Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Εντάξει! Δεν ειμαι μονο εγώ που δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!Ετσι που στριφογυρίζω, ξυπνάω και τον άντρα μου κάποιες φορές...αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς!

Εφτασε και για εμάς η ωρα της αυχενικής διαφάνειας! Αυριο!

Από την Πέμπτη ειπα να προσέχω τι τρώω(Αυριο ειναι τα γενεθλιά μου, να φαμε τουρτίτσα πρώτα!) γιατί ειμαι +3, και εχω και τον γάμο σε ένα μηνα, να μπαινω στο νυφικό! Να μπορώ και να χορέψω!

Εμεις για πραγματα του μωρού δεν έχουμε δει τιποτα ακόμη.

Να περάσει ο γάμος με το καλό και η μετακόμιση και μετά, με γεια τα πραγματάκια που πήρατε ήδη κορίτσια! Νομίζω, ειδικά το καρότσι ότι ειναι δυσκολη επιλογή!

φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Λινακι λυπαμαι πολυ για την ατυχια σου...ευχομαι να περασει ο καιρος να αφησεις ολο αυτο πισω κ να γεμισει η κοιλιτσα σου και παλι με ενα υγιες σπορακι

Ζωη τι εγινε με την αυχενικη σου?

Κοριτσια,για πειτε λιγο τιμες για τα καροτσια να παρουμε καμια ιδεα

Καλησπερα πως ειστε;;; εγω κοιυρσασδμενη γυρισα στγη δουκλεια δυστυχως...πλεον εχω περισσοτερη ενεργεια αλλα εχω θεμα με την μεση μου:confused::confused:

Εμενα ροδο το καροτσι κανει 400 αν δεν κανω λαθος γτ μου το πηρε η μαμα μου δωρο...

Ζωη περιμενουμε νεα απο την αυχενικη....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Κάναμε και εμεις την αυχενικη!!!

Συμφωνα λοιπόν με το γιατρό εχουμε ενα μωρό υγιές σε ότι μπορεί να δει ο συγκεκριμένος υπέρηχος!!!

όσο για το φύλο, το ειδα με το που εβαλε την κεφαλή του υπερήχου στην κοιλιά μου,( ξέρω από υπέρηχους) !!! Αγόρι!!! Εκείνος απλά μου το επιβεβαίωσε.

Εγώ,ακόμη πονοκέφαλους και κουραση, ακουω από εσάς που ειστε κανα 2-3 βδομάδεσ μπροστα ότι ειστε καλύτερα και παίρνω κουραγιο...

φιλια!

Καλημέρα!

Calliope* Η μέτρηση της αυχενικής διαφάνειας είνα screening...δηλαδή σου λέει συμφωνα με τις μετρήσεις και με αυτα που βλέπει ο γιατρος ειναι καλά.Μειώνονται οι πιθανότητες δηλαδή. Δεν σου λέει 100% ότι έχεις ενα υγιές παιδί. Μόνο με αμνιοπαρακέντηση και λήψη τροφοβλάστης βλέπεις τον καρυοτυπο του παιδιού και αρα αν ειναι υγιές.Ο μπέμπης μας συμφωνα με τις μετρήσεις είναι μια χαρά!!!Μου άλλαξε και την Π.Η.Τ. από 28 σε 27/1/15.

Εδωσα και αιμα και περιμένω και το PAPP-A.

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!Να εχουμε όλες μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να δεχτουμε υγιεστατα μωράκια!

2 αγορια -2 κοριτσια? Συνολο 7 ειμαστε?Περιμένουμε 3 ακόμη?

1. hope1234.......ΠΗΤ: 06/01/2015.....

2. korina89 .......ΠΗΤ: 12/01/2015.....κοριτσάκι!!

3. gioulie............ΠΗΤ: 14/01/2015.....

4. Calliope*........ΠΗΤ: 15/01/2015.......αγοράκι!!

5. rodo83...........ΠΗΤ: 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

6. mama kon/ou.ΠΗΤ: 27/01/2015 .....

7. Ζωή*.............ΠΗΤ: 27/01/2015....αγοράκι!!

