Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

καλησπερα ..προχθες πηγαμε παιδιατρο εκανε 2 εμβολια και ενα ποσιμο της γαστρεντεριτιδας τσιριζε ο καημενος μου ερχοταν να βαλω τα κλαματα..ειναι 6450 κιλα και 64 εκατοστα μεγαλωσε πολυ..εκεινη τη μερα και εχθες εκανε πυρετο και πρηστηκαν τα μπουτακια του οπως μας ειπε ο παιδιατρος οτι μπορει να γινει και εχει και γκρινια..τωρα που μεγαλωσε μεσα στην μερα συνολό κοιμαται κανα 3 μεσα στην μερα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο μενα! Τι κανετε?Βλεπω ολες full time μαμαδες!Χαθηκαμε!

Εμεις απο χθες βγαζουμε καινουρια επιφωνηματα μπα,εεε και διαφορα τετοια.Λεει ολοκληρες φρασεις ακαταλαβιστικες μονη της και εχει πλακα χαχα.

Εν τω μεταξυ εχει μαθει οτι οταν της δινω τους δεικτες μου να τους πιασει ειναι κινηση για να σηκωθει.Με πιανει και σηκωνεται σχεδον μονη της η καλη μου!Βολτες πολλες πηγαινουμε και της αρεσει πολυ να ειναι με κοσμο.

Μετα το Πασχα θα κανουμε εμεις το δευτερο εμβολιο και ελπιζω να ειναι ανωδυνο για αυτην

Ειναι καποιες μερες που βγαζει τρομερα πολλα σαλια και μου ειπαν οτι ισως βγαλει νωρις δοντακι για αυτο ειναι τοσα πολλα.Αγχωθηκα αλλα μου ειπαν οτι και αυτο να μην ειναι ολα τα μωρακια βγαζουν πολλα.Ειδωμεν!

Φιλια σε ολες!

ZpmAp3.png

καλησπερα ..τι κανετε?

και εμενα λεει ολο καινουργια λογακια και εχει πολλα σαλια και τριβει τα ουλα του μαλλον τον πονανε πρηστηκαν κιολας και εχουν απο την κατω μερια ενα ασπρο σημαδι ο γιατρος μας ειπε ετοιμαζονται για δοντι τωρα ποτε θα σκασει μπορει και να αργησει μας ειπε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα κ απο μενααααα

Εμεις σημερα κάναμε το 2ο εμβόλιο κ ολα μια χαρα δεν έκλαψε οταν τον τσίμπησε αλλα κανα 5 λεπτό μετα οτι να ναι...εχουμε φτασει στα 7200 γρ κ 65 ποντους είμαστε στα ανώτατα όρια στην καμπύλη :):)

Το πρωί ξυπναει κ για μισή ωρα μιλάει ασταμάτητα πλέον εχει φτιάξει το προγράμμα του με το φαγητό κ τον υπνο....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Πωπω Καλλιόπη, άνετα μας δέρνετε! αχαχαχαχααχ!

5.040γρ και 58 πόντοι εμείς. Η κόρη μου ήταν 65 στην ηλικία του, αυτός μάλλον θα μας βγει κοντούλης. Αυτό βρήκε να μου πάρει; Πφφφφφφφφ

Και εμείς έχουμε μια χαρά πρόγραμμα! 9.00- 12.30-16.00-20.00- 24.00 τα γεύματά μας.

Πριν το γεύμα των 20.00 κάνουμε το μπανάκι μας και κοιμάται από λίγο ανάμεσα σε όλα τα γεύματα. Πιο πολύ ξύπνιος μένει το πρωί από τις 10 έως τις 13.00-14.00 και το βράδυ κοιμάται σερί! Εξαιρετικά!

Προχθές κάναμε το 2ο εμβόλιο και πέρα από αυξημένη γκρίνια δεν είχε κάτι άλλο ευτυχώς.

Σαλάκια έχουμε πολλά και τρώει τα χέρια του ασταμάτητα. Ο γιατρός απέκλεισε το να σκάσει δόντι τόσο νωρίς αλλά είπε πως σε αυτή την ηλικία πρήζονται τα ούλα, γι αυτό και τα παραπάνω.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Calliope κ εμάς άνετα μας εχετε ! Εμείς ειμαςτε κ μεγαλύτεροι ειμαςτε 3μηνων κ 10 ημερών κ ειμαςτε 6250 κ 62 πόντους ! Σιγα σιγα προσπαθούμε κ εμείς να φτιάξουμε το προγραμμα μας κ τρώμε 5 γεύματα 7-11-3-7 κ 11 30. Σερί δεν κοιμόμαστε ακόμα αλλά τουλάχιστον κοιμόμαστε απο τις 12 μεχρι τις 5 . Αντε να δούμε !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!!

Εμείς 65 πόντους και 6.100 ειμαστε :)) 2 μηνων και 3 εβδομαδων!

Ενας μπεπηα κουκλος!!

