Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα

Θα σας προτεινα , οπως το προτειναν κ εμας, να μπαρετε μπομπονιερες απο "το χαμογελο του παιδιου" εχει πολυ ωραιες!!!

Κ γω απο κει θα ηθελα να παρω κ προσκλητηρια αλλα δεν θυμαμαι που ειχα μπει κ τα ειχα δει, αν θες στειλε μ ενα πμ με πληροφοριες αν ξερεις..

Εγω ακομη δεν εκλεισα για βαφτιση μαλλον προς Ιουλιο λεμε κ μεις...πρεπει να κλεισουμε τοσο νωρις?????

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Vaptisi.20784.html

Οι περισσότερες εκδηλώσεις γίνονται άνοιξη- καλοκαίρι επομένως ναι, πρέπει να κινητοποιηθείτε ώστε να γίνει όπως την ονειρεύεστε!

Απόψε ήταν τέλειο βράδυ από πλευράς ύπνου! Εφαγε 12,ξύπνησε 7 χωρίς γκρίνια ενδιάμεσα και ξανακοιμήθηκε έως τις 10 και πάλι χωρίς γκρίνια.

Θα καταλαβε το καλό μου οτι η μαμα αδιαθετησε και χρειάζεται ξεκούραση!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Για όσες αντιμετωπίζετε τέτοιο θέμα, δείτε τι κάνω εγώ

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/03/1_18.html

Το λευκο ξυδι το χρησιμοποιω πολυ κ γω, σε συνδιασμο με μαγειρικη σοδα κανει θαυματα κ στα αλατα του μπανιου :D:D:D

uOZHp12.png

Βρε κοριτσια το βραδυ η μικρη μερικες φορες μουγκριζει στον υπνο της..το κανουν κ σε σας? αν ναι ποτε σταματαει? Οχι οτι με ενοχλει αλλα πολλες φορες πεταγομαι οτι κατι συμβαινει εκεινη ακαθεκτη συνεχιζει τον υπνο μουγκριζοντας..μηπως ειναι το εντερακι της??

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

οχι σιγουρα δεν ακουγεται σαν να καθαριζει το λαιμο της..βασικα κανει σαν να ειναι πιασμενη κ προσπαθει να τεντωθει ...αλλα ουτε ποδια μαζευει ουτε τπτ..ισα ισα απλα τους ηχους βγαζει για λιγη ωρα κ μολις της βαλω την πιπιλα σταματα κ δεν το ξανακανει..

uOZHp12.png

Γεια σας κορίτσια!! Εδώ είμαστε κι εμείς , λίγο εξαντλημένοι γιατί προσπαθούμε να "μάθουμε" τη διαφορά μέρας-νύχτας και το παλεύουμε κάθε μέρα..τις 2 τελευταίες νύχτες κοιμήθηκε 7 και 6 ώρες αντίστοιχα αλλά δυστυχώς όχι τις ώρες που εμείς θα θέλαμε, χιχιχι!!! Τέλος πάντων, όλοι μου λένε ότι είναι νωρίς ακόμη και ότι μετά τον τρίτο μήνα θα ομαλοποιηθεί το ωράριο , εκτός αν είναι περίπτωση μωρού που το φτιάχνει μόνο του από νωρίς.....και εμάς, δεν είναι....:wink:

Στις 5 Απριλίου θα κάνουμε το δεύτερο εμβόλιο και είμαι πολύ προβληματισμένη...διάβασα και άκουσα πάρα πολλά εναντίον των εμβολίων, και όλα είχαν πολύ λογική και επιστημονική βάση και δεν ξέρω τι να κάνω και ποιο είναι το καλύτερο για το μπεμπάκι....Υπάρχει κάποια από εσάς που έχει σκεφτεί να μην κάνει εμβόλια ?? Να σημειώσω ότι δεν μιλάω απαραίτητα για ομοιοπαθητική αλλά μόνο για το θέμα των εμβολίων.....

