Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπέρα,τι είδε ο γιατρός και έδωσε εντελώς αλλεργικό?

Εμάς το μωρό είχε έντονους κολικούς έντονη παλινδρόμηση σε σημείο που έπινε 30 γρ έκλαιγε αγορητα κ μετα απο μισή ωρα συνέχιζε το υπόλοιπο γαλα .επισης υπάρχει κ ιστορικό αλλεργιών απο εμένα . Δοκιμάσαμε κ εμείς το novalac ha αλλά αυτό ειναι υποαλλεργικο κ σε εμάς με το που το έπινε του έκανε έντονους κολικούς . Ειναι με χαρουπάλευρο κ το μωρακι δεν δεχόταν κανένα γαλα με χαρουπάλευρο . Εμείς τωρα με το αντιαλλεργικο έχουμε βελτιωθεί απίστευτα. Επισης ενα τελευταιο εμάς είχε έντονη ανησυχία την νύχτα ειδικα αν έπινε γαλα γιατί η παλινδρόμηση μάλλον του είχε κάνει οισοφαγότιδα .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες σε όλες τις μανούλες!!

Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω γιατί δεν καταφέρνω να βρω την ησυχία που θέλω αλλά τουλάχιστον προλαβαίνω και διαβάζω τα νέα σας στα γρήγορα! Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας και γίνονται όλο και πιο τέλεια (είπε η μάνα κουκουβάγια χαχαχαχα!!!).......!!

Πόσο ζηλεύω όλες εσάς που γράφετε ότι τα μωρά σας έχουν ωράριο και σταθερό νυχτερινό ύπνο...εμείς τα έχουμε κάνει λίγο σαλάτα.....κάθε μέρα τρώει σε διαφορετικές ώρες, ανάλογα με την ώρα που θα ξυπνήσει για το πρώτο γεύμα...μπορεί να ξυπνήσει στο διάστημα από 6.30 μέχρι 9.00 και από κει ξεκινάμε τετράωρα ή τρίωρο καμιά φορά...το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω για να κοιμάται γύρω στις 11 , άντε 11.30 το βράδυ....αν τον αφήσω να κοιμηθεί από τις 7 το απόγευμα και μετά, είναι ξεκούραστος και δεν θέλει να κοιμηθεί πριν τις 2 τη νύχτα...αν δεν τον αφήσω να κοιμηθεί, παθαίνει υπερένταση και πάλι τα ίδια...επίσης, όταν τρώει το τελευταίο γεύμα στις 11, δεν τον παίρνει αμέσως ο ύπνος, οπότε αν κοιμηθεί στις 2 τη νύχτα, αντέχει μέχρι τις 6 το πρωί γιατί πεινάει .........Αχ κορίτσια , πείτε καμιά ιδέα, τι να κάνω ????? Να σημειώσω ότι του αρέσει να κοιμάται μόνο μπρούμυτα οπότε δε μπορώ να του βάλω πιπίλα όταν ξυπνάει...όχι ότι θα τη δεχόταν αντί για μπιμπερό αλλά τέλος πάντων........

SW8up3.png

Καλημέρες σε όλες τις μανούλες!!

Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω γιατί δεν καταφέρνω να βρω την ησυχία που θέλω αλλά τουλάχιστον προλαβαίνω και διαβάζω τα νέα σας στα γρήγορα! Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας και γίνονται όλο και πιο τέλεια (είπε η μάνα κουκουβάγια χαχαχαχα!!!).......!!

