως πάρω κανένα μάι τάι και σωθώ αλλά δεν την βλέπω να βολεύεται ούτε εκεί.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Σε ευχαριστω baby2!Ευτυχως πηγαν ολα καλα!

Εσυ ξεκινησες δουλεια?Πως πατε με τον θηλασμο?Νοικιασες το θηλαστρο?

Ξεκίνησα δουλειά από τη Δευτέρα του Θωμά.Σηκώνομαι κάθε μέρα στις 6 ,βγάζω γάλα (μία ώρα κάνω),της το δίνει ο άντρας μου κατά τις 11(στις 10.30 ξυπνάει η πριγκηπέσσα μου) και μετά την ταίζω ξανά στις 2.30 που επιστρέφω.

Ναι,ξανανοίκιασα το θήλαστρο που είχα στις αρχές.Αν τα καταφέρουμε μέχρι να αρχίσουμε τις τροφές,μετά θα είναι παιχνιδάκι:Μόνο πρωί -βράδυ γάλα!Σε 20 μέρες περίπου θα αρχίσουμε την απογευματινή κρέμα.Η παιδίατρος μου είπε για τη biobebe που είναι ρυζάλευρο βιολογικής καλλιέργειας και μπορώ να της την φτιάχνω με δικό μου γάλα.

Στη μεγάλη μου κόρη αδιαθέτησα στουε 3,5 μήνες κι άρχισε να λιγοστεύει το γάλα μου οπότε μετά τον 5ο μήνα δεν είχα καθόλου.Τώρα δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί,θα δούμε.Έχεις αδιαθετήσει;Εγώ τίποτα ακόμα

Γεια σας κοριτσια !!! τι κανετε ?? Εμεις σημερα γίναμε 4 μηνών κ καναμε κ το τριτο μας εμβόλιο. Κλαψαμε τοσο πολύ , την λυπηθηκα την καιμενουλα. Κατα τα αλλα είμαστε 6650 (δεν παιρνουμε κ το τρελό βάρος) κ 64 εκ. Συνεχιζουμε πινουμε αντιαλλεργικο γαλα κ ευτθχως εχουμε φτιαξει ενα προγραμμα στα γευματα ( 7 το πρωι- 11 - 3- 7 και 11 30 το βράδυ.) Ακομα συνεχιζουμε το σιρόπι epadoren για την ΓΟΠ και αντε να περασει αλλος ενας μηνας ν α ξεκινησουμε τροφές μηπως κ βελτιωθει η κατασταση με την ΓΟΠ.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλησπέρα στις γλυκές μανούλες!!

Σε μια βδομαδούλα γινόμαστε κι εμείς αισίως 4 μηνών (μεγάαααλοι άντρες δηλαδή:P) και δεν τον προλαβαίνω στις εξελίξεις, κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούριο ! Είναι απίστευτο συναίσθημα το να είσαι μανούλα τελικά, θεωρούσα πάντα ότι αυτή η φράση είναι κλισέ αλλά τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσαν όταν μου το έλεγαν...

Όλη μέρα γελάμε, βγάζουμε φωνούλες, τι φωνούλες δηλαδή, κανονική συζήτηση κάνει με τα παιχνίδια του και με μας.....Βγάλαμε και νινίδα αλλά πήρα ένα λαδάκι της Frezyderm και φαίνεται να έχει υποχωρήσει αρκετά.....όσο για πρόγραμμα , συνεχίζουμε το ωραίο 8-12-4-8-11.30, ύπνος από 12.30 (ναι, θέλουμε μία ώρα μετά το φαγητό, για χώνεψη και ψυχαγωγία :D) ως το πρωί.....

Πάντως έχω να πω ότι η βιομηχανία των παιχνιδιών είναι απίστευτη εκμετάλλευση τελικά!!! Βγήκα να του ψωνίσω και γύρισα με ένα σωρό πράγματα που τα μισά δεν έπρεπε να τα έχω πάρει και τελικά δεν έχω και αυτά που θα ήθελα.......Εσείς από που ψωνίζετε παιχνιδάκια?

Α, ξέχασα να πω ότι αδιαθέτησα, που σημαίνει μάλλον μείωση στο γάλα, γεγονός που δεν με λυπεί ιδιαίτερα γιατί ποτέ δεν το "είχα" με το θηλασμό....

Πολλά φιλιά σε όλες, πρέπει να πάω να δω τι θέλει ο πρίγκηπάς μου γιατί με φωνάζει !!!

SW8up3.png

Ξεκίνησα δουλειά από τη Δευτέρα του Θωμά.Σηκώνομαι κάθε μέρα στις 6 ,βγάζω γάλα (μία ώρα κάνω),της το δίνει ο άντρας μου κατά τις 11(στις 10.30 ξυπνάει η πριγκηπέσσα μου) και μετά την ταίζω ξανά στις 2.30 που επιστρέφω.

Ναι,ξανανοίκιασα το θήλαστρο που είχα στις αρχές.Αν τα καταφέρουμε μέχρι να αρχίσουμε τις τροφές,μετά θα είναι παιχνιδάκι:Μόνο πρωί -βράδυ γάλα!Σε 20 μέρες περίπου θα αρχίσουμε την απογευματινή κρέμα.Η παιδίατρος μου είπε για τη biobebe που είναι ρυζάλευρο βιολογικής καλλιέργειας και μπορώ να της την φτιάχνω με δικό μου γάλα.

Στη μεγάλη μου κόρη αδιαθέτησα στουε 3,5 μήνες κι άρχισε να λιγοστεύει το γάλα μου οπότε μετά τον 5ο μήνα δεν είχα καθόλου.Τώρα δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί,θα δούμε.Έχεις αδιαθετήσει;Εγώ τίποτα ακόμα

Ουτε και εγω δεν εχω αδειαθετησει ακομα.Ομως εχω ακουσει κοπελες που ειχαν αδειαθετησει αλλα συνεχιζαν να θηλαζουν κανονικα,οποτε μην ανησυχεις ισως να ετυχε:rolleyes:Να σου πω την αληθεια ενω ελεγα πως ηθελα να θηλασω 6 μηνες,τωρα σκεφτομαι μηπως παμε μεχρι τον χρονο,αλλωστε μεχρι εδω ηταν το δυσκολο απο δω και περα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα

Σε 20 μερες ξεκινατε σιγα-σιγα κρεμουλα?Ποσο ειστε τωρα?Αν υπολογιζω καλα 5 μηνων?

Τωρα μαλλον ξεκινανε νωριτερα τις τροφες,θυμαμαι οτι στον μεγαλο μου ξεκινησαμε στον 6ο μηνα,αλλα τωρα ακουω απο διαφορες κοπελες που γεννησαν λιγο πριν απο μας οτι ξεκινανε,θα ρωτησω και την δικια μου παιδιατρο να δω τι θα μου πει.

Να σε ρωτησω: την πας καθολου την μικρη σου σε κλειστο περιβαλλον?Σκεφτομαι να ξεκινησω τον μεγαλο μου δραστηριοτητες οπως πριν αλλα δεν εχω καποιον να μου κραταει το μικρο(ασε που και με τον θηλασμο δεν βολευει),οποτε πρεπει να τον περνω μαζι μου,απο την μια ο μεγαλος εχει βαρεθει και συνεχεια μου ζηταει να παει σε διαφορα(του εχω υποσχεθει θεατρο και περιμενει πως και πως),απο την αλλη φοβαμαι μη κολλησει τιποτα παλι ο μικρος και ταλαιπωρηθει ξανα,αλλα νομιζω πως τωρα οι ιωσεις εχουν καταλαγιασει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...