SW8up3.png

Γεια σας κορίτσια!! Εδώ είμαστε κι εμείς , λίγο εξαντλημένοι γιατί προσπαθούμε να "μάθουμε" τη διαφορά μέρας-νύχτας και το παλεύουμε κάθε μέρα..τις 2 τελευταίες νύχτες κοιμήθηκε 7 και 6 ώρες αντίστοιχα αλλά δυστυχώς όχι τις ώρες που εμείς θα θέλαμε, χιχιχι!!! Τέλος πάντων, όλοι μου λένε ότι είναι νωρίς ακόμη και ότι μετά τον τρίτο μήνα θα ομαλοποιηθεί το ωράριο , εκτός αν είναι περίπτωση μωρού που το φτιάχνει μόνο του από νωρίς.....και εμάς, δεν είναι....:wink:

Στις 5 Απριλίου θα κάνουμε το δεύτερο εμβόλιο και είμαι πολύ προβληματισμένη...διάβασα και άκουσα πάρα πολλά εναντίον των εμβολίων, και όλα είχαν πολύ λογική και επιστημονική βάση και δεν ξέρω τι να κάνω και ποιο είναι το καλύτερο για το μπεμπάκι....Υπάρχει κάποια από εσάς που έχει σκεφτεί να μην κάνει εμβόλια ?? Να σημειώσω ότι δεν μιλάω απαραίτητα για ομοιοπαθητική αλλά μόνο για το θέμα των εμβολίων.....

Εγώ πάντως θα της τα κάνω τόσες αρρώστειες κυκλοφορούν θα της κάνω και της μηνιγγίτιδας που νομίζω το πληρώνουμε δεν γράφεται. Είναι στην κρίση του κάθε γονιού νομίζω. Εγώ πάντως δεν θα το ρίσκαρα να κολλήσει πχ αύριο μεθαύριο ηπατίτιδα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο επειδή δεν θα έχει κάνει το εμβόλιο. :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπερα

Χθες καναμε και εμεις τα πρωτα μας εμβολια και ευτυχως ειχαμε μονο λιγη γκρινια και οχι πυρετο. Εγω απο την αλλη σκεφτομαι να μην τα κανω ολα.Στα μαθηματα ας πουμε μας ειπαν για την ηπατιτιδα οτι ειναι κριμα να το κανεις σε ενα τοσο μικρο μωρο εκτος και αν υπαρχει στον περιγυρο του.Αλλιως ειναι καλυτερα αργοτερα.Γενικως μας ειπε καποια που ειναι απαραιτητα και καποια περιττα. Θα το ψαξω πριν αποφασισω αλλα ηπατιτιδας συγκεκριμενα δε νομιζω να της το κανω τωρα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Για όσες ενδιαφέρονται υπάρχει θέμα ετών στο parents. Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα, κακώς το ανοίγετε και εδώ. Όλα τα χημικά έχουν παρενέργειες αλλά οι επιστήμονες τα ανακάλυψαν για καλό. Προσωπικά τα σιχαίνομαι για τις παρενέργειές τους (ακόμα και ο πυρετός με θυμώνει) αλλά οι πιθανότητες να προφυλαχθεί από κάποια ασθένεια είναι περισσότερες απ το να τους συμβεί κάτι απ τις παρενέργειες επομένως επιλέγω τον εμβολιασμό.

Rock_me αυτό με τον περίγυρο είναι τουλάχιστον γελοίο. Τα παιδιά τα πηγαίνουμε σε παιδότοπους, σε παιδικές χαρές, σε πάρτυ, στο σχολείο. Μου θυμίζει την ατάκα μιας γνωστής μου "Μα πως αρρωσταίνουμε αφού δεν πηγαίνουμε σε κλειστούς χώρους με παιδιά;". Λες και τα μικρόβια δεν είναι στα χρήματα, στο καρότσι του σουπερ μάρκετ, στο πόμολο της εισόδου κ.ο.κ.

Μπορώ να συνεχίσω μέχρι το πρωί... Γι αυτό σας είπα, κακώς ανοίξατε τέτοιο θέμα εδώ. Η κάθε μια έχει την άποψή της. Προσωπικά σας συμβουλεύω να ζυγίσετε τα υπερ και τα κατά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Έτσι θα αποφύγετε κατά το δυνατόν τις τύψεις, ακόμα και για έναν πυρετό λόγω εμβολίου...

YqE6p2.png

IqItp3.png

S.ria ετσι κανουν ολα τα μωρακια εμενα μπορει να το κανει κ 1 ωρα κ μετα τπτ ησυχια συνεχιζει τον υπνο του...