Πόσο ζηλεύω όλες εσάς που γράφετε ότι τα μωρά σας έχουν ωράριο και σταθερό νυχτερινό ύπνο...εμείς τα έχουμε κάνει λίγο σαλάτα.....κάθε μέρα τρώει σε διαφορετικές ώρες, ανάλογα με την ώρα που θα ξυπνήσει για το πρώτο γεύμα...μπορεί να ξυπνήσει στο διάστημα από 6.30 μέχρι 9.00 και από κει ξεκινάμε τετράωρα ή τρίωρο καμιά φορά...το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω για να κοιμάται γύρω στις 11 , άντε 11.30 το βράδυ....αν τον αφήσω να κοιμηθεί από τις 7 το απόγευμα και μετά, είναι ξεκούραστος και δεν θέλει να κοιμηθεί πριν τις 2 τη νύχτα...αν δεν τον αφήσω να κοιμηθεί, παθαίνει υπερένταση και πάλι τα ίδια...επίσης, όταν τρώει το τελευταίο γεύμα στις 11, δεν τον παίρνει αμέσως ο ύπνος, οπότε αν κοιμηθεί στις 2 τη νύχτα, αντέχει μέχρι τις 6 το πρωί γιατί πεινάει .........Αχ κορίτσια , πείτε καμιά ιδέα, τι να κάνω ????? Να σημειώσω ότι του αρέσει να κοιμάται μόνο μπρούμυτα οπότε δε μπορώ να του βάλω πιπίλα όταν ξυπνάει...όχι ότι θα τη δεχόταν αντί για μπιμπερό αλλά τέλος πάντων........

Ούτε η δικιά μου έχει φτιάξει πρόγραμμα μην νομίζεις εκεί που πάει να φτιάξει ένα πρόγραμμα τσουπ το ξαναχαλάει. Εγώ την αφήνω να κάνει τα δικά της και κάποια στιγμή θα τον βρει τον ρυθμό της. Νομίζω είναι μικρούλια ακόμα.

Καλή Ανάσταση κορίτσια και να χαιρόμαστε τα μπεμπάκια μας. Πρώτο Πάσχα μαζί τους φέτος :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Προσωπικά το πρόγραμμα το κρατώ και λίγο εγώ. Δεν τον αφήνω πάνω από τετράωρο μέσα στην ημέρα. Το βράδυ φυσικά τον άφησα να δείξει πόσες ώρες μπορεί να κοιμηθεί χωρίς να πεινάσει επομένως το 12.30- 9.00 είναι δική του κατάκτηση. Όταν όμως φάει στις 9 το πρωι, δεν θα τον αφήσω να πάει 13.00 αλλά τον ταίζω στις 12-12.30. Έτσι οι ώρες δεν ανακατεύονται και κρατιέται το πρόγραμμα. Πρόγραμμα στον ύπνο δεν έχουμε, με την έννοια της ρουτίνας, κοιμάται όποτε θέλει και για όσο θέλει. Αυτό που με ενδιέφερε, ήταν ο βραδινός ύπνος και σε αυτόν τα καταφέραμε οπότε είμαστε εξαιρετικά!

Προχθές κάναμε την 1η μας βόλτα με το καρότσι ως τετραμελής οικογένεια και ως τέτοια ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας διακοπές σήμερα! Καλά, το τι έχουμε να κουβαλήσουμε δεν το συζητώ... Βέβαια ταξιδεύαμε συχνά και με τη μεγάλη ως μωρό επομένως δεν είναι ότι δεν μου χει ξανασυμβεί να μετακομίζω αλλά πλέον έχουμε και τα μπαγκάζια της μεγάλης μας κοκέτας! Οι γονείς μια αλλαξιά λοιπόν, για να χωρέσουν όλα! Σας χαιρετώ, πάω να συνεχίσω το μάζεμα!

Καλή Ανάσταση με υγεία!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα σε ολες

Νταλια να σου πω κ εγω τον αφησα να φτιαξει μονος του προγραμμα απλα οτι κ προγραμμα να εχει ολη μερα το βραδυ το τελευταιο γευμα θα το κανει εκει 11 με 12 αλλα πλεον γκρινιαζει κ μονος του εκεινη την ωρα γτ θελει να κοιμηθει μετα το πρωι καποιες φορες θα ξυπνησει 6 ή και 7 αλλα τι κανω εγω απλα του αλλαζω πλευρο κ ξανα κοιμαται με λιγα λογια το κοψαμε το φαγητο κ εκεινη την ωρα οποτε το πρωι που θα ξυπνησει ειτε ειναι 9 ειτε 11 αναλογως θα παει κ αναλογως το προγραμμα εγω απλα θα το διαμορφωσω ωστε τοο βραδυνο γεευμα να πεσει την ωρα που θελουμε εμεις...

