Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα

Το biolac του το έδωσα αλλα το εβγαζε δυστυχώς κ βρώμουσε πολυ οταν το εβγαζε..

Εμενα κοριτσια ειναι 64ποντους και κοντά 7 κιλα... Τι θα κανω που του δινω τοσο γάλα κ δεν χορταίνει...κ παίρνει τους πόντους ανα 15 μέρες κ 3

χεχε εσενα προφανως απλα ειναι "μεγαλο μωρο" για αυτο δεν χορταινει το κουκλακι σου!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χεχε εσενα προφανως απλα ειναι "μεγαλο μωρο" για αυτο δεν χορταινει το κουκλακι σου!

Μεγάλο δεν λες τπτ ασε πλέον φοράει ζίπουνακι για 12 μηνων κ ρουχα για 9-12 έχω χαλάσει του κόσμου τα λεφτα για να τον ντύνω!!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Μεγάλο δεν λες τπτ ασε πλέον φοράει ζίπουνακι για 12 μηνων κ ρουχα για 9-12 έχω χαλάσει του κόσμου τα λεφτα για να τον ντύνω!!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα παιδι μ εμεις ειμαστε κ οι 2 ψηλοι κ μας φοραει απο 6 μηνων κ πανω φορμακια..πλεον αυτα που γραφουν 3-6 μηνων ειναι ισα ισα...

Little ειναι στο παιδι ο υπνος σιγουρα, απλα κ με τον θηλασμο δεν μπορει να ξερεις ποσα ml πινει το μωρακι κ ισως για αυτο δεν κοιμαται πολυ ακομη.μπορει να μην χορταινει...δοκιμασε το βραδυ να τον κρατησεις περισσοτερη ωρα στο στηθος κ να ελεχεις να μην κοιμαται αλλα να πινει..τωρα που μεγαλωνει θα φτιαξει περισσοτερο..:D

uOZHp12.png

Γεια σας κορίτσια!Εμείς χτες κάναμε το δεύτερο εμβόλιο ( του πνευμονιόκοκκου) και σήμερα η μπέμπα κοιμόταν σχεδόν όλη μέρα.Δεν ξέρω αν οφείλεται στο εμβόλιο,πάντως ούτε γκρίνια είχε ούτε πυρετό.Συμφωνώ με τη ravT για τα εμβόλια: ζυγίζεις τις πιθανότητες και αποφασίζεις...Πάντως για τις φανατικές κατά των εμβολίων σκέφτομαι οτι λειτουργούν εκ του ασφαλούς αφού αφήνουν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα σε ένα περιβάλλον που η πλειοψηφία εμβολιάζεται οπότε ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να νοσήσουν τα παιδιά τους.Αν τα αφήναμε όμως όλοι ανεμβολίαστα που θα καταλήγαμε;

Εμείς είμαστε πια 5400 γρ και 60 cm ύψος,κοτζάμ κοπέλες!

Βρε κορίτσια,μας παρουσιάστηκε δυσκοιλιότητα χωρίς να έχουμε αλλάξει τίποτα στη διατροφή μας:αποκλειστικά μητρικός θηλασμός.Από εκεί που είχε 4-5 κενώσεις τη μέρα φτάσαμε στις 7 μέρες χωρίς να ενεργηθεί!!Κάναμε κλύσμα τελικά και έχουν περάσει πάλι 6 μέρες από τότε.δεν ξέρω τι συμβαίνει...η παιδίατρος είπε οτι λόγω θηλασμού δεν είναι σκληρά τα κακά για να της δημιουργούν πρόβλημα και μάλλον αδρανεί το έντερο.Μας έγραψε εξετάσεις για θυρεοειδή γιατί λέει πολλές φορές αυτός ευθύνεται για τη δυσκοιλιότητα.Έχετε ακούσει παρόμοια περίπτωση;Αν δεν ενεργηθεί ούτε αύριο θα πρέπει να της ξανακάνουμε κλύσμα...Κάτι κουτσουλιές που κάνει αραιά και που θεωρούνται κένωση;Ξέρει καμία;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Εμείς χτες κάναμε το δεύτερο εμβόλιο ( του πνευμονιόκοκκου) και σήμερα η μπέμπα κοιμόταν σχεδόν όλη μέρα.Δεν ξέρω αν οφείλεται στο εμβόλιο,πάντως ούτε γκρίνια είχε ούτε πυρετό.Συμφωνώ με τη ravT για τα εμβόλια: ζυγίζεις τις πιθανότητες και αποφασίζεις...Πάντως για τις φανατικές κατά των εμβολίων σκέφτομαι οτι λειτουργούν εκ του ασφαλούς αφού αφήνουν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα σε ένα περιβάλλον που η πλειοψηφία εμβολιάζεται οπότε ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να νοσήσουν τα παιδιά τους.Αν τα αφήναμε όμως όλοι ανεμβολίαστα που θα καταλήγαμε;

