Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα...

Για οσες κοπελες θελουν να χαζεψουν σε λιγο πιο πρωτοτυπα ειδη βαπτισης επειδη τα ξεψαχνισα ας ριξουν μια ματια στο "Αν αγαπας" και για ρουχαλακια στο "Cat in the hat". Προειδοποιω ομως οτι ειναι τσιμπημενες τιμες εως υψηλες θα ελεγα. Εγω εκει θα καταληξω αν και ξερω οτι θα μου παει ο κουκος αηδονι.

Δεν ξερω αν επιτρεπεται που εγραψα και τα ονοματα κιολας..

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Η μάρκα αυτή υπάρχει και σε άλλα sites rock_me. Και τα φέρνουν και στην πόλη μας. Αν μπεις στην σελίδα της εταιρίας, θα βρεις ποιο μαγαζί.

Αν θες κάποια βοήθεια με τη βάπτιση, μου λες.

Εμείς είμαστε μια χαρά, κοιμόμαστε καλά το βράδυ και αυτό είναι εξαιρετικό νέο για τη μαμά! :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα! Η μάρκα αυτή υπάρχει και σε άλλα sites rock_me. Και τα φέρνουν και στην πόλη μας. Αν μπεις στην σελίδα της εταιρίας, θα βρεις ποιο μαγαζί.

Εμείς είμαστε μια χαρά, κοιμόμαστε καλά το βράδυ και αυτό είναι εξαιρετικό νέο για τη μαμά! :-P

Nαι, φερανε και εδω προσφατα το ανακαλυψα.Πολυ ρομαντικο στυλ, πολυ ομορφα

ZpmAp3.png

RavT πες μας κ εμας τον τροπο που κοιμαστε συνεχομενα το βραδυ!!! Εμεις το 11 με 3 ειναι το περισσοτερο μας! Τα εχουμε χαλασει με τον ύπνο!

Τα cut in the hat πολυ ωραία ρούχα αλλά πανακριβα απο οτι έχω δει! Κοριτσια θα βαφτίσετε το καλοκαίρι??

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Ναι εμείς θα βαπτίσουμε το καλοκαίρι αλλά δεν έχω ασχοληθεί με τα βαπτιστικά και δεν θα το κάνω εκτός κι αν νονός είναι τελικά ο αδελφός μου.

Δε νομίζω πως υπάρχει συνταγή για τον ύπνο. Είναι στο παιδί. Κοιμόμαστε 11-11.30 με 6.30-7.30

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

RavT πες μας κ εμας τον τροπο που κοιμαστε συνεχομενα το βραδυ!!! Εμεις το 11 με 3 ειναι το περισσοτερο μας! Τα εχουμε χαλασει με τον ύπνο!

Τα cut in the hat πολυ ωραία ρούχα αλλά πανακριβα απο οτι έχω δει! Κοριτσια θα βαφτίσετε το καλοκαίρι??

Eμενα η νονα ειναι κολλητη μου οποτε της αρεσαν και αυτηνης. Giouli μαγαζι στη πολη μας που εχει φερει τη συγκεκριμενη μαρκα εχει παρομοια ρουχα δικα του σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.Και εμεις Ιουλιο βαφτιζουμε και εχω αρχισει να ετοιμαζω παραγγελιες που θα γινουν πιο αργα βεβαια και εχω ενθουσιαστει.

Και εμεις κοιμομαστε σερι τα βραδια απο τις αρχες. Ευτυχως!Δε νομιζω οτι υπαρχει συνταγη.Ειναι θεμα παιδιου και τυχης μαλλον θα ελεγα

ZpmAp3.png

Eμενα η νονα ειναι κολλητη μου οποτε της αρεσαν και αυτηνης. Giouli μαγαζι στη πολη μας που εχει φερει τη συγκεκριμενη μαρκα εχει παρομοια ρουχα δικα του σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.Και εμεις Ιουλιο βαφτιζουμε και εχω αρχισει να ετοιμαζω παραγγελιες που θα γινουν πιο αργα βεβαια και εχω ενθουσιαστει.

Και εμεις κοιμομαστε σερι τα βραδια απο τις αρχες. Ευτυχως!Δε νομιζω οτι υπαρχει συνταγη.Ειναι θεμα παιδιου και τυχης μαλλον θα ελεγα

Rock ποιο ειναι αυτο το μαγαζι?? γιατι 27/06 γινομαι νονα κ θελω να ψωνισω για την βαφτιστηρα μου! Εμεις θα την βαφτισουμε με την νεα χρονια ως φαινεται αρα εχω καιρο ακομα!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Rock ποιο ειναι αυτο το μαγαζι?? γιατι 27/06 γινομαι νονα κ θελω να ψωνισω για την βαφτιστηρα μου! Εμεις θα την βαφτισουμε με την νεα χρονια ως φαινεται αρα εχω καιρο ακομα!

σου εστειλα private

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Δεν ηξερα για αυτα τα αλματα αναπτυξης.Θα πρεπει να το κοιταξω λιγο.Εμας πρωτη φορα χθες εκλαιγε για δυο ωρες χωρις να ξερουμε γιατι.Απο κολικους εχουμε ηρεμησει εδω και καμια βδομαδα,μπορει και παραπανω.Τελικα απο τις 10 που αρχισε ηρεμησε στις 12 αφου της συνδεσα το περιστρεφομενο με τη μουσικη. Τωρα ακομα δεν ξυπνησε. Κοντευει 9 ωρες υπνο.

ZpmAp3.png

Μηπως κολικοι;χτες φρικαραμε,πνιγοταν απο το κλαμα τρεις ωρες,επτα με δεκα το βραδυ..

Aν τεντωνε τα ποδαρακια εντονα και εσφιγγε τις γροθιες μαλλον ηταν κολικοι.Εκει αργα το απογευμα πιανουν συνηθως. Εμας οταν ειχε κολικους ακουγαμε και το εντερακι της μαζι που δουλευε σαν τρελο.Οποτε παρατηρησε και αυτο οταν ποναει.

ZpmAp3.png

Aν τεντωνε τα ποδαρακια εντονα και εσφιγγε τις γροθιες μαλλον ηταν κολικοι.Εκει αργα το απογευμα πιανουν συνηθως. Εμας οταν ειχε κολικους ακουγαμε και το εντερακι της μαζι που δουλευε σαν τρελο.Οποτε παρατηρησε και αυτο οταν ποναει.

Επειδ εχει γοπ,ειναι οι ιδιες κινησεις,σφιγγεται κλπ..πχ τωρ εφαγε κ κανει γκρινια..δενειναι κολικοι τωρα..ειναι η κωλογοπ..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...