δεν σε νοιαζει τοσο μεσα στην ημερα να εχει προγραμμα οσο το τελευταιο γευμα να ειναι στανταρ

Εμενα κααποιες φορες θα πειναει στο 3ωρο αλλα καποιες οχι ειτε γτ θα κανει τον μεσημεριανο του υπνο ειτε γτ δεν εχει ορεξη:)

Καλη Ανασταση να εχετε ολες σας φιλακια!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..

και εμενα τωρα τα βραδυα κοιμαται 6-7ωρο συνεχομενα αλλα δεν εχει σταθερη ωρα υπνου ..την ημερα κοιμαται κανα 2ωρο μονο..μιλαει συνεχεια και ειπε και μαμαμα βγαζει και δοντακι μας ειπε ο παιδιατρος βιαζεται ο δικος μας ολη την ωρα εχει το χερι στο στομα..

little και εμενα που μονο θηλαζει δεν εχει προγραμμα τρωει ανα 1 ωρα η 2 μπορει και καθε 40 λεπτο οταν βγαινουμε εξω παντως κοιμαται ολες οσες ξερω που θηλαζουν ετσι ειναι υπομονη μεχρι να μπουνε οι στερεες στο προγραμμα..

καλη ανασταση, καλο πασχα

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες!

Και εμεις Πασχα καναμε περιοδεια στους γονεις μας.Μια χαρα ηταν,μια ψιλοανησυχια την ειχε βεβαια στη πρωτη διανυκτερευση εκτος σπιτιου αλλα το βραδυ κοιμηθηκε καλα.

Συμφωνω και εγω με τα κοριτσια για το θεμα ωραριου.Τρωει και εμας το τελευταιο αναμεσα απο 10μιση και 11μιση και μετα ξανα ξυπναει αναμεσα απο 6μιση και 8. Το 6μιση με χαλαει λιγο αλλα ευτυχως ειναι σπανιο φαινομενο.Ουτε εγω την αφηνω πολυ μεσ στη μερα να κοιμαται αν και δεν το κανει κ μονη της.Παιζουμε,κουραζεται και μετα πεφτει ξερη.Εχω καθιερωσει και το μπανιο πριν το βραδυνο γευμα οποτε χαλαρωνει.Τωρα που ειναι κ χειμωνας εβαζα και το πιστολακι να τη στεγνωσω μετα το μπανιο γιατι κρυωνε και ο αερας τη χαλαρωνει ακομα περισσοτερο.

ZpmAp3.png

καλησπερα κοριτσια..

και εμενα τωρα τα βραδυα κοιμαται 6-7ωρο συνεχομενα αλλα δεν εχει σταθερη ωρα υπνου ..την ημερα κοιμαται κανα 2ωρο μονο..μιλαει συνεχεια και ειπε και μαμαμα βγαζει και δοντακι μας ειπε ο παιδιατρος βιαζεται ο δικος μας ολη την ωρα εχει το χερι στο στομα..

little και εμενα που μονο θηλαζει δεν εχει προγραμμα τρωει ανα 1 ωρα η 2 μπορει και καθε 40 λεπτο οταν βγαινουμε εξω παντως κοιμαται ολες οσες ξερω που θηλαζουν ετσι ειναι υπομονη μεχρι να μπουνε οι στερεες στο προγραμμα..

καλη ανασταση, καλο πασχα

Κοριτσι μονο θηλαζει κ κοιμαται συνεχομρνα επταωρο??απο ποτε στο κανει?εμενα τελευταια κανει εναν μεγαλο υπνο πεβτσωρο στις οχτω το βραδυ δυστυχως..

F4oIp2.png

Γεια σας κορίτσια εμένα η μπουμπού μου τις τελευταίες μέρες κλαίει συνέχεια όταν νυστάζει και δεν την παίρνει ο ύπνος αν δεν είναι σε αγκαλιά και γενικά είναι αρκετά ανήσυχη βγάζει και ένα σωρό σάλια. Τα έχω δει όλα από την αυπνία. Αλλά χαλάλι της. Εσάς τα δικά σας μωρά πως πάνε;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κορίτσια εμένα η μπουμπού μου τις τελευταίες μέρες κλαίει συνέχεια όταν νυστάζει και δεν την παίρνει ο ύπνος αν δεν είναι σε αγκαλιά και γενικά είναι αρκετά ανήσυχη βγάζει και ένα σωρό σάλια. Τα έχω δει όλα από την αυπνία. Αλλά χαλάλι της. Εσάς τα δικά σας μωρά πως πάνε;;

Τα ιδια μου εκανε και μενα απο οταν γυρισαμε απο τις διακοπες του Πασχα.Ηταν κουρασμενη και εκλαιγε χωρις λογο, δεν κοιμοταν καλα και αν κοιμοταν για λιγο θα ηταν μονο στην αγκαλια μου, ανησυχη χωρις λογο και ουτε ετρωγε καλα.Σημερα εστρωσε. Μηπως σου κουραστηκε?

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη!Ελπίζω να περάσατε όλες καλά!Χάθηκα γιατί μας συνέβησαν διάφορα στην οικογένεια.

Θυμάστε που σας είχα πει οτι η μπέμπα μου σταμάτησε να ενεργείται και μόνο με κλύσμα είχαμε αποτέλεσμα;Την πρώτη φορά της κάναμε κλύσμα στις 7 μέρες ,τη δεύτερη φορά μετά από 10 μέρες.Όταν είδα οτι αυτό συνεχιζόταν έφαγα τον κόσμο να βρω κάποιον ειδικό και τελικά Μ.Δευτέρα απευθυνθήκαμε σε μία παιδογαστρεντερολόγο που θεωρείται κορυφή.Αφού εξέτασε το παιδί και βεβαιώθηκε(με ψηλάφιση)οτι το μωρό δεν έχει σκληρά κακά μέσα στο έντερο μου είπε να μην ανησυχώ και να μην της ξανακάνω κλύσμα αλλά να την περιμένω να ενεργηθεί από μόνη της.Μου είπε κάτι που δεν είχα ξανακούσει:"Τα παιδιά που θηλάζουν είναι φυσιολογικό να ενεργούνται από 15 φορές τη μέρα μέχρι μία φορά το μήνα!!!!"Και είχε δίκιο...Αφήσαμε την μπέμπα και ενεργήθηκε την 11η μέρα από μόνη της!Περιττό να σας πω οτι έγινε χαμός!Μέχρι την πλάτη της έφτασαν!Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε και τίποτα.Είμαι περίεργη να δω αν θα ξαναενεργηθεί την 11η μέρα...Βρε,περίεργα πράγματα!

Κορίτσια εγώ ακόμα τη θηλάζω αποκλειστικά κάθε 3 με 4 ώρες τη μέρα και το βράδυ κοιμάται γύρω στις 11-12 μέχρι τις 10 το πρωί!!!Χαρά στο κουράγιο σας εσάς που θηλάζετε ανά μία ώρα!Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το αντέξω....

Τη Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά και να δω τι θα κάνω με το θηλασμό.Λέω να ξανανοικιάσω το θήλαστρο που είχα όταν την είχα στη θερμοκοιτίδα,να βγάζω γάλα πριν φύγω για τη δουλειά να της το δίνουν όταν ξυπνήσει και μάλλον θα την προλαβαίνω για το επόμενο γεύμα να της το δίνω εγώ.Δε θα είναι για πολύ καιρό αλλά μέχρι τέλος Ιουνίου που κλείνουν τα σχολεία.Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς αν όχι δε θα σκάσω κιόλας.Ήδη έχει πιει αρκετό γαλατάκι από τη μανούλα...ουφ!

Από κουβεντούλες κι εμάς ροδάνι πάει το στόμα μας και μας μαλώνει κιόλας!Αυτές τις μέρες που είχε σούπερ καιρό όλο έξω το είχα το παιδί και δεν χόρταινε να κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια τριγύρω:δέντρα,πουλιά,θάλασσα.Νύσταζε και κράταγε τα ματάκια της με κόπο ανοικτά μην τυχόν και χάσει τίποτα η κουτσομπόλα μου!!!

Φιλιά σε όλες και στα μπεμπάκια σας!!!

Κορίτσια χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη!Ελπίζω να περάσατε όλες καλά!Χάθηκα γιατί μας συνέβησαν διάφορα στην οικογένεια.