Μ.Πεμπτη φευγουμε για Πασχα στον Πορο και αναρωτιομουνα θα φυγει καμια σας; Κι αν ναι τι παιρνουμε μαζι μας;

(Νομιζω το μισο σπιτι χαχαχαχα)

Σας φιλωωωωω!!!

tt1b1872.aspx

Διαφημίσεις

Κορίτσια,είμαι πολύ απογοητευμένη..βλέπω έχετε μια σειρα,οατε τις εκδρομές σας,εγώ έχω ενα μωρο οιυ πίνει ανα σαράντα λεπτά την ημερα,γκρινιάζει,θέλει όλο να το κάνω να αεριζεται,δεν μπορω να λειψω απο το σπίτι μήπως πεινασει,πιπιλα δεν την θελει κ αυτές τις μέρες επιχειρω μπιμπερο,ανεπιτυχώς ως τώρα κ φανταστείτε δίνω δικο μο γάλα..που να δώσω το υπόαλλεργικό που βρωμαει κιόλας...

F4oIp2.png

Κορίτσια,είμαι πολύ απογοητευμένη..βλέπω έχετε μια σειρα,οατε τις εκδρομές σας,εγώ έχω ενα μωρο οιυ πίνει ανα σαράντα λεπτά την ημερα,γκρινιάζει,θέλει όλο να το κάνω να αεριζεται,δεν μπορω να λειψω απο το σπίτι μήπως πεινασει,πιπιλα δεν την θελει κ αυτές τις μέρες επιχειρω μπιμπερο,ανεπιτυχώς ως τώρα κ φανταστείτε δίνω δικο μο γάλα..που να δώσω το υπόαλλεργικό που βρωμαει κιόλας...

little καλημερα ! Εμενα η μπεμπα εινια 3 μηνων κ 10 ημερων. εγω περασα παρα πολλα γιατι κ εντονους κολικους ειχε κ παλινδρομηση κ ως φαινεται κ αλλεργια στο γαλα. εμενα εμενε μερονυχτα αυπνη . Η πρωτη παιδιατρος δεν μας εκανε τιποτα κ αναγκαστηκαμε να αλλαξουμε κ εδω κ 10 μερες δινουμε εντελως αλλεργικο γαλα με πληρως υδρολυμενη την πρωτεινη του γαλατος (novalac allernova), το μωρο εχει γινει αλλως ανθρωπος κοπηκαν ολα δια μαγειας κ κοιμαται σαν πουλακι. Ολα τα υποαλλεργικα γαλατα που μας εδινε η πρωτη παιδιατρος ηταν με χαρουπαλευρο κ το μωρο δεν τα δεχοταν με τιποτα, εκλαιγε ανελεητα μολις τα επινε. φιανεται δεν τα δεχοταν το στομαχι της κ λογω της παλλινδρομησης χειροτερευε η κατασταση.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

καλησπερα κοριτσια κ μεις απο πολυλογια αλλο τπτ..μας μαλωνει κιολας...:):) κ μεις καλο προγραμμα εχουμε στο περιπου 7:30- 11:30- 15:30- 19:00- 11:00.. τωρα το βραδυ ξυπναει καμια φορα ψαχνει την πιπιλα της κ ξανακοιμαται..βεβαια υπαρχουν κ βραδια που κοιμαται σερι...την μερα δεν κοιμαται πολυ πλεον αλλα ειναι καλοβολη μπορει να καθετε ωρα κ να μιλαει στα παιχνιδια της μονη της..χαχα:):)

uOZHp12.png

little καλημερα ! Εμενα η μπεμπα εινια 3 μηνων κ 10 ημερων. εγω περασα παρα πολλα γιατι κ εντονους κολικους ειχε κ παλινδρομηση κ ως φαινεται κ αλλεργια στο γαλα. εμενα εμενε μερονυχτα αυπνη . Η πρωτη παιδιατρος δεν μας εκανε τιποτα κ αναγκαστηκαμε να αλλαξουμε κ εδω κ 10 μερες δινουμε εντελως αλλεργικο γαλα με πληρως υδρολυμενη την πρωτεινη του γαλατος (novalac allernova), το μωρο εχει γινει αλλως ανθρωπος κοπηκαν ολα δια μαγειας κ κοιμαται σαν πουλακι. Ολα τα υποαλλεργικα γαλατα που μας εδινε η πρωτη παιδιατρος ηταν με χαρουπαλευρο κ το μωρο δεν τα δεχοταν με τιποτα, εκλαιγε ανελεητα μολις τα επινε. φιανεται δεν τα δεχοταν το στομαχι της κ λογω της παλλινδρομησης χειροτερευε η κατασταση.

Καλησπέρα,τι είδε ο γιατρός και έδωσε εντελώς αλλεργικό?

F4oIp2.png

Κ εμεις εχουμε ωραριο το πρωι το πρωτο γευμα το κανει στις 11 κ παει αν 3ωρο μεχρι το βραδυ στις 11 κ μετα κοιμαται μεχρι τις 6-7 ή καποιες φορες μεχρι τις 10 αν ξυπνησει το βραδυ απλα του αλλαζω πλευρο γτ πιανεται κ ξανα κοιμαται .... Καλα προχθες μετα το εμβολιο το βραδυ κοιμηθηκε 10 τον ξυονησα για αν φαει στις 12 κ δεν καλο εφαγε κ ξυονησε την επομενη στις 11:30 αφου αγχωθηκα οτι κατι επαθε...και γενικα κοιμαται κ την ημερα δεν εχουμε θεμα μαλλον κουραζεται απο την πολυλογια δεν εξηγηται αλλιως μεχρι κ στο ριλαξ αρχισε να τον παιρνει ο υπνος......:)

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...