Καιρό ειχαμε να κάνουμε πινακάκι.Αν εκανα κανένα λαθάκι πείτε να το διορθώσουμε !φιλια!

Καλημέρα κορίτσια!

Χάθηκα λίγο γιατί είχα πολλές δουλειές.

Linaki, λυπήθηκα πολύ για την απόφαση που αναγκάστηκες να πάρεις. Ξέρω ότι ήταν δύσκολη, αλλά είμαι σίγουρη ότι ήταν η σωστη. Εύχομαι σύντομα να έρθει στη ζωή σου ένα υγιές μωράκι.

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για ψώνια. Θα τα αφήσω για κανένα δίμηνο αργότερα σίγουρα.

Τα δυσάρεστα είναι ότι επανήλθαν τα συμπτώματα και μάλιστα πολύ έντονα, αλλά ευτυχώς όχι καθημερινά. Είχα δυο μέρες φουλ ναυτίες, εμετούς και τρελές καούρες. Προστέθηκαν και οι ζαλάδες. Συνέχεια νομίζω ότι κάνει σεισμό. Αν προσθέσουμς κ τους μόνιμους πονοκεφάλους.....αστα!!.Την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον πέμπτο. Αντε να δούμε! Νόμιζα ότι είχα ξεμπερδέψει, αλλά...

Σε μια εβδομάδα έχω πάλι υπέρηχο. Ελπίζω να μας πει το φύλο επιτέλους.

Η κοιλιά φούσκωσε απότομα κ πολύ.

Αυτά τα νέα. Σας τα είπα όλα μαζεμένα.

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

Να μαι κ εγωωω δυστυχως γυρισα δουλεια κ πραγματικα οταν βρισκω χρονο μονο κοιμαμαι!!!

Ζωη μια χαρα το πινακακι ηθελα κ εγω να το κανω αλλα που χρονος!!

Hope πραγματικα θελω ολη την ωρα να ψωνιζω μου αρεσουν πολλα απλα εμεις τα παιρνουμε γτ απο οικον αποψης τα παιρνουμε σιγα σιγα...μπορει να φταιει κ η ζεστη που εκαναν εμφανιση τα συμπτωματα....

Εγω την αλλη δευτερα εχω ραντεβου κ μου εχει λειψει τοσο πολυ θελω να το δω!!!:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε;;;

Εγω σημερα πηγα εκτατως στον γιατρο γτ πονουσα κατω χαμηλα στην κοιλια τλκ μικρες συσπασεις ειχα τιποτα το ανησυχητικο μου ειπε μαλλον απο την κουραση...το μωρο μου ειναι μια χαρα κ μεγαλωσε αρκετα...

Μου εκανε καλλιεργεια κολπικου υγρου κ ειμαι φουλ σε μυκητες αυριο θα κανω κ εξεταση καλλιεργεια ουρων....ελπιζω να μην εχω κ τπτ αλλο...:(

Εσεις κοριτσια τι νεα;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

καλησπερα..πηγαμε γιατρο ολα τελεια..εχει 150 παλμους ,ειναι 183 γραμμαρια και 16 ποντους..μεγαλωσε πολυ..χασμουριοταν κιολας το ξυπνησαμε πρωι πρωι..και τελικα 100% ειναι ΑΓΟΡΑΚΙ..ευτηχως δεν ειχα παρει τιποτα ροζ..εχω και φωτο το τσουτσουνι του..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Πολυ χαρουμενα νεα Κορινακι...οποτε σε αλλαζω στη λιστα γτ σε ειχαμε ροζ!!

1. hope1234.......ΠΗΤ: 06/01/2015.....

2. korina89 .......ΠΗΤ: 12/01/2015.....αγοράκι!!

3. gioulie............ΠΗΤ: 14/01/2015.....

4. Calliope*........ΠΗΤ: 15/01/2015.......αγοράκι!!

5. rodo83...........ΠΗΤ: 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

6. mama kon/ou.ΠΗΤ: 27/01/2015 .....

7. Ζωή*.............ΠΗΤ: 27/01/2015....αγοράκι!!

ουουουου αγοροχρονια ετσι? ενα κοριτσακι εχει η παρεα?

Τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι να μας πουν νεα?:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...