Θυμάστε που σας είχα πει οτι η μπέμπα μου σταμάτησε να ενεργείται και μόνο με κλύσμα είχαμε αποτέλεσμα;Την πρώτη φορά της κάναμε κλύσμα στις 7 μέρες ,τη δεύτερη φορά μετά από 10 μέρες.Όταν είδα οτι αυτό συνεχιζόταν έφαγα τον κόσμο να βρω κάποιον ειδικό και τελικά Μ.Δευτέρα απευθυνθήκαμε σε μία παιδογαστρεντερολόγο που θεωρείται κορυφή.Αφού εξέτασε το παιδί και βεβαιώθηκε(με ψηλάφιση)οτι το μωρό δεν έχει σκληρά κακά μέσα στο έντερο μου είπε να μην ανησυχώ και να μην της ξανακάνω κλύσμα αλλά να την περιμένω να ενεργηθεί από μόνη της.Μου είπε κάτι που δεν είχα ξανακούσει:"Τα παιδιά που θηλάζουν είναι φυσιολογικό να ενεργούνται από 15 φορές τη μέρα μέχρι μία φορά το μήνα!!!!"Και είχε δίκιο...Αφήσαμε την μπέμπα και ενεργήθηκε την 11η μέρα από μόνη της!Περιττό να σας πω οτι έγινε χαμός!Μέχρι την πλάτη της έφτασαν!Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε και τίποτα.Είμαι περίεργη να δω αν θα ξαναενεργηθεί την 11η μέρα...Βρε,περίεργα πράγματα!

Κορίτσια εγώ ακόμα τη θηλάζω αποκλειστικά κάθε 3 με 4 ώρες τη μέρα και το βράδυ κοιμάται γύρω στις 11-12 μέχρι τις 10 το πρωί!!!Χαρά στο κουράγιο σας εσάς που θηλάζετε ανά μία ώρα!Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το αντέξω....

Τη Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά και να δω τι θα κάνω με το θηλασμό.Λέω να ξανανοικιάσω το θήλαστρο που είχα όταν την είχα στη θερμοκοιτίδα,να βγάζω γάλα πριν φύγω για τη δουλειά να της το δίνουν όταν ξυπνήσει και μάλλον θα την προλαβαίνω για το επόμενο γεύμα να της το δίνω εγώ.Δε θα είναι για πολύ καιρό αλλά μέχρι τέλος Ιουνίου που κλείνουν τα σχολεία.Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς αν όχι δε θα σκάσω κιόλας.Ήδη έχει πιει αρκετό γαλατάκι από τη μανούλα...ουφ!

Από κουβεντούλες κι εμάς ροδάνι πάει το στόμα μας και μας μαλώνει κιόλας!Αυτές τις μέρες που είχε σούπερ καιρό όλο έξω το είχα το παιδί και δεν χόρταινε να κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια τριγύρω:δέντρα,πουλιά,θάλασσα.Νύσταζε και κράταγε τα ματάκια της με κόπο ανοικτά μην τυχόν και χάσει τίποτα η κουτσομπόλα μου!!!

Φιλιά σε όλες και στα μπεμπάκια σας!!!

Γεια σου κοριτσι,το μωρο δεν ξυπνα καθολου μες στη νυχτα να φαει?δινεις μπιμπερο στο τελευταιο γευμα?εμενα τωρα,σχεδον δυομιση μηνων τρωει ανα μιαμιση με δυο ωρες το πολυ την ημερα,ενψ το βραδυ κανει εναν καλο υπνο στις δεκα μεχρι τις δυομισι και μετα ξυπνα ανα διωρο...

F4oIp2.png

Γεια σου κοριτσι,το μωρο δεν ξυπνα καθολου μες στη νυχτα να φαει?δινεις μπιμπερο στο τελευταιο γευμα?εμενα τωρα,σχεδον δυομιση μηνων τρωει ανα μιαμιση με δυο ωρες το πολυ την ημερα,ενψ το βραδυ κανει εναν καλο υπνο στις δεκα μεχρι τις δυομισι και μετα ξυπνα ανα διωρο...

Όχι,δεν ξυπνά μες στη νύχτα για να φάει και ούτε μπιμπερό της δίνω .Δεν έχει πιει καθόλου ξένο γάλα προς το παρόν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...