Εμεις για ααααλλη 1 φορα αλλαξαμε το γαλα παιρναμε το nan αλλα ειχε πολλες γουλιες τωρα πηραμε το aptamil της miloupa κ εχω να σας πω οτι βρηκαμε την υγεια μας μιας κ το παιδι σταματησε τις γουλιες θα βγαλει καμια μικρουλα αν εχει πιει πολυ γρηγορα κ λαιμαργα....αγχωθηκα μονο μην μου κανει δυσκοιλιοτητα αλλα οχι ολα καλα....

Αλλα χαλασε ο υπνος του γτ δεν τον χορταινει εκει που ειχε αρχισει να κοιμαται 7ωρα μεχρινκ 9ωρα γυρισαμε στα 5ωρα με 6ωρα, επισης πινει πολυ γαλα φτασαμε στα 240 ml κ δεν του φτανουν:confused::confused:

Βεβαια ειναι πολυ ανεπτυγμενος ισως να φταιει κ αυτο που δεν χορταινει...εσεις ποσο του δινετε;;;

Ειχε πολλους κολικους μιλαμε για που κλαμα το βραδυ μετα τις 9 επισης εχει πολλα αερια τι ειναι αυταα παλι....την ησυχια του δεν βρισκει το παιδι

FqBWp2.pngNRyFp2.png

S.ria ετσι κανουν ολα τα μωρακια εμενα μπορει να το κανει κ 1 ωρα κ μετα τπτ ησυχια συνεχιζει τον υπνο του...

Εμεις για ααααλλη 1 φορα αλλαξαμε το γαλα παιρναμε το nan αλλα ειχε πολλες γουλιες τωρα πηραμε το aptamil της miloupa κ εχω να σας πω οτι βρηκαμε την υγεια μας μιας κ το παιδι σταματησε τις γουλιες θα βγαλει καμια μικρουλα αν εχει πιει πολυ γρηγορα κ λαιμαργα....αγχωθηκα μονο μην μου κανει δυσκοιλιοτητα αλλα οχι ολα καλα....

Αλλα χαλασε ο υπνος του γτ δεν τον χορταινει εκει που ειχε αρχισει να κοιμαται 7ωρα μεχρινκ 9ωρα γυρισαμε στα 5ωρα με 6ωρα, επισης πινει πολυ γαλα φτασαμε στα 240 ml κ δεν του φτανουν:confused::confused:

Βεβαια ειναι πολυ ανεπτυγμενος ισως να φταιει κ αυτο που δεν χορταινει...εσεις ποσο του δινετε;;;

Ειχε πολλους κολικους μιλαμε για που κλαμα το βραδυ μετα τις 9 επισης εχει πολλα αερια τι ειναι αυταα παλι....την ησυχια του δεν βρισκει το παιδι

Εμεις δινουμε 150ml 5 γευματα με γαλα biolac1 δεν βγαζει γουλιες κ πλεον δεν της κανει δυσκοιλιοτητα το συνηθησε πια..οσο για τον υπνο κοιματα 12 με 7 το πρωι..εχει φτασε τα 4890 κιλα χθες που καναμε το πρωτο μας εμβολιο την ζυγισε..ενω ειναι λαιμαργη τα κιλα της ειναι φυσιολογικα για το υψος της ειπε η γιατρος 59,5 υψος εφτασε..

uOZHp12.png

Καλημερα!!

Με τα εμβολια θα το ψαξω ακομα το θεμα δε ξερω πως θα κινηθω.

Εμεις 150 της δινουμε ακομη.Φτασαμε 4700 και 56 υψος χαχα.Μικρουλα.(απο ποιον να'παιρνε..ταπες ειμαστε!!!:tongue:). Εμας κοιμαται απο 12 το βραδυ μεχρι 11μιση 12 το πρωι με ενα γευμα καπου 6-7 το πρωι.Ακουγεται καλο αλλα μηπως ειναι πολλες ωρες.Μηπως πρεπει να της φτιαξω καπως το προγραμμα ωστε να ξυπναει νωριτερα το πρωι για να κοιμαται και πιο νωρις το βραδυ η ειναι μικρη ακομα? Δε ξερω....

ZpmAp3.png

Καλημέρα

Το biolac του το έδωσα αλλα το εβγαζε δυστυχώς κ βρώμουσε πολυ οταν το εβγαζε..

Εμενα κοριτσια ειναι 64ποντους και κοντά 7 κιλα... Τι θα κανω που του δινω τοσο γάλα κ δεν χορταίνει...κ παίρνει τους πόντους ανα 15 μέρες κ 3

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...