Εμείς είμαστε πια 5400 γρ και 60 cm ύψος,κοτζάμ κοπέλες!

Βρε κορίτσια,μας παρουσιάστηκε δυσκοιλιότητα χωρίς να έχουμε αλλάξει τίποτα στη διατροφή μας:αποκλειστικά μητρικός θηλασμός.Από εκεί που είχε 4-5 κενώσεις τη μέρα φτάσαμε στις 7 μέρες χωρίς να ενεργηθεί!!Κάναμε κλύσμα τελικά και έχουν περάσει πάλι 6 μέρες από τότε.δεν ξέρω τι συμβαίνει...η παιδίατρος είπε οτι λόγω θηλασμού δεν είναι σκληρά τα κακά για να της δημιουργούν πρόβλημα και μάλλον αδρανεί το έντερο.Μας έγραψε εξετάσεις για θυρεοειδή γιατί λέει πολλές φορές αυτός ευθύνεται για τη δυσκοιλιότητα.Έχετε ακούσει παρόμοια περίπτωση;Αν δεν ενεργηθεί ούτε αύριο θα πρέπει να της ξανακάνουμε κλύσμα...Κάτι κουτσουλιές που κάνει αραιά και που θεωρούνται κένωση;Ξέρει καμία;

Χωρις να γνωριζω θα σου πω οτι οταν πηγαμε εμεις με τη μπεμπα σε παιδοενδοκρινολογο για τυχον θυροειδη δε μας ρωτησε καθολου για κενωσεις και τετοια.Ο θυροειδης εχει συμπτωματα πολλα αλλα αυτο δεν το εχω ακουσει ξανα.Προσωπικη αποψη πάντα.Αλλα κουφο να την επιασε τωρα με αποκλειστικο θηλασμο απο την αρχη!

ZpmAp3.png

Ναι περίεργο που τώρα παρουσιάστηκε δυσκοιλιότητα. Άλλαξες κάτι στη δική σου διατροφή μήπως; Η ανηψιά μου μόλις σταμάτησε το μητρικό παρουσίασε δυσκοιλιότητα αλλά όχι όσο θήλαζε... Να το ψάξετε να μη ταλαιπωρείται το μικράκι.

Εμείς είμαστε μια χαρά, εκτός από κάποιες λίγες στιγμές γκρίνιας. πχ χθες το πρωι για ώρες ανήσυχος και δεν κοιμόταν. Απ το μεσημέρι και μετά συνήλθε.

Το πρόγραμμα φαγητού παραμένει σταθερό 07.00- 11.30-15.30-19.30- 23.30- 07.00 με παρέκκλιση μισάωρου. 180μλ κάθε γεύμα εξακολουθεί να πίνει.

2ο εμβόλιο θα κάνουμε σε μια εβδομάδα και ελπίζω να γλιτώσουμε τον πυρετό. Υποθέτω πως την ημέρα του εμβολίου θα φτάσουμε και τα 5 κιλά.

Περιμένουμε πως και πως να φτιάξει ο καιρός και ελπίζουμε στην 1η μας εκδρομή στο χωριό για το Πάσχα να είναι "μαλακός" για να μη κλειστούμε μέσα και εκεί!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Χωρις να γνωριζω θα σου πω οτι οταν πηγαμε εμεις με τη μπεμπα σε παιδοενδοκρινολογο για τυχον θυροειδη δε μας ρωτησε καθολου για κενωσεις και τετοια.Ο θυροειδης εχει συμπτωματα πολλα αλλα αυτο δεν το εχω ακουσει ξανα.Προσωπικη αποψη πάντα.Αλλα κουφο να την επιασε τωρα με αποκλειστικο θηλασμο απο την αρχη!

Μακάρι να μην έχει πρόβλημα με το θυρεοειδή.Όντως κουφό που την έπιασε δυσκοιλιότητα στα καλά καθούμενα χωρίς να φάει κάποια καινούρια τροφή

Ναι περίεργο που τώρα παρουσιάστηκε δυσκοιλιότητα. Άλλαξες κάτι στη δική σου διατροφή μήπως; Η ανηψιά μου μόλις σταμάτησε το μητρικό παρουσίασε δυσκοιλιότητα αλλά όχι όσο θήλαζε... Να το ψάξετε να μη ταλαιπωρείται το μικράκι.

Εμείς είμαστε μια χαρά, εκτός από κάποιες λίγες στιγμές γκρίνιας. πχ χθες το πρωι για ώρες ανήσυχος και δεν κοιμόταν. Απ το μεσημέρι και μετά συνήλθε.

Το πρόγραμμα φαγητού παραμένει σταθερό 07.00- 11.30-15.30-19.30- 23.30- 07.00 με παρέκκλιση μισάωρου. 180μλ κάθε γεύμα εξακολουθεί να πίνει.

2ο εμβόλιο θα κάνουμε σε μια εβδομάδα και ελπίζω να γλιτώσουμε τον πυρετό. Υποθέτω πως την ημέρα του εμβολίου θα φτάσουμε και τα 5 κιλά.

Περιμένουμε πως και πως να φτιάξει ο καιρός και ελπίζουμε στην 1η μας εκδρομή στο χωριό για το Πάσχα να είναι "μαλακός" για να μη κλειστούμε μέσα και εκεί!

Δεν άλλαξα τίποτα στη δική μου διατροφή.Παίρνω ακόμα σίδηρο και filicine...Εσείς κορίτσια συνεχίζετε τίποτα από αυτά που παίρναμε στην εγκυμοσύνη;

Ααααχ,όλες αυτό τον έρμο τον καιρό περιμένουμε να φτιάξει να ξεμυτίσουμε λίγο που θα σαπίσουμε φέτος από τις τόσες βροχές!!!

Eγω οταν σταματησα να θηλαζω σταματησα και το σιδηρο-φυλλικο-ασβεστιο.Αδιαθετησα κιολας προχθες.Καθολου πονος και μεγαλη ροη!Τα ακρως αντιθετα ειχα προ εγκυμοσυνης!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερες!!Τι κανετε??

Εγω εδω πλυμμηρα ρε κοριτσια.Πωπω, οπου καθομαι λερωνω. Δεν ειχα ποτε μεγαλη ροη και τωρα που φαινεται κουλο.Θα'ναι πάντα ετσι τωρα η περιοδος μου η επειδη ειναι η πρωτη μετα τη γεννα?

Καθε ποτε αλλαζουμε θηλες στα μπιμπερο? Διαβασα εδω στο φορουμ αλλα επικρατει η αποψη καθε μηνα και μου φαινεται υπερβολικο.Επισης ποτε γυρναμε το καθισματακι αυτοκινητου να κοιταει μπροστα καθως επισης και το μαρσιπο? Εσεις καθεστε πισω με τα μπεμπακια σας? Εγω ναι αλλα ως ποτε αραγε?

Πολλα ερωτηματα πρωι πρωι!!Περιμενω αποψεις!

Κατα τα αλλα η μπεμπα καλα.Πολλες βολτες κανουμε και της αρεσει να χαζευει.Μετα το Πασχα θα κανουμε εμεις το δευτερο εμβολιο καθως και μια εξεταση αιματος να δουμε αν το ασβεστιο της παραμενει σε καλα επιπεδα.

Κλεισαμε και τις διακοπες μας.Τις πρωτες με τη μπεμπα μας.Αυτα τα νεα μου!!

Φιλια σε όλες!

ZpmAp3.png

Άσε άσε κι εγώ αδιαθέτησα την προηγούμενη εβδομάδα 1η φορά μετά τη γέννα και είχα τέτοια ροή που τρόμαξα! Ούτε στην 1η εγκυμοσύνη τέτοιο πράγμα! Άλλαζα σερβιέτα μάξιμουμ κάθε 3 ώρες! Για 2,5 μέρες κράτησε αυτό, μετά χαλάρωσε αρκετά η ροή.

Υπομονή!

Εγώ μετά τους 3 μήνες θα αλλάξω θηλές στα μπιμπερό πάντως. Τα πρώτα καθισματάκια είναι έως 12 μηνών ή έως 9 κιλά, ότι φτάσει πρώτο και κοιτάνε πίσω. Οι νέες οδηγίες λένε οτι είναι προτιμότερο να κοιτάει ΠΑΝΤΑ πίσω το κάθισμα, έως και μεγάλα τα παιδιά αλλά αυτό εκ πείρας είναι αδύνατον. Τα παιδιά θέλουν να βλέπουν έξω και κάποια όπως η κόρη μου ζαλίζονται και μπροστά να κοιτάνε, πόσο μάλλον πίσω. Το 2ο κάθισμά μας, μετά το έτος κοιτάει μπροστά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Άσε άσε κι εγώ αδιαθέτησα την προηγούμενη εβδομάδα 1η φορά μετά τη γέννα και είχα τέτοια ροή που τρόμαξα! Ούτε στην 1η εγκυμοσύνη τέτοιο πράγμα! Άλλαζα σερβιέτα μάξιμουμ κάθε 3 ώρες! Για 2,5 μέρες κράτησε αυτό, μετά χαλάρωσε αρκετά η ροή.

Υπομονή!

Εγώ μετά τους 3 μήνες θα αλλάξω θηλές στα μπιμπερό πάντως. Τα πρώτα καθισματάκια είναι έως 12 μηνών ή έως 9 κιλά, ότι φτάσει πρώτο και κοιτάνε πίσω. Οι νέες οδηγίες λένε οτι είναι προτιμότερο να κοιτάει ΠΑΝΤΑ πίσω το κάθισμα, έως και μεγάλα τα παιδιά αλλά αυτό εκ πείρας είναι αδύνατον. Τα παιδιά θέλουν να βλέπουν έξω και κάποια όπως η κόρη μου ζαλίζονται και μπροστά να κοιτάνε, πόσο μάλλον πίσω. Το 2ο κάθισμά μας, μετά το έτος κοιτάει μπροστά.

Ναι ναι κ εγω καθε 3 ωρες αλλαγμα χαμος. Οποτε θα κοιταξω και το δικο μου καθισμα τι οδηγιες εχει.Οσο για τα μπιμπερο εε ναι μετα απο 3 μηνες ειναι πιο λογικο.

ZpmAp3.png

τι κανετε κοριτσια?

εμεις μεγαλωνουμε συνεχεια λεει νεες λεξεις αου αγκου αι ιιιιιι..κοιταει τα παντα γυρω του και τα πιανει και ολη την ωρα κουναει χερια ποδια..την τριτη εχουμε παιδιατρο να κανουμε και το 2 εμβολιο..

και εμενα την νυχτα θηλαζει καθε 4 ωρες αλλα μετα κοιμαται μεχρι τις 11 το πρωι, την ημερα θηλαζει και καθε 1 η 2 ωρες αναλογα..

κανουμε συνεχεια βολτες με το που τον βαλω στο καροτσι κοιμαται και σε ολη την διαρκεια της βολτας..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλό μήνα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά γιατί έτσι νεκραμάρα στο thread μας; Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς εμένα η δικιά μου πάντως αρχίζει και γίνεται επιλεκτική δεν θέλει καθόλου να είναι μόνη της σε πάρκο ή ριλάξ θέλει συνέχεια να είναι μαζί μας μάλλον νιώθει ασφαλής έτσι. Ευτυχώς κοιμάται σχετικά